تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین

راي دهنده
501. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • VLC media player

74 14.77%
  • PowerDVD

101 20.16%
  • Quack Player

2 0.40%
  • KMPlayer

267 53.29%
  • RealPlayer

19 3.79%
  • Media Player Classic

112 22.36%
  • Camtasia Player

0 0%
  • SMPlayer

2 0.40%
  • QuickTime

21 4.19%
  • Kantaris Media Player

2 0.40%
  • Light Alloy

0 0%
  • Microsoft Windows Media Player

140 27.94%
  • BlazeDVD

0 0%
  • Zoom Player

1 0.20%
  • GOM Player

23 4.59%
  • Crystal Player

0 0%
  • DivX Player

7 1.40%
  • WinDVD

5 1.00%
  • MPlayer

4 0.80%
  • J.River Media Center

2 0.40%
  • Winamp

34 6.79%
  • jetAudio

99 19.76%
Multiple Choice Poll.
صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 53

نام تاپيک: از کدام برنامه پخش کننده ویدیویی استفاده می کنید ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

Km بهترینه از نظر من...
    دلیلش اینه که هم از اکثر فرمت های موجود صوتی و تصویری پشتیبانی می کنه و هم اینکه فضای رم و سی پی یو کمتری رو نسبت به بقیه نرم افزار های مولتی مدیا اشغال میکنه.
    البته نا گفته نباشه که VLC هم میتونه گزینه مناسبی باشه .

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

GOM Player با زیرنویسهای فارسی مشکل داره!
    همینطور نسخه های جدید BS Player

ولی من از KMPlayer استفاده میکنم که با اون همه امکانات واقعا عالی است.
    اما اگر سیستم ضعیف باشه و فیلم با کیفیت بالا بخواهی ببینی ( مثلا فیلم 1080p با سیستم Dual Core یا core 2 duo) اونوقت است که Kmplayer جوابگو نیست و صدا و تصویرت بهم میریزه!
    در این مواقع از Media Player Classic استفاده میکنم!

پروفشنال ali703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مینودشت-شوشتر!!!

پيش فرض

GOM Player با زیرنویسهای فارسی مشکل داره!
    همینطور نسخه های جدید BS Player

ولی من از KMPlayer استفاده میکنم که با اون همه امکانات واقعا عالی است.
    اما اگر سیستم ضعیف باشه و فیلم با کیفیت بالا بخواهی ببینی ( مثلا فیلم 1080p با سیستم Dual Core یا core 2 duo) اونوقت است که Kmplayer جوابگو نیست و صدا و تصویرت بهم میریزه!
    در این مواقع از Media Player Classic استفاده میکنم!
    دوست عزیز احتمالا شما از نسخه های خیلی قدیمیه این نرم افزار استفاده می کنی نسخه جدیدشو دانلود کن تا حالا من به هیچ مشکلی بر نخوردم نسخه KMPlayer 3.0.0.1441

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

وی ال سی
    هم زبونش فارسیه

هم بیشترین فرمت رو با بهترین امکانات ساپورت میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

از نظر ساپورت فرمتها km
    از نظر کیفیت پخش splash pro شک نکید

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed_2007r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    توی دل

پيش فرض

من چون فیلم زیر نویس زیاد میبینم به نظرم gom player از همه بهتره ...زیرنویس تمتم فیلم ها رو به خوبی نشون میده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    براي من عجيبه اسم پوت پلير توي نظر سنجي نيست ؟

کا ام پلیر نسخه اخرش گند زده است نه کیفتی ونه صدایی دایم هنگ می کنه یکبار برو پوت پلیر را نصب بکنم بعد این فایل رجیستری را دانلود اجرا کن بهترین تنظیمات پوت را انجام میده ان وقت می ببنی مقایسه پوت با کا ام همانند خاک است با طلا در مورد کا ام هم من با ورژنای بالای ۲
    مشکل دارن,باگ دارن, گیر میکنن, کیفیتشون پائینه,فایلای رسیورو درست پخش نمیکنن, عقب جلو میکنی مکث میکنن
    چون پروزه اش فروخته شده به شرکت پاندورا
    فایل رجیستری بهت میدم کلیک کن بعد اوکی کنبهترین تنظیمات پات
    اعمال میشهامیدوارم لذت ببری
    PotPlayer 1.5.33573 Final
    دانلود از سایت سافت گذر :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] …tgozar.com.exe
    این فایل زیر را دانلود کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فایل رجیستری را دانلود کرده بهترین تنظیمات پات پلیر
    اعمال میشه امیدوارم لذت ببری رویش کیلک کرده وپیغام yes یا no می دهد شما روی yes کلیک می کنید وبعد okمی زنید بعد پوت پلیر را باز می کنید کشوی سفید را می بندیدابعادش کادر پوت پلیر را با ماوس تنظیم می کنید بروی پوت پلیر راست کلیک می کنید تو صفحه برنامه راست کلیک کنید و وارد منو Aspect & Ratio شین… قسمت fit windows کلیک کنید بعد کافیه یک فایل mkv را با زیرنویس فارسی با پوت اجرا کنید می بینید کیفیت تصویر وزیرنویس بسیار بالاست اگه زیرنویس انگلیسی بود کافیه بروی پوت راست کلیک کرده و از منوی زیرنویس قسمت فارسی را انتخاب کنید
    برای مشکل ابعاد
    برای این مشکل این کار را بکن :
    تو صفحه برنامه که هستین کلید j رو فشار بدین و یه قسمتش دیگش هم تو صفحه برنامه راست کلیک کنید و وارد منو Aspect & Ratio شین… ابعادش را تنظیم می کنی
    به نظر من بهترین پلیر پخش فیلم پوت پلیر واسپلاش پرو و بهترین پلیر موزیک جی تادیو است
    شرکت سازنده km player به خاطر اینکه تو کشور سازنده ( کره جنوبی ) دیگه استقبالی از این نرم افزار نمیشه به فکر ساختن این نرم افزار افتاد چون تو نظر سنجی اکثرا از محیط یکنواختش شکایت داشتن و تا چند مدت دیگه از رده خارج شدنش رو رسما اعلام خواهند کرد
    من الان دوماهه که از pot player استفاده میکنم … کیفیت صداش فوق العاده اس … km player همچین کیفیت صدایی رو تو خوابم نمی بینه … این برنامه تازه اومده و برای اولین بار عالی کار کرده … تا چند مدت دیگه می بینید همه از این پلیر استفاده خواهند کرد و نکته دیگه این که محیط کاربر پسندتری نسبت به بقیه برنامه ها داره … یه بار استفاده کنین
    اما خداییش من فرمتهای سنگین تصویری خودم رو با km ورژن جدیدامتحان کردم خیلی کند و بی کیفیت ولی با pot خیلی سریع و با کیفیت اجرا شد من صرفا خواستم یه مقایسه بین دو محصول با نام های متفاوت از یک شرکت سازنده یکسان انجام بدم…شما این همه تفاوت بین این دو ببینید چه نظری می دید..در ضمن من media player classic رو هم از این سایت گرفتم تمام فرمت ها رو به خوبی اجرا کرد..به نظر من که عضو کوچکی از این سایت بزرگ هستم اول potplayer و دوم media player classic..

8. 3 کاربر از Majid_1389 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    کا ام پلیر نسخه اخرش گند زده است نه کیفتی ونه صدایی دایم هنگ می کنه یکبار برو پوت پلیر را نصب بکنم بعد این فایل رجیستری را دانلود اجرا کن بهترین تنظیمات پوت را انجام میده ان وقت می ببنی مقایسه پوت با کا ام همانند خاک است با طلا در مورد کا ام هم من با ورژنای بالای ۲
    مشکل دارن,باگ دارن, گیر میکنن, کیفیتشون پائینه,فایلای رسیورو درست پخش نمیکنن, عقب جلو میکنی مکث میکنن
    چون پروزه اش فروخته شده به شرکت پاندورا
    فایل رجیستری بهت میدم کلیک کن بعد اوکی کنبهترین تنظیمات پات
    اعمال میشهامیدوارم لذت ببری
    PotPlayer 1.5.33573 Final
    دانلود از سایت سافت گذر :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] …tgozar.com.exe
    این فایل زیر را دانلود کن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فایل رجیستری را دانلود کرده بهترین تنظیمات پات پلیر
    اعمال میشه امیدوارم لذت ببری رویش کیلک کرده وپیغام yes یا no می دهد شما روی yes کلیک می کنید وبعد okمی زنید بعد پوت پلیر را باز می کنید کشوی سفید را می بندیدابعادش کادر پوت پلیر را با ماوس تنظیم می کنید بروی پوت پلیر راست کلیک می کنید تو صفحه برنامه راست کلیک کنید و وارد منو Aspect & Ratio شین… قسمت fit windows کلیک کنید بعد کافیه یک فایل mkv را با زیرنویس فارسی با پوت اجرا کنید می بینید کیفیت تصویر وزیرنویس بسیار بالاست اگه زیرنویس انگلیسی بود کافیه بروی پوت راست کلیک کرده و از منوی زیرنویس قسمت فارسی را انتخاب کنید
    برای مشکل ابعاد
    برای این مشکل این کار را بکن :
    تو صفحه برنامه که هستین کلید j رو فشار بدین و یه قسمتش دیگش هم تو صفحه برنامه راست کلیک کنید و وارد منو Aspect & Ratio شین… ابعادش را تنظیم می کنی
    به نظر من بهترین پلیر پخش فیلم پوت پلیر واسپلاش پرو و بهترین پلیر موزیک جی تادیو است
    شرکت سازنده km player به خاطر اینکه تو کشور سازنده ( کره جنوبی ) دیگه استقبالی از این نرم افزار نمیشه به فکر ساختن این نرم افزار افتاد چون تو نظر سنجی اکثرا از محیط یکنواختش شکایت داشتن و تا چند مدت دیگه از رده خارج شدنش رو رسما اعلام خواهند کرد
    من الان دوماهه که از pot player استفاده میکنم … کیفیت صداش فوق العاده اس … km player همچین کیفیت صدایی رو تو خوابم نمی بینه … این برنامه تازه اومده و برای اولین بار عالی کار کرده … تا چند مدت دیگه می بینید همه از این پلیر استفاده خواهند کرد و نکته دیگه این که محیط کاربر پسندتری نسبت به بقیه برنامه ها داره … یه بار استفاده کنین
    اما خداییش من فرمتهای سنگین تصویری خودم رو با km ورژن جدیدامتحان کردم خیلی کند و بی کیفیت ولی با pot خیلی سریع و با کیفیت اجرا شد من صرفا خواستم یه مقایسه بین دو محصول با نام های متفاوت از یک شرکت سازنده یکسان انجام بدم…شما این همه تفاوت بین این دو ببینید چه نظری می دید..در ضمن من media player classic رو هم از این سایت گرفتم تمام فرمت ها رو به خوبی اجرا کرد..به نظر من که عضو کوچکی از این سایت بزرگ هستم اول potplayer و دوم media player classic..

داره خودمونی میشه masoudfasihi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

زمانی که با km player اشنا نشده بودم فکر میکردم media player بهترینه اما وقتی kmplayerرا دیدم نظرم کاملا عوض شد

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

من از media classic استفاده میکنم..
    دوستان میدونن کدوم پلیر از صدای 5 کاناله پشتیبانی میکنه؟چون با classic و km تست میکنم همه اسپیکرها کار نمیکنن...فیلم ها 5 کاناله هستن...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •