سلام دوستان !
من اول دبیرستانم !!!!!!!!!!
چند وقته تصمیم گرفتم شروع به یادگیری زبان c کنم ! میخواستم بدونم c زبان خوبیه برای یادگیری ؟
کلا چقدر زمان میبره یاد بگیری ؟
در ضمن کتاب " مهندس جعفر نژاد قمی " خوبه ؟
سلام دوستان !
من اول دبیرستانم !!!!!!!!!!
چند وقته تصمیم گرفتم شروع به یادگیری زبان c کنم ! میخواستم بدونم c زبان خوبیه برای یادگیری ؟
کلا چقدر زمان میبره یاد بگیری ؟
در ضمن کتاب " مهندس جعفر نژاد قمی " خوبه ؟
بستگی داره که چه هدفی از یادگیری زبان برنامه نویسی داری .اگه می گفتی بهه چه منظوری می خوای یادبگیری بهتر میشد راهنمایی کرد ولی در هر حال زبان c تقریباً مادر خیلی از زبانهای دیگه است اینو خوب یاد بگیری بقیه رو هم راحتر یاد می گیری.
در مورد زمان که کسی نمی تونه دقیقاً بگه چند سال چون بستگی به هوش و گیرایی و مقدار وقت روزانه و....... داره
ولی خیلی باهوش و پرکار باشی بعد از 2 ،3 سال به یه جاهایی میرسی .
من به شخصه از کتابهای جعفرنژاد خوشم نمیاد ولی واسه آشنایی خوبه
سلام.
کتابهای ترجمه یا تالیف جعفر نژاد قمی ارزش خواندن یا حتی خریدن هم ندارند.
خیلی خیلی ممنون
من سه فصل اولشو از کتابخونه گرفتم خوندم بد نبوده چطور میگین بده ؟
پس به نظر شما چه کتابی خوبه ؟
سطح مطالب در کتابهای جعفر نژاد خیلی پایینه.البته من هنوز آموزش سی پلاس پلاس ایشونو نخوندم ولی کتابهای دیگری که از ایشون دیدم اکثرا مطالب ناقص توضیح داده شده بود یا اینکه موارد خیلی ساده که نیاز به توضیح نداره بطور مکرر گفته شده بود.
پیشنهاد میکنم از کتابهای دایتل که ترجمه شدش هم در ایران زیاد پیدا میشه استفاده کنید.
موفق باشید.
کتاب های آقای جعفرنژاد یه گرد آوری کاملا مبتدیانه هست .... نه ترجمه ، نه تالیف ، گردآوری !
ایشون سعی کردن هی چی که مربوط به یک مبحث هست ، یک جا جمع بکنن که نتیجه یه کتاب اونجوری میشه .
اکثر کتاباشون این گونه می باشند . (نه فقط ++C ) مثلا کتاب TCP/IP شون .
من آخرش نفهمیدم تخصص ایشون تو چه زمینه ای هست
راجب انواع نژادهای موجودات فضایی مستقر تو مریخ هم ایشون کتاب دارن .
(البته کلا نظر بنده حقیر بود . یه انتقاد کوچولو)
سلام من با نظر برخی از دوستان مخالفم چرا که خوندن هر کتابی چیزی بر معلومات شما اضافه کنه حتی یک کلمه مفیده !!!
شما در شروع کار هستید و با خوندن کتاب جعفر نژاد با خیلی از چیزا آشنا میشید!!! مسئله مهم هم اینه که زبان کتاب فارسی ه و سرعت بیشتری در خوندنش دارین حالا حتی اگه ترجمه خوب نباشه یا گردآوری خوبی نباشهیا کلی چیز دیگه!!
فعلا برای شروع خوبه
البته من خودم این کتاب رو نخریدم!!! یعنی هیچوقت هیچ کتابی رونخریدمدلیل خوندن این کتاب هم این بود که PDFش به وفور پیدا میشد
![]()
![]()
به نظر من قمي كتاب هاش جالب نيست.
اگر يكي برنامه نويسي در حد مبتدي هم بلد باشه . وقتي كتاب رو ميگيره خوب مثال زياد حل شده و شايد به دردش بخوره.
اما وقتي يكي اولين بارش هست . بدون جزئيات وقتي مثال گفته باشه فايده نداره. طرف نفهمه اين ها چرا به كار رفته به كار نمياد.
به نظر براي شب هاي امتحان خوبه.
و گرنه هر چي ميخوني فرداش يادت ميره چون نفهميديش.
كلا تو ايران كتاب هاي كامپيوتر خيلي ضعيف هستند و محدود.
مثلا c++ تا دلتون بخواد گرفتن ديتل رو ترجمه كردند
ديتل خوب و عالي اما كتاب هاي ديگر هم هستند . اون ها ترجمه بشه خيلي مفيد واقع ميشه و باعث بالا رفتن كيفيت كار ميشه.
البته ترجمه خوب نه غلط و مشكل دار و قسمت هاي كتاب خلاصه و حذف نشه
خلاصه کنم کتابهای ایرانی رو باید بی خیال بشی
می خوای پیشرفت کنی باید انگلیسیت خوب باشه اگه انگلیسی بلد نیستی یه سال بشنی انگلیسی یادبگیری بعد شروع کنی خیلی سریعتر پیشرفت می کنی .تا اینکه الان شروع کنی به یادگیری و اصلاً نتونی به منابع انگلیسی دسترسی داشته باشی
همین جا بحثو تموم کنیم .
بیشتر از این کش نیاد .
در پاسخ به پست اول :
دوست عزیز : با توجه به اینکه شما شما اول دبیرستان هستید ، برای آشنایی با زبان های برنامه نویسی و کلا الگوریتم نویسی ، خوبه که با C شروع کنین که با نوشتن برنامه های ساده کنسولی ، دستتون تو کار بیاد .
ولی پیشنهاد بنده اینه که به جای C ، زبان شی گرای ++C رو بخونین که در آینده ، در فهم زبان های شی گرا با مشکل مواجه نشوید .
++C رو هم من با دیتل یاد گرفتم . شما هم با هر کتابی که راحت هستین بخونین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)