خوبه! جفتش بين 50-60 هزار تومن براي خريد ميشه. بله. هزينه و نحوه شارژ مثل پست اول اين موضوع هست.
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
بله خوبه. نئومارك خوبه كه كمي گرون تره.
خوبه! جفتش بين 50-60 هزار تومن براي خريد ميشه. بله. هزينه و نحوه شارژ مثل پست اول اين موضوع هست.
---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
بله خوبه. نئومارك خوبه كه كمي گرون تره.
سلام
آقا محمد خیلی ممنون.
ممنون
با توجه به تقلبی بودن اکثر جوهر ها ، نظرتون راجع به جوهر گاما چیه؟
محتوای مخفی: بیشتر
تست نكردم اگه تستش رو ديده باشيد خوبه! در غير اينصورت مارك هاي معروف تر بهتر هست.
سلام
شما خودت اين جوهر مصرف كردي؟
يا اينكه جايي ديدي بفروند؟
من اگهيش تو نت ديدم كه واسه يك شركت توليد رنگ ايراني بود و با فناوري نانو توليد شده
حالا ميخوام بدونم كيفيتش خوبه و قيمتش و محل فروشش چون از هر كي پرسيدم ميگفت نشنيدم
يه سوال هم از محمد جان دارم و اينكه ميگند جوهر وكس هد دستگاه ميخوره واقعيته؟ يعني ممكنه واسه high uv بودنش ان تفاق بيفته؟ دستگاهي بوده كه شما 1 سالي با جوهر وكس باهاش كار كني و افت كيفيت داشته باشه؟
من یکسالی هست که از جوهر گاما استفاده میکنم.
قبلاً وکس میگرفتم.
وکس یمقدار اسیدی هستش و بقول شما هد رو میخوره.
من که از کیفیت و قیمت گاما راضی هستم.
خیلی روانتر از وکس هستش.
نه دوستاني هستن كه سالهاست دارن استفاده ميكنن. من نمي دونم اين بحث هاي غير علمي رو از كجا مياريد!
هد رو ميخوره!؟!!!؟!
اگه هد رو بخوره كه بهتره! نازل هاش باز ميشه ديگه مشكل گرفتگي پيش نمياد!
ولي اگه يه جوهر رو تست كرده باشيد(خودتان يا دوستان) و از كيفيتش مطمئن باشيد همون رو بگيريد.
محمد جان بحث اسیدی بودن جوهر وکس کاملاً علمی هستش.
میتونید آزمایش کنید.
همین اسیدی بودن باعث خوردگی میشه...بقول شما اگه نازل ها گشاد بشه اونوقته که کنترل خروجی جوهر از دست پرینتر خارج میشه و ممکنه رنگها درست ترکیب نشن.
البته این مشکل تو دراز مدت خودش رو نشون میده...تاثیرش خیلی کند هستش و شاید تو یکی دو سال اصلاً مشکلی نباشه.
من چون قبلاً وکس استفاده میکردم و الان دارم با گاما کار میکنم هر دو جوهر رو کاملاً تست کردم.
جوهر گاما خیلی روانتر از وکس هستش...همین روان بودن جوهر باعث میشه که کمتر نیاز به هدکلین باشه و جوهر رو هد خشک نشه.
چطور آزمايش كنم؟
شما كه ميگي 1-2 سال مشكلي نداره. منم كه تا 4 سال رو كه حداقل مطمئنم مشكلي نداره. ديگه اونقدر ها عمرمون كفاف نميده!
روان بودن مهم نيست چون اينك تك هم روان هست ولي ناخالصي داره!
سلام دوستان
کارتریج hp 4500 رو چطوری باید از سر جاش درآورد؟؟
با فشار زدمش داخل برای بیرون اوردن دکمه داره؟؟
---------
بعد از تزریق جوهر ، چه مقدار جوهر را باید از زیرش خارج کنیم؟
کارتریج هم 901 هست.
ممنونم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)