تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3549 از 4751 اولاول ... 2549304934493499353935453546354735483549355035513552355335593599364940494549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 35,481 به 35,490 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پشتیبان های شاتل چقدر زیاد شدن اینجا ؟!

دوستان دقیقا حرف های پشتیبان ها رو اینجا تکرار می کنن !

شبانه رایگان هست دوست دارن دانلود کنن . به تو چه آخه ؟

شاتل تبلیغ کرده گفته شبانه رایگان هست . دوستان هم گول خوردن جذب شدن حالا 99 درصدشون زیر 5 کیلوبایت محدود شدن ! دوست داره اعتراض کنه.

شما خواهشا بحث قیمت راه ننداز. با این پول ها 2 مگ نامحدود هم شاتل بده سود می کنه . شما حق نداری تعیین کنی شب کی چقدر میتونه دانلود کنه.

اینجا فروم اینترنتی هست . نمایندگی سر چهارراه نیست که از این حرف های پوپولیستی میزنید و انتظار دارین بقیه باور کنن.

دوستان پشتیبان سعی کنن برای دفاع از شاتل دلایل قانع کننده تر بیارن .

این دلایل که من سرعتم 4 مگ هست ! شب ها محدود نمیشم و با سرعت بالا دانلود می کنم ! پینگ من زیر 60 هست ! پشتیبانی فوق العادست و ... فقط باعث میشه بقیه یوزر ها بهتون مشکوک شن که دارین تبلیغ می کنین . این جوک ها رو خواهشا تو تاپیک شاتل نگین.

2. 5 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شاتل تبلیغ کرده گفته شبانه رایگان هست . دوستان هم گول خوردن جذب شدن حالا 99 درصدشون زیر 5 کیلوبایت محدود شدن ! دوست داره اعتراض کنه.

شما خواهشا بحث قیمت راه ننداز. با این پول ها 2 مگ نامحدود هم شاتل بده سود می کنه . شما حق نداری تعیین کنی شب کی چقدر میتونه دانلود کنه.

اینجا فروم اینترنتی هست . نمایندگی سر چهارراه نیست که از این حرف های پوپولیستی میزنید و انتظار دارین بقیه باور کنن.

این دلایل که من سرعتم 4 مگ هست ! شب ها محدود نمیشم و با سرعت بالا دانلود می کنم ! پینگ من زیر 60 هست ! پشتیبانی فوق العادست و ... فقط باعث میشه بقیه یوزر ها بهتون مشکوک شن که دارین تبلیغ می کنین . این جوک ها رو خواهشا تو تاپیک شاتل نگین.
    ..پشتیبان شاتل تو این سایت بیاد دفاع کنه وقتی که خیلی راحت می تونه پیش مدیریت فروم شکایتتون رو بکنه و تاپیک رو ببندن که چی بشه آخه؟؟؟به خدا این حرفا رو زدن زشته... می خندن بهتون.
    طرف پول 128 داده انتظار خط dedicated داره!!!
    خب مرد مومن دودوتا چهارتا کن ببین با 128 کیوبیت با اشتراک 1 به 10 شبی چه قدر باید دانلود کنه طرف...
    برای ملت جهان سومی که ظرفیت هیچ چیز رو ندارن بهترین کنترل کننده محدودیته
    تنها عیبی که می شه به شاتل گرفت اینه که بدون اعلان در قرارداد و سایتش fair use policy رو برای شبانه اجرا کرده!همین

4. 4 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mha_mha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

مال من كه هنوز 2 مگه اما سرعت باز شدن صفحه كمه.

6. این کاربر از mha_mha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اینقدر چرتو پرت نگین...پشتیبان شاتل تو این سایت بیاد دفاع کنه وقتی که خیلی راحت می تونه پیش مدیریت فروم شکایتتون رو بکنه و تاپیک رو ببندن که چی بشه آخه؟؟؟به خدا این حرفا رو زدن زشته... می خندن بهتون.
    خب مرد مومن دودوتا چهارتا کن ببین با 128 کیوبیت با اشتراک 1 به 10 شبی چه قدر باید دانلود کنه طرف...
    تنها عیبی که می شه به شاتل گرفت اینه که بدون اعلان در قرارداد و سایتش fair use policy رو برای شبانه اجرا کرده!همین
    البته اگه منظورتون بنده هستم(در رابطه با پست قبلیم) خدمتتون عرض کنم که 512 داشتم و 3 سال سرویسم 512 بود و ولی یه دفه محدود شدم!!!
    اگه همون 512 معمولی رو هم میدادن من از شاتل نمیرفتم ولی با اینکارشون شاتل رو گذاشتم کنار و راحت شدم

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

بهبه
    دان استریم من از ۱ مگ شد ۲ مگ
    الان سرعتم نوسان زیادی داره
    و پینگ هم قاطی پاطی شده ولی خدا کنه یه اینترنت آبدار ازش بیاد بیرون که دیگه نیام شاتل
    چون پینگ این عالیه
    الان یه فایلی رو تست زدم سرعت دانم از ۸۰ شده بود ۱۷۰ یعنی حدود ۲ برابر اینجوری عالی میشه
    فعلا که نوسان داره ولی خدا کنه درست بشه

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینقدر چرتو پرت نگین...پشتیبان شاتل تو این سایت بیاد دفاع کنه وقتی که خیلی راحت می تونه پیش مدیریت فروم شکایتتون رو بکنه و تاپیک رو ببندن که چی بشه آخه؟؟؟به خدا این حرفا رو زدن زشته... می خندن بهتون.
    حرف های خودت رو با پشتیبان شاتل مقایسه کن بعد بحث کن .
    اینقدر چرتو پرت نگین
    چرت و پرت خودتی !

شتیبان شاتل تو این سایت بیاد دفاع کنه وقتی که خیلی راحت می تونه پیش مدیریت فروم شکایتتون رو بکنه و تاپیک رو ببندن که چی بشه آخه
    نمیتونه اینکار رو بکنه. اطلاعات در مورد فعالیت تو فروم نداری بی خودی اظهار فضل نکن .
    همه اینجا 128 دارن ؟! کسی 256 512 1 مگ 2 مگ و آرت و CRA نداره ؟!
    من خودم 512 دارم و 200 مگ رایگان هم نمی تونم دانلود کنن و اعتراض دارم.
    اولا 1 به 10 رو برای سرویس های کاملا نامحدود در روز شب گذاشتن .
    سرویس های محدود سیاستشون من درآوردی و مخصوص هر ISP هست.
    می تونن 1 به 10 شیر کنن نه اینکه کلا قطعش کنن یا در حدی کنن که نشه اصلا پیج باز کرد.
    دقیقا به خودشناسی رسیدی.
    آره شاتل فقط همین یک عیب رو داره ! می گم جک میگین بگو نه.

این عیب رو برطرف کنه دیگه بی عیب میشه ! میشه بهترین شرکت ممکن !

10. 10 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

دوست عزیز
    من که کارمند شاتل هستم
    اصلا تهران خیر نداره کارمندی مثل من داره که بخواد واسم پارتی بازی کنه
    من صد بار بگم کارمند رسمی نیستم
    امن هرچی این چند روزه میرم نصب می کنم سرعت دانلود همه تو شهر ما 250 هست
    700مگابایت ماکسیموم تو 50 دقیقه دان میشه
    شبانه هم الان شده 100
    من قصد طرفداری ندارم
    اینجا تایپیک شاتل هست و این isp بررسی میشه
    اگه کسی بخواد از شاتل تعریف هم بکنه مشکلی نداره چوم عمومی هست این تایپیک
    من خودم قبلا صبا داشتم وقتی دیدم شاتل تو شهر ما اینجوریه شاتل گرفتم
    اگه پیج های قبلو بخونید من خودم اومدم نامه ی سرویس های cra شاتل رو اینجا گفتم با این که هنوز کارمندشون بودم
    به این نمیگین طرفداری
    شما اگه اعتراض داری واسه بقیه هم احترام قائل باش بزار نظر بدن

---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:16 PM ----------

شما اگه به نظرت من تبلیغ می کنم من هر نصبی که رفتم با ای پی همون سستم یه sppedtest میگیرم میزارم خودت قضاوت کن ببین دروغ میگم یا راست

12. 3 کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

بابا راست میگه دیگه تاپیک موضوعش شاتله
    یکی میتونه بگه خوبه یکی هم میگه بده
    مگه همه جای ایران فقط تو تهران خلاصه شده

14. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان عزیز
    توجه: افراد بی جنبه این مطلب رو نخونند. این مطلب کلی است و هیچ شخص خاصی مد نظر نیست
    من نمیدونم چرا بعضی دوستان میان مسئله رو شخصیش میکنند و یکی میگه شاتل اینش بده اونش ستمه طرف میگه پشتیبانش عالیه و .... سریع نیاین پست بدید من کلی گفتم و منظورم شخص خاصی نیست.

من خودم شخصا eco 512 داشتم و هیچ وقت بیشتر از 1 گیگ نتونستم دانلود کنم و من رو محدود میکردند تقریبا 35 روز در یک دوره محدود بودم
    حتی الان هم که سرعتها رو بردن بالا بیشتر از 1 گیگ دانلود نکردم که نامردا بازم محدودم کردند
    یعنی در یک دوره تقریبا 20 روزه 15 گیگ دانلود کردم که میتونستم تا 40 گیگ هم دانلود کنم ولی نخواستم سوءاستفاده بشه

ولی حالا گوربابای شاتل رو کرده هر چقدر که خط جون داشته باشه دانلود میکنم. و مطمئنم که دوباره محدود میشم

پس الکی حساب کتاب نکنید که بگید حقتونه مگر چه انتظاری از شاتل دارید گناه داره پدرش رو داوردید و الکی ازشاتل حمایت کنید
    من با سیاست شاتل مخالفم همونطور که اون 50 نفر هم مخالف بودند و شکایت کردند
    حالا هر کس هم موافق شاتله برای خودش محترم و لی نیاد اینجا تعریف کنه چون به خودش خوش میگذره
    چون ظلمی به اون نشده دلیل نمیشه که همه چیز عالی باشه
    ما که بیکار نیستیم بیایم از شاتل بد بگیم .
    هر وقت هر کی از دوستان در یک دوره یکماهه ، 20 روزش رو محدود بودی بیا نظر بده

نه اون تعداد محدودی که مشکلی ندارند و تا انتقادی میشه از طرفداری از شاتل کم نمیگذارند

توجه: افراد بی جنبه این مطلب رو نخونند. این مطلب کلی است و هیچ شخص خاصی مد نظر نیست.

16. 3 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

شما اگه به نظرت من تبلیغ می کنم من هر نصبی که رفتم با ای پی همون سستم یه sppedtest میگیرم میزارم خودت قضاوت کن ببین دروغ میگم یا راست
    شما ساعت 1 شب به بعد هم نصب می کنید ؟!
    بابا راست میگه دیگه تاپیک موضوعش شاتله
    یکی میتونه بگه خوبه یکی هم میگه بده
    مگه همه جای ایران فقط تو تهران خلاصه شده
    اولا کی گفته هر کی اینجا معترضه تهرانیه ؟! من که شمالی هستم.
    دوما بدون دلیل کسی نمی تونه خوب یا بد بگه .

اگه بگه میشه تبلیغ یا تخریب.
    Last edited by mhv_kntu; 24-11-2011 at 21:04.

18. 6 کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 89 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 89 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •