تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 339 از 416 اولاول ... 239289329335336337338339340341342343349389 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,381 به 3,390 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

داره خودمونی میشه فرشته‌ی مهربون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    روی ابرها

پيش فرض

ممنون از حرفتون یه چیزایی دستگیرم شد. کلا فهمیدم چی گفتید اما حرف من این نبود.
    حالا سوال :
    پرسش اصلی من اینه که پست برام نمی فرسته بلکه یکی از فامیل هام در کانادا است و میخواد بیاد ایران بهش میگم میخره ودر کنار چمدونش به ایران میاره.
    خب حالا میخوام بدونم اینجوری هم هدیه و ... لازمه چون قبضی نداره که روش قیمت بخوره، یه کالای خالی یه جعبه است با مشخصات محصول و تنها مرزی که باید بگذرونه فرودگاهه و بعدش خونه ی ما وتمام. همه چیزم از هدیه نوشتن تا باز شدن جعبه و ... براش امکان پذیره.
    حالا این فرودگاه چیکار میکنه و من باید چیکار کنم پرسش من از شماست.
    خیلی ممنون

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آقا من بگم 4گیگ با کینکت یکی از فامیلام از کانادا بیاره نسبت به پولش(200ه.تومان ارزون تر) و هزینه ی گمرک(اگه میتونید بگید چند میشه) میارزه؟
    اگه پول گمرکشم میدونید بگید.
    ممنون
    به صورت قانونی ۴۵% قیمت خرید بدون محاسبه ی مالیات . ولی اگر طرف آدم خوبی باشه شاید حال بده .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنون از حرفتون یه چیزایی دستگیرم شد. کلا فهمیدم چی گفتید اما حرف من این نبود.
    حالا سوال :
    پرسش اصلی من اینه که پست برام نمی فرسته بلکه یکی از فامیل هام در کانادا است و میخواد بیاد ایران بهش میگم میخره ودر کنار چمدونش به ایران میاره.
    خب حالا میخوام بدونم اینجوری هم هدیه و ... لازمه چون قبضی نداره که روش قیمت بخوره، یه کالای خالی یه جعبه است با مشخصات محصول و تنها مرزی که باید بگذرونه فرودگاهه و بعدش خونه ی ما وتمام. همه چیزم از هدیه نوشتن تا باز شدن جعبه و ... براش امکان پذیره.
    حالا این فرودگاه چیکار میکنه و من باید چیکار کنم پرسش من از شماست.
    خیلی ممنون
    عزیزمن اینجوری هدیه حساب نمیشه و بایستی برطبق وزنش وقیمت محصول پول گمرگی بدی
    یه پیشنهاد دارم اینم اینه که به فامیلتون بگو زمانی که از کانادا میاد از فروشنده کانادایی یه فاکتور بگیره با مهر وحتما حتما بنویسه روش جعبه هدیه یا به عنوان هدیه
    واگه زمانی که فامیلتون به فرودگاه ایران رسید به بخش ترخیص کالا بگه یکی ازبستگانمون از ایران خرید کرده و این فاکتور به همراه محصول به ادرس من ارسال شده منم خواستم بیام ایران به پدرومادرم سربزنم باخودم اوردمش دیگه پستش نکردم به ایران
    واگه پرسید قیمت محصول چقده بگه 50 دلار نگه 400 دلار که اگه فرشته هم از اسمون بیاد پایین جنس به هیچ وجه بهش نمیدن
    توقانون گمرگی ایران به جز تجار هر شخصی دیگری از خارج از کشور محصولی راسفارش دهدکه قیمت ان بالای 80 دلار روی کارتون محصول نوشته باشد به هیچ عنوان جنس راتحویل نمیدهند
    موفق باشی
    Last edited by Assassins creed II; 22-11-2011 at 22:07.

4. 2 کاربر از Assassins creed II بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    روی ابرها

پيش فرض

ممنون فهمیدم ولی باز چند تا سوال برام پیش اومد:
    یکی این که فاکتور حتما لازمه؟ و مامور فرودگاه باهاش چیکار داره؟ مثلا اگر فاکتور نداشته باشه چی میگه؟
    دو این که اگر فامیلم برای امتحان در جعبه رو باز کنه چی میشه؟ مثلا برای امتحان انوقت موضوع چه فرقی میکنه؟
    سه اینکه قیمت رو روی جعبه ننوشته؟
    و چهارم اگر بخوام مثل اونی که گفتی بخوام با پست از دبی بگیرم بهتر و سریع تره؟ و چه فروشگاه هایی هستند که میتونند؟ و اگه بهتره یا فرقی ندارن چه جوری از دبی یا یه کشور همسایه یه دیگه بگیرم ؟ و پولش رو چه جوری بدم؟و این که پولش چقدر میشه؟ و در کل دقیقا باید چیکار کنم تا راحت و بی دردسر برسه دستم؟
    ممنون و ببخشید اگر زیاده.
    Last edited by فرشته‌ی مهربون; 23-11-2011 at 16:35.

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

دوستان اینجا تاپیک راهنمایی برای خرید کنسول هستش...........
    لطفا مباحث مربوط گمرک رو در جای مخصوص خودش اگه هم نداره تویه پروفایل و PM مطرح کنید................
    مرسی از توجهتون...........

7. 6 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    روی ابرها

پيش فرض

او! ببخشید اگر کار اشتباهی انجام شده. ولی مربوط به خرید و قیمت بوده دیگه! (این تاپیک نزدیکترین موضوع به موضوع من بود)
    ولی بهر حال ببخشید.

9. 5 کاربر از فرشته‌ی مهربون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض xbox360 slim 250 gb & 4 gb

سلام بچه ها من ميخوام xbox 360 slim بخرم به نظر شما 4gb بگيرم يا 250 gb لطفا راهنماييم كنيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

من روز پنجشنبه xbox slime 4g كرك شده رو خريدم 460 تومان..حتي تا 490 هم قيمت داشتم..3 ماه هم گارانتي مادربورد داره..!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من روز پنجشنبه xbox slime 4g كرك شده رو خريدم 460 تومان..حتي تا 490 هم قيمت داشتم..3 ماه هم گارانتي مادربورد داره..!!!
    سلام بچه ها من ميخوام xbox 360 slim بخرم به نظر شما 4gb بگيرم يا 250 gb لطفا راهنماييم كنيد
    از کجا 460 ؟ اصفهان؟
    خب معلومه اگه پولت میرسه 250 بخر اگه نه همون چارگیگ بخر بعدا یه هارد براش بگیر
    سوالت هم یه چی در حد اسپم هست من مخالف شدید اسپم ام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز4 گیگ اصلا نخر اگه بخری باید 110ت بدی هارد اورجینال ایکس باکس
    همون 250 گیگ بخر خیلی هم به نفعت

---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------

از کجا 460 ؟ اصفهان؟
    خب معلومه اگه پولت میرسه 250 بخر اگه نه همون چارگیگ بخر بعدا یه هارد براش بگیر
    سوالت هم یه چی در حد اسپم هست من مخالف شدید اسپم ام
    خو چه کاری میخوای 4 گیگ بخره 470 ت بعد یه هارد براش بگیره
    هیچ فرقی نمیکنه 250 گیگ 570 ت 4 گیگ هم 470ت یه هارد براش بگیره 110ت تا 130ت براش 580ت تا 610 ت تموم میشه همون 250گیگ بخر خیلی هم به نفعت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •