تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 416 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

وای عجب چیزیه
    میگی برد و چیپست هاشم فرق میکنه?
    نه عزیز همشون از Arcade تا Slim همش از یه سخت افزار و یه نوع چیپ استفاده میکنند ( فقط سخت افزار اسلیم ها یه کم از نظر اندازه کوچیکتر و کم مصرف ترند )
    فقط بدیش اینه که شانسیه ( یعنی احتمال داره کپی خور نشه )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

وای عجب چیزیه

بله دوست من کلا بااسلیم فرق میکنه
    دستگیرهاش سبکتر شده فن سیپیوش کلا با اسلیم فرق میکنه دیرتر داغ میکنه
    از همته تر برق اداپتورش با 110 کارمیکنه و ایجوری عمر دستگاه بیشترمیشه

چطوری از امریکا یا کانادا بخریم؟ حتما باید یه اشنا یا کسی رو داشته باشی که برات بیاره از اونور
    دوستان عزیزی تو ایران هستند که خدمات ارسال و خرید از هرکجای دنیا رو براتون به راحتی انجام میدن
    من تا کنسول رسید به پست شهرمون 21 روز طول برد که البته فراموش نشه امازون امریکا دیرفرستادش

وااااااااااقعا؟یعنی انقدر هزینه ی گمرکش کمه؟ یعنی انقدر می ارزه؟
    پس بریم بهترشو بگیریم.وااااااقعا ممنون.
    اگه صد تا دکمه ی تشکر بود همه اش رو میزدم.
    راستی کنسول هم خیلی باحاله!

فقط یه چیز دیگه.
    با کینکت هم همینه؟
    ممنون
    بله دوست عزیزکمه وقتی عزیزانی از اون ور اب محصولی براتون ارسال میکنند اگه روی کارتون محصول بنویسند جعبه هدیه گمرگ اداره پست از شما مقدار ناچیزی گمرگی میگیره اما وقتی روی کارتون محصول قیمت محصول به دلار نوشتن 399 دلار گمرگی که اداره پست زمان ترخیص کالا از شما میگیره 60 تا 50 تومن است
    این چه حرفی وظیفه بود تا عنوان کنم نه فقط برای اینکه پوز بدم پست زدم اخه تو ایران عزیزانی هستند که مث من عشق داشتن این کنسول دارند
    قابلت نداره
    نه کینکت روش نیست کینکت باید جدا گانه سفارش بدید
    کنیکت هم بخوای ازامریکا بیاری نهیتش 130 ت تا 140 ت تموم میشه

نه عزیز همشون از Arcade تا Slim همش از یه سخت افزار و یه نوع چیپ استفاده میکنند ( فقط سخت افزار اسلیم ها یه کم از نظر اندازه کوچیکتر و کم مصرف ترند )
    دوست عزیزعکسی میزارم که بهتون ثابت بشه من اسلیم 250 گیگ دارم اگه خودم کپی خور میکنم هم مال خودمو هم مال کنسول جدیدمو کلا فرق داره
    شما بایستی در این صورت این حرف بزنید که قطعاتشون شبیه هم هستند که یکی از کنسول های gears of war 3 داشته باشید
    نه عزیزمال من به راحتی کپی خور شده الانم lt2 سرش زدم دارم حالش میبرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اینم چندتا عکس ازکنسول CALL OF DUTY MW3

خدمت دوستان عزیز

Last edited by Assassins creed II; 22-11-2011 at 02:12.

4. این کاربر از Assassins creed II بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

وای عجب چیزیه
    بله دوست من کلا بااسلیم فرق میکنه
    دستگیرهاش سبکتر شده فن سیپیوش کلا با اسلیم فرق میکنه دیرتر داغ میکنه
    از همته تر برق اداپتورش با 110 کارمیکنه و ایجوری عمر دستگاه بیشترمیشه

چطوری از امریکا یا کانادا بخریم؟ حتما باید یه اشنا یا کسی رو داشته باشی که برات بیاره از اونور
    دوستان عزیزی تو ایران هستند که خدمات ارسال و خرید از هرکجای دنیا رو براتون به راحتی انجام میدن
    من تا کنسول رسید به پست شهرمون 21 روز طول برد که البته فراموش نشه امازون امریکا دیرفرستادش

وااااااااااقعا؟یعنی انقدر هزینه ی گمرکش کمه؟ یعنی انقدر می ارزه؟
    پس بریم بهترشو بگیریم.وااااااقعا ممنون.
    اگه صد تا دکمه ی تشکر بود همه اش رو میزدم.
    راستی کنسول هم خیلی باحاله!

فقط یه چیز دیگه.
    با کینکت هم همینه؟
    ممنون
    بله دوست عزیزکمه وقتی عزیزانی از اون ور اب محصولی براتون ارسال میکنند اگه روی کارتون محصول بنویسند جعبه هدیه گمرگ اداره پست از شما مقدار ناچیزی گمرگی میگیره اما وقتی روی کارتون محصول قیمت محصول به دلار نوشتن 399 دلار گمرگی که اداره پست زمان ترخیص کالا از شما میگیره 60 تا 50 تومن است
    این چه حرفی وظیفه بود تا عنوان کنم نه فقط برای اینکه پوز بدم پست زدم اخه تو ایران عزیزانی هستند که مث من عشق داشتن این کنسول دارند
    قابلت نداره
    نه کینکت روش نیست کینکت باید جدا گانه سفارش بدید
    کنیکت هم بخوای ازامریکا بیاری نهیتش 130 ت تا 140 ت تموم میشه

دوست عزیزعکسی میزارم که بهتون ثابت بشه من اسلیم 250 گیگ دارم اگه خودم کپی خور میکنم هم مال خودمو هم مال کنسول جدیدمو کلا فرق داره
    شما بایستی در این صورت این حرف بزنید که قطعاتشون شبیه هم هستند که یکی از کنسول های gears of war 3 داشته باشید

6. 2 کاربر از Assassins creed II بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

اینا بهشون میگن باندل . فقط کیس و دسته اش با عادی ها فرق داره . منظورم از کپی خور نشدنشون این بود که اکثر باندل ها یه مدل از هیتاچی دارن که هنوز ه-ک نشده و مال شما جزو اون دسته نیست .
    واسه 110 ولت هم تعجبی نداره چون امریکا , کانادا و ژاپن و ... از 110 ولت استفاده میکنن و هیچ تاثیری روی کارایی کنسول نداره .
    باندل های 360 رو باز نکردم ولی باندل های PS 3 رو دیدم مثل باندل Killzone3 با کنسول عادی اسلیمش هیچ فرقی نداشت
    اگه واست هم مقدوره اختلافشون رو به صورت علمی واسم توضیح بده نه اینکه بگی رنگ این قرمزه ولی اون مشکیه پس با هم فرق دارن
    اسلیم ها در کل دیر داغ میکنن اونایی که شما میگید زود داغ میشه درایواشون Spoof هستش

Last edited by arashpr9; 22-11-2011 at 12:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اینا بهشون میگن باندل . فقط کیس و دسته اش با عادی ها فرق داره . منظورم از کپی خور نشدنشون این بود که اکثر باندل ها یه مدل از هیتاچی دارن که هنوز ه-ک نشده و مال شما جزو اون دسته نیست .
    واسه 110 ولت هم تعجبی نداره چون امریکا , کانادا و ژاپن و ... از 110 ولت استفاده میکنن و هیچ تاثیری روی کارایی کنسول نداره .
    باندل های 360 رو باز نکردم ولی باندل های PS 3 رو دیدم مثل باندل Killzone3 با کنسول عادی اسلیمش هیچ فرقی نداشت
    اگه واست هم مقدوره اختلافشون رو به صورت علمی واسم توضیح بده نه اینکه بگی رنگ این قرمزه ولی اون مشکیه پس با هم فرق دارن
    اسلیم ها در کل دیر داغ میکنن اونایی که شما میگید زود داغ میشه درایواشون Spoof هستش
    بله عزیزمن بهشون میگن باندل .. برام امکانش نیست دسته هاشو باز کنم چون خیلی عالی روش پلاستیک گرفتم حتی دستهاش هم با دسته های اسلیم از نظر برد از نظر جهتها و از نظر شوکها و کیت زیر هر دکمه با هم فرق دارند
    بله عزیزمن درایور کنسول gears من لایتون و طوری که ماکروسافت گفته تمام این کنسولها فقط و فقط بااین درایو تولید میشن
    بله عزیزمن اگه رشته الکترونیک خونده باشی بعد میفهمی هر چی ولتاژ برق زیاد به یک دستگاه برسه عمردستگاه پایین میاد تفاوت دیگرش این است که از الیاژهای استفاده میکنند که پاسخگوی برق 110 ولت باشه

کنسول سونی 500 گیگ برای یکی از دوستان سفارش دادم از امریکا که برق ورودیش 110 ولت است و از نظرقطعات سخت افزاری با مال من که از تهران 320 گیگ خریدم فرقی نداشت ولی متاسفانه مال بنده بازکرده بودند و تمام اخازهای 110 ولت دراورده و به جاش 220 ولت کار گذاشتن وخیلی هم اشغال لحیمش کرده بودند

برام که مقدور نیست جفت ایکس باکسامو باز کنم اگه توعکس نگاه کنی میبینی که 3 تا شون به زوری پلاستیک کردم والله اگه باز بود چندتا عکس از جفتشون مینداختم میزاشتم تو سایت ببینی
    از نظر علمی هم مقایسه دوتا سخت افزار جفت کنسولهاهاست که بیشتر بشناسیشون
    چرا اینقدر اسرار داری که هیچی فرقی با هم ندارند و من لزومی نداره دروغ بگم برد اصلی ایکس چرخ دنده جنگ 3 چیپستهاش چیپ ها قرار گیری هارد فیش های پشت ایکس باکس که روی برد وصل شدن میتونی به راحتی در بیاری اصلا لحیم نیستند و از همه مهمتر سیپیوش اگه تو اسلیم 250 گیگ ملاحضه کنید میبینید که بعد از 3 دقیقه روشن شدم فنو گرمای زیادی خارج میکنه
    ولی تو اسلیم چرخ دنده جنگ 3 نیم ساعتم کار کنه زمانی که دست میکری روی فن سیپیوش گرما و داغی حس نمیکنی
    ولی از نظر نرم افزاری یکی هستند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اینم چندتا عکس ازکنسول CALL OF DUTY MW3

خدمت دوستان عزیز

دوست عزيز آدرس اينترنتي داره اينجايي كه سفارش داديد و خريديد ؟
    من بخوام بخرم چيكار كنم ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بله عزیزمن بهشون میگن باندل .. برام امکانش نیست دسته هاشو باز کنم چون خیلی عالی روش پلاستیک گرفتم حتی دستهاش هم با دسته های اسلیم از نظر برد از نظر جهتها و از نظر شوکها و کیت زیر هر دکمه با هم فرق دارند
    بله عزیزمن درایور کنسول gears من لایتون و طوری که ماکروسافت گفته تمام این کنسولها فقط و فقط بااین درایو تولید میشن
    بله عزیزمن اگه رشته الکترونیک خونده باشی بعد میفهمی هر چی ولتاژ برق زیاد به یک دستگاه برسه عمردستگاه پایین میاد تفاوت دیگرش این است که از الیاژهای استفاده میکنند که پاسخگوی برق 110 ولت باشه

کنسول سونی 500 گیگ برای یکی از دوستان سفارش دادم از امریکا که برق ورودیش 110 ولت است و از نظرقطعات سخت افزاری با مال من که از تهران 320 گیگ خریدم فرقی نداشت ولی متاسفانه مال بنده بازکرده بودند و تمام اخازهای 110 ولت دراورده و به جاش 220 ولت کار گذاشتن وخیلی هم اشغال لحیمش کرده بودند

برام که مقدور نیست جفت ایکس باکسامو باز کنم اگه توعکس نگاه کنی میبینی که 3 تا شون به زوری پلاستیک کردم والله اگه باز بود چندتا عکس از جفتشون مینداختم میزاشتم تو سایت ببینی
    از نظر علمی هم مقایسه دوتا سخت افزار جفت کنسولهاهاست که بیشتر بشناسیشون
    چرا اینقدر اسرار داری که هیچی فرقی با هم ندارند و من لزومی نداره دروغ بگم برد اصلی ایکس چرخ دنده جنگ 3 چیپستهاش چیپ ها قرار گیری هارد فیش های پشت ایکس باکس که روی برد وصل شدن میتونی به راحتی در بیاری اصلا لحیم نیستند و از همه مهمتر سیپیوش اگه تو اسلیم 250 گیگ ملاحضه کنید میبینید که بعد از 3 دقیقه روشن شدم فنو گرمای زیادی خارج میکنه
    ولی تو اسلیم چرخ دنده جنگ 3 نیم ساعتم کار کنه زمانی که دست میکری روی فن سیپیوش گرما و داغی حس نمیکنی
    ولی از نظر نرم افزاری یکی هستند
    چرا چونه میزنی ، سخت افزار (سی پی یو ، جی پی یو ، رم) از اولین مدل 360 تا باندل MW3 یکسانه ، حتی اگه داخلش چیدمانش فرق داشته باشه دلیل نمیشه که سخت افزار تغییر کرده باشه...

11. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه فرشته‌ی مهربون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    روی ابرها

پيش فرض

ب
    منظورتون رو نمیفهمم یعنی الان من باید چیکار کنم؟(تا1500ت بگیرن)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

منظورتون رو نمیفهمم یعنی الان من باید چیکار کنم؟(تا1500ت بگیرن)
    گمرگ تو فرودگاه هست تو اداره پست هم هست
    زمانی که محصولی از امریکا یا کشور خارجی سفارش میدی از کشتی یا فرودگاه برگه بروی محصول زده میشه که هزینه گمرگی اینقدر میشه و این برگه به وسیله اداره پست به بخش گمرگی پست و ترخیص کالا در اداره پست میدن
    و بعد از رسیدن محصول به اداره پست کالای شما باز و مورد بررسی قرار میگیرد که اگر از نظر قوانین ایران مجاز باشه ترخیص میکنن اگه نباشه که نه
    ولی تو گمرگ بین الملی ایران کالای شما به هیچ وجه باز نمیشه این دست پست که بهتون تحویل بده یا نده

حالا برطبق چه قانونی جنس من به وزن 6 کیلو 1500 ت برات توضیح میدم
    خودتون که میدونید ایران ترحیم اقتصادی و به هیچ عنوان نمیشه از امریکا به ایران ارسال مستقیم داشت
    جنسی که میخرن به دبی یا کشوارهای همسایه ایران که ایران با انها متحد است ارسال میکنن واگه شخص X مورد نظر روی محصول شما قیمت نهایی کالا رو ذکرکنه برفرض 400 دلار برسه به ایران گمرگ بین الملی ایران بر طبق قیمت دلار محصول شما معادل 60 هزارتومان گمرگی روی برگ ترخیص جنس مینویسه وبعد به اداره پست ارسال میکنه

واگر زمانی که کسی از اون ور اب یااز امریکا جنسی برای شما میخرن و بعد بفرستن خونه ی شخص X مورد نظر شخص X مورد نظر روی قبض پستی که سکونتش در یکی از کشورهای همسایه ایران زندگی میکنه ارسال کنن بنویسه به عنوان هدیه یا جعبه هدیه برسه به گمرگ بین الملی ایران برطبق وزن کالا تا تا 10 کیلو 1500ت میشه ولی از 10 کیلو به بالا تا 20 کیلو 3000ت میشه از 20 تا 30 کیلو 4500 ت به همین روال گمرگی میخوره

شما یادتون باشه که زمانی جنسی خرید میکنید و از دبی یا قطر یا امارات یا ترکیه و باقی کشورهایی همسایه و متحد ایران به ایران توسط شخص X مورد نظر ارسال میشه بهش بگید در قسمت توضیحات قبض پستی ارسال شده از دبی یا قطر یا امارات یا ترکیه و باقی کشورهایی همسایه و متحد ایران فقط یه کلام به خارجی بنویسند به عنوان هدیه یا جعبه هدیه واحتیاجی به کادو پیچ کردن نیست

موفق باشید
    امری بود باکمال میل برطرف خواهم کرد

---------- Post added at 10:33 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------

چرا چونه میزنی ، سخت افزار (سی پی یو ، جی پی یو ، رم) از اولین مدل 360 تا باندل MW3 یکسانه ، حتی اگه داخلش چیدمانش فرق داشته باشه دلیل نمیشه که سخت افزار تغییر کرده باشه...
    باشه عزیزمن من تسلیم هر چی شما بگید
    من هرچی میگم شما ساز خوشگلی مینوازید

14. این کاربر از Assassins creed II بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •