تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 83 از 139 اولاول ... 337379808182838485868793133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 821 به 830 از 1386

نام تاپيک: تمامی مسائل و مباحث مربوط به هـک کنسول Play Station 3 (فقط اینجا)

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

من یه ps3 slim هـک شده با فیرمور 3.55 خریدم
    سوالم اینه که روی این فریمورهای هـک شده میشه فیلم bluray نگاه کرد؟
    و ایا region lock هایی رو که گذاشتن رو این فیلم های bluray با این فیرمورهای هـک شده میشه همشون رو نگاه کرد؟ اگه نه پس از کجای دستگاه باید بفهمم که چی ریجنی رو باید بخرم
    هك ربطي به ديدن فيلم نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

شفاف شاید نگفتم.من انچارت ندارم تو مجله نوشته بود نقدش. گفته بود از حد اکثر توان گرافیک کنسول استفاده شده و زوزه کنسول شنیده میشه موقع بازی ولی گفت لودینگ حس نیکنید. برسیدم که این حرف درسته؟ هر چند تو مجله منظورش از بلوری بود نه کبی.
    اگه حداکثر هست یعنی ته بازی کنسول همینه و عمرش سر رسیده؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

شفاف شاید نگفتم.من انچارت ندارم تو مجله نوشته بود نقدش. گفته بود از حد اکثر توان گرافیک کنسول استفاده شده و زوزه کنسول شنیده میشه موقع بازی ولی گفت لودینگ حس نیکنید. برسیدم که این حرف درسته؟ هر چند تو مجله منظورش از بلوری بود نه کبی.
    اگه حداکثر هست یعنی ته بازی کنسول همینه و عمرش سر رسیده؟
    خب بازي توپ و عالي و پر گرافيكي هست ولي خب اين اصطلاحاتو راجع بهش كار برده كه خيلي توپه نه اينكه كنسول كم بياره

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

نمی دونستم کجا ب÷رسمووو فکر کنم مبحث مربوط به کنسول های -- باشه...
    ÷ی اس من -- شده هست... می خوام که اساسینز کرید بازی کنم می گه فضای کافی نداری... 25 گیگ فضا می خواد... چطوری این فضا رو ایجاد کنم؟ باید بازی های دیگه رو ÷اک کنم؟ بعدش اگه ÷اک کنم نمیشه دیگه آوردشون؟ کامل از بین میرن؟ گس اونوقت چطوری یک کاری کنم که بازی های دیگه باشن و بازی هم بشه کرد این اساسینز رو؟ ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

نمی دونستم کجا ب÷رسمووو فکر کنم مبحث مربوط به کنسول های -- باشه...
    ÷ی اس من -- شده هست... می خوام که اساسینز کرید بازی کنم می گه فضای کافی نداری... 25 گیگ فضا می خواد... چطوری این فضا رو ایجاد کنم؟ باید بازی های دیگه رو ÷اک کنم؟ بعدش اگه ÷اک کنم نمیشه دیگه آوردشون؟ کامل از بین میرن؟ گس اونوقت چطوری یک کاری کنم که بازی های دیگه باشن و بازی هم بشه کرد این اساسینز رو؟ ممنون
    خب اگه جا نداره خب باید پاکش کنی دیگه

یه راهی داری اگه می خوای بازی هاتو پاک نکنی اگه میبینی خیلی جا می خواد تو هم نداری پاک کن ولی اگه می بینی

خیلی کمه برو سیو هاتو ببین چه قدره که پاکشون کنی فضا واست ایجاد میشه یا نه ببین حجمشون چه قدره که الکی پاک نکنی

خب می تونی بازی هاتو تو یه هاردی فلشی چیزی بریزی

6. این کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این برنامه های ریز که واسه هر بازی نصب میکنیم یه سری فایل pkg هست. اینا کجا میره؟ یعنی از کجا میشه پاکشون کرد؟
    چون الان بعضی بازیا رو پاک کردم که دیگه احتیاجی هم به کرکشون نیست که رو سیستم باشه.

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

خب اگه جا نداره خب باید پاکش کنی دیگه

یه راهی داری اگه می خوای بازی هاتو پاک نکنی اگه میبینی خیلی جا می خواد تو هم نداری پاک کن ولی اگه می بینی

خیلی کمه برو سیو هاتو ببین چه قدره که پاکشون کنی فضا واست ایجاد میشه یا نه ببین حجمشون چه قدره که الکی پاک نکنی

خب می تونی بازی هاتو تو یه هاردی فلشی چیزی بریزی
    از کجا بفهمم چقدر فضای خالی دارم؟ الان پس چطوری همه ی بازی ها روی هاردش هست وقتی اساسینز رو اجرا می کنم می گه hdd ات فضای خالی نداره! یعنی روی هارد هست ولی مثلا فشرده شده اش هست؟ نصب کردن یعنی یک جورایی از حالت فشرده شده در میاره؟ بعدش چطوری بازی رو کپی کنم روی فلش؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این برنامه های ریز که واسه هر بازی نصب میکنیم یه سری فایل pkg هست. اینا کجا میره؟ یعنی از کجا میشه پاکشون کرد؟
    چون الان بعضی بازیا رو پاک کردم که دیگه احتیاجی هم به کرکشون نیست که رو سیستم باشه.
    اینها بیشتر مواقع جایی نمیرن! فقط مثلا فایلی رو با فایل دیگه جایگزین میکنن و از اینجور کارا! مگر اینکه کلا از این بازی های PSN نصب کرده باشین.

از کجا بفهمم چقدر فضای خالی دارم؟ الان پس چطوری همه ی بازی ها روی هاردش هست وقتی اساسینز رو اجرا می کنم می گه hdd ات فضای خالی نداره! یعنی روی هارد هست ولی مثلا فشرده شده اش هست؟ نصب کردن یعنی یک جورایی از حالت فشرده شده در میاره؟ بعدش چطوری بازی رو کپی کنم روی فلش؟
    خب هارد شما یه ظرفیتی داره که الان دیگه نداره! از منوی Setting توی System Information - یکی مونده به آخر! - میتونید ظرفیت باقیمونده از هاردتون رو ببینید. البته تو مولتی من هم پایین اکثر صفحه ها و همچنین تو فایل منیجرش باقی هاردتون رو زده.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

دانگرید jb2 تو تهران با قیمت 100 تومان

داره خودمونی میشه afsos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پایتخت تمدن - همدان

پيش فرض

دانگرید jb2 تو تهران با قیمت 100 تومان
    دوست عزیز یعنی با این ذانگل دیگه تمام بازیا قابل اجراست؟
    و اینکه تا کی بازیا رو ساپورت میکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •