فول وایپ کردم یه بار ریست زدم درست شد ولی مشکلات دیگه ای داره من اون رامی که دوستمون تو این تاپیک لینک داده بود نصب کردم از طریق ریستور بعدش مشکل اهنگ بعدش برنامه هیچ کدوم اجرا نمیشد
فول وایپ کردم یه بار ریست زدم درست شد ولی مشکلات دیگه ای داره من اون رامی که دوستمون تو این تاپیک لینک داده بود نصب کردم از طریق ریستور بعدش مشکل اهنگ بعدش برنامه هیچ کدوم اجرا نمیشد
دوستان با ورژن 15 جینجر مشکل wifi دارم کار نمیکنه!تست کردین؟
دوستان من dx19رو 2 روزه نصب کردم همه چیش عالیه اقکتهای فوق العاده زیبایی هم براش نصب کردم که زیبایی رام رو 2 چندان کرده هرکی نصب کرد از همه چیش خوشش اومد بگه که براش آپ کنم مولتی تاچم باید خودتون فعال کنین.
میبخشید دوست عزیز یه خورده دیر جواب دادم .
قبلا یادم نمیاد رو کدومش تست کرده بودم .
ولی الان رو GINGER EXPRIA 15 نصب کردم .شیفت ورژن 1.0.70 .مشکلی نبود اجراش کرد .
موفق باشید .
دوستان با ورژن 15 جینجر مشکل wifi دارم کار نمیکنه!تست کردین؟مشکل وای فای نداره این رام .
دارم استفاده میکنم
Last edited by 01110362; 21-11-2011 at 18:38.
چه افتکهایی براش نصب کردی؟از کجا باید مولتی تاچ و فعال کنیم؟رامش خیلی خوبه من بیشتر از یه هفته دارم ازش استفاده میکنم و راضیم
جینجر اکسپریا ورژن 15 مصرف باتریش چطوره دوستان ؟! من یه دو هفته ای هست که از رام GingerCruzt Revision 8.1 استفاده میکنم !! همه چیزش عالیه ! از ظاهرش گرفته تا فضای ازاد رم و سرعت و ... اما مصرف باتریش افتضاحه ! با 2 تا اهنگ گوش کردن و 1 ساعت بازی کردن شارژش تموم میشهحالا با اینکه نور صفحه و هرچیزی که مربطو به باتری میشه رو رو بهینه ترین حالت میزارم !!
مصرفش خوبه
با آورکلاک 729 و نور صفحه در بیشترین حالت و استفاده معمولی 1روز واسم کار میکنه
رامتل سومین اپراتور تلفن همراه
اینترنت 512 و قیمت 120 تومنی
سلام دوستان اقا 30000318 شما چطور مولتی تاچ رو رو این رامی که گفتید فعال کردید من یه رامی میخوام که بازی رو براحتی اجرا کنه؟
hill boy ممنون مشکلم حل شدم و حالا گوشیم رو 729 اورکلاک شده ولی یکم تو سوکر 2012 میلنگه ممکنه بخاطر ناپایداریش تو این سی پی یو باشه اگه 710 رو انتخاب کنم بهتر نیست؟
برادر میشه لینک این رامو بدی دان کنم چون اکسپریا 15 به ما نساخت مزخرف تمام بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)