بله همونطور که دوستومن گفتن اون بازی هارو باید پچ کنید برای اجرا با ال تی 1.9 به بالا
منم همینو گفتم دیگه رفیق گفتم بعضیهاش مشکل تره.من خودم میتونم این کارو کنم تقریبا فقط خیلی دقت میخواد مخصوصا اون قسمت مته زدن و سوراخ کردن
بله همونطور که دوستومن گفتن اون بازی هارو باید پچ کنید برای اجرا با ال تی 1.9 به بالا
منم همینو گفتم دیگه رفیق گفتم بعضیهاش مشکل تره.من خودم میتونم این کارو کنم تقریبا فقط خیلی دقت میخواد مخصوصا اون قسمت مته زدن و سوراخ کردن
میشه بگید چه کارایی لازمه که بن نشم؟؟؟و البته چطور به اینرنت متصل شم؟؟
الان که یکمی اوضاع لایو قاراشمیشه![]()
در کل باید از دیسک های استیلث پچ و با امنیت بالا استفاده کنید برا لایو
یعنی الان ببریم توپ خونه اپدیت کنن درست مشه؟ بازی های جدیدو میاره؟[/QUOTE]
دوست من اگه به جزئیات راه حل توجه کنی لازمه این کار یه فلش دیسک و برنامه horizone و آپدیت مخصوص هر بازیست خودت به راحتی میتونی انجام بدی عزیز .. لازم نییت هزینه اضافی کنی . من فعلا این مشکل برنخوردم خودم تستش نکردم ولی از منبع موثق هست و مطمئنا کار میده
موفق باشی.
آموزش دوم (تو فروم همسایه نوشتم اون رو هم ببینید بدک نیست)
نقطه چین بازی سنتر هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان منتظر LT3 باشین ...... مشکل بازیهای AP2.5 حل شده توسط C4 اعلام شده که راه حل پیدا شده و یک سری تست هم زده و خوب توصیف کرده کارشو ولی گفته نیازمند زمان و تغییراتی خواهد بود، بنابراین باید منتظر ورژن جدیدی از برنامه های iXtreme LT+, Xbox Backup Creator, and abgx360 باشیم. ریلیز LT2 برای هیتاچی فت تغییری نمیکنه و تو زمان کوتاهی ریلیز میشه.
Last edited by yadam.nemiad; 21-11-2011 at 09:56.
دوستان منتظر LT3 باشین
واسه خبرت منبع هم داری؟
کی میاد؟![]()
بله دوست من کل پست های بنده موثق هست
این منبع و نقل قول هیچ اشاره ای به زمان عرضه نشده !!
.محتوای مخفی: C4evaspeaks.com & Xecuter
آقا این LT رو از کجا بفهمیم چنده ؟
ــــــــــــــــــــــــ
یه چیز دیگه این که این XGD3 چیه ماجراش ؟
دوست من اگه به جزئیات راه حل توجه کنی لازمه این کار یه فلش دیسک و برنامه horizone و آپدیت مخصوص هر بازیست خودت به راحتی میتونی انجام بدی عزیز .. لازم نییت هزینه اضافی کنی . من فعلا این مشکل برنخوردم خودم تستش نکردم ولی از منبع موثق هست و مطمئنا کار میده
موفق باشی
من که از خدامه ولی هر کاری کردم نشد![]()
با اجرای بازیهای جدید میتونی بفهمی ال تی 2 رو دستگاته
این XGD3 هم یجورایی قفلی هست که رو بازیهای جدید هست و نیاز به ال تی 2 داره
تنها راهه ؟ یعنی فقط با اجرای بازیهای جدید میشه ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)