من كه زياد اهل سينما نيستم ولي كمي برنامه هفت رو ميبينم و از برنامه ديشبم خيلي خوشم اومد البته من تقريبا از اونجايي كه آقاي سيروس الوند اومد تا انتهاي همين قسمتش رو ديدم
من كه زياد اهل سينما نيستم ولي كمي برنامه هفت رو ميبينم و از برنامه ديشبم خيلي خوشم اومد البته من تقريبا از اونجايي كه آقاي سيروس الوند اومد تا انتهاي همين قسمتش رو ديدم
سیروس الوند واقعا با زیرکی ، اجازه نداد فیلمش توسط فراستی نقد بشه!!
اینا که میخوان درباره کل سینما حرف بزنن چرا الکی میگن نقد فیلم پرتقال خونی !؟
دیشب یه ذره هم درباره این فیلم حرف نزدن !
سلام
خوب میبینم که دوستان از برنامه دیشب رازی بودند.من که از بحث سیروس!!!!!!! و فراستی لذت بردم.شاید یکی از دلایلش این بود که بحثشون جنجالی نبود و با اینکه مهمان برنامه از قبل موضع دفاعی در برابر فراستی نگرفته بود..
خیلی باز و بدون تعارف بحث رو پیش بردند.و از سیروس ممنونم که با سیاستش باعث شد که فراستی دیدش رو نصبتبه نقد بیان کنه.تا به حال انقدر واضع و بی پرده حرف نزده بود
دیشب گفتگوهای خوب و مفیدی رو تو برنامه شاهد بودیم...
از تعریف سلیقه و نقد و همینطور نقد الوند از فراستی تا بحث روی میزانسن با افخمی همگی خوب بود ...
سیروس الوند رو به شخصه خیلی دوست دارم و با فیلم چهره و یکی دوتا دیگش زندگی کردم
آدم پری و بدون تعارف با فراستی صحبت کرد...
یه حرف خیلی مهم الوند این بود که این ممیزی ها و مصلحت اندیشی ها فقط از سوی حکوت نیست تقصیر خود ما هم هست مثلا گفت فریدون اگه بیاد پیش من بگه میخوام این فیلم رو بسازم من میگم نه به مصلحت نیست پس ما باید خودمون رو هم درست کنیم....
یکی از صحبت ها جالب فراستی دیشب:
فراستی: یکی از دوستهام(فرزاد موتمن) که یه فیلم خیلی خوب ساخته بود(شب های روشن)
بعد دومین فیلمش(باج خور) که تو سینما دیدم از سینما اومدم بیرون دیدم جلوی در وایساده
گفت فیلم چطور بود مسعود...
گفتم:فاجعه بود.دی
صراحت فراستی رو داشتید حالا مثلا دوست صمیمیش بوده![]()
کسی اسم این 7 تا Major کمپانی هالیوود (دیشب بخش سرقت فیلم روش بحث شد) که به هیچ وجه حاضر نیستن رایت فیلم هاشون رو به ایران بفروشن میدونه ؟
نامردا ما رو مجبور می کنن ازشون دزدی کنیم![]()
حسین یاری رو خیلی دوست دارم خیلی دوست داشتم دعوتش کنند. که خوشبختانه این کار رو کردند.
انصافانه هم صادقانه صحبت کرد.
Last edited by peaceful1; 26-11-2011 at 00:57.
دیشب فیلمی رو نقد نکردن
بازیگر هفته رو آوردن ( حسین یاری )
البته بازیگر فصل!!!!!بازیگر هفته رو آوردن ( حسین یاری )
حرفهای قشنگی هم زد که موافقم باهاش.اواسط برنامه هم عرب نیا اومد رو خط و کمی هم حرف زد و در ضمن حرفهای حسین یاری رو هم تایید کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)