In dg nobareshe
In dg nobareshe
اولا من به کسی توهین نکردم از جوابهای سطحی این فروم و جواب دهندگان یک مقدار عصبانی بودم.
والکاظنمین الغیظ واتلعافین عن الناس والله یحب المحسنین
پیشنهاد میکنم به جای این چیزها و کلا جواب دادم به هم .. یک راه حل کلی رو بنویسین که دوستانی که در آینده میان به این سایت و این تاپیک رو میبینن جواب خودشون رو بگیرن و برن
خب
مطالعه تو کتابخونه مزیت هایی داره ولی معایب خودش رو هم داره
مهمترین مزیتش اینه که آدمی وقتی تو محیطی قرار بگیره که باید درس بخونه درس میخونه ... تو کتابخونه محیط محیط درس هست من یادمه سالی که کنکور داشتم ماه رمضون میرفتم کتابخونه با این که روزه داشتم مثلا از 9 صبح مینشستم تا ساعت 4 بعد از ظهر یکسره میخوندم .. که باعث شد خیلی از عقب موندگیهامو جبران کنم..
ولی معایبش یک مقداری زیاد هست و توصیه میکنم اگه چاره ای ندارین برین کتابخونه
1. تو شهرهای بزرگ کتابخونه های خوب بعضا از خونه آدم دور هست و راه دورش هم وقت هم شادابی بدن رو میگیره !
2. گاهی آدم به افراد کتابخونه عادت میکنه و مثلا با دوستاش میره درس میخونه ..
یا اونقدر با هم حرف میزنن که عملا هیچی نمیخونن یا اینکه وقتی یکیشون نمیاد بقول خودشون حس درس نمیاد
3. محیط مطالعه باید ثابت باشه ... بعضی ها که کتابخونه درس میخونن روزهای تعطیلی مثل اعیاد و جمعه ها و کلا روزهایی که کتابخونه تعطیل میشه ..ساعت مطالعه مفید شون خیلی کم میشه .. و بعضا وقتی امکان رفتن به کتابخونه مقدور نیست ..توی خونه نمیتونن خوب درس بخونن
اگه آدم درسخونی هستین .. کتابخونه رفتن میتونه براتون مضر باشه
اگه زیاد اهل درس خوندن نیستین کتابخونه میتونه بخاطر جوش مهم باشه ..
یک مثال ساده .. بارها شده میشینن خونه 1:30 ساعت میخواین درس بخونین ولی وسطش ول میکنین یا یک چند دقیقه ای رو تو هپروت بسر میبرین و ... ولی تو مدرسه 1:30 ساعت رو کامل میشینی و کلا درس خوندن نظم خودشو داره .. موضوع همین اجبار هست
تو کتابخونه نوعی اجبار و اشتیاق برای درس فراهم میشه .. !
آرزوی موفقیت برای همه کنکوری های 91 .. !
بچه ها من سال سومم...بعد بابام و اینا از حج واجب اومدن برای همین تا یک ماه مهمون و سر و صدا و اینا داریم....و کلا خیلی اهل درس نیستم..خیلی وقتا وسوسه میشم و میام پای اینترنت و کلا از درس فاصله میگیرم... ولی تازگیا تصمیم گرفتم حسابی درس بخونم...
ضمن اینکه شهرستانمون یه کتاب خونه ی خوب داره که خوشبختانه من موتور در اختیارم هست و میتونم 10 دقیقه ای برسم...
با این توصیفات خودمم دوست دارم برم کتابخونه ولی مسایلی مثل پایین من رو نگران میکنه:
همین که شاید عادت کنم و روزایی که کتابخونه تعطیله تو خونه مشکل داشته باشم....
و اینکه بعد یک ماه چی یعنی تا دوسال هی برم کتابخونه و بیام؟!!!
من آدمیم که فوق العاده حساس ام مثلا میترسم که بعد فلان بچه ها بفهمن یا پسر عمم بفهمه و اینا....
شما چی فکر میکنید؟!خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید!
ای بابا تو چقدر بهوونه داری عزیز دل !![]()
چند هفته پیش میگفتی مامان بابام رفتن حج ، خونه خالیه ، میرم پشت کامپیوتر و سیدی میزارم و ...![]()
حالا هم که میگی از حج اومدن ، خونه شلوغه !
اما یه چیزی رو بدون شوخی میگم :
من خودمم آدم حساسی هستم ، بهترین پیشنهاد برای شما اینه که 2 هفته به کتابخونه بری و در اونجا درس بخونی ، بعدش کم کم حساسیتت برطرف میشه و متوجه میشی توی خونه راحت تری یا کتاب خونه
درضمن، گواهینامه داری که با موتور میخوای بری بیرون ؟![]()
اره من کلا حالم خوش نیست...
آره همین قصد رو دارم که تست کنم ببینم چی پیش میاد...
اگه پلیس ببنیتم دنبالم میکنه....ولی من فرار میکنم...آخه اگه بگیرن 500جریمه میکنن...
Last edited by ted1996; 17-11-2011 at 14:48.
سلام ببین دوست عزیز من مشاور کنکور نیستم ولی این راهی که شما داری میری رو تجربه کردم ..
شما اگه سال سوم هستین .. باید تمام وقتتون رو روی تمرین بزارید .. اونچه تو مقطع شما مهم هست بالا گرفتن نمرات امتحان نهایی هست که مسلما سالی که شما کنکور دارین دیگه خیلی مهم میشه این نمرات
ببین دوست من وقتی من همسن شما بودم خونمون آروم بود ولی اتاق من تو خونه ویلایی چون طبقه بالا بود صدای همه همسایه ها تو گوش من بود
دوست من من بهت قول میدم ... شما با روزی 4 ساعت میتونین به نتیجه فوق العاده برسین .. روزی مدام 4 ساعت
پیشنهاد میکنم بعد از عید کتابهای پیک گلواژه رو تهیه کنید و اونها رو خوب بخونید
والا ما که با روزی 5 ساعت موندیم توش !دوست من من بهت قول میدم ... شما با روزی 4 ساعت میتونین به نتیجه فوق العاده برسین .. روزی مدام 4 ساعت
هرچی تمرین میکنیم ، معلم ها یه سوال هایی از فضا میارن که زیر 15 میشیم همه !![]()
مثلا زبان فارسی امتحان از مبحث تکواژ بود ، معلم رفت 2 صفحه از رمان هری پاتر کپی زد داد به ما گفت تکواژ و واژه و واج و ... پیدا کنین !
حالا هی بگرد ! هی بگرد ! هی بگرد !![]()
خوش به حالت اینقدر راحت روزی 5 ساعت میخونی...برو اسپند دود کن الان میترکی!والا ما که با روزی 5 ساعت موندیم توش !من اگه روزی 5 ساعت درس میخوندم کلامو مینداختم بالا!!!!نمیدونی چه عذابی میکشم...!!!!
رفتم کتابخونه..خیلی ساکت بود و همه چی مهیا بود اما نمیدونم چرا نتونستم اونجا درس بخونم...به قول معروف حسش نیومد
30 ثانیه نکشید که زدم بیرون
فهمیدم هیچ جا خونه نمیشه!
![]()
ساعت و تعداد تست و ... خلاصه کمیتو کنار بذارید که از اصل موضوع دور میشید به شدت !!!!!
روزی 5-6 ساعت روزای تعطیل و 3-4 ساعت روزای که مدرسه میرید کافیه ( با تمرکز بالا )
خونه یا کتابخونه هم هیچ فرقی نداره هرجا راحت ترید
شاید باورتون نشه ولی من خودم به هیچ عنوان توی سکوت محض نمی تونم درس بخونم کتابخونه که میرم بعد از نیم ساعت خوابم میگیره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)