تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 572 از 634 اولاول ... 72472522562568569570571572573574575576582622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,711 به 5,720 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

کاربر فعال انجمن لپ تاپ mg_mahyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    چطوری میتونم گوشی رو ریست کنم؟ من دیروز خریدم فروشنده کلی آشغال ریخته توش میخوام همش حذف بشه و استاندارد خود کارخونه برگرده و هر چی که فارسی هست. یعنی رام فارسی خراب نشه ولی الباقی آشغالا از بین بره چی کار کنم؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

میشه روش بادا ریخت؟

داره خودمونی میشه borland dariush's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بچه ها برنامه ای نیست که بشه از اینترنت کامپیوتر رو گوشی استفاده کرد؟

مثلا کامپیوتر به نت وصله...منم گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنم و از اینترنت کامپیوتر روی گوشی استفاده کنم؟
    اگه منظورت اینه که به وای فای کامپیوتر وصل بشی و اینطوری اینترنت سیستمت رو شیر کنی برنامه Connectify رو نصب کن! من ازش استفاده میکنم تا حالا هم به جز گالگسی خودم دیزایر اچ دی برادرم رو هم تست کردم خیلی راحت به سیستم وصل شده و از اینترنت کامپیوتر تو گوشی استفاده میکنم! ولی اگه منظورت با کابل باشه راستش نگشتم تا حالا دنبالش ببینم چیز بدرد بخوری هست یا نه!

---------- Post added at 03:44 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------

سلام
    چطوری میتونم گوشی رو ریست کنم؟ من دیروز خریدم فروشنده کلی آشغال ریخته توش میخوام همش حذف بشه و استاندارد خود کارخونه برگرده و هر چی که فارسی هست. یعنی رام فارسی خراب نشه ولی الباقی آشغالا از بین بره چی کار کنم؟
    عزیزم برو تو قسمت تنظیمات ریست فکتوری داره! البته یه کدی هم بود که اینکارو میکرد ولی الان متاسفانه فراموش کردم!

---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------

رو گالگسی بادا بریزی!؟؟!؟!؟!؟ بابا هکرا دونبال راهین تا روی ویو آندروید بریزن ونوقت تو میخوای روی گالگسی بادا بریزی؟!؟؟!؟! این یکی از اون چیزا بودا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4. این کاربر از borland dariush بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نه بیشتر منظورم اتصال با کابل بود...واسه اینکه یه جا میره آدم بشه از نت استفاده کنه

داره خودمونی میشه ghafari3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نه بیشتر منظورم اتصال با کابل بود...واسه اینکه یه جا میره آدم بشه از نت استفاده کنه
    SAMSUNG Kies را نصب کنید.

در گوشی وارد Settings -> wireless and network -> Tethering mode شده و این قابلیت را فعال نمایید. GPRS گوشی فعال باشد و گوشی را کابل به کامپیوتر وصل کنید.

کامپیوتر به اینترنت دسترسی خواهد داشت.

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

رفقا آخرین ورژن رسمی آندروید واس این گوشی چیه و اینکه فارسی باشه.. اس فارسی هم بخونه و بفرسه.
    میخوام آفلاین بریزم فلش بشه راحته چه جوریاس یه آمار بدید.

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

SAMSUNG Kies را نصب کنید.

در گوشی وارد Settings -> wireless and network -> Tethering mode شده و این قابلیت را فعال نمایید. GPRS گوشی فعال باشد و گوشی را کابل به کامپیوتر وصل کنید.

کامپیوتر به اینترنت دسترسی خواهد داشت.
    نه من بر عکسشو می خوام...کامپیوتر نت داره...می خوام بیاد رو گوشی

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اگر ریست کنم فارسی گوشی از بین نمیره؟
    ضمنا بله آندرویید همش باید تسک کیلر بزنم و هر وقتم میبینم داره از اینترنت استفاده میکنه اصلا نمیفهمم کجاست چیه. ولی بادا خیلی خوبه . دکمه وسط رو نگه میدار همه برنامه های باز رو نشون میده و تا خودم روشن نکنم برنامه ای خود به خود باز نمیشه. و فکر کنم گرافیک هم بالاتره تو برنامه هاش

داره خودمونی میشه ghafari3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

نه من بر عکسشو می خوام...کامپیوتر نت داره...می خوام بیاد رو گوشی
    در حالت عادی راهی نیست.

یا باید مودم ADSL با وای فای داشته باشید یا از نرم افزارهایی که جناب borland dariush گفتند، استفاده کنید.

اگر ریست کنم فارسی گوشی از بین نمیره؟
    ضمنا بله آندرویید همش باید تسک کیلر بزنم و هر وقتم میبینم داره از اینترنت استفاده میکنه اصلا نمیفهمم کجاست چیه. ولی بادا خیلی خوبه . دکمه وسط رو نگه میدار همه برنامه های باز رو نشون میده و تا خودم روشن نکنم برنامه ای خود به خود باز نمیشه. و فکر کنم گرافیک هم بالاتره تو برنامه هاش
    خیر. از بین نمیره. ریست آندروید در حالت ریکاوری، چندثانیه بیشتر طول نمیکشه.

در تنظیمات، در بخش Accounts and sync ، گزینه Background Data را غیرفعال کنید.
    Last edited by ghafari3; 16-11-2011 at 21:08.

11. این کاربر از ghafari3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفقا آخرین ورژن رسمی آندروید واس این گوشی چیه و اینکه فارسی باشه.. اس فارسی هم بخونه و بفرسه.
    میخوام آفلاین بریزم فلش بشه راحته چه جوریاس یه آمار بدید.
    رسمی 2.3.3 هست ولی کاربرا با کارایی که تو 2.3.5 هم کردند تونستند فارسی را باهاش سازگار کنن ولی خوب رسمی نیست دیگه .

13. این کاربر از mehdi30nema بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •