تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 36

نام تاپيک: The Legend of Zelda: Skyward Sword

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

بایونتا هم کامل گرفت ولی اصلا نامزد بازی سال نشد : دی
    مسعود گیم اسپ.ت با کامیا حرفیده خودش گفته این رو تو بازی های سال انتخاب نکنن امکان داره بعدا براش مشکل بشه بعد گفت این مسعود هم گیر میده به بازی های ما بیخیال! : دی
    +
    کلی گفتم البته چون بیشتر سایت ها نمره خوبی بهش دادن میانگین خوبی هم داره به هر حال میتونه باشه چون شاهکار های Wii هم هستن که در کنار اسکایریم و آنچارتد و Dark Souls قرار بگیره...
    +
    IGN سایت بسیار خوبی هست! : دی
    البته نقد دیدگاه شخص هست از بازی دیگه حالا گیم اسپات میاد به یه سری مواردی توجه میکنه و کسی که بازی رو نقد میکنه از کنترل بازی خوشش نیمومده یا نتوسنته باهاش کنار بیاد این رو میگه و شاید یک سری هم از کنترل بازی لذت ببرن و البته IGN و سایت های دیگه میان رو موارد دیگه توجه میکنن...
    +
    کلا گیم اسپات بعضی وقتا آدم رو امیدوار میکنه که تحت تاثیر قرار نمیگیره و الکی به بازیها مثه IGN جو نمیده
    اگر IGN به گیرز 3 نمره کامل میداد باز هم این حرف رو میزدی ؟ : دی

2. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

با اجازه مسعود :

نمیدونم بحث کل کل انحصاری اخه اینجا چه معنی داره ؟؟؟بازی که مال wii هست...

من خودم گفتم که با اینکه میانگین "دنس سنترال2 " و "فورتزا4" خیلی خیلی بالاتر از امتیاز گیم اسپات بود ولی نقد گیم اسپات هم خوب بود.......... .یعنی ایراداش منطقی بود

+

در کل اینکه مثلا یه سایت با بالا دادن به یه بازی یهو بشه خدا و با پایین دادن بهش یهو بشه آشغال درس نیس که...باید دید حرف حساب سایته چی بوده(مگر مثه سایتایی مثه پیاز و کوسه که دیگه شوت هستن)
    .
    .
    .

4. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

با اجازه مسعود :

نمیدونم بحث کل کل انحصاری اخه اینجا چه معنی داره ؟؟؟بازی که مال wii هست...

من خودم گفتم که با اینکه میانگین "دنس سنترال2 " و "فورتزا4" خیلی خیلی بالاتر از امتیاز گیم اسپات بود ولی نقد گیم اسپات هم خوب بود.......... .یعنی ایراداش منطقی بود

+

در کل اینکه مثلا یه سایت با بالا دادن به یه بازی یهو بشه خدا و با پایین دادن بهش یهو بشه آشغال درس نیس که...باید دید حرف حساب سایته چی بوده(مگر مثه سایتایی مثه پیاز و کوسه که دیگه شوت هستن)
    .
    .
    .
    مراد جان فکر کنم خود مسعود منظور من رو متوجه شده باشه بعد هم که شکلک اون گوشه رو گذاشتم برای همین مورد بود...

خب با این حرف بالا حالا کی بحث کل کل راه انداخت؟ انگار هر چیزی رو نمیشه گفت دوستان بد برداشت میکنن حتی به نوع دیگر... حتی با یکی داری شوخی میکنی یا حتی.... تو اسپویل هم بزاریم باز میگن! : دی
    +
    من یا حامد هم اصلا به اینکه یک سایت نمره بالا بده یا نه و از این موارد که بعد بشه آشغال و اینا نداریم بعد هم مگه ما گفتیم آشغال؟ من که میگم گیم اسپات یا درست نقد نمیکنه یا کلا میخواد خودش رو یه طور دیگه نشون بده یه هر حال هر کسی نظر خودش رو داره یکی از گیم اسپات خوشش میاد یکی از IGN دیگه دلیل نمیشه چون یکی از گیم اسپات خوشش نیاد میشه بی منطق؟
    Last edited by Killzone2; 16-11-2011 at 15:05.

6. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من یا حامد هم اصلا به اینکه یک سایت نمره بالا بده یا نه و از این موارد که بعد بشه آشغال و اینا نداریم بعد هم مگه ما گفتیم آشغال؟ من که میگم گیم اسپات یا درست نقد نمیکنه یا کلا میخواد خودش رو یه طور دیگه نشون بده یه هر حال هر کسی نظر خودش رو داره یکی از گیم اسپات خوشش میاد یکی از IGN دیگه دلیل نمیشه چون یکی از گیم اسپات خوشش نیاد میشه بی منطق؟
    آشغال که نه ولی اینکه مثلا "شورشو دراورده و......منظور و گرنه هیشکی مستقیم نمیگه آشغال
    +
    بی منطق هم من به کسی نگفتم........من گفتم وقتی نمره یه سایتو میخوونی بهتر نقدشم بخوونی ببینی از چیش بدش اومده شاید واقعا ایرادی که اون گرفته درست بوده ...... و یا شایدم ایرادش درست نبوده........ .

همین دیگه
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 16-11-2011 at 15:34.

8. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مسعود گیم اسپ.ت با کامیا حرفیده خودش گفته این رو تو بازی های سال انتخاب نکنن امکان داره بعدا براش مشکل بشه بعد گفت این مسعود هم گیر میده به بازی های ما بیخیال! : دی
    اتفاقا من بایونتا رو خیلی دوست داشتم و خیلی هم ازش خوشم میاد حتی بیشتر از بازیش : دی
    ولی جدا دوست داشتم پارسال حداقل جز نامزد های بازی سال باشه

100درصد خودم براش گوسفند قربونی می کردم
    کلا نظرم برگشته ازش. از پارسال بهش بدبین شدم ... باید یه صحبتی باهاش بکنی سهیل

مراد جان فکر کنم خود مسعود منظور من رو متوجه شده باشه بعد هم که شکلک اون گوشه رو گذاشتم برای همین مورد بود.
    نه من اصلا متوجه نشدم : دی

10. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

وی جی هم با توجه به نمره ای که گیم اسپ.ت داده متعجب شده! : دی
    گفته این بازی هم با توجه به نمره ها و نقد Edge, Famitsu , IGN و Game Informer نشان از کامل بودنش هست و درست هم هست این حرف دیگه یک سایت میاد نمره پایین میده اون هم فقط توجه به مواردی که به احتمال زیاد کسی این بازی رو نقد کرده مشکل روحی داشته رفته گیر داده به کنترل بازی... اینبار نینتندو باید به این شخصی که نقد کرده یکی از اون بازی هایی رو بده که در سطح شعور این شخص باشه

در کل گیم اسپات بیشتر نشون میده بازی ها رو با تم اروپایی میپسنده کسانی که نقد میکنن بازی ها رو و همین یک مورد مسخره میشه برای این سایت که نمیفهمه بیشتر سبک ها در ژاپن بوجود اومده و اینکه نقد زیاد خاصی هم نبود در برابر نقد گیم اینفورمر و edge و... این بازی مثل شاهکار Okami و یا دیگر شاهکار ها هست که طرفدار های خاص خودش رو داره جالب اینجاست گیم اسپات فقط کم داد...

به نظر میاد این سایت این شاهکار رو با SMG2 یا چیز دیگه مقایسه کرده بعد دید چیزی متوجه نمیشه 7.5 داد البته نظر خودش بوده دیگه فقط میشه گفت خیلی عوضیه این شخص! : دی

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

گفته این بازی هم با توجه به نمره ها و نقد Edge, Famitsu , IGN و Game Informer نشان از کامل بودنش هست
    البته تا همینجا فقط تو لینک vg247 بود و بقیش تخیل نویسنده پسته : دی

جالبه سهیل برو کامنت های خبر رو بخون... اونجا افراد کمی با نظر تو موافق هستن
    Last edited by Masoud King; 16-11-2011 at 19:50.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

حذف شود....
    Last edited by Killzone2; 17-11-2011 at 11:25.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من همون اول نقد رو میخونم نیازی به توضیح نمیبینم

جون حامد حرف IGN رو نزن که اصلا یه سالی هست اسمش رو میشنوم یه حال بدی بهم دست میده
    عحب...
    بیچاره IGN منم حالم ازش به هم میخوره فکر میکنم بدونم چرا حالت ازش به هم میخوره درک میکنم
    شاید اگر یه جور دیگه بود مسعودی تو حالت ازش به هم نمیخورد

یورو گیمر نفهمیده
    Edge هم نفهمیده
    فامیتسو هم نفهمیده
    گیم اینفورمیشن هم نفهمیده
    Official Nintendo هم نفهمیده
    حالا با باقی کا رندارم

فقط گیم اسپات فهمیده و بس منم موافقم با همتون هم تفاهم دارم

بعد هم مسعود جان این بحث ها از جا دیگه داره میاد اینجا! : دی یه خبر گذاشتیم حالا بحث شد آخر هم میگن سهیل و حامد بحث کردن یکی نیست بگه ما فقط خبر گداشتیم حامد هم نظر خودش رو داد
    همینه موضوع سهیل
    هنوز در گیرو دار دادن یک امتیاز هستم تو نقدم برا یه بازی ولمون نمیکنن ...یه روز میشیم سران فتنه یه روز نماینده جایی میشیم یه روز تبدیل به پنکه میشیم
    وقتی هم یه جایی ادم میاد ابراز نارضایتی میکنه از فلان امتیازی بسی موارد پیش میاد
    بعد نمی دونم چطوره وقتیدوستان میان بین اون همه سایت هایی که به فلان فرانچیز امتیازات کم داده انگشت میزاره رو IGN این اشکال نمیشه
    ما خواستیم ایراد بگیریم اشکال میشه
    کلا حتی نباید نظرمون رو هم بگیم...جالب هستش
    +
    به هر حال ببینیم کی اینجا اینو بازی میکنه و نظراتشو خواهیم دانست ...
    Last edited by Layken; 16-11-2011 at 20:35.

15. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

عحب...
    شاید اگر یه جور دیگه بود مسعودی تو حالت ازش به هم نمیخورد
    ای مسعود.....ای کولر گازی ......ای توربین.....خودت رو لو دادی برو دیگه برو دوستان ماهیتتو شناختن .... .
    .
    .
    .

17. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •