تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 571 از 634 اولاول ... 71471521561567568569570571572573574575581621 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,701 به 5,710 از 6331

نام تاپيک: I9000-I9003 Galaxy S & SL » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Andorid و صفحه نمایش 4 اینچ

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان

یه برنامه ای هست واسه کم کردن نور صحفه(نور صحفه رو میشه باهاش به حد 0 رسوند) مشکلی برای گوشی ایجاد نمی کنه؟

اگه لطف کنید یه برنامه (الیانس) برای pppoe قرار بدید خیلی خوب میشه چون ای دی اس ال من از حالت پی پی ا ای استفاده می کنه نمیشه بین شبانه روزانه سویچ کرد

اگه کسی از شما از جی پی اس زیاد استفاده می کنه میشه یه نقشه ی افلاین که کار کنه حتما (تا الان 1 گیگ گرفتم) را معرفی کنه

چیز پی ان کامل واسه گالکسی سراغ ندارید (مثلا تمام تنظیماتی که تو ویندوز هست اینم داشته باشه برای اینترنت تو دانشگاه می خوام)

بازیه 9میلی متری را گرفتم و با وای فای دبتاشو گرفتم
    اما بعد از 1 گیگ دانلود گفت لیسانسش معتبر نیست!(می تونم دیتای بازی رو نگه دارم؟)اگه apk کرک شدش رو دارید قرار بدید

800 مگ بیشتر گویشیم جا نداره می خوام یه مموری بگیرم(مموری بدرد نصب بازی می خوره یا فقط واسه ریختن فیلم و اهنگ هست؟(سرعت داره؟ )
    قیمت یه مموری 16 پر سرعت و خوب الان چنه و چه مارکی بگیرم؟

یه سوال جالب ((گوشی موقع اس ام اس زنگ نمی زنه ! چرا؟ رو سایلنت هم نیست و برای الان ها هم زنگ گذاشتم)!)

رام فعلیم 2.3.3 هست که منتظر بودم 2.4 که اومد عوصش کنم اخه خیلی مصرفش بالاست!

حالا که نمی یاد 2.3.5 بزنم تو مصرف باطری خیلی بهتر میشه؟

اخرش هم من نفهمیدم چه طور جاوا رو گوشی نصب کنم!(تو اون سایت هم جاوا رو اپلاد کردم و بعد گرفتمش اما جواب نداد!)

موفق و پیروز باشید
    سلام

1- مشکلی نداره

2-نمی دونم.

3- من از برنامه Ndrive که مال خود سامسونگ هست استفاده می کنم.

4- من از رام میویی استفاده می کنم خودش همه رقم رو داره...pptp...l2tp و چنتا دیگه...

5-بازیش بدرد نمی خوره بیخیال شو

6- من مموری ندارم ولی اگه خوبشو بگیری میشه برای بازی های نه چندان سنگین! استفاده کنی. قیمت هم ندارم

7-این دیگه عجیبه!!

8-تا به چی بگی خیلی!! به نظر من حدود 10 درصد بهبود داره

9- تا حالا نیاز نبوده نصب کنم ولی یه برنامه هست که فایلهای جاوا رو به apk تبدیل می کنه و بعد می تونی نصب کنی...اسمش خاطرم نیست متاسفانه.

این برنامه رو هم واسه جاوا یه تست کن ببین جواب میده؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

با آهنگ 320 این مشکل وجود داره!! موبایلی بهم میگه کیفیت آهنگت پایینه میگم 320 هست دیگه بالاتر نداریم!

عزیز اینکه 320Kbps هست یا چیز دیگه دلیلی بر کیفیت فایل صوتی نیست!(شما اطلاع ندارید که این فایلی که دست شما هست قبلا در چه قالبی بوده و با چه کیفیتی ذخیره شده بوده)

شما فایل های دیگه ای هم تست کنید!

درضمن بالاترین کیفیت فایل صوتی خیلی خیلی بیشتر از 320 هست!

4. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

دوستان سلام
    چند بازی اچ دی تو دی وی دی های ایپک هستش که نصب میشه ولی چیزی نمیاره
    میگه باید داونلود کنی ولی هیچ اتفاقی هم رخ نمیده

اگه نباشه جاش خالی می مونه mand007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    KERMANSHAH

12

سلام

1- مشکلی نداره

2-نمی دونم.

3- من از برنامه Ndrive که مال خود سامسونگ هست استفاده می کنم.

4- من از رام میویی استفاده می کنم خودش همه رقم رو داره...pptp...l2tp و چنتا دیگه...

5-بازیش بدرد نمی خوره بیخیال شو

6- من مموری ندارم ولی اگه خوبشو بگیری میشه برای بازی های نه چندان سنگین! استفاده کنی. قیمت هم ندارم

7-این دیگه عجیبه!!

8-تا به چی بگی خیلی!! به نظر من حدود 10 درصد بهبود داره

9- تا حالا نیاز نبوده نصب کنم ولی یه برنامه هست که فایلهای جاوا رو به apk تبدیل می کنه و بعد می تونی نصب کنی...اسمش خاطرم نیست متاسفانه.

این برنامه رو هم واسه جاوا یه تست کن ببین جواب میده؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون که لطف کردید و جواب دادید

2- کلا 4 تا برنامه واسه واسه pppoe تو مارکت وجود داره 3 تاش رو گرفتم که الکی هستند و سویچ نمی کنن و فقط برنامه alince pppoe مونده که پیدا نکردمش

3-ان درایو را هم دارم ولی باز نتونستم افلاین ازش استفاده کنم rmaps را هم گرفتم بنظرم بهتره اما از این هم نتونستم استفاده کنم افلاین نقشه را هم کپی کردم اما صحفه سفید هست

4- رام 2.3.3 هم 4 تا حالت داره
    اما نمی دونم چطور تنظیمات date encription و ... را وارد کنم (این گزینه ها در ویندوز هست ولی در گوشی نه!

5- مطمن هستی بدرد نمی خوره!
    حتی اگه بدرد نخور هم چون 1 گیگ براش دان کردم (با اینکه رو گوشی جا ندارم !) دلم نمی یاد پاکش کنم!

در صمن الان 3 تا دیگه هم گرفتم که اینا هم مشکل check lincens دارن نوا2 9میلی تین تین سیمز 3دی(البته این یکی کرک نشده بود) و the game of life & hotpursuit (البته 3 تای اخری کرک نشده بودن)

حالا چیکار کنم مشکل لایسنس برطرف بشه!

7- مشکل زنگ نخوردن اس ام اس همچنان باقیست!
    برای ایمیل ها زنگ میزنه اما واسه اس ام اس نه! جایی رو هم واسه تنظیم صدای اس ام اس پیدا نکردم

9 برنامه جاوا را دارم اما جواب نمی ده(شاید کار کردن باهش رو بلد نیستم! اما همه کار کردم نشد!)
    یه سایتی هم هست تبدیل میزنه (یه تعداد از دوستان هم تونسته بودن ) اما باز جواب نداد!

10!
    برنامه chinfire3d را نصب کردم و بازی اساسین رو با تبدیل به انودیا راحت اجرا می کنم

اما باید defult را تغییر بدم به انویدا

و نمی شود برای خود بازی پلاگین انویدیا را تنظیم کنم(جواب نمی ده) چه تیک دیفالت باشه چه نباشه!

اما با گذاشتن تیک دیفالت برای بازی و تغییر دادن دیفالت به انویدیا میشه اجرا کرد.(مدام باید بین بازی چینفایر3دی سویچ کنم)

در صمن بعد 10 دقه بازی رو پلاگین انویدیا مولتی تاچ از کار میوفته!
    Last edited by mand007; 15-11-2011 at 11:00.

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ممنون که لطف کردید و جواب دادید

7- مشکل زنگ نخوردن اس ام اس همچنان باقیست!
    برای ایمیل ها زنگ میزنه اما واسه اس ام اس نه! جایی رو هم واسه تنظیم صدای اس ام اس پیدا نکردم
    برنامه volume plus رو نصب کن...کنترل کاملی رو صداهای قسمتهای مختلف بهت میده...ببین احتمالا حل میشه

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

دوستان سلام
    چند بازی اچ دی تو دی وی دی های ایپک هستش که نصب میشه ولی چیزی نمیاره
    میگه باید داونلود کنی ولی هیچ اتفاقی هم رخ نمیده
    سلام دوستان
    جواب من رو ندادید
    در ضمن 2 تا سوال
    1 - میشه اهنگ امدن اس ام اس رو به دلخواه عوض کرد ؟ اخه نمیدونم چطوری عوض میشه
    2 - خواهشا بگید روت کردن برای چی هستش ؟ من الان هر چی بنامه تو پک ایپک بود رو نصب کردم و هیچ مشکلی هم نبود ، برای چی میگن باید گوشیت روت باشه ؟

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان تفاوت 9003 و 9001 و 9002 در چی هستن؟ دقیقا چه اختلافی دارن؟ چرا تو پست اول تاپیک هیچی در این مورد نوشته نشده؟

قیمتاشون چقدر اختلاف دارن؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دوستان تفاوت 9003 و 9001 و 9002 در چی هستن؟ دقیقا چه اختلافی دارن؟ چرا تو پست اول تاپیک هیچی در این مورد نوشته نشده؟

قیمتاشون چقدر اختلاف دارن؟
    اولا 9002 نداریم! 9000,9001,9003 هست!

مدل اصلی I9000 هست!

مدل I9003 نمونه ارزان شده I9000 هست، فرقش هم اینه که اجای LED از LCD استفاده شده و چیپ گرافیکیش هم ضعیفتر هست!

مدل I9001 هم تفاوتش اینه که پردازنده قویتری داره ولی چیپ گرافیکی ضعیفتر!

در کل بهترینش همون I9000 هست!

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    جواب من رو ندادید
    در ضمن 2 تا سوال
    1 - میشه اهنگ امدن اس ام اس رو به دلخواه عوض کرد ؟ اخه نمیدونم چطوری عوض میشه
    2 - خواهشا بگید روت کردن برای چی هستش ؟ من الان هر چی بنامه تو پک ایپک بود رو نصب کردم و هیچ مشکلی هم نبود ، برای چی میگن باید گوشیت روت باشه ؟
    1-- چرا نمیشه...مگه آیفونه؟ از قسمت sound settings عوض میشه...

2- روت کردن اجازه دسترسی به یه سری فایلهای خاص رو میده...برای بعضی برنامه ها لازمه...در کل اصلا چیز خطرناکی نیست!! هیچ مشکلی هم ایجاد نمی کنه

-----------------------------------------

بچه ها برنامه ای نیست که بشه از اینترنت کامپیوتر رو گوشی استفاده کرد؟

مثلا کامپیوتر به نت وصله...منم گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنم و از اینترنت کامپیوتر روی گوشی استفاده کنم؟

12. این کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mand007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    KERMANSHAH

11

1-- چرا نمیشه...مگه آیفونه؟ از قسمت sound settings عوض میشه...

2- روت کردن اجازه دسترسی به یه سری فایلهای خاص رو میده...برای بعضی برنامه ها لازمه...در کل اصلا چیز خطرناکی نیست!! هیچ مشکلی هم ایجاد نمی کنه

-----------------------------------------

بچه ها برنامه ای نیست که بشه از اینترنت کامپیوتر رو گوشی استفاده کرد؟

مثلا کامپیوتر به نت وصله...منم گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنم و از اینترنت کامپیوتر روی گوشی استفاده کنم؟
    اگه وایفای داشته باشی رو کامپیوتر که راحته

اگه با کابل می خوای فک نکنم چیزی باشه

اما قدیما رو نوکیا ی خدا بیامرز با بلوتوث یه برنامه ای بود این کار رو می کرد

یا دنبال یه مودم وایفای دار باش یا برای کامپیوتر قطعه ی وایفای بگیر یا بگردد دنبال gprs خوبو بقخدف صعثثقغ

14. این کاربر از mand007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •