تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 23 از 23

نام تاپيک: طرح سه بعدی

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ببینید اگه ما n تا تصویر داشته باشیم (با سایز و کیفیت رنگ متفاوت) و بخوایم اونا رو تو مکس وارد کنیم، نیاز نیست قبلش اونا رو تو فتوشاپ تغییر سایز بدیم یا کنتراست اونا رو تغییر بدیم... مکس تو متریال ادیتور قابلیت های اولیه برای تغییراتی نظیر سایز، افزایش شدت نور و کنتراست و... رو داره...
    ولی باز هم میگم... کلا برای همچین کار ساده ای نیاز نیست از مکس استفاده کنیم.
    مرسی برای راهنمایی
    من مثالم رو بر پایه همون عکس اولیه زدم
    منظورم تغییرات کلی مثل تغییر آیکون ها بودتغییر سایز و کنتراستو دیگه پینت ویندوز هم داره
    مکس هم دنیایی داره برای خودش حیف وقت ندارم برم دنبالش

2. این کاربر از YAHYA-PRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Qadiany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

بدبختیمون میدونیه چیه بعضی ها یا انتقاد پذیر نیستن و یا میخوان معلومات خودشونو به رخ اینو اون بکشن بگن آره ما هم ...
    اولا انشاالله هممون خوشبخت باشیم دوما منظورتو صریح بگو منظورت از بعضیها منم ؟ اگه منظورت منم که خوب گفتم قبوله اطلا این صحبت ها اگه به نتیجه نرسه که به درد نمیخوره حالا ما قبول کردیم بازم ناراحتید اگه بازم ادامه میدادم که لابد حکم اعداممو صادر میکردید. بعد هم معلومات به رخ بکشم که چی بشه نه شما منو میشناسی نه من شمارو نهایتا میخای بگی آفرین که به هیچ درد من نمیخوره فقط اگه اومدم نظری دادم خواستم تبادل نظر کنیم و باعث پیشرفت خودم و شما بشه و گرنه نه طرفداری از نرم افزار خاصی میکنم نه تعصب به کار و شیوه خودم دارم. اگرم بهتون بر خورده معذرت میخوام.

4. 2 کاربر از Qadiany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Qadiany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

تغییر سایز و کنتراستو دیگه پینت ویندوز هم داره
    دوست عزیز Yahay ... چی گفتی ؟ اگه در مورد کنتراست درست باشه میتونی اونو بهمون یاد بدی من ویندوزی که باهاش connect شدم نرم افزار گرافیکی مثل Photoshop نداره اگه پینت کنتراست تغییر بده خیلی به درد میخوره . من نتونستم همچین چیزیو تو پینت پیدا کنم. منتظر جوابتون هستم.لطفا.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •