لطفا به گفته های حامد مصافی در این تاپیک دقت کنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن به توصیه ایشون هم توجه کنید و دیگه عبارت "زبانهای ویژوالی" رو بکار نبرید!
لطفا به گفته های حامد مصافی در این تاپیک دقت کنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن به توصیه ایشون هم توجه کنید و دیگه عبارت "زبانهای ویژوالی" رو بکار نبرید!
زبان ویژوالی هم که دوستان مطرح میکنن منظورشون IDE ویژوال میباشهحالا چون دو نفر اشتباه کردن پس من بدم
[یکی از عوامل فساد بودم من همواره]
سلام.
ممنونم میشه یه توضیحی بدید؟ اول اینکه اون تاپیک اصلاً واسه چی بود؟ بیشتر حرفای دوستان رو تکرار کردن ایشان.
خوب ایشون هم گفتن که ویژوالی به کار نبرید.یکی بیاد توضیح بده چرا و چی بگیم بجای ویژوالی
.
یا علی![]()
درسته-ولی اینقدر سخت گیر نباشید
وقتی مثلا میگیم زبان های ویژوالی -کاملا مشخصه که منظورمون چه جور زبانها با IDE هست
سلام علی عزیز .......... شما منظور من رو خوب نگرفتی ( یا شاید هم من بی سوادم که فکر کنم C رو برای برنامه نویسی وب بکار میبرن )...... اون جمله ی من که گفتم C رو برای شروع پیشنهاد میکنن ربطی به برنامه نویسی وب نداشت ........... اون جمله ی من جدا از جمله های بالا بود ........
والا ما یه جا تعریف PHP رو شنیدیم و یه جا ASP.NET !!!!!!!!! ولی به نظرم یاد گیری هر دو خوب است
در ضمن عید شما هم مبارک
Last edited by nits; 15-11-2011 at 12:21.
من این کار رو میکنم ! کار بدیه ؟همینو کم داشتیم با C بیایید طراحی وب هم بکنید.![]()
-
تو asp.net سرور ساید میشه همه کد ها رو با کلاس لایبرری ها نوشت و فرق نمیکنه کلاس لایبرری C# باشه یا vb یا ++VC
در مورد تکنیک های ارتباط با دیتابیس- EF چقدر پیشرفت داشته نسبت به قبل؟؟
ارزش داره قید LINQ TO SQL رو بزنیم بیاییم سمت EF??
دوست عزیز بالاخره چیکار کردی؟واسه اپ استور تونستی برنامه بنویسی و بفروشی ؟اون استادی که میخواست همچین کاری کنه چی؟
یه کم (خیلی)اگه میشه توضیح بده
راستی!!
به نظرم شما توسعه یه برنامه دسکتاپ توی ویندوز
توسط دلفی 2010 سریعتر نیست نسبت به دات نت؟؟
کسی نظری نداشت؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)