دوست عزیز یک پرینتر لیزی با کیفیت بم معرفی کنی ممنون میشم فقط هزینه نگهداریش کم باشه و کیفیت پرینتش خوب باشه چون چک هم پرینت میکنم بعد حدود 100 برگ در ماه
مرسی
دوست عزیز یک پرینتر لیزی با کیفیت بم معرفی کنی ممنون میشم فقط هزینه نگهداریش کم باشه و کیفیت پرینتش خوب باشه چون چک هم پرینت میکنم بعد حدود 100 برگ در ماه
مرسی
آقا ما کل تونر و باز کردم اون ورق فلزی که کنار مخزن هم بود تمیز کردم (3تا غلطک اونجا بود-1 سبز 2تا خاکستری که فقط یه دستمال روش کشیدم)
اثری نداشت متاسفانه!!!
Last edited by fisheries65; 12-11-2011 at 20:25.
100 برگ در ماه براي براي پرينتر ليزري واقعا كم هست.
من p1102w hp رو پيشنهاد ميدم كه وايرلس هم داره حدود 130 تومن يا كمتر.
هزينه شارژش هم براي 1000 برگ حدود 10000 تومن هست(حدودا)
سلامــــ خوبیـد ؟! 2 تــــــا دونه سوال دارمـ !
یه پرینتر لیزری 1102 hp دارم موقع پرینت هر چی که پرینت میکنه یه برگ شبیه تست ( Test پرینتر نیست.یه جور Report هست) پشتش میگیره . تو تنظیماتش هم همه چیز عادی و پیش فرض هست .
مشکل مشابه ای داشتین ؟
...
و اون یکی اینکه :
قبلتر ها یادمه تو تست بعضی مدل ها تعداد پرینت های گرفته شده تا حالا رو میشد دید . برای بقیه پرینتر ها چطوری میشه از تعداد پرینت های گرفته شده تا الان مطلع شد ؟
Last edited by lahij_web; 13-11-2011 at 08:39.
سلام .
خوبم!
بله مشكل اينجا بود كه نمي دونم كدوم بشري تيكش رو گذاشته بود
تعداد پرينت هاي گرفته شده رو غالبا با دكمه روي دستگاه ميده مثلا برادر و اكثر مدلهاي hp ولي اين جديد ها كه دكمه ندارن بعضي هاشون درب كارتريج رو چند بار سريع باز و بسته ميكني تست ميده.
يا توي تنظيمات پرينتر هست در غير اونصورت! چيزي به ذهنم نمي رسه!(از روي مصرف كاغذت پيدا كن!)
بعد از بستن کارتریج یک پرینت کاملا مشکی بگیرد و اون رو بزارید تا ببینم
مرسی اگر دنبال یک سه کاره باشم و چاپ 500 برگ در ماه چی پیشنهاد میدید
1132 از hp .
الان همين مثال قبلي كه زديم يعني 1102 ديوتي سايكل 5000 برگ در ماه رو داره.
پس شما بگي 5000 تا هم پيشنهاد من عوض نميشه(البته چرا ميشه! اگه اين حدود ها باشه از دستگاه هاي بزرگتر پيشنهاد مي كنم)
نقاط سفید الان نظرمو گرفت!!!
![]()
ی سوال دیگه:
تانک شامل دو قسمت که جوهر در قسمت حجیمتر ریخته میشه و یک قسمت کم حجم هم وجود داره که در آن هم مقداری جوهر هست . (در تانکی که برای من نصب کرده اند اینگونه است) --- در روز اول در قسمت کم حجم (هر 6 رنگ) مقداری جوهر بود اما الان در چند تا از آنها جوهر کم شده(یا تمام شده) می خواهم بدانم که باید در آنجا باید جوهر ریخت ؟
یا همان جوهر در قسمت حجیمتر کافی می باشد؟
و همچنین جوهر موجود در تانک ممکنه که خشک بشه یا خیر؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)