تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 471 از 755 اولاول ... 371421461467468469470471472473474475481521571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,701 به 4,710 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

ا سلام
    من امروز به علت پاره شدن فیلم پرینتر اچ پی 2035اقدام به تعویض کردم////در ضمن غلطک پرس رو هم عوض کردم؟

حالا که همه دوباره وصل کردم و دکمه روشن رو میزنم فن روشن میشه و 3 دکمه بالای دکمه سبز رنگ هم روشن میشه و هیچ چرخ دندهای به حرکت در نمیاد
    کمک

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مرسی
    تانک نصب کردم
    رنگ مشکی تو نازل چک نیست ویا خیلی پراکنده یا کمرنگ چاپ میشه
    تعداد زیادی هم پرینت گرفتم اما مشکل حل نشد
    راستی هد کلین به هد آسیب می رسونه یا نه؟
    نه هدكلين به جيب شما آسيب ميزنه چون داريد جوهر ها رو همينطور مي فرستيد داخل دستگاه(البته چاره اي نيست گاهي لازمه 20-30 زده بشه تا رنگ ها نرمال بشه)
    چون دستگاه نو هست پس احتمال بيشتر روي تانك مي ره كه جوهر از مخزن مشكي تا كارتريج ها خوب منتقل ميشه يا نه و اينكه خود كارتريج مشكي خوب كار ميكنه يا نه.
    شما مرتبا هد كلين بزنيد و بعد از اونها نازك چك بگيريد ببينيد تغييرات مثبت هست يا نه. اگه تا حدود 20 كلين انجام داديد خبري نشد ميشه به كيفيت تانك و يا جوهر مصرفي و درنهايت هد دستگاه مشكوك شد.
    اگه كارتريج داريد كارتريج بزنيد روش ببينيد با كارتريج چطوره.

---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

ا سلام
    من امروز به علت پاره شدن فیلم پرینتر اچ پی 2035اقدام به تعویض کردم////در ضمن غلطک پرس رو هم عوض کردم؟

حالا که همه دوباره وصل کردم و دکمه روشن رو میزنم فن روشن میشه و 3 دکمه بالای دکمه سبز رنگ هم روشن میشه و هیچ چرخ دندهای به حرکت در نمیاد
    کمک
    توي راهنماي سرويس نوشته كه روشن شدن چراغ ها نشانگر چه اشكالي هست(با توجه به اينكه كدوم ها روشن هستند و كدوم چشمك ميزنن)
    معمولا توي باز وبسته كردن بيشترين مواردي كه باعث ارور ميشن سنسور ها هستن. مثل سنسور در و ليزر و ...
    تا اين سنسور ها تماما در سر جاشون نباشه و تمام درها و قسمتها بسته نشه چراغ هاي دستگاه روشن ميمونه و چرخ دنده ها به حركت در نميان.

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من یه پرینتر 1020 اچ پی دارم دو سه روزه وقتی می خوام پرینت بگیرم هر صفحه از پرینت ها پیغام خطایی که موقعی که کاغذ توی پرینتر نیست میاد و باید اکی کنم تا پرینت بگیره مثلآ اگه بخوام یه متن 10 صفحه ایی پرینت بگیرم باید 10 بار این کارو انجام بدم ممنون میشم راهنماییم کنید چیکار باید بکنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

محمد جان ممنون
    مشکل حل شد
    تقریبا 15 تا هد کلین انجام دادم و تعداد زیادی هم چاپ عکس روی کاغذ a4 معمولی پرینت گرفتم که در نهایت به کیفیت مطلوب رسیدم و الان دیگر مشکلی ندارم.

ممکنه که دوباره به این مشکل بخورم یا نه؟
    یا به علت نو بودن دستگاه بوده!
    ی سوال دیگه ----- به نظر شما تانک را در چه محدوده ای باید نگه داشت ؟ منظورم اینه که هم سطح هد دستگاه باشد بهتره یا اینکه کمی بالاتر یا پایین تر هم باشد ایرادی ندارد. چون فروشنده گفت که بهتره که همتراز باشند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

محمد جان ممنون
    مشکل حل شد
    تقریبا 15 تا هد کلین انجام دادم و تعداد زیادی هم چاپ عکس روی کاغذ a4 معمولی پرینت گرفتم که در نهایت به کیفیت مطلوب رسیدم و الان دیگر مشکلی ندارم.

ممکنه که دوباره به این مشکل بخورم یا نه؟
    یا به علت نو بودن دستگاه بوده!
    ی سوال دیگه ----- به نظر شما تانک را در چه محدوده ای باید نگه داشت ؟ منظورم اینه که هم سطح هد دستگاه باشد بهتره یا اینکه کمی بالاتر یا پایین تر هم باشد ایرادی ندارد. چون فروشنده گفت که بهتره که همتراز باشند.
    نه يه تانك رو وقتي روي دستگاه نو ميزني حتي توي اولين پرينت هم عالي عمل ميكنه چون نازل ها كاملا باز هستند.
    بله پيش مياد بخصوص اگه چند روز دستگاه بيكار مونده باشه. در مجموع بايد بدوني هدكلين لازمه نصب تانك و كار زياد هست و مشكلي نيست.
    روي ميز كه ميذاري تانك هم بذار كنارش. پايين تر باشه رنگ درست نمياد داخل دستگاه و بالاتر باشه هم باعث ميشه رنگها داخل دستگاه سرازير بشه و داخل دستگاه پر از جوهر ميشه. در مواقعي كه ميخواي حملش كني درب بالايي رو ببندي ديگه مشكلي نيست.

6. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من یه پرینتر 1020 اچ پی دارم دو سه روزه وقتی می خوام پرینت بگیرم هر صفحه از پرینت ها پیغام خطایی که موقعی که کاغذ توی پرینتر نیست میاد و باید اکی کنم تا پرینت بگیره مثلآ اگه بخوام یه متن 10 صفحه ایی پرینت بگیرم باید 10 بار این کارو انجام بدم ممنون میشم راهنماییم کنید چیکار باید بکنم
    اين لينك نوشته ممكنه پرينتر توي حالت تغذيه دستي باشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما پيغام خطا رو بذاريد.
    اگه تلاش ميكنه براي كشيدن برگه اما نميتونه كه از سيستم پيكاپ ممكنه باشه(كه بعيده!)

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اين لينك نوشته ممكنه پرينتر توي حالت تغذيه دستي باشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما پيغام خطا رو بذاريد.
    اگه تلاش ميكنه براي كشيدن برگه اما نميتونه كه از سيستم پيكاپ ممكنه باشه(كه بعيده!)
    ممنونم ازت من الان منزل نیستم شب میرم خبرشو میدم اگه همچین چیزی باشه چطوری می تونم مشگلو حل کنم؟
    نه هیچ تلاشی نمیکنه برای گرفتن کاغد فقط همون اول تا پرینت میزنی وقتی میاد که پرینت بگیره میگه کاغذ بزارید

داره خودمونی میشه farhad5800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز
    من دنبال یک پرينتر میگردم واسه کارگاه ساختمانی
    واسه چاب چک .صورت وضیعت . نامه های اداری.
    یک دستگاه لازم دارم که هزینه نگهداریش کم باشه . و تعداد صفحات زیادی پرینت کنه.
    بتونه با کیفیت چک چاب کنه . محکم باشه تا 6 -7 سال کار کنه. جم جور باشه . هزینش هم مهم نیست فقط با کیفیت باشه و جوهرش بدون دردسر در دسترس باشه .با ویندوز 7 64بیت سازگار باشه
    مرسی
    Last edited by farhad5800; 12-11-2011 at 15:14.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنونم ازت من الان منزل نیستم شب میرم خبرشو میدم اگه همچین چیزی باشه چطوری می تونم مشگلو حل کنم؟
    نه هیچ تلاشی نمیکنه برای گرفتن کاغد فقط همون اول تا پرینت میزنی وقتی میاد که پرینت بگیره میگه کاغذ بزارید
    من تنظيمات پرينتر رو به ياد ندارم پس احتمال داره طبق چيزي كه سايت اچ پي گفته روي حالت دستي هست و اتوماتيك اين كار رو انجام نمي ده.
    به عنوان يه سولوشن(!) درايور پرينت رو دوباره نصب كنيد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیز
    من دنبال یک پرينتر میگردم واسه کارگاه ساختمانی
    واسه چاب چک .صورت وضیعت . نامه های اداری.
    یک دستگاه لازم دارم که هزینه نگهداریش کم باشه . و تعداد صفحات زیادی پرینت کنه.
    بتونه با کیفیت چک چاب کنه . محکم باشه تا 6 -7 سال کار کنه. جم جور باشه . هزینش هم مهم نیست فقط با کیفیت باشه و جوهرش بدون دردسر در دسترس باشه .با ویندوز 7 64بیت سازگار باشه
    مرسی
    اسم كارگاه ساختماني كه آورديد اتوماتيك ذهنم رفت سمت يه جاي خشن با شرايط سخت!
    حالا من دقيق نمي دونم شرايط اونجا چطوره ولي معمولا جاهايي كه تعداد پرينت زياد ميخواهند و دستگاهي ميخوان كه خيلي سخت كار كنه پرينتر هاي سوزني استفاده ميكنند كه نمونش رو ميتونيد توي قبض هاي آب و برق ببينيد! كاغذ هاي رول رو جواب ميدن و هزينه رنگشون تقريبا صفر هست چون بعد از هزاران برگ پرينت تنها با چند هزار تومن و تعويض ريبون مثل روز اول كار ميكنند و شايد هر 10 سال هم نياز به سرويس پيدا نكنه.

اما اگه نه يه حالت اداري داره يه پرينتر معمولي مد نظر هست كه A4 باشه با كيفيت بهتر خب بگيد ماهانه چند تا پرينت ازش ميخواهيد تا يه پرينتر ليزري بهتون معرفي كنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •