تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 615 از 2365 اولاول ... 11551556560561161261361461561661761861962566571511151615 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,141 به 6,150 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

می بخشین دخالت می کنم ولی اگه می خواین خورد خورد سیستم خوب جمع کنید 8405 انتخاب جالبی نیست
    شما حتما 4 کانال بگیرین 7205 خروجی واتش برای شما زیاده بدردتون نمی خوره 2*170 وات تازه دو کاناله
    اگه بعدن کامپ می گیرین خصوصا 1730 که 120 واته امپی لازم دارین که حداقل رو هر کانال 100 وات بده چون وات اعلامی امپ ها تو شرایط ایده ال (14.4 ولت) هست
    اگه کنوود می خواین x41 که 4*100 واته البته مقداری کمیاب شده
    یا x4d که 4*120 وات می ده و به خاطر دیجیتال بودن هم کوچیکه و هم مصرف برقش کمتره
    به وات rms امپ ها توجه کنید و به اعداد و ارقام دیگه توجه نکنید
    کاملا تایید میشه ,البته 1730 110 واته ار ام اسه
    خواهش میکنم دخالت یعنی چی ؟ شما محبت میکنید و البته از آقا آرشم ممنونم.
    میشه راجع به rms بیشتر توضیح بدین؟
    من رفتم قیمت 8401 بگیرم فروشنده 'گفت MB acostics مدل 8600 و 9600xl بگیر اینو میخوره و از این حرفا قیمتاشون 150 و 140 بود و واتشون 3200 و 2900 این برند خیلی زیاد تو مغازه هاست شما نظرت چیه نسبت بهش؟
    قیمت x4d چقدره؟
    واتی که به صورت ممتد تحمل میشه
    شما همیشه وات rms در نظر بگیر این 2000 واتو 3000 واتو ایناااا peak power هست و هر برندی هرچی میخواد اعلام میکنه!
    برندای پاور اکوستیک و .... معمولا تو اعلام وات خیلی خالی میبندن!
    آقا من دوباره رفتم یه جا کارش خوبه یه چیزه عجیب گفت. گفتش که: آمپ کنوود تو تابستونا قطعی داره و یه مدل معرفی کرد: power acostics 1400W قیمتشم 180 راجع به این چی فکر می کنید؟ البته 1800 واتم بود که گرون بود واسه من 245
    در باره تابستون و زمستون واضحه که تفاوت داره
    توی گرمای هوا امپ زودتر گرم میشه و کلا کنوودا خیلی گم میشن , خیلی!! که این گرم شدن گاهی طبیعیه فقط گاهی مشکلی که ایجاد میکنه اینه امپ پروتکت میکنه(قطع شدن صدا )
    تجربه شخصی امپای کنوود به خصوص x41 خیلی به برق حساسن اگر برق ضعیفی دارید احتمال پروتکت بیشتره

2. این کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کاملا تایید میشه ,البته 1730 110 واته ار ام اسه

واتی که به صورت ممتد تحمل میشه
    شما همیشه وات rms در نظر بگیر این 2000 واتو 3000 واتو ایناااا peak power هست و هر برندی هرچی میخواد اعلام میکنه!
    برندای پاور اکوستیک و .... معمولا تو اعلام وات خیلی خالی میبندن!

در باره تابستون و زمستون واضحه که تفاوت داره
    توی گرمای هوا امپ زودتر گرم میشه و کلا کنوودا خیلی گم میشن , خیلی!! که این گرم شدن گاهی طبیعیه فقط گاهی مشکلی که ایجاد میکنه اینه امپ پروتکت میکنه(قطع شدن صدا )
    تجربه شخصی امپای کنوود به خصوص x41 خیلی به برق حساسن اگر برق ضعیفی دارید احتمال پروتکت بیشتره
    سونی GTR4A چطوره ؟ علی آقا معرفی کرد اینو....
    این که دو کانالش 60 وات تحمل میکنه مشکل ساز نمیشه بعدن؟
    اینکه تو مشخصاتش نوشته 3/4 کانال منظورش چیه؟
    خوشحال میشم نظره شما رو هم بدونم...
    می خوام یه چیزی ببندم که 3-4 سال بدونه افت صدا و کیفیت کار کنه...

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

بابا داش علی کارش درسته هرچی میگه گوش کن میتونه راهنماییت کنه از کجا بخری
    البته اون rms برا امپ فرق فکوله در مورد امپ
    مثلا همون سونی 2 تا 60 وات rms روی 14.4 ولت میده(رو مقاوت 4 اهم) که معمولا برقی که به امپ میرسه از این کمتره و وقتی ولتاژ میاد پایین وات خروجی امپم میاد پایین
    این امپ سونی یه امپ نامتقارنه که دو کانالش 60 میده و 2 کانلش 125(یادم نیس دقیق)
    درباره کیفیت و ... این امپم چون علی قبلا داشته بهتر میتونه نظر بده

5. این کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

قصد دارم پخش و باند ماشین رو از حالت فابریک تا حدودی ارتقاء بدم . با راهنمایی دوستان خوبم و مطالعه تاپیک پخش رو کنوود 7016 برمیدارم ولی چون قصد اضافه کردن باند عقب رو ندارم میخوام از باند های جلو صدایی در حد معقول با کیفیت و قوی داشته باشم به نظر دوستان ترکیب کامپوننت 607 jbl و امپ 75.2 jbl خوبه؟ یا سراغ ست اینفینیتی برم؟ و سوال دومم ایا بدون ساخت کیک پنل واسه در جلو خروجی صدای کامپوننت نسبت به باند معمولی بهتره؟ارزش هزینه کردن اضافی رو داره؟ماشین هم 405 هست.

ممنون میشم از تجربیات خودتون بنده رو بهرمند بفرمائید.

پاینده و کامیاب باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خیلی اقایی داداش
    1730 را میگیرم با x4d
    گیج سیمم 5یا 6 استینگر هستش
    فقط این 1730 را جلو ببندم یا عقب؟
    و گفتین باکس را خودم درست کنم
    چطوری؟
    تیون 35 گفتین
    حجمش چه قدر میشه
    شرمنده سوالام زیاده
    قربانت
    xd4 امپ خوبیه به نصبت قیمتش ولی یه مقدار گرونه ولی واقعا ارزش خرید داره
    برا همین می گم کابلت ضعیفه شما حداقل باشد 2 یا ته تهش 4 گیج بکشی 5 و 6 گیج خیلی کمه افت ولتاژ پیدا می کنی چون طول کابل زیاده افت ولتاژ داره در انتهای سیم که به امپ وصل میشه
    همیشه بهترین اسپیکر رو جلو ببند به حرف نصابم گوش نکن که می گه اسپیکر قوی عقب وصل میشه .اصلش اینکه خودت با سیستم حال کنی پس جلو ببند
    دوستان با نرم افزار براتون می تونن طراحی کنن با توجه به اهنگایی که بیشتر گوش می کنین و فقط شما ابعاد چوب رو به نجار می دی برات با mdf برش می زنه و خودت با پیچ mdf به هم می بندی

خواهش میکنم دخالت یعنی چی ؟ شما محبت میکنید و البته از آقا آرشم ممنونم.
    میشه راجع به rms بیشتر توضیح بدین؟
    من رفتم قیمت 8401 بگیرم فروشنده 'گفت MB acostics مدل 8600 و 9600xl بگیر اینو میخوره و از این حرفا قیمتاشون 150 و 140 بود و واتشون 3200 و 2900 این برند خیلی زیاد تو مغازه هاست شما نظرت چیه نسبت بهش؟
    قیمت x4d چقدره؟
    در مورد rms که امیر جان توضیح کامل دادن pmpo یا همون پیک پاور توی محصولات شرکت های رده پایین دکوری وبه هیچ وجه واقعی نیست
    به هیچ وجه سراغ امپای mb acostic , booster , teac , ... که ساخت نمی دونم کجای چینه نرین بدرد نمی خوره و پول دور ریختنه
    پاور اکوستیکم جنسای قدیمش مقداری خوب بود ولی سری جدید تعریفی نداره
    کننود بازده گرمایش خیلی خوبه
    ولی اینکه پروتکت می کنه به خاطر بی علمی نصاب هاست که با کابل ضعیف برق می دن به امپ گینم تا ته باز می کنن بیچاره امپ تحت فشار برای اینکه اسیب نبینه پروتکت می کنه اگه درست نصب بشه مشکلی نداره ولی نسبت به امپای دیگه بیشتر گرم میشه

با سلام به دوستان عزیز

قصد دارم پخش و باند ماشین رو از حالت فابریک تا حدودی ارتقاء بدم . با راهنمایی دوستان خوبم و مطالعه تاپیک پخش رو کنوود 7016 برمیدارم ولی چون قصد اضافه کردن باند عقب رو ندارم میخوام از باند های جلو صدایی در حد معقول با کیفیت و قوی داشته باشم به نظر دوستان ترکیب کامپوننت 607 jbl و امپ 75.2 jbl خوبه؟ یا سراغ ست اینفینیتی برم؟ و سوال دومم ایا بدون ساخت کیک پنل واسه در جلو خروجی صدای کامپوننت نسبت به باند معمولی بهتره؟ارزش هزینه کردن اضافی رو داره؟ماشین هم 405 هست.

ممنون میشم از تجربیات خودتون بنده رو بهرمند بفرمائید.

پاینده و کامیاب باشید
    سلام
    با نصب این کامپ و این پخش به صدای خوبی می رسین چون با پولی که براشون هزینه می کنین نتیجه خوبی می دن.یه مشکل هست اگه ماشینتون 206 بود مشکلی نبود ولی چون 405 هست جای قرار گیری ووفر تو در 405 خیلی بده و صدا خوب تو ماشین گردش نمی کنه شما فعلا 4 کانال بگیرین در اینده به فکر استیج عقب باشین

8. 4 کاربر از avare 3355 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

در مورد rms که امیر جان توضیح کامل دادن pmpo یا همون پیک پاور توی محصولات شرکت های رده پایین دکوری وبه هیچ وجه واقعی نیست
    به هیچ وجه سراغ امپای mb acostic , booster , teac , ... که ساخت نمی دونم کجای چینه نرین بدرد نمی خوره و پول دور ریختنه
    پاور اکوستیکم جنسای قدیمش مقداری خوب بود ولی سری جدید تعریفی نداره
    کننود بازده گرمایش خیلی خوبه
    ولی اینکه پروتکت می کنه به خاطر بی علمی نصاب هاست که با کابل ضعیف برق می دن به امپ گینم تا ته باز می کنن بیچاره امپ تحت فشار برای اینکه اسیب نبینه پروتکت می کنه اگه درست نصب بشه مشکلی نداره ولی نسبت به امپای دیگه بیشتر گرم میشه
    cadence چی ؟ خوبه به نظرت؟ تو قیمتهایی که من میخوام چیز به درد بخوری داره؟
    شما چه آمپی رو معرفی می کنی با این هزینه که من میخوام بکنم و سیستمی که فعلا دارمو کامپی که بعدا میخوام اضافه کنم...؟
    مرسی

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

کلا من با کندس حال نمیکنم جالبم هس قیمتاش با بعضی اجناس الپاین برابری میکنه!

11. این کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

cadence چی ؟ خوبه به نظرت؟ تو قیمتهایی که من میخوام چیز به درد بخوری داره؟
    شما چه آمپی رو معرفی می کنی با این هزینه که من میخوام بکنم و سیستمی که فعلا دارمو کامپی که بعدا میخوام اضافه کنم...؟
    مرسی
    حرف امیر جان درسته جنسهای قدیم کدنس خوب بود ولی الان نه چنگی به دل نمی زنه مثل پایونیر رو اسم و رسم قدیمش فروش داره

13. 2 کاربر از avare 3355 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام من میخوام یه دو تا نمایشگر بگیرم واسه پشت دوتا صندلی جلو داداشام میخوان وقتی تو حرکتیم پلی استیشن بازی کنن میشه منو راهنمایی کنید؟؟
    من میتونم کلا الین کارو بکنم یعنی اصلا قابل اجراس یا توهمه !؟
    میشهع منو در این مورد راهنمایی کنید !؟
    ممنون از تاپیک عالیتون !

داره خودمونی میشه aaarrraaassshhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام به بچه های سیستم باز من نظرم عوض شد میخوام 1 جفت 718ax دیگه بندازم رو 8401 جوال میده 4 تا 718؟قیمتش چنده الان؟ نظر شما چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 112 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 112 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •