نه عزیز تا جایگزین آشغال دیگه ای برای وانت سبک پیدا نشه تولید وانت پیکان فعلاً جزو محالاته متوقف شهشاید موقتی پلاک نشه ولی تولید میشه تازه مدلهای 90 دیدم ABS دار هم شدن!!!! در ثانی روآ فکر کردین چیه؟ همون پیکانه در پوستین گوسفند
با اون قیمت کذاییش!
نه عزیز تا جایگزین آشغال دیگه ای برای وانت سبک پیدا نشه تولید وانت پیکان فعلاً جزو محالاته متوقف شهشاید موقتی پلاک نشه ولی تولید میشه تازه مدلهای 90 دیدم ABS دار هم شدن!!!! در ثانی روآ فکر کردین چیه؟ همون پیکانه در پوستین گوسفند
با اون قیمت کذاییش!
سلام
تا جایی که میدونم تولیشد متوقف شده
ایسنا - با توقف شمارهگذاری وانت پیکان (باردو)، عرضه ارزانترین وانت تولیدی کشور به بازار نیز متوقف شد.
تولید وانت پیکان از سال ۱۳۴۸ آغاز شد. تولید این محصول در زمان جنگ تحمیلی متوقف شده و مجددا از سال ۱۳۷۵ پس از بهینهسازی از سر گرفته شد.
اکنون با توجه به حدود نیم قرن عمر تولید این خودرو، درصد عمق ساخت داخل آن به ۱۰۰ درصد رسیده و قیمت تمام شده آن به شدت کاهش یافته؛ بهگونهای که این خودرو در سال جاری به قیمت هفت میلیون تومان به دست مصرف کننده میرسد. فاصله قیمتی پنج میلیون تومانی تا ارزانترین وانت بعدی داخلی، آن را بهویژه در شهرستانها و در میان اقشار کمدرآمد به خودرویی محبوب و در عین حال نانآور تبدیل کرده و بازار جذابی را برایش بهوجود آوردهاست.
قیمت پایین وانت پیکان طیف وسیعی از مصرفکنندگان بهویژه اقشار کمدرآمد را جذب کرد، بهگونهای که در حال حاضر وانت پیکان پای ثابت کسب و کارهایی همچون حمل و نقل بار در شهرستانها و روستاها محسوب میشود؛ ولی با تصمیم اخیر موسسه استاندارد، شمارهگذاری این خودرو از ابتدای مهرماه متوقف شده و همین موضوع نگرانیهایی را برای این قشر جامعه ایجاد کردهاست.
وانت پیکان از آن سو نقش قابل توجهی نیز در رشد اشتغال داشته است؛ بهگونهای که طبق اعلام، هر دستگاه از این خودرو پس از تولید برای ۱٫۵ نفر اشتغالزایی داشتهاست.
تاکنون درمجموع حدود یک میلیون دستگاه وانت پیکان در کشور تولید شدهاست. از سال ۱۳۸۹ حدود ۷۵ درصد وانت پیکانها به صورت گازسوز و ۲۵ درصد نیز بنزینی تولید شدهاست.
پیشتر قرار بود که تولید وانت پیکان تا پایان امسال ادامه یابد و از ابتدای سال آینده (۱۳۹۱) وانت تندر۹۰ تحت عنوان U۹۰ جایگزین آن شود.
وانت تندر۹۰ ظرفیت حمل بار ۸۰۰ کیلوگرم را داشته و استاندارد آلایندگی آن نیز یورو۴ است. این خودرو مجهز به فرمان هیدرولیک و ترمز ABS بوده و تولید آزمایشی آن در سه ماهه سوم سال جاری و عرضه انبوه آن نیز از سال آینده آغاز خواهد شد.
درود بر دوستان گرامی
تاپیک ها رو نگاه کردم کسی مشخصه فنی نگذاشته بود و عکس ها هم پاک شده بودن
میخواستم ببینم فرق بین
131 sl
131 sx
132 sl
132 sx
چی هست دقیقا ؟ اگه شد عکس بزارید من نمیتونم تشخیص بدم کدوم به کدومه
کدوم hز نظر فنی و همه چی سر تر بقیه است ؟(ایربگ و abs , ...)
امروز من نمایندگی بودم گفتند دیگه دوگانه سوز تا آخر سال تولید نمیشه
سلام
132 با 131 که فقط چراغ های جلو و عقب فرق دارن و توی 132 سپر همرنگ بدنه است
sl یعنی هیدرولیک نداره ABS داره
sx یعنی هم هیدرولیک اره و هم abs
خدا رو شکر
ما که ثبت نام کردیم ، هرچی دیرتر تحویل بدن ماهی 30 درصد صود تاخیر + مشارکت میدن. این زمستونم با همین ماشن قدیمی سر می کنیم تا عید بریم یه ماشین بهتر می خریم.
من ميخوام شنبه برم يه دونه فروش فوري اعتباري از نمايندگي بگيرم.
بنظرتون 131sx بگيرم يا 132sx ؟
منظورم اينه جز قيافه هيچ فرق ديگه اي ندارن؟ از نظر كيفيت يا موتور يا كلا هر چيز ديگه اي بجر قيافه و ظاهر.
اگه امكانش هست راهنماييم كنين. من خودم نظرم روي 131sx هستش.
ممنون
مبارک باشه
ماشین رو سر موعد تحویل میدن و دیر تر نمیدن چون ضرر خودشون بیشتره
131بهتره وکیفیتش از 132بالاتره.
سلام
میشه بدونم رویه چه حسابی این حرف رو میزنین؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)