تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 10 از 27 اولاول ... 6789101112131420 ... آخرآخر
نمايش نتايج 91 به 100 از 262

نام تاپيک: ADSL Shahrad / شرکت شهراد

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منم داون استریمم 4 مگ سرعت دانلودم تا 600 میره!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام.
    کسی با سرویس شبانه شهراد مشکل نداره...
    مودم من زمان تغییر سرویس ( از روزانه به شبانه ) برای کانکت شدن مشکل داره مثلا ساعت 6 صبح کانکت میشه ولی در طول روز مشکل نداره

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    کسی با سرویس شبانه شهراد مشکل نداره...
    مودم من زمان تغییر سرویس ( از روزانه به شبانه ) برای کانکت شدن مشکل داره مثلا ساعت 6 صبح کانکت میشه ولی در طول روز مشکل نداره
    سلام

راستش برای من قبلاً ساعت 2 که قطع میشد خودش وصل نمیشد یک مدت بود درست شده بود ولی امشب باز دوباره دیدم وصل نشد خودم بلند شدم وصلش کردم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

راستش برای من قبلاً ساعت 2 که قطع میشد خودش وصل نمیشد یک مدت بود درست شده بود ولی امشب باز دوباره دیدم وصل نشد خودم بلند شدم وصلش کردم.
    من برای این موضوع تغییر روزانه به شبانه از روش زیر استفاده میکنم و تا الان هم مشکلی نداشتم:

1- استفاده از روش ppoe برای اتصال
    2- استفاده از تایمر دیجیتالی که مودم رو به اون وصل کردم. تایمر رو تنظیم کردم که ساعت 1:58 دقیقه برق رو قطع کنه و ساعت 2:05 دقیقه برق رو وصل کنه که به این صورت مودم ریست میشه و به راحتی برای سرویس شبانه کانکت میشه .

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من برای این موضوع تغییر روزانه به شبانه از روش زیر استفاده میکنم و تا الان هم مشکلی نداشتم:

1- استفاده از روش ppoe برای اتصال
    2- استفاده از تایمر دیجیتالی که مودم رو به اون وصل کردم. تایمر رو تنظیم کردم که ساعت 1:58 دقیقه برق رو قطع کنه و ساعت 2:05 دقیقه برق رو وصل کنه که به این صورت مودم ریست میشه و به راحتی برای سرویس شبانه کانکت میشه .
    سلام

من هم PPPOE تنظیم کردم. مودم خودش ساعت 2 قطع میشه بعد از چند دقیقه وصل میشه. البته برای من بعضی وقت ها بعد از قطع شدن وصل نمیشه و خودم باید از تنظیمات مودم قطع کنم.

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من يك ماهي ميشه 1 مگ شهراد گرفتم .. سرعت عاليه .. روي 4 مگ بسته شده

فقط يه مشكل بزركي كه دارم قطع شدن زياده .. يعني وقت غروب هر 1 ساعت اينترنت قطع ميشه .. اونا كه ميگن مشكل نويز دارم

ولي من باور نميكنم چون روي آي اس پي قبلي روي همين خط مشكلي نداشتم .. شما هم قطعي زياد داريد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirfiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    همین جا

پيش فرض

ولي من باور نميكنم چون روي آي اس پي قبلي روي همين خط مشكلي نداشتم .. شما هم قطعي زياد داريد ؟
    خیر .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

فقط يه مشكل بزركي كه دارم قطع شدن زياده .. يعني وقت غروب هر 1 ساعت اينترنت قطع ميشه .. اونا كه ميگن مشكل نويز دارم

شب سرعت دانلودتون چقدره؟

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

SNR Margin و Attenuation و Power رو از تنظیمات مودمت اینجا پست كن. شما این مساله رو هم در نظر بگیر، آیا سرویس قبلی شما هم 4 مگ ست شده بوده؟ روی دقیقاً همین پورت تو مخابرات بوده؟ نبوده دیگه عزیز، پس نمیتونی بگی چون سرویسی كه 128 كیلو ست شده بوده قطعی نداشته پس سرویس 4 مگ هم باید مثل اون باشه.

بعد از تاریكی هوا و به علت به كار گیری روشنایی، لامپ و دیگر تجهیزات الكترونیكی میزان نویز بالاتر میره، این مشكل شما میتونه حتی از منزل یكی از همسایه هاتون شروع بشه. وقتی هم سیگنالت حساستر باشه (واسه رسیدن به سرعت 4 مگ شما رسماً داری از كلیه فركانس های موجود روی سیمت استفاده میكنی كه خیلی هاشون تو فواصل بالا ضعیف تر میشند و راحت تر از فركانس های پایین دچار اختلال میشند)

اگه مودمت بهت امكان تنظیم Tone رو میده، بيت های بالای 80 تا 255 رو خاموش كن و در زمانی كه قطعی داشتی یه تست بكن، اگه مشكل قطعی حل شد كه شما 100% نویز بیش از حدی رو اون فركانس ها داری.

اگه نباشه جاش خالی می مونه birang1357's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به دوستان
    من آپلود برام خیلی مهمه اگه ممکنه در مورد سرعت آپلود 2 مگ شهراد تو ضیح دهید خیلی ضروریهههههههه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •