تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 83 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 827

نام تاپيک: DROID RAZR | سوپر فون Motorola با پردازنده ی دو هسته ای,نمایشگر SAMOLED و ضخامت 7 میلیمتر

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

gnex هم lte هست: و اتفاقا سرعتش بيشتره:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    The Razr isn't anything special. Its network speed of 14.4mbps is painfully slow and its currently Optus only so I would recommend the Galaxy S2 with higher network performance and HD voice capable
    However a lot of people don't notice the difference, just something I am picky about. It's one of those things that once you know, you notice all the time.
    I know that feeling
    Don't you just hate that! sometimes I wish I can just ignore it
    If we are looking at this purely from the hardware perspective (i.e. ignore what carrier will sell them and at what price), then I think the Nexus is the one to have.
    Nexus has:
    Bigger and higher PPI screen (4.65" vs 4.3", 316ppi vs 256ppi)
    Faster radio (21 vs 14, though only noticeable if on Next G)
    Faster GPU (though most games will play just fine on either phone, more interesting from hardware acceleration perspective and future games)
    and it is a Nexus device, meaning fastest updates moving forward
    RAZR wins on:
    Thinner (but 1mm wider despite the smaller screen)
    8MP (MP isn't everything, plus SGN has the zero shutter lag)
    Bigger battery (30mAh isn't much and RAZR has non removable battery, though larger screen on SGN will draw more power)
    Micro SD card slot (personal opinion here, I haven't got a Micro SD in my SGS)
    Both are nice phones, but I would get the Nexus mainly for the screen and being a Nexus device for faster update

2. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بحث جالبیه (فقط بچه ها تا حسن نیومده بحثو تموم کنین =)) )
    ریزر از نظر سخت افزار و صفحه نمایش از هم رده هاش کم میاره ، چیزیه که غیرقابل رده... اما کاملا یه گوشی خاص و استثناییه ، من اگه یه تاجر بگه گوشی چی بخرم ، میگم ریزر ، چون کاملا اشرافی و استثناییه ، ولی یه شخص عادی که از گوشی کار میخواد ریزر رو پیشنهاد میکنم... یا کسی که گوشیش مدام ضربه میخوره ، مشخصه که یه گوشی که جنس بدنش فیبر کلوار (همین بود؟؟؟) ــه بهتره...
    از لحاظ صفحه نمایش که همونطور که رئوف گذاشت ، مشخصه که ریزر این ایراد رو داره ، به نظر من حتی بدتر از اتریکس خواهد بود ، چون اتریکس تراکم پیکسلش بالاتره...
    دوربین که تا وقتی مقایسه کامل نبینم من نظری نمیدم ، به شما هم توصیه میکنم مصرف کنید
    سخت افزار هم که فعلا تا جایی که مشخصه پرچم GNote بالاست ، بعد GS2 و بعد GNex و اگه خدا بخواد بعدش RAZR...
    البته GNex هم پنتایل ــه ، ولی به خاطر تراکم پیکسل بالا فکر نکنم مشکل زیادی به وجود بیاره...

4. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alivip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ب
    از لحاظ صفحه نمایش که همونطور که رئوف گذاشت ، مشخصه که ریزر این ایراد رو داره ، به نظر من حتی بدتر از اتریکس خواهد بود ، چون اتریکس تراکم پیکسلش بالاتره...
    د
    جدی؟

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

خیلی ربطی به موتو نداره ولی بالاخره بحث پنتایل هست ...

بسیاری از طرفداران و فعالان اندروید علاقه دارند که بیشتر به تکنولوژی جدیدی که اخیرا در اسکرین های Super AMOLED HD گوشیهای سامسونگ به کار رفته، یعنی PenTile Matrix بپردازیم. به همین جهت تصمیم گرفتیم که چندتا اسکرین شات دقیق از صفحه نمایش فوق العاده Samsung Galaxy Note که دارای وضوح 1280 در 800 هست، رو نمایش بدیم. حتما میدونید که این تکنولوژی در گوشی Galaxy Nexus که یک Display با رزولوشن 720p داره، نیز بکار رفته.

با نگاهی به شات های پایین متوجه میشید که کیفیت این نوع صفحه نمایش ها بسیار بالاست و نباید در مورد کیفیت انها نگرانی داشته باشید . این صفحه ها همون درخشندگی و شفافیتی رو دارند که همه کاربران انتظار دارند .

Android Central
    منبع ترجمه : اند-روید.ای ار

7. 2 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

بحث جالبیه (فقط بچه ها تا حسن نیومده بحثو تموم کنین =)) )
    ریزر از نظر سخت افزار و صفحه نمایش از هم رده هاش کم میاره ، چیزیه که غیرقابل رده... اما کاملا یه گوشی خاص و استثناییه ، من اگه یه تاجر بگه گوشی چی بخرم ، میگم ریزر ، چون کاملا اشرافی و استثناییه ، ولی یه شخص عادی که از گوشی کار میخواد ریزر رو پیشنهاد میکنم... یا کسی که گوشیش مدام ضربه میخوره ، مشخصه که یه گوشی که جنس بدنش فیبر کلوار (همین بود؟؟؟) ــه بهتره...
    دوربین که تا وقتی مقایسه کامل نبینم من نظری نمیدم ، به شما هم توصیه میکنم مصرف کنید
    سخت افزار هم که فعلا تا جایی که مشخصه پرچم GNote بالاست ، بعد GS2 و بعد GNex و اگه خدا بخواد بعدش RAZR...
    البته GNex هم پنتایل ــه ، ولی به خاطر تراکم پیکسل بالا فکر نکنم مشکل زیادی به وجود بیاره...
    گلکسی نوت که اصلا" گوشی حسابش نمیشه پس قاطی ماجرا نکنش . اصلا" یک چیز مجهول الحویه است . یه چیز تو مایه های گلکسی تب هست . کمتر کسی زیر بارش میره بعنوان گوشی .
    'گلکسی 2 هم که قدیمی شد . و درسته قویه اما مشکلات خودشم داره .
    میمونه گلکسی نکسوس و دروید ریزر . اونم شما جمیعا" درست میگی اصلا" ریزر در حد ویلد فایر هم نیست
    بحث نداریم که هر کی خواست ریزر میگیره هر کی خواست گلکسی . نتیجه ش بعد معلوم میشه . حالا بحث ما بی فایده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گلکسی نوت که اصلا" گوشی حسابش نمیشه پس قاطی ماجرا نکنش . اصلا" یک چیز مجهول الحویه است . یه چیز تو مایه های گلکسی تب هست . کمتر کسی زیر بارش میره بعنوان گوشی .
    'گلکسی 2 هم که قدیمی شد . و درسته قویه اما مشکلات خودشم داره .
    میمونه گلکسی نکسوس و دروید ریزر . اونم شما جمیعا" درست میگی اصلا" ریزر در حد ویلد فایر هم نیست
    بحث نداریم که هر کی خواست ریزر میگیره هر کی خواست گلکسی . نتیجه ش بعد معلوم میشه . حالا بحث ما بی فایده است
    گلکسی نوت تبلت فون ــه ، باشه میزاریمش کنار...
    گلکسی اس 2 هم قدیمی شده ، ولی با اینکه قدیمی شده هنوز رو دستش نیومده ، مشکلاتش هم ؟؟؟ میشه مشکلاتشو بگی؟؟؟
    ریزر هم از نظر سخت افزار و صفحه نمایش از GNex ضعیف تره ، بقیه موارد ریزر سر تره...

10. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

شايد از نوت بشه جاي اسمارتفونم استفاده كرد...
    اس 2 از gnex قويتره از لحاظ سخت افزاري
    و حتي به لحاظ از لحاظ صفحه نمايش
    چون پنتايل هر چي باشه بازم از به پلاس نميرسه چون رنگ ها تو سري پلاس خيلي بهتره
    به نظرم اين ريزر هم كه ميگن صفحش خوبه يه كاري در مورد رنگ ها هم كرده باشه
    ولي در كل پنتايل خيلي تو ذوق ميزنه تو عكس هاي پستاي قبلي هم مشخصه...
    ولي عمق تصوير تو گالكسي نكسوز فوق العادس

ولي در كل gnex به قول تو هم از لحاظ صفحه نمايش هم سختافزار cpu , gpu قويتر از ريزره:
    4430 و 4460 دو تاش در خانواده ی TI OMAP در یک گروه قرار میگیرند . چون ساختارشون کاملا یکسانه و شبیه به همه .
    من اطلاعات زیادی ندارم ولی شنیدم که 4430 میتونه یه فیلم HD رو در سه بعدی پخش کنه ولی 4460 میتونه یه فیلم Full HD رو در سه بعدی پخش کنه .
    و همچنین 4460 میتونه تا 12 مگاپیکسل دوربین دو تایی ( دو لنز دوربین ) رو ساپورت کنه ، در حالیکه 4430 فقط تا 5 مگاپیکسل .
    در ضمن 4430 حداکثر میتونه با فرکانس 1 گیگاهرتز کار کنه ولی 4460 تا 1.5 هم ساپورت میکنه !
    اما در بقيه موارد ريزر يه چيز كاملا يونيكه
    Last edited by PersiAndroid; 06-11-2011 at 21:41.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

اصلا " پنتیل رو برای مصرف کم باطری دارن استفاده میکنن .الان من آتریکس دارم 3 روزه شارجش نکردم ! کدوم 2 هسته ای رو سراغ داری که مصرف باطریش در حالت عادی اینطور باشه !
    در مورد اس 2 همون مشکل داغ کردن و باطری بسه . نمیخوام بحثشو اینجا باز کنم و تایپیک رو به بی راهه نبرین .
    مطمئن باشین اگر پنتیل بد بود گوگل و سامسونگ راه اشتباه موتورولا رو نمیرفتن . نتیجه میگیریم راه موتورولا درست بوده و خوب کاری کرد که اولین بار از پنتیل استفاده کرد . فقط اشتباه اولش ترکیب پنتیل و tft بود . که دیگه تکرار نمیشه .
    اختلاف کارت گرافیک ریزر و ج نکسوس هم در حدی نیست که مشخص باشه . شاید فقط در بنچمارکها کمی بیشتر امتیاز بیاره .که اونم هنوز معلوم نیست

13. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alivip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اصلا " پنتیل رو برای مصرف کم باطری دارن استفاده میکنن .الان من آتریکس دارم 3 روزه شارجش نکردم ! ک
    آدم گوشیشو هر روز شارژ کنه و صفحه نمایش با کیفیت داشته باشه بهتر نیس؟
    ----------------------------------------
    متاسفانه مثل اینکه تنها راه دیدن گوشی از نزدیکه چون هیج کس گوشیو از اون زومی که شما گذاشتین نمیبینه
    و برا من گنگه میگین کیفیت صفحه نمایش razr کمه یعنی چقدر..تو ذوق میزنه یا تنها به موارد خاص اشاره داره
    -----------------
    کسی ریویو یا مقایسه ای برای دوربین و صفحه نمایش Razr و iphone یا galaxy s2 داره؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

در مورد اس 2 همون مشکل داغ کردن و باطری بسه
    اینجوری پست دادن در حد یه کاربر فعال نیست والا الان دیگه هیچ کس این دوتا مشکل نداره و درست نیست برای گول زدن خودت هی برگردی سر خونه اول و اینارو تکرار کنی
    میدونم قبولش سخته ولی حقیقته هنوزم اس2 قویترینه ... ریزر هم خوبه ولی اس2 بهتره

16. 4 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •