تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 58 از 158 اولاول ... 84854555657585960616268108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1578

نام تاپيک: اخبار خطوط اینترنتی و ارائه دهندگان اینترنت

  1. #571
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض راه‌اندازي سريع‌ترين باند پهن فيبر نوري در انگلستان

    اپراتور BT در نظر دارد كه باند پهن فيبر نوري با سرعت بالا را كه تا سال 2014 كامل خواهد شد، در دو سوم انگلستان راه‌اندازي كند.


    به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين شركت ادعا مي‌كند كه اين سرويس جديد تقريبا 10 برابر سريع‌تر از سرويس فعلي آن با سرعت معمولي70-100 مگابايت بر ثانيه است.
    در حال حاضر شش ميليون ساختمان به فناوري باند پهن فيبر شركت BT دسترسي دارند.
    اين فناوري تركيبي از اتصالات فيبر نوري به‌طور مستقيم در خانه‌ها و خيابان‌هاست كه پس از آن از طريق كابل‌هاي مسي معمولي به ساختمان‌ها متصل مي‌شوند.
    انتهاي پيام

  2. 2 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #572
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    14 وضعیت تخفیف های 20 درصدی شرکت ها ندا همچنان در پرده ابهام

    وضعیت تخفیف های 20 درصدی شرکت ها ندا همچنان در پرده ابهام موبنا-مسئله تخفیف پهنای‌باند ارائه شده توسط شرکت ارتباطات زیرساخت نیز یکی از جنجالی‌ترین مسائل سال 89 بود که در اردیبهشت 1389 برای اولین بار مطرح شد، هنوز وضعیتی نامشخص دارد و در پرده ای از ابهام باقی مانده است.


    به گزارش خبرنگار سازمان خبری موبنا اولین نوع 20 درصد تخفیف مربوط به تمام مشتریان عمده پهنای باند یعنی PAPها و ISDPها و دومین 20 درصد ویژه شرکت های PAP است که همچنان با گذشت یک سال و نیم حل نشده باقی مانده است.
    چندی پس از اعلان این خبر وزیر ICT اعمال این تخفیف را مشروط بر کاهش قیمت اینترنت ارائه شده به مردم کرد و وظیفه نظارت بر این کاهش قیمت را به سازمان تنظیم مقرارات محول کرد. محمود خسروی مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در نشست مطبوعاتی روز خبرنگار در سال 89 گفت تخفیف پهنای‌باند از نظر شرکت ارتباطات زیرساخت مشروط نیست و شرطی که تقی‌پور تعیین کرده حاکی از دغدغه ایشان برای کاربران نهایی اینترنت ADSL است که رگولاتوری به این امر رسیدگی می‌کند.
    این داستان که از اردیبهشت 89 شروع شد تا اواخر سال 89 ادامه داشت و شرکت‌ها مدعی بودند که به هیچ وجه نتوانسته‌اند از این تخفیف استفاده کنند اما پس از یک سال و نیم همچنان شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت از عدم اجرای مصوبه مربوط به این تخفیف گله دارند و این در حالی است که به گفته شرکت ها با وجود افزایش هزینه ارائه خدمات اینترنت به علت افزایش هزینه برق ناشی از هدفمند شدن یارانه ها و افزایش دستمزد نیروی انسانی و عوامل دیگر که ناشی از تورم است، این شرکت ها نه تنها قیمت اینترنت را گران تر نکرده اند بلکه عملا بدون دریافت تخفیف موصوف، قیمت های خود را به اندازه 4 تا 5 درصد کاهش داده یا خدمات بیشتری ارایه داده‌ اند.
    کاهش قیمت اینترنت، هدیه وزیر به مردم
    سی‌ام اردیبهشت‌ماه سال گذشته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان مراسم روز ارتباطات در خصوص تلاش‌های این وزارتخانه برای کاهش قیمت اینترنت گفت هدیه‌ای به مردم داده ‌است که باعث ارزان تر شدن ارائه خدمات اینترنت در کشور خواهد شد. آن هدیه این بود که قیمت پهنای باند را برای شرکت‌هایی که پهنای باند خود را از زیر ساخت تأمین می کنند با ارائه مستندات، 20 درصد تخفیف در نظر شود البته وزیر ارتباطات در نظر گرفتن این تخفیف را برای شرکت های ارائه دهنده اینترنت ADSL منوط بر کاهش 20 درصدی قیمت ارائه خدمات اینترنت پر سرعت به کاربران نهایی دانست.
    با این صحبت وزیر زمزمه‌ها بالا رفت و اظهار نظرها شنیده می‌شد که " این تخفیف همان تخفیف 20 درصدی سابق به دانشگاه‌ها و شرکت‌های PAP است " و پس از آن نیز ابهاماتی در خصوص اعمال این تخفیف و منظور وزیر و نیز ماهیت وجودی تخفیف جدید به وجود آمد.
    ابهام در مورد تخفیف
    طبق اطلاعات واصله و اظهارات برخی از مسوولان ذی‌ربط در شرکت ارتباطات زیرساخت به دلیل شبهه‌ای که در مصوبه 86 وجود دارد، فقط شرکت‌های ISP وISDP می‌توانند از این تخفیف 20 درصدی استفاده کنند و شرکت‌های PAP کماکان بلاتکلیف هستند.
    سرانجام در 11 خرداد 89 روابط عمومی وزارت ارتباطات اعلام کرد تخفیف 20 درصدی که وزیر در روز ارتباطات از آن خبر داده، تخفیف «جدید» و علاوه بر تخفیف قبلی است که برای برخی شرکت‌های PAP و مراکز دانشگاهی اعمال می‌شد و این تصمیم از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت برای تصویب به سازمان تنظیم مقررات ارسال شده، تا به این ترتیب با تصویب رگولاتوری قیمت پهنای باند اینترنت در کشور برای شرکت‌های PAP که تخفیف در نظر گرفته شده را برای کاربران نهایی خود اعمال کنند 20 درصد کاهش یابد.
    اما از همان زمان شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت ADSL مکررا اعلام کردند که اینترنت پرسرعت از جمله خدماتی است که با وجود تورم همیشه قیمت آن رو به کاهش بوده است و هزینه پهنای باند در فرمولاسیون قیمت تمام شده ارائه خدمات این شرکت ها تنها 4 تا 5 درصد نقش دارد و اینترنت بخشی از کل هزینه‌¬های شرکت‌ها را تشکیل می‌دهد و شرکت¬‌ها باید اینترنت بین¬الملل را خریداری کنند از طرفی هزینه فضا، برق، پرسنل، شبکه انتقال داده و خرید اینترنت بخشی از کل هزینه‌های شرکت ‌هاست پس اگر هم این 20 درصد تخفیف شامل حال این شرکت ها بشود، آن ها می توانند 4 تا 5 درصد قیمت های خود را تعدیل کنند.
    عدم اجرای مصوبه و توقع کاربران
    اما این تخفیف تا شش ماه بعد از اعلام آن همچنان به هیچ شرکتی داده نشد و زیر ساخت اعلام کرد شرکت ها باید مستندات کاهش قیمت اینترنت خود به کاربران نهایی را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ارائه کنند تا پس از بررسی آن سازمان و معلوم شود که حائز شرایط دریافت این تخفیف هستند یا نه.
    از طرفی با اعلام این خبر در روز ارتباطات، کاربران اینترنت هم منتظر تحقق هدیه وزیر بودند و هدیه خود را از شرکت ها طلب می کردند.
    پس از گذشت نزدیک به 6 ماه از ابلاغ تخفیف 20 درصدی تعرفه پهنای باند اینترنت و اعمال نشدن این مصوبه، سازمان تنظیم مقررات اعلام کرد در صورت کاهش 6 درصدی قیمت اینترنت برای کاربران نهایی،‌ شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت از تخفیف 20 درصدی بهره مند می شوند اما تا پایان سال 89 هیچ شرکتی از این تخفیف بهره مند نشد.
    در روزهای پایانی سال 89، محمود خسروی، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیر ساخت اعلام کرد که این تخفیف در دو نوبت به شرکت ها داده شد اما نظر شرکت های اینترنتی چیز دیگری بود آن ها همچنان از عدم دریافت این تخفیف گله مند بودند.
    شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت ADSL معتقدند از سالی که شرکت‌های ندا فعالیت خود را آغاز کرده تا کنون هر سال قیمت اینترنت در کشور ارزان تر شده با وجود این تاکنون تخفیف20 درصدی پهنای باند موضوع مصوبه 86 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات به هیچ یک از شرکت‌ها داده نشده است و این طور به نظر می رسد هدیه وزیر به مردم، به خرج شرکت های اینترنتی تمام شده است.

  4. 3 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  5. #573
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض ارتباطات، حق انسان‌هاست

    گزارشی از اجلاس رهبری پهن‌باند در ژنو
    ارتباطات، حق انسان‌هاست
    کمیسیون پهن‌باند به منظور توسعه دیجیتال با همکاری اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) روزهای 24 و 25 اکتبر اجلاسی را با عنوان «اجلاس رهبری پهن‌باند» در ژنو سوییس میزبانی کرد. این اجلاس با حضور سران کشورها، مدیران اجرایی شرکت‌ها، مقامات عالی‌رتبه سیاستگذاری و متفکران حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برگزار شد و در آن به مسایل مربوط به توسعه زیرساخت‌‌ها و خدمات پهن‌باند پرداخته شد. در افتتاحیه این اجلاس تعدادی از مدیران اجرایی برتر و همچنین وزرای ارتباطات در مورد مزیت‌های پهن‌باند به بحث و گفت‌وگو نشستند. آنها در این مراسم متفق‌القول نقش پهن‌باند را به عنوان زیرساخت‌ ضروری رشد اقتصادی، تجارت و بهره‌وری، به خصوص در حل چالش‌هایی همانند بحران اقتصاد جهانی با اهمیت ارزیابی کردند.



    گزارش: نسترن صائبی
    منابع: BroadbandCommission و ITU
    از آنجاکه زیرساخت‌های اینترنت پهن‌باند تقریبا در تمامی کشورهای جهان در حال گسترش است، دنیای اطلاعات، دانش و آموزش و پرورش نیز به موازات آن به سمتی پیش می‌روند که می‌توانند از طریق سرویس‌های پهن‌باند ارایه شوند و از همین رو، به سرعت در حال تبدیل شدن به کالاهای عمومی جهانی هستند. در دهه‌های گذشته، شاهد پیشرفت‌ حیرت‌انگیزی درزمینه توسعه مزایای فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات در جهان بوده‌ایم. به طوری که هم‌اکنون بیش از 5 میلیارد مشترک تلفن همراه و بیش از 2 میلیارد نفر کاربر اینترنت در جهان وجود دارد؛ حتی ضریب نفوذ تلفن همراه در 100 کشور جهان از صددرصد نیز بیشتر است. این مساله تا به آنجاست که امروزه جهان بدون ابزارهای ارتباطی و اطلاعاتی غیرقابل تصور است، زیرا این ابزارها با زندگی اقتصادی و اجتماعی‌مان عجین شده است. بر همین مبنا نیز بزرگ‌ترین چالش در این زمینه، عدالت و دسترسی ارزان به شبکه‌های پهن‌باند محسوب می‌شود. اما آیا در دنیایی که مردم آن با مشکلاتی چون فقر، کمبود غذا و نبودن تساوی در دسترسی به خدمات بهداشتی و آموزشی دست و پنجه نرم می‌کنند، دسترسی به پهن‌باند ضروری است؟ در این اجلاس برای پاسخ به این سوال، تاکید شد که دسترسی به اینترنت پهن‌باند می‌تواند کارساز باشد، زیرا شبکه جهانی بهترین ابزار برای ارایه راهکارهای مربوط به مشکلات جهانی است.
    گزارش کمیسیون پهن‌باند
    سازمان ملل متحد بعد از اجلاس پهن‌باند در گزارش خود اعلام کرد که قصد دارد تا سال 2015 تعداد بیشتری از مردم جهان را به شبکه جهانی اینترنت وصل کند. کمیسیون توسعه دیجیتال سازمان ملل نیز اعلام کرد که یکی از اهداف این سازمان ارایه امکانات و تسهیلات لازم برای افزایش دسترس‌پذیری اینترنت حداقل برای نیمی از مردم کشورهای در حال توسعه است. این کمیسیون همچنین اعلام کرد که در همین بازه زمانی قصد دارد وب را برای 40 درصد از خانوارها در کشورهای در حال توسعه در دسترس قرار دهد. البته این میزان در کشورهای توسعه‌یافته به مراتب بیشتر و قرار است که 60 درصد خانوارهای این کشورها تا سال 2015 به جمعیت آنلاین بپیوندند. این کمیسیون که متشکل از مدیران اجرایی شرکت‌های اینترنتی، سیاستگذاران، مقامات دولتی و آکادمی‌های مرتبط است، به طور کلی چهار هدف اصلی را در دستور کار راهبردی‌اش معرفی کرد. این اهداف در سندی با عنوان "چالش‌های اینترنت پهن‌باند" ذکر شده و‌ با جزییات به آن پرداخته است. در این سند آمده: در جوامع جدید دانش‌بنیان جهانی که در حال شکل‌گیری هستند، هیچ کس نباید از این منبع اطلاعاتی محروم بماند. ما معتقدیم که ارتباطات برای انسان‌ها تنها یک نیاز نیست، بلکه حق آنهاست.بخشی از این سند به چالش‌های دسترسی به اینترنت پهن‌باند پرداخته و بر کاهش هزینه دسترسی تاکید کرده است. سازمان ملل امید دارد که با ارایه اینترنت با هزینه‌ای کمتر از 5 درصد متوسط درآمد ماهیانه حتی به مردم کشورهای فقیر این فرصت را بدهد تا از مزیت‌های شبکه جهانی بهره ببرند. بر همین اساس سازمان ملل از دولت‌ها و بخش‌های خصوصی درخواست کرد که با کمک به این طرح، امکانات لازم برای آن را فراهم آورند.
    اهداف پهن‌باند برای سال 2015
    کمیسیون پهن‌باند برای توسعه دیجیتال که توسط سازمان ملل تشکیل شده است، با تایید چهار هدف که آنها را «بلندپروازانه، اما دست‌یافتنی» خوانده است، اعلام کرده که کشورهای جهان باید بکوشند تا جمعیت خود را به طور کامل در جوامع دانش‌بنیان در حال ظهور در آینده سهیم کنند. حمدون توره، دبیرکل اتحادیه جهانی مخابرات در این راستا گفت: این اهداف گرچه بلندپروازانه‌ هستند، اما رسیدن به آنها نشدنی نیست. با اتخاذ سیاست‌های مناسب و الزام دولت‌ها و همچنین همکاری بیشتر بخش خصوصی با دولت‌ها می‌توان به این اهداف دست یافت. حمدون توره افزود: دولت‌های جهان باید دسترسی به اینترنت را در اولویت دستور کار خود قرار دهند، زیرا رهبران جهان متفق‌القول هستند که آینده با اینترنت پهن‌باند رقم خواهد خورد. به گفته وی، حتی در کشورهای توسعه‌یافته هم اینترنت پرسرعت هنوز در اختیار 50 درصد مردم قرار ندارد. این اتحادیه تخمین می‌زند که آمار دسترسی به اینترنت در کشورهای توسعه‌یافته 30 درصد و در کشورهای در حال توسعه 10 درصد باشد. این در حالی است که در فقیرترین کشورهای جهان این آمار نزدیک یک درصد است. البته هنوز تعریف مورد توافق بین‌المللی درباره آنچه که اینترنت پرسرعت خوانده می‌شود، وجود ندارد. بر طبق تعاریف FCC یا کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا، اینترنت پرسرعت به معنی حداقل سرعت 4 مگابیت در ثانیه است. اتحادیه جهانی مخابرات یا ITU مسوولیت ارزیابی فرآیند ترقی کشورها را برای دست یافتن به این اهداف برعهده دارد و به همین منظور نیز قصد دارد این ارزیابی‌ها را به صورت گزارش‌های پهن‌باند سالانه و رده‌بندی کشورهای جهان از نظر دسترسی به اینترنت پهن‌باند، سیاست‌های اتخاذ شده آنها، هزینه اینترنت و همچنین درک آنها از اهمیت اینترنت ارایه کند. در سند «چالش پهن‌باند» که توسط کمیسیون پهن‌باند سازمان ملل ارایه شده، ارتباطات به عنوان یک نیاز و یک حق برای تمامی انسان‌های روی زمین مطرح شده و به همین دلیل، از دولت‌ها و صنایع خصوصی خواسته شده که با همکاری تنگاتنگ با هم، چارچوب‌های خط‌مشی نوآورانه‌ای را توسعه دهند و مدل‌های تجاری و مقدمات مالی لازم برای دسترسی به اینترنت پهن‌باند در سرتاسر جهان را ارایه کنند.
    چهار هدف اصلی پهن‌باند تا سال 2015 عبارتند از:
    1- سیاست اینترنت پرسرعت فراگیر شود: تا سال 2015 تمام کشورهای جهان باید یک برنامه یا استراتژی ملی برای دسترسی به اینترنت پرسرعت داشته باشند.
    این در حالی است که:
    - توانمندسازی دسترسی به اینترنت پهن‌باند در یک کشور زمانی ممکن است که آن کشور برنامه یا استراتژی ملی پهن‌باند داشته باشد یا پهن‌باند در تعاریف دسترسی یا خدمات(Universal Access/ Service) هر کشور قرار گیرد.
    - در سال 2010، در میان 144 کشور در حال توسعه، 99 کشور تعریفی از UAS داشتند و فقط 49 کشور به اینترنت دایل‌آپ و 36 درصد به اینترنت پهن‌باند دسترسی داشتند.
    - پنج سال پیش، 21 کشور در حال توسعه به اینترنت دایل‌آپ به عنوان بخشی از تعریف UAS دسترسی داشتند و فقط یک کشور به اینترنت پهن‌باند دسترسی داشت.
    2- اینترنت پرسرعت ارزان باشد: تا سال 2015 حداقل اینترنت پرسرعت در کشورهای در حال توسعه باید ارزان و قابل تهیه باشد. برای مثال با هزینه‌ای کمتر از 5 درصد متوسط درآمد ماهیانه بتوان به اینترنت پرسرعت دسترسی داشت.
    این در حالی است که:
    - در 49 اقتصاد جهان – بیشتر شامل اقتصادهای جهانی ثروتمند- دسترسی به پهن‌باند در سال 2010 کمتر از 2 درصد از درآمد میانگین مردم آن کشورها بوده است.
    - در 32 اقتصاد دیگر جهان در سال 2010، دسترسی به اینترنت پهن‌باند افزون بر نیمی از میانگین درآمد مردم آن کشورها بوده است.
    - در سال 2010، 35 کشور در حال توسعه وجود داشت (از میان 118 کشور) که دسترسی به پهن‌باند در آنها کمتر از 5 درصد از میانگین درآمد ماهانه بوده است. در حالی که در سال‌های قبل از آن فقط 21 کشور این وضعیت را داشتند.
    - داده‌های کنونی براساس پهن‌باند ثابت است‌، اما از آنجا که داده‌های پهن‌باند همراه نیز در دسترس قرار گرفته‌اند،‌ باید آن را نیز در نظر گرفت.
    3- اتصال خانه‌ها به اینترنت پرسرعت: تا سال 2015 باید 40 درصد خانه‌ها در کشورهای در حال توسعه به اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشند.
    این در حالی است که:
    - دسترسی به اینترنت پهن‌باند در خانه‌ها فراگیرترین روش برای آنلاین کردن مردم است. زیرا در یک خانه، تمامی اعضای خانواده می‌توانند به اینترنت دسترسی پیدا کنند؛ بدون توجه به اینکه آنها شاغل هستند، به مدرسه می‌روند،‌ زن یا مردند و کودک یا بزرگسالند.
    - تحقیقات نشان می‌دهند کودکانی که به اینترنت خانگی دسترسی دارند،‌ عملکرد بهتری نیز در مدرسه دارند. همچنین کودکانی که به اینترنت خانگی زیر نظر پدر و مادر خود دسترسی دارند، در مواقع بروز خطرات آنلاین بهتر مورد حمایت قرار می‌گیرند.
    – در کشورهای توسعه‌یافته، بیش از دو سوم خانوارها در پایان سال 2010 به اینترنت دسترسی داشتند. این میزان در کشورهای در حال توسعه فقط 16 درصد بود. البته به نظر می‌رسد که به دلیل توسعه اینترنت همراه تا سال 2015 این میزان به حد چشمگیری افزایش پیدا کند.
    - این هدف شامل دسترسی به اینترنت هم از طریق تلفن ثابت و هم از طریق شبکه‌های موبایل می‌شود.
    4- آنلاین کردن مردم: تا سال 2015 کاربران اینترنت در جهان باید به 60 درصد جمعیت کل جهان رسیده باشد. در واقع 50 درصد مردم کشورهای توسعه‌یافته و 15 درصد مردم کشورهای کمتر توسعه‌یافته تا سال 2015 باید به اینترنت دسترسی داشته باشند.
    این در حالی است که:
    - در پایان سال 2010، فقط 2 میلیارد نفر(30 درصد) از جمعیت کل جهان از اینترنت استفاده می‌کردند.
    - ضریب نفوذ اینترنت در سال 2010 در کشورهای در حال توسعه حدود 21 درصد و در کشورهای کمتر توسعه‌یافته فقط 5 درصد بوده است.
    چالش‌های پهن‌باند
    در گزارش اجلاس رهبران پهن‌باند چالش‌های جهانی توسعه پهن‌باند هم بررسی و چالش‌ها به این شرح دسته‌بندی شد:
    ارتباطات، نیاز و حق انسان‌هاست
    فناوری‌های پهن‌باند به طور اساسی روش زندگی‌ ما را تغییر داده‌ است. هیچ کس نباید از جوامع دانش‌بنیان جدید جهانی که ما در حال ایجاد آن هستیم محروم شود. ما بر این باوریم که ارتباطات نه تنها یک نیاز انسانی، بلکه یک حق است. ارتباطات بزرگ‌تر و درک بیشتر، به واسطه دسترسی به فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات امکان‌پذیر است و این امر می‌تواند به ما در غلبه بر چالش‌های جامعه جهانی پیچیده و به هم پیوسته کمک کند.
    پهن‌باند؛ یک زیرساخت ضروری مدرن برای سهم داشتن در رشد اقتصاد جهانی
    در سند چالش‌های پهن‌باند آمده: ما بر این باوریم که اینترنت و ابزارهای ارتباطی و اطلاعاتی دیگر در حال‌حاضر منابع حیاتی مدرن محسوب می‌شود و پیش‌نیاز حیاتی برای مشارکت در اقتصاد رو به رشد دیجیتال به شمار می‌رود. تحقیقات نشان داده است که در شرایط چالش‌انگیز اقتصادی امروز، زیرساخت‌ها و خدمات پهن‌باند در رشد اقتصادی و اشتغالزایی نقش اساسی ایفا می‌کند. در نتیجه باید گسترش دسترسی به زیرساخت‌ها و خدمات پهن‌باند اولویت‌ اصلی سیاست‌های کشورها؛ چه توسعه‌یافته، چه در حال توسعه و چه کمتر توسعه‌یافته قرار گیرد. ما از تمامی دولت‌ها و کسب‌وکارها می‌خواهیم که با کمک یکدیگر به توسعه چارچوب‌های سیاستی خلاق، مدل‌های کسب‌وکار و اقتصادی که تسهیلات لازم را برای رشد دسترسی به اینترنت پهن‌باند فراهم می‌آورد، بپردازند. همچنین از آنها می‌خواهیم که با تولید محتوا به زبان‌های محلی همه را از مزیت‌های انقلاب دیجیتالی بهره‌مند سازند.
    مزایای پهن‌باند
    مزیت‌های اینترنت پهن‌باند بسیار زیاد است که از میان آنها می‌توان به باز شدن ذهن جوانان به افق‌های جدید به واسطه فناوری‌های جدید آموزشی، توانمندسازی زنان در گسترش فرصت‌های شغلی و اجتماعی به واسطه امکان انتخاب‌های درست، افزایش سطح آگاهی در حوزه بهداشتی و پزشکی و کمک به نان‌آوران خانواده‌ها برای یافتن شغل مناسب با حقوق بهتر اشاره کرد. از طریق پهن‌باند، ارایه خدمات عمومی به کالاهای عمومی جهانی تبدیل شده است. دسترسی بیشتر به اینترنت و برنامه‌های کاربردی پهن‌باند، دستیابی به اهداف توسعه توافق شده بین‌المللی از جمله اهداف توسعه هزاره (MDGs) را تسریع می‌کند.
    شاخص‌های سیاستی برای ترویج پهن‌باند
    در سند چالش‌های پهن‌باند تاکید شده که دولت‌ها از محدود کردن بازار اجتناب کنند. از سوی دیگر، با تعیین مالیات بر سرویس‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات، بازارهای پهن‌باند را از شناخت نیروی بالقوه‌شان باز ندارند. این سند دولت‌ها را تشویق کرده تا استانداردهای بین‌المللی هماهنگ را برای همکاری‌های در سطح بین‌المللی ترویج کنند و امکانات لازم برای دسترسی به طیف فرکانس رادیویی کافی را فراهم آورند. در این سند آمده: ما اهمیت قواعد راهنمایی رقابت منصفانه را برای دسترسی همه مردم جهان به اینترنت پهن‌باند متذکر می‌شویم. تجدید نظر در چارچوب‌های قانونی و قانونگذاری که بسیاری از آنها از قرن گذشته به ارث رسیده‌اند، امری ضروری در این مسیر است. این کار برای اطمینان از جریان آزاد و اطلاعات در دنیای مجازی است. این چالش‌ها بر نیاز به تحریک تولید محتوا به زبان‌های محلی و افزایش ظرفیت‌های محلی برای بهره‌مندی از انقلاب دیجیتال و همچنین کمک به انقلاب دیجیتال تاکید می‌کنند.
    اهمیت بنیادی محتوا
    سند چالش‌های پهن‌باند همچنین اتصال به اینترنت را ضروری، اما ناکافی می‌داند و تاکید می‌کند: دست به دست هم علاوه بر گسترش و توسعه شبکه‌های پهن‌باند، باید خدمات جدید، برنامه‌های کاربردی شخصی‌سازی شده و محتوای چند زبانه ارایه دهیم %u

  6. 2 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  7. #574
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    12

    مدیرعامل شرکت آریا رسانه تدبیر(شاتل):
    با هزینه‌ای کمتر از مخابرات تلفن ثابت می‌دهیم
    حضور شرکت‌های اینترنتی و PAP در انتخابات دور سوم سازمان نظام صنفی رایانه‌ای بسیار پررنگ بود و تا جایی که توانستند تعداد قابل توجهی از صندلی‌های هیات مدیره را از آن خود کنند. محمد حسن شانه‌ساززاده، مدیرعامل شرکت آریا رسانه تدبیر(شاتل) نیز از جمله کاندیداهای اینترنتی انتخابات سازمان بود که به هیات مدیره راه یافت و تصمیم دارد، از این پس با اطلاع‌رسانی و کمک به شرکت‌های pap از انحصار بیشتر شرکت مخابرات ایران در حوزه‌های مختلف جلوگیری کند. وی از انحصاری که مخابرات به خصوص در حوزه تلفن ثابت به وجود آورده ابراز نارضایتی کرده و می‌گوید: به خاطر حفظ منافع شرکت مخابرات، کشورمان را از یک‌سری خدمات محروم کرده‌ایم. در صورتی که بخش خصوصی می‌تواند همان خدمات را مانند آب خوردن به مردم ارایه دهد.
    با شانه‌ساز زاده گفت‌وگویی انجام داده‌ایم که می‌خوانید.

    [


    گفت و گو : فخری زارع
    به عنوان نماینده شاخه شرکت‌های اینترنتی پیشنهاد 20 که به هیات مدیره راه یافتید، چه اهداف و برنامه‌هایی برای صنف دارید؟
    برنامه‌های متعددی داریم، اما یکی از برنامه‌های مهم ما این است که به جای اینکه یک اپراتور بزرگ داشته باشیم، کمک کنیم تا 10 اپراتور در سایز متوسط به وجود بیایند و آنها سرویس‌های متنوع را به مردم ارایه دهند. از این طریق می‌توان حوزه خدمات و سرویس‌دهی را از کشور فراتر برد.
    به چه دلیل اتصالات در یک بازار کوچک آن قدر توانمند شده است که در مناقصات یا مزایده‌های خارج از کشور خود شرکت می‌کند. چرا این اتفاق در ایران نمی‌افتد؟ زیرا اجازه نمی‌دهند شرکت‌‌های مختلف خصوصی که دارای ساختار مدیریتی متفاوتی است، رشد کنند.
    شرکت‌ مخابرات را با هدف افزایش بهره‌وری خصوصی کردند و به جای اینکه ساختار مدیریتی آن را اصلاح کنند مالکیت آن را تغییر دادند، عملا چه اتفاقی افتاد؟ هیچ. تنها مالکیت آن از دولت به سپاه تغییر کرد. اکنون نیز تنها با افزایش تعرفه‌ها درصدد افزایش درآمدشان هستند، در صورتی که باید گامی در جهت کاهش هزینه‌ها بردارند.
    به طور مثال، همین افزایش تعرفه تلفن ثابت؛ ما به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات اعلام کردیم که از طریق DSL تلفن ثابت به مردم می‌دهیم با هزینه‌ای کمتر از شرکت مخابرات ایران. در واقع خدماتی ارایه می‌دهیم که شرکت مخابرات می‌گوید ضررده است.

    مشکل چیست؟ چرا اجازه ارایه تلفن ثابت به شرکت‌های PAP داده نمی‌شود؟
    در حال حاضر مشکل ما این است که DSL را توسعه دهیم. مخابرات DSL را به ما انتقال نمی‌دهد از طرفی به ما نیز اجازه نمی‌دهد که آن را ایجاد کنیم. مخابرات اعلام می‌کند که برای برداشتن کدهای بین شهری دولت باید هزینه کند، در صورتی که ما برنامه‌ای داریم که تلفن ثابت به سراسر کشور را ارایه دهیم. این کار مانند آب خوردن است ولی داخل حوزه مخابرات که می‌شود، پیچیده شده و دولت باید پولی هم بدهد.
    سوال ما نیز این است که چرا اجازه این کار را به شرکت‌های PAP نمی‌دهند؟ کشور را از یک‌سری خدمات محروم می‌کنیم به خاطر اینکه منافع شرکت مخابرات ایران حفظ شود.

    موضع سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات در این مورد چیست؟ آیا رگولاتوری تاکنون توانسته از حقوق شرکت‌های PAP حمایت ‌کند؟
    متاسفانه نهاد قانونگذار مصلحت‌اندیش شده است. در حال حاضر مهم‌ترین وظیفه شرکت‌های PAP در حوزه دیتا افزایش کیفیت، سرعت و تعداد کاربران اینترنت و کاهش قیمت آن است.
    شبکه قطعی دارد و اگر بخواهیم برای افزایش کیفیت شبکه‌ای مجزا با هزینه‌ خودمان ایجاد کنیم، اجازه نمی‌دهند و چون نیازمند سرمایه‌گذاری زیادی است خودشان نیز آن را ایجاد نمی‌کنند.
    جالب اینجاست، قیمت پکیجی که از آمریکا، انگلیس و یا آلمان به لب مرز ما می‌آید یک دهم انتقال دیتا از این مرکز تا مرکز مخابراتی است که فاصله آن 4 کیلومتر هم نمی‌شود.
    مخابرات با ایجاد یک بازار انحصاری بدون آنکه به خودش زحمت دهد درآمد خوبی کسب می‌کند. اکنون نیز در لایه اکسس سرمایه‌گذاری می‌کند. به این دلیل که در لایه‌ اکسس رقیب دارد، رقیب را از گردونه خارج می‌کند و با خیال راحت به کارش ادامه می‌دهد مانند تلفن ثابت که می‌گوید، نمی‌صرفد و قیمت‌ها را بالا می‌برد.
    اینجاست که نهاد قانونگذار مصلحت‌اندیش می‌شود و می‌گوید که چون یک اپراتور غالب وجود دارد باید هوای او را داشته باشیم.
    شرکت مخابرات حتی به قوانین اولیه دارایی متعهد نیست 5 درصد مالیات تکلیفی که قانون کشور است را قبول ندارد.

    مشکل شرکت‌های PAP با مخابرات همیشگی بوده و گویا پایان ندارد، چه راهکاری برای حل آن دارید؟
    متاسفانه زمانی که نهاد قانونگذار و نهاد اجرایی از یک جنس باشند این اتفاق می‌افتد. باید مردم را آگاه کنیم و انحصار شرکت مخابرات را در لایه‌های مختلف بشکنیم. اگر انحصار مخابرات با حفظ تمام شرایط امنیتی شکسته شود، مخابرات می‌نشیند پای میز مذاکره و حرف منطقی می‌زند.

    شرکت‌های PAP معمولا بسیار محافظه‌کار هستند و اطلاع‌رسانی چندانی نمی‌کنند. آیا تصمیم گرفته‌اید محافظه‌کاری را کنار بگذارید؟
    شرکت‌های PAP به خاطر ملاحظه‌ای که داشتند اطلاع‌رسانی چندانی نمی‌کردند تا کارها در شرایط آرام و دور از هیاهو پیش رود. این کار را دیگر انجام نمی‌دهیم. تمام بود و نبود شرکت‌های PAP به لایه‌های بالای سر بستگی دارد اما دیگر صبر شرکت‌ها لبریز شده است. به دنبال جنجال نیستیم زیرا معتقدیم کمکی به حل مساله نمی‌کند. اما در هر صورت اگر این روند ادامه پیدا کند، مجبوریم حقایق را به مردم بگوییم، شاید این حرف‌ها به گوش افراد دلسوز مملکت برسد. شاید هم هیچ اتفاقی نیفتد.بلافاصله پس از اعتراض شرکت‌های PAP مخابرات ما را تهدید می‌کند به طور مثال اگر خبری اعلام کنیم، تلفن‌های ما را قطع می‌کند و ما کاری نمی‌توانیم از پیش ببریم.
    هم اکنون آنالیز قیمت تمام شده را به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات داده‌ایم، اگر رگولاتوری حرکت درست و عادلانه‌ای انجام ندهد، آن را در اختیار رسانه‌ها قرار می‌دهیم تا مردم بدانند پولی که می‌دهند کجا می‌رود.متاسفانه در زنجیره اینترنت پرسرعت یک شرکت 40درصد سود می‌برد و یک شرکت از بین می‌رود شرکت‌های PAP نیز سیلی‌خور تمام مسایل شده‌اند و آنها را بین دو لبه قیچی گذاشته‌اند.

    منظور از آنالیز قیمت تمام شده که آن را در اختیار رگولاتوری گذاشته‌اید، چیست؟
    رگولاتوری ابلاغ کرده که محدودیت حجمی و زمانی اینترنت پرسرعت را برداریم؛ چه اتفاقی خواهد افتاد. مثالی برای روشن شدن این بحث می‌زنم. فرض بگیریم که اینترنت 2مگ را بین 10 کاربر به اشتراک می‌گذاریم فقط کافی است دو کاربر حرفه‌ای نرم‌افزارهایی را در سیستم خود نصب کنند و کل خط را اشغال کنند در این میان سر 8 کاربر معمولی بی‌کلاه می‌ماند.
    در واقع اگر محدودیت را برداریم باید خطوط اینترنت را افزایش دهیم که زیرساخت پهنای باند نمی‌دهد. یا اینکه حجم دانلود تعیین کنیم که مثلا هر کاربر اجازه دارد 32 گیگ دانلود کند.
    باید افرادی که حجم دانلود بالاتر می‌‌خواهند مبلغ بیشتری پرداخت کنند.
    هرچند قیمت 10هزار تومان برای اینترنت پرسرعت در توان خرید کاربران است ولی کیفیت اینترنت نیز مهم است.
    در بازار رقابتی که در آن اپراتور غالب وجود دارد قیمت‌گذاری کار اشتباهی است. باید قیمت کف گذاشته شود تا از دامپینگ جلوگیری شود.

    با این تفاسیر آیا بالاخره قیمت اینترنت پرسرعت کاهش می‌یابد یا در حد شعار باقی می‌ماند؟
    متاسفانه پولی که کاربران برای دریافت سرویس اینترنت پرداخت می‌کنند، عادلانه نیست. شرکت‌ها مجبورند به سرویس آب ببندند و اعلام کنند که قیمت‌ها را پایین آورده‌اند.
    واقعیت این است که مشکل کاربران کاهش قیمت نیست بلکه کیفیت سرویس است.
    مجموع ساختار قیمت تمام شده اینترنت پرسرعت متشکل از نیروی انسانی، انرژی، انتقال و پهنای باند است که هر یک نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. از طرفی نوسان نرخ ارز را نیز داریم، سال گذشته ارز را 950تومان می‌خریدیم و امسال با کلی ریسک یکهزار و 250 تومان می‌خریم. تمام هزینه‌های ما افزایش یافته ولی اجازه نداریم قیمت را افزایش دهیم.
    زیرساخت هزینه را این گونه جبران می‌کند که یک STM1 155 مگابیتی را 146 مگابیت تحویل می‌دهد در واقع آن را 8 درصد کاهش می‌دهد.
    تنها یک راه برای ثابت نگه داشتن قیمت‌ها وجود دارد. تعداد پورت‌ها را افزایش دهیم و هزینه‌های سربار را بشکنیم که البته مخابرات جلو آن را گرفته و رگولاتوری هم به عنوان نهادی که می‌تواند از حق ما دفاع کند، مصلحت‌اندیشی می‌کند.
    منبع: روزنامه فناوران اطلاعات

  8. 6 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  9. #575
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    10 مبین نت مودم جیبی وایمکس عرضه می‌کند

    مبین نت مودم جیبی وایمکس عرضه می‌کند
    شرکت ارتباطات مبین نت در نمایشگاه تلکام امسال مودم‌های جیبی (Pocket modem) خود را رونمایی می‌کند.

    وایمکس نیوز – کمیلی زاده، معاون بازاریابی و فروش شرکت ارتباطات مبین نت در گفت و گو با خبرنگار ما با بیان این مطلب گفت: مشترکان با استفاده از مودم های جیبی مبین‌نت که ابعادشان به اندازه یک گوشی تلفن همراه است، می‌توانند در محیط های بیرونی و اماکن عمومی از خدمات اینترنت پرسرعت بی سیم وایمکس مبین نت استفاده کنند. متقاضیان این فناوری روز دنیا می‌توانند در نمایشگاه تلکام در غرفه‌های داخلی و بیرونی مبین نت ثبت نام کرده و ظرف مدت کمتر از سه روز مودم را دریافت کنند.
    وی در مورد سایر ویژگی‌های این محصول گفت: مودم‌های جیبی نیازی به پاور (برق) ندارند و از باطری‌های شارژی در آنها استفاده شده است که علاوه بر آداپتور با استفاده از USB نیز می توان آنها را مجددا شارژ کرد.
    وی افزود: کاربران برای اتصال به اینترنت پرسرعت بی سیم کافی است مودم جیبی را روشن کنند تا به صورت wifi به شبکه وایمکس مبین نت وصل شوند.
    وی با بیان اینکه کوچکی، سبکی، قابلیت حمل در سطح شهر، قابلیت جابه جایی در شهرهای مختلف تحت پوشش وایمکس مبین نت که تا انتهای سال به بیش از یکصد شهر خواهد رسید و بی نیازی به برق شهری را از اصلی ترین مزیت‌های محصول جدید وایمکس مبین نت برشمرد و گفت: با استفاده از این امکانات کاربران می‌توانند به راحتی مودم خود را جابه جا و در اکثر مکان‌هایی که تحت پوشش شبکه وایمکس مبین نت است از اینترنت پرسرعت بی سیم استفاده کنند.
    کمیلی زاده افزود: این محصول مناسب‌ترین ابزار ارتباطی شخصی برای طیف وسیعی از اقشار مختلف جامعه اعم از مدیران، مدرسان، دانشجویان، کارشناسان، خبرنگاران و غیره خواهد بود.

  10. 4 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  11. #576
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض تصویب و ابلاغ سند مهاجرت از نسخه 4 آدرس‌های اینترنتی به نسخه 6

    معاون وزیر ارتباطات در گفت‌وگو با فارس خبر داد:
    تصویب و ابلاغ سند مهاجرت از نسخه 4 آدرس‌های اینترنتی به نسخه 6
    خبرگزاری فارس: معاون وزیر ارتباطات از تصویب سند راهبرد مهاجرت از IPV4 به IPV6 خبر داد و گفت: هم‌اکنون این سند ابلاغ شده است.


    علی حکیم جوادی در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، اظهار داشت: سند راهبرد مهاجرت از IPV4 به IPV6 آماده و به تصویب اعضای کمیته راهبردی رسید که هم‌اکنون ابلاغ شده است.
    معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: بنابراین هم اکنون سند مهاجرت از IPV4 به IPV6 را دراختیار داریم و براساس آن دستگاه‌هایی که مجاز هستند سرویس‌ و خدمتی را براساس IPV6 ارائه کننند، باید برنامه‌های خود را ارائه دهند.
    رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران تصریح کرد: جلسات کمیته راهبری مهاجرت از IPV4 به IPV6 ، به صورت منظم و دو هفته در میان با حضور اعضاء تشکیل می‌شود و مطابق برنامه پیش می‌رود.

  12. 3 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  13. #577
    آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    پست ها
    1,284

    11 طرح جداسازی اینترنت از اینترانت در ایران ابلاغ شد

    طرح جداسازی اینترنت از اینترانت در ایران ابلاغ شد

    کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات بخشنامه نحوه جداسازی ترافیک داخلی (اینترانت) و ترافیک خارجی (اینترنت ) را به شرکت های ارایه کننده خدمات اینترنتی ابلاغ کرد.

    طبق مصوبه جدید کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی شرکت‌های اینترنتی که در این بخشنامه مستقیما به شرکت‌های PAP، عرضه و توزیع‌کننده اینترنت و شرکت مخابرات ایران اشاره شده است، در راستای جداسازی ترافیک داخلی و اینترنت از یکدیگر در لایه دسترسی باید ظرف مدت سه ماه پس از ابلاغ این بخشنامه صرفا از طریق آدرس‌های عددی معتبر اینترنتی نسبت به ارایه خدمات دسترسی اقدام کنند.

    مخاطبان این بخشنامه مصوب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در صورت استفاده از آدرس‌های عددی خصوصی اینترنتی در محدوده تعیین‌شده باید نسبت به جایگزینی آنها با آدرس‌های عددی معتبر اینترنتی اقدام کنند.

    با جداسازی ترافیک داخل کشور از اینترنت، دسترسی به سایت‌های ایرانی میزبانی‌شده در داخل کشور با سرعت و پهنای باند بیشتر ممکن خواهد بود اما دسترسی به اینترنت همچنان طبق روال گذشته امکان‌پذیر است و با اختصاص آدرس‌های IP معتبر امکان شناسایی و رهگیری کاربران تسهیل می‌شود.

    همچنین تنظیم و پیکربندی مودم‌ها باید مطابق با دستورالعمل ارایه‌شده توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران انجام شود. تمامی مراکز ارایه‌دهنده خدمات میزبانی داخلی (IDC) نیز موظف شده‌اند نسبت به تامین و ارایه خدمات از طریق آدرس‌های عددی خصوصی اینترنتی اشاره‌شده در این بخشنامه اقدام کنند به نحوی که این خدمات از طریق تمامی آدرس‌های عددی اینترنتی داخل کشور قابل دسترسی باشد.

    مراکز ارایه‌دهنده خدمات میزبانی داخلی نیز باید نام دامنه‌های سایت‌های میزبانی‌شده به آدرس‌های عددی خصوصی اینترنتی متناظر با آنها را صرفا از طریق سرورهای DNS که در آینده توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران اعلام خواهد شد، تبدیل کنند.

    کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در صد و بیستمین جلسه خود به منظور اجرای آیین‌نامه ساماندهی آدرس‌های عددی اینترنتی در کشور مصوبه جلسه شماره 106 در اسفندماه سال 1389 کمیسیون و ساماندهی شبکه ملی اطلاعات، این بخشنامه را که پیشنهاد سازمان فناوری اطلاعات ایران بوده تصویب کرد.

    در این مصوبه آمده است به منظور اجرای اهداف مصوبه جلسه شماره 106 کمیسیون تنظیم مقررات با عنوان آیین‌نامه ساماندهی آدرس‌های عددی اینترنتی در کشور از این پس سازمان فناوری اطلاعات بخشنامه‌های مربوطه را راسا به ذی‌نفعان بخش ابلاغ کند. در مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات خطاب به تمامی ثبت‌کنندگان محلی اینترنتی (LIR) (Local Internet Registry) و سایر شرکت‌ها و دستگاه‌های تامین‌کننده آدرس‌های عددی اینترنت در کشور آمده است که باید ضمن مراجعه به سامانه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نسبت به ثبت و به‌روزرسانی اطلاعات و تکمیل شناسنامه آدرس‌های عددی اینترنت خود مطابق آیین‌نامه مذکور حداکثر تا پایان آذرماه سال جاری اقدام کنند.

    مطابق آیین‌نامه ساماندهی آدرس‌های IP در صورتی که ثبت‌کنندگان منطقه‌ای و محلی اینترنت نسبت به ثبت آدرس‌های خود حداکثر تا تاریخ اعلام‌شده در این سامانه اقدام نکنند، بازه آدرس‌های آنها به شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام خواهد شد تا آن شرکت نسبت به عدم مسیریابی و مسیردهی آدرس‌های عددی اقدام کند.

    فهرست آدرس‌های عمومیIP که در سامانه مدیریت ثبت شده باشند، توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران در اختیار شرکت ارتباطات زیرساخت قرار خواهد گرفت تا فقط به مسیریابی و مسیردهی آنها اقدام کند.

    آدرس‌هایIP واگذارشده چنانچه به مدت سه ماه مورد استفاده قرار نگیرند، باید به صورت کتبی به بازگرداندن آدرس مورد نظر به ثبت‌کننده محلی اینترنت یا تامین‌کننده آن اقدام شود و او نیز می‌تواند آدرس IPآزادشده را به مصرف‌کننده دیگری واگذار کند. با توجه به آیین‌نامه ساماندهی آدرس‌های IPکه به تصویب کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی رسیده، مقرر شده است بانک اطلاعات متمرکزی از تمامی آدرس‌های واگذاری IP اعم از خصوصی و عمومی شامل نسخه چهار و شش در سازمان فناوری اطلاعات ایران ایجاد شود.

    با توجه به ضرورت مهندسی مجدد توزیع آدرس‌های عددی اینترنتی در کشور، مدیریت مهاجرت به نسخه شش و جلوگیری از بحران کمبود آدرس‌های عددی اینترنتی نسخه چهار و همچنین برای ایجاد امنیت در شبکه ملی IP و در راستای اجرای ماده 7 اساسنامه سازمان فناوری اطلاعات ایران و به منظور مدیریت و ساماندهی آدرس‌های عددی اینترنتی در کشور و تشکیل بانک اطلاعات متمرکز این آیین‌نامه تهیه شده است.

    تمامی ثبت‌کنندگان محلی، تامین‌کنندگان و مصرف‌کنندگان آدرس‌های IP موظف هستند اطلاعات مربوط به آدرس‌های IP موجود و تخصیص‌یافته از طرف ثبت‌کنندگان منطقه‌ای و همچنین واگذاری به تامین‌کنندگان و مصرف‌کنندگان را در سامانه ثبت و در تجهیزات و شبکه خود صرفا از آدرس‌های IP ثبت‌شده استفاده کنند. استفاده از سایر محدوده‌های آدرس IP با استفاده از عمل تونل‌زنی ممنوع است. تمامی آدرس‌های IP باید قبل از استفاده در شبکه، در سامانه مدیریت ثبت و علاوه‌ بر اطلاعات ثبت‌کنندگان محلی اینترنت مربوط، تامین‌کنندگان و مصرف‌کننده نیز باید به‌ طور کامل مطابق فرم‌های نمونه موجود در سامانه ثبت شود.

    منبع خبر : سافت گذر


  14. #578
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض Virgin Media از مرحله مهم اينترنت پر سرعت گذر مي كند

    در پي رونمايي از سرويس اينترنت 100 مگابايت در ثانيه شركت Virgin Media در هاربورن، بيرمنگام، Seven Kings در لندن، لينكلون و سوليهال، اين سرويس در حال حاضر براي بيش از 20 ميليون خانه در سراسر بريتانيا موجود مي باشد.
    به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، Virgin Media اعلام كرد كه در پي تكميل گسترش اين سرويس 100 مگابايت در ثانيه در كل شبكه خود تا اواسط سال آينده بوده است.









  15. 2 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  16. #579
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    12 افزایش سرعت اینترنت خانگى با فراهم سازى امکانات فنى مناطق مختلف کشور میسر مى شود

    اختصاصي/وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات:
    افزایش سرعت اینترنت خانگى با فراهم سازى امکانات فنى مناطق مختلف کشور میسر مى شود
    رضا تقی پور گفت: در هر منطقه ای امکانات فنی آماده باشد، بروی شبکه ملی اطلاعات با پهنای باند زیاد ارتباطات اینترنتی کاربران خانگی را با سرعت بالا برقرار خواهیم کرد





    رضا تقی پور گفت: به منظور افزایش سرعت اینترنت کاربران خانگی به محض این که در هر استان و منطقه ای امکان فنی آن فراهم شود، اقدام خواهیم کرد.
    وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات در گفت وگوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی دولت درباره انتقاداتی که در خصوص افزایش نیافتن سرعت اینترنت خانگی مطرح می شود، اظهار داشت: بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است سرعت اینترنت در بخش های مختلف به مرور زمان افزایش یابد که به طور مثال شبکه های مدارس و علمی را به شبکه ملی اطلاعات منتقل می کنیم که به همین نسبت پهنای باند آنها زیادتر خواهد شد.
    وی افزود: برای کاربران خانگی هم به محض این که در هر استان و منطقه ای این امکان فنی فراهم شود برای افزایش سرعت اینترنت اقدام خواهیم کرد.
    تقی پور به تکلیف وزارت ارتباطات در برنامه پنجم توسعه اشاره و خاطر نشان کرد: بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مکلف است نسبت به توسعه شبکه ملی اطلاعات امن و پایدار با پهنای باند مناسب اقدام و با استفاده از توان و ظرفیت بخش غیر دولتی، امکان دسترسی گسترده و پر سرعت را برای کلیه کاربران این شبکه فراهم کند.
    وزیر ارتباطات وفناوری اطلاعات افزود: البته تکلیف ما این است که تا پایان برنامه پنجم این امکانات را فراهم کنیم و در حال حاضر نیز تنها هفت ماه از برنامه پنجم را پشت سر گذاشته ایم و تا پایان برنامه این شبکه باید کامل شود.
    وی در عین حال گفت: اما امیدواریم طی سه سال اول برنامه پنجم این اقدام را انجام دهیم البته به این معنی نیست که تا آن موقع صبر می کنیم بلکه درهر منطقه ای امکانات فنی آماده باشد ما این کار را انجام می دهیم و بروی شبکه ملی اطلاعات با پهنای باند زیاد این ارتباطات اینترنتی را برقرار خواهیم کرد.


  17. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  18. #580
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    13 افزايش ظرفيت اينترنت بين‌الملل كشور طي هفته گذشته

    مدير كل مهندسي عمليات شبكه‌ي ديتاي زيرساخت خبر داد:
    افزايش ظرفيت اينترنت بين‌الملل كشور طي هفته گذشته

    مدير كل مهندسي عمليات شبكه‌ي ديتاي شركت ارتباطات زيرساخت گفت: 64 STM1 به ظرفيت اينترنت بين‌الملل كشور اضافه شد.
    حسن كريمي در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: هفته گذشته ظرفيت اينترنت بين‌الملل به ميزان 227 STM1 بود كه 64 STM1 ديگر به اين ميزان اضافه شد و اين ميزان به 291 STM1 رسيد.
    وي افزود: با افزوده شدن اين ظرفيت به نياز تمام متقاضيان پاسخگو خواهيم بود و هر ميزان پهناي باند كه مورد درخواست باشد، تامين خواهيم كرد.
    كريمي تاكيد كرد: البته تا امروز نيز مشكلي نيز در اين زمينه نداشتيم و براساس قرار‌دادي كه استان‌ها با ما دارند، به آن‌ها پهناي باند مورد درخواستشان را ارائه مي‌كنيم.
    انتهاي پيام

  19. 3 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •