تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 469 از 755 اولاول ... 369419459465466467468469470471472473479519569 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,681 به 4,690 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    یکی از آشناها میخواد پرینتر رنگی چند کاره برای خونه بخره و اینا براش مهمه:
    1.پرینت-کپی-اسکن (در مورد فکس و قابلیت های دیگه نظیر چاپ رو dvd و قابل وصل شدن به دوربین و... چیزی نگفتند اما فکر نکنم کسی بدش بیاد)
    2.ترجیحا رو لپ تاپ جواب بده
    3.اندازش زیاد بزرگ نباشه و رو میز جا بشه
    4.بیشتر جهت پرینت تحقیقات مدرسه می خواد که شامل متن و عکس میشه و پدرش هم کپی رو برای کارهای کمی نیاز داره
    5.فکر کنم نهایت 15 صفحه در هفته پرینت و کپی بگیرن
    6.بین 100 تا 200 میتونن هزینه کنن
    7. کیفیت ودوام هم که برای اکثریت افراد مهمه

خوب این کلیات بود خودم هم چندتا اضافه کنم:
    1.نمیدونن که جوهری بخرند یا لیزری (به نظر خودم اندازه لیزری ها از جوهری ها خیلی بزرگتره)
    2.مارک هم بهشون hp و canon معرفی کردن و گفتن hp بهتره که منم همینو شنیدم
    3.خوب این جوهری ها هر چند وقت یکبار باید رنگشون (کارتیج) عوض بشه درسته و هزینشون هم انگار بالاست..راهی هست یه غیر متخصص.."از تکنولوژی چیز خاصی نمیدونن ویندوزم خودم براشون عوض می کنم" به راحتی خودش اینکار رو بکنه؟ (اونوقت هزینه چقدر پایین میاد)
    4.با اوضاع بالا آیا خرید لیزری به صرفه تر نیست؟ (لیزری ها هم به تعویض بعد یه مدت نیاز دارند و چقدر هزینش میشه)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

حجم فایلتون چقدر میباشد؟

با تست پیج خود پرینتر امتحان کردید؟{printer and fax}

با یک کابل دیگه تست کردید؟

پرینتر را از روی cd به صورت autoran نصب کردید یا اینکه از از طریق drvice maneger?

حجم فایلم خیلی کمه! فقط یه صفحه وورد ! 10 کیلو بایت!!!
    بله تست پیج خودش رو هم همینکار رو میکنه!
    با یه کابل دیگه هم که تازه خریدم امتحان کردم
    پرینتر رو با اتو ران نصب کردم
    الان هم چون ویندوزم سونه وقتی removeش می کنم پاک میشه، ولی تا کامپیوترم رو روشن میکنم خودش پرینتر رو میشناسه و نصبش میکنه!!! تازه پرینتر رو در حالت دیفالت و share شده میذاره!!!
    ...
    من الان دیگه usb001 , usb002 ندارم ! چکار کنم تا اینا رو دوباره داشته باشم؟

عذر خواهی میکنم

مدل پرینتر چیست؟

من به دلیل مشغله کاری نمیتونم به همه پاسخ بدم.

اما مشکلتونو مطرح کنید بار دیگر تا کاملا راهنمایی کنم.
    خواهش می کنم عزیزم
    مدل پرینترم hp1020 هستش و مشکلم دقیقاً از زمانی شروع شد که یه پرینتر 1280 رنگی روی کامپیوترم نصب کردم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام دوستان:
    من می خواهم ی چاپگر رنگی بخرم (اولویت سایز a4) , حقیقتش موندم که جوهرافشان بخرم یا لیزری , هر کدام خوبیهای خود را دارند . بیشتر چاپگری می خواهم که هزینه تمام شده رنگ و یا کارتریجش ارزان باشد و بصرفد چرا که قبلا یک پرینتر جوهرافشان رنگی کانن داشتم که حقیقتا هزینه کارتریجش بالا بود (8 کارتریج هر کدام 15 هزار تومان)
    مصرف من هم تقریبا خانگی هست( البته گاهی اوقات ممکن است که مصرف بالا برود . ممکن است که در یک روز 20 تا 30 تا پرینت داشته باشم و روز دیگر اصلا پرینت نداشته باشم )
    رفتم از بازار قیمت بگیرم که فروشنده ای یک چاپگر جوهر افشان به من پیشنهاد کرد که قیمتش 160 هزار تومان بود و تانک هم روی آن نصب می شد که اگه از تانک استفاده شود حدود 3 هزار پرینت می توان گرفت و کیفیتش هم (عکسهایی که به عنوان نمونه داشت) تقریبا خوب بود و به قول فروشنده مناسب برای آتلیه.
    حال برایم سوال پیش آمده که آیا استفاده از تانک برای چاپگر ضرر ندارد؟
    و کلا آیا استفاده از تانک اذیت کننده نیست؟

و یا بهتر نیست که چاپگر لیزری بخرم حداقل مزیتش اینه که اگر پرینت نداشته باشم جوهرش خشک نمیشه.

از دوستانی که اطلاعات دارند می خواهم که راهنمایی کنند چه نوع چاپگری بخرم . هزینه مواد مصرفی (جوهر یا کرتریج) هم پایین باشد. و اگر مدل خاصی مد نظر دارین بیان کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام
    یکی از آشناها میخواد پرینتر رنگی چند کاره برای خونه بخره و اینا براش مهمه:
    1.پرینت-کپی-اسکن (در مورد فکس و قابلیت های دیگه نظیر چاپ رو dvd و قابل وصل شدن به دوربین و... چیزی نگفتند اما فکر نکنم کسی بدش بیاد)
    2.ترجیحا رو لپ تاپ جواب بده
    3.اندازش زیاد بزرگ نباشه و رو میز جا بشه
    4.بیشتر جهت پرینت تحقیقات مدرسه می خواد که شامل متن و عکس میشه و پدرش هم کپی رو برای کارهای کمی نیاز داره
    5.......میشه)

درود بر شما
    خوب از توضیحات شما من پیشنهاد می کنم سه کاره رنگی جوهر افشان مدل اچ پی 1050 یا 2050 بگیرید که بتونه کارهای شما رو راه بندازه تا حدی هم مرقوم به صرفه باشه اخه دستگاه های لیزر رنگی گاها هزینه هاشون بصورت یکجا و قیمت های بالاست شاید برای خانگی زیاد ارزشمند نباشه
    مثلا شما دستگاه رنگی لیزری رو می گیرید بعد از تمام شدن کارتریج ( حال اگه شارژ رو بزاریم کنار ) شما باید کمتر یا بیشتر از 300 هزار تومان 4 کارتریح برای دستگاه بخرید (البته نصبت به تعدادی که میزنه مرقوم به صرفه است ولی هزینه بسیار زیادی که طبعا هر کسی باشه زورش میاد این پول رو بپردازه )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

پرینتر من 4300 سامسونگه که یه بار کارتریجش شارژ شده و با ورژن 1.13 ریست شده خوب کار میکرد و مشکلی نداشت یه سه ماهی ازش استفاده نداشتم الان که ازش استفاده می کنم خط های موازی رو کاغذ میندازه
    ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید کمکم کنید
    اگه کارتریج نو بگیرم این که یه بار ریست شده مشکلی برام ایجاد نمیکه؟
    Last edited by fisheries65; 06-11-2011 at 17:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درود بر شما
    خوب از توضیحات شما من پیشنهاد می کنم سه کاره رنگی جوهر افشان مدل اچ پی 1050 یا 2050 بگیرید که بتونه کارهای شما رو راه بندازه تا حدی هم مرقوم به صرفه باشه اخه دستگاه های لیزر رنگی گاها هزینه هاشون بصورت یکجا و قیمت های بالاست شاید برای خانگی زیاد ارزشمند نباشه
    مثلا شما دستگاه رنگی لیزری رو می گیرید بعد از تمام شدن کارتریج ( حال اگه شارژ رو بزاریم کنار ) شما باید کمتر یا بیشتر از 300 هزار تومان 4 کارتریح برای دستگاه بخرید (البته نصبت به تعدادی که میزنه مرقوم به صرفه است ولی هزینه بسیار زیادی که طبعا هر کسی باشه زورش میاد این پول رو بپردازه )
    مرسی دوست عزیز اینا صبر ندارن همون روز بعد رفتن خرید
    فکر کنم یه canon pixma نمیدونم چی چی گرفتن 70 تومن

داره خودمونی میشه عمو میلاد's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من پرینتر اپسون مدل P50 رو خریدم با کانتینیوز (واسه کار چاپ کاور بازی و فیلم و چاپ روی DVD روزی تقریبا 50 تا)
    این مدل خوبه ؟؟؟ اخه یه کم مشکل سرعت دارم و میخوام یه دستگاه دیگه بگیرم ، از همین بگیرم یا مدل خواصی مد نظرتون هست ؟
    ببخشید چند تا سوال ابتدایی دارم
    1-عمر هد دستگاه چند برگ چاپ هست ؟؟؟ (کاغذ کوتد 110 گرمی و کیفیت Photo میزنم)

2- تفاوت کار کاغذ A4 معمولی با کوتد چیست ؟؟؟ بعضی ها میگن کوتد فشار کمتری به هد میاره و رنگ کمتری مصرف میکنه و راسته ؟؟؟

3-بازم از خیلی جاها شنیدم که بعد از یه دوره (که هد خراب میشه) باید پرینتر و بندازی دور و یکی دیگه بخری و بعضی ها میگن هد تعمیر میشه یا اینکه کلا هد رو عوض کنی و .... کدوم بهتره ؟؟؟

4-من در شهرستان کرمانشاه هستم و اینجا مثلا بهترین نوع جوهر رو خریدم ، کیفیت جوهر در عمر هد و دستگاه تاثیر داره ؟؟؟بهترین جوهر واسه کار من چیه ؟؟؟ من از کجا میتونم بهترین جوهر رو بخرم ؟؟؟ تلفن لطف میکنید ؟؟؟

5- در کیفیت چاپ DPI چه قدر تاثیر داره ؟؟؟ من یه عکس رو با DPI 100 یه بار با 300 زدم ، خیلی تفاوت محسوس نداشت
    در مصرف جوهر چی ؟؟؟ اگه خیلی تفاوت داره که 100 بزنم ؟؟؟ اگه نه تفاوتی نداره همون 300 بزنم

6-این ریست کردن دستگاه چیه ؟ که میگن بعد از 1000 تا باید دستگاه رو ببرم نمایندگی و ریست کنم !!!!

7-من بین هر چند تا پرینت باید به دستگاه یه استراحت بدم (ببخشید این سوال دیگه خیلی ابتدایی بود)

ببخشید سوالم خیلی زیاد شدن
    اما از خیلی جاها پرسیدم ، هرکی یه چیزی بهم میگه ، اینه که اینجا پرسیدم تا از شما دوستان عزیز جواب بگیرم
    ممنونم
    Last edited by عمو میلاد; 08-11-2011 at 15:50.

پروفشنال SPIRIT PALST III's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سوالی که داشتم این بود که آیا پرینترهای لیزری سیاه و سفید قابل شارژ هستش و یا باید کارتریجش عوض بشه اگه قابل شارژ هست در مورد آموزشش اگه لینک بدید ممنون می شم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه TousanRayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

پرینتر من 4300 سامسونگه که یه بار کارتریجش شارژ شده و با ورژن 1.13 ریست شده خوب کار میکرد و مشکلی نداشت یه سه ماهی ازش استفاده نداشتم الان که ازش استفاده می کنم خط های موازی رو کاغذ میندازه
    ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید کمکم کنید
    اگه کارتریج نو بگیرم این که یه بار ریست شده مشکلی برام ایجاد نمیکه؟

درود بر شما
    روی مخزن پودر یک فلزی هستش که بهش میکن داکتر بلید اون رو باید ناخن بکشین پودر سفت شده روی اون تمیز بشه و پودر صاف تمیز به روی فوم انتقال پیدا کنه
    باراها ئ بارها می تونید شارژ کنید چون خیلی کارتریج جون داری هستش به فکر تعویضش نباشید

10. این کاربر از TousanRayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

لطفاً :
    یک پرینتر لیزری سیاه سفید تک کاره خوب برای چاپ 50-60 صفحه در ماه
    و یک پرینتر لیزری سیاه سفید کپی دار خوب برای چاپ 50-60 صفحه در ماه
    معرفی کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •