سلام دوستان بنظرتون من بین پلی 3 و ایکس باکس 360 کدومشو بخرم بهتره یا پی اس پی ؟
سلام دوستان بنظرتون من بین پلی 3 و ایکس باکس 360 کدومشو بخرم بهتره یا پی اس پی ؟
سلام حالت مطمئنی خوبه؟
آخه PSP چه ربطی به 360 داره؟
اگه عاشق کرایتوس هستیPS3 بگیر اگه عاشق مارکوس فنیکس هستی
360 بگیر
psp هم کارش تمومه البته با اومن VITA میترکونه
من خودم 360 و PSP دارم از 360 فوق العاده راضیم PSP هم کهفقط کار MP4 و MP3 پلیر رو واسم انجام میده
ولی 360 چیز دیگه ایه بازیهاش سریع میان راحت هم چیز میشن ( ح-ک )
برو بخر تو میتونی![]()
ممنون کپی خور شده دیگه نیاز به دانگل این چیزا نداره برای اجرای تمام بازی های قدیمی و ...
نه یه چند وقتیه که بازی های جدید اجرا نمیشدن ولی مثل این که یه جرقه خورده و میشه بازی های جدید هم اجرا کرد نمونشbf3وuncharted3
یعنی الان میشه uncharted3 رو بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما از کنسول چی میخای ؟
PSP کنسول دستی هستش و کنسول خوبی هم هست بیشتر به درد بیرون و قطار و مترو و ... میخوره کاری که آیفون هم میتونه انجام بده .
Ps3 و 360 هم دو تا داستان جدا هستند نظر من رو میخواید اگر توانایی مالیش رو دارید هر دوتاش یا هر سه تاش رو بخرید ولی اگر توانایی مالی برای این کار ندارید اگر تا قبل از این کنسول نداشتید 360 براتون خوبه ولی اگر قبل از این کنسول داشتید و تجربه ی بازی با کنسول رو دارید به عنوان مالک Ps3 بخرید چونکه اون موقع 360 ممکنه نتونه راضیتون کنه .
بله میشه بازی کرد،فقط انگار نمیشه چپتر 10 رو بازی کرد،باید بپری بری از چپتر 11 بازی کن............
نه دیگه.کاملا بازی اجرا میشه بدون مشکل...
رفع مشکل فریز کردنشم
اینجا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MH_FashisT; 03-11-2011 at 23:46.
آقا من ی کنسول می خوام که سی دی هاش همه جا گیر بیاد بازیم زیاد براش تولید بشهو چند سال ی بچه بتونه باش بازی کنه
من سه چار روز پیش برنامه ضبط شده ی شبکه ی Euro Gamer رو دیدم یارو داشت فورزا چار بازی میکرد
بعد یدونه ازینا دست اون یکی یارو بود داشت باش بازی میکرد
بعد اون یارو اولی یخورده وراجی کرد و پاشد آمد پیش این یارو
بعد ازش پرسید این که دستته چیه گفت کلنگ از بیسیمه بعد گفت کینکت هم میخواد گفت نه و ..
حالا من ازینا میخوام از کجا میتونم بخرم تو رو خدا کمک کنید
محتوای مخفی: کلنگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)