تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2811 از 3195 اولاول ... 18112311271127612801280728082809281028112812281328142815282128612911 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,101 به 28,110 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

تا اون موقع هم من تمومش کردم در ضمن ش آفلاینش هیچ مشکلی نداشت
    بیخودی شایعه درست نکن با تمام احترام
    یه عده این وسط فــــلگ شدن برادر

تا وقتی که فریمور برا رایتر ها اومد ، بعد مشکلش حل شد ! : دی

سلام
    دوستان من یه هارد 60 روی کنسول ارکید دارم . می خواستم ببینم میتونم یه هارد لپ تاپی 250 گیگ بکیرم -- کنم و تو قابش قرار بدم وصل کنم به کنسول.

اگه اره ممنون میشم راهنمایی کنید که چه مدل هاردی بگیرم و چطور -- کنم.

با تشکر...
    بــا تشکر از شــهاب گــرامیــ :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ( منتقل نشده تو انجمن جــدید هــنوز :-؟ )

2. 3 کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

دوستان گرامی اگر جایی برای آپدیت سراغ دارند برای من پیام خصوصی بزنند .ترجیحا غرب تهران ممنون.

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام . من ایکس باکس بخرم .. اسلیم بخرم یا فت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه میگن اسلیم به درد نمیخوره و بردش سوراخ میشه تو رو خدا راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام . من ایکس باکس بخرم .. اسلیم بخرم یا فت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه میگن اسلیم به درد نمیخوره و بردش سوراخ میشه تو رو خدا راهنمایی کنید
    بردش سوراخ میشه؟؟؟
    کی گفته این رو؟؟؟
    100% اسلیم پیشنهاد میشه.............

6. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeenn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا من امروز برای اولین بار به لایو وصل شدم و اکانت ساختم.وقتی گیرز 3 رو انداختم تو درایو گفت یه فایل 2 مگی هست باید اونو دانلود کنی.دانلود که کردم بعد خواستم beast بازی کنم گفت اکانت تو پشتیبانی نمیکنه رفتم دیدم اکانتم free هستش مگه مایکروسافت یک ماه اکانت gold رایگان نداره؟الان من این اکانتو چه طوری بدون خرید مایکروسافت پوینت تبدیل به اکانت gold بکنم؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

پيش فرض

مـــــلت کی میخوان حرف یه عده که هیچی حالیشون نیس ( دور از جون شما : دی ) بیخیال بشن ؟! :|

از این حرفا منم زیاد شنیدم ، طرف میگفت اسلیم بعد یه مدت درایوش میترکه :| ، اینا به خاطر اینه که اولا اسلیم هارو با تعویض درایو ( نیم درایو یا Spoof ) کپی خور میکردن و این روش مشکلاتی داشت ( از جمله DVD player شدن دستگاه ) که بعد از یه مدت که ال تی اومد دیگه کلاً حل شد این مشکلا

بدون شک اسلیم بگیرید

آقا من امروز برای اولین بار به لایو وصل شدم و اکانت ساختم.وقتی گیرز 3 رو انداختم تو درایو گفت یه فایل 2 مگی هست باید اونو دانلود کنی.دانلود که کردم بعد خواستم beast بازی کنم گفت اکانت تو پشتیبانی نمیکنه رفتم دیدم اکانتم free هستش مگه مایکروسافت یک ماه اکانت gold رایگان نداره؟الان من این اکانتو چه طوری بدون خرید مایکروسافت پوینت تبدیل به اکانت gold بکنم؟
    قانوناً خود به خود بعد از ساخت اکانت لایو به گلد تبدیل میشه ! مطمئنی قبلاً 3ماهش استفاده نشده ؟
    یه اکانت دیگه بساز بعد اونو ببر تو لایو ببین چی میشه .

9. این کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض پیغام"Can't read this disc. It may be scratched or dirty. Clean the disc with a soft cloth and try again"

دوستان اگر کسی راه حل این مشکل رو میدونه لطفا راهنمایی کنه. من یه بازی گرفتم و وقتی که دارم نصبش میکنم به 59% که میرسه این پیغام رو میده:
    "Can't read this disc. It may be scratched or dirty. Clean the disc with a soft cloth and try again"
    دی وی دی کاملا سالم و بدون خش هستش. من حتی از بازی ایمیج هم گرفتم و روی یه دی وی دی جدید رایت کردم ولی باز هم به %59 که میرسه همون پیغام رو میده. مشکل اینجاست که بازی رو وقتی بدون نصب و از روی دی وی دی اجرا می کنم به یکی از دمو های بازی که میرسه هنگ میکنه و باید کنسول رو خاموش کنم.
    دی وی دی رو هم با دستمال نرم تمیز کردم ولی فایده نداشت. اگر کسی میدونه که راه حل چیه ممنون میشم راهنمایی کنه. کنسول من الایت هستش و کاملا سالم و نو هست.

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت

پيش فرض

با چه بازی اینکارو کردید ؟

باید فایل آپدیتی که توی اون دیسک بوده رو دانلود کنید بعد بریزین رو فلش و بعدم وصل کنین به اکس باکس ، آپدیت میره جلو و درست میشه !

اما احتمال زیاد کپی خور پریته و باید ال تی بزنید ( یا خودتون یا بدید بیرون بزنن )

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeenn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مـــــلت کی میخوان حرف یه عده که هیچی حالیشون نیس ( دور از جون شما : دی ) بیخیال بشن ؟! :|

از این حرفا منم زیاد شنیدم ، طرف میگفت اسلیم بعد یه مدت درایوش میترکه :| ، اینا به خاطر اینه که اولا اسلیم هارو با تعویض درایو ( نیم درایو یا Spoof ) کپی خور میکردن و این روش مشکلاتی داشت ( از جمله DVD player شدن دستگاه ) که بعد از یه مدت که ال تی اومد دیگه کلاً حل شد این مشکلا

بدون شک اسلیم بگیرید

قانوناً خود به خود بعد از ساخت اکانت لایو به گلد تبدیل میشه ! مطمئنی قبلاً 3ماهش استفاده نشده ؟
    یه اکانت دیگه بساز بعد اونو ببر تو لایو ببین چی میشه .
    اره مطمئنم.الان هیچ راهی نیست این اکانت رو به gold تبدیل کنم؟بدون خرج مایکروسافت پوینت؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نه هنگام فایل آپدیت نیست. موقع نصب خود بازی پیغام میده. در ضمن کنسول من کاملا آپدیت هست. LT+ 2.0 و ورژن داشبوردشم جدیده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •