تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 561 از 598 اولاول ... 61461511551557558559560561562563564565571 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,601 به 5,610 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

داره خودمونی میشه sahj7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

درسته، ولی وقتی توی یه جمه نشستی و یه گوشی پارسال دستت بود که از گوشی امسال با دو تا هسته و قابلیت فیلمبرداری سه بعدی؟!! و .... بیشتر به دل ملت نشست،و به جز تو چارتا بازی جای خاصی کم نیاورد که هیچ،گفتی این سونیه و اون سامسونگ و تو بردی،متوجه میشی حرفم رو!!!

من که بازی نمیکنم!! x10 ام رو دادم دست داداشم و 100 ازش راضیه!!

--------
    من خندم میگیره وقتی بعضی ها میگن سخت افزار وقتی تاپ باشه،برا من که پول ندارم هر سال گوشی رو عوض کنم خوبه!!!!
    شما یه سیستم میخری،یه هفته ی بعد یه بازی میاد که سیستمت جوابگو نیست و یه سال بعد،شروع میکنی بازی های مورد نظرت رو جای اولترا، های بازی کردن و سال بعدش،مدیوم و بعدش هم سطح پایین!! دلیلش چیه؟! دلیلش اینه که پول نداشتی هر سال سیستم عوض کنی،پس یه بار پول بهترین سخت افزار های موجود رو دادی که فقط اسمن!!!

داستان گوشی هم همینه!! شما یه گوشی فوق العاده سخت افزاری شاخ میخری که تا چند سال تامین باشی!! سال اول،سیستمت از سیستم عاملش یه سال جلو تره،بازی یا برنامه خاصی نیست که ازش اصل حال رو ببری!! سال بعدش،معمولی ترین گوشی های ساخته شده توسط گمنام ترین شرکت ها،پردازنده ی گوشی تو رو دارن در حالی که گوشی های عادی رو به بالا،که بازی ها برای متوسط هاشون نوشته میشه،نسخه ی قدری بهتر از گوشی تو رو دارن و مجبور میشی بازی ها رو با کیفیت کمتری بازی کنی یا برخی رو اصلا بازی نکنی!!!

من که دوست دارم گوشیی دستم باشه که کل نیاز هام رو برای امسال پوشش بده و سال اینده عوضش کنم و هنوز اپدیت باشم،تا یه مستطیل پر از سخت افزار های جدید بخرم که امسال کار خاصی باهاش نکنم و سال اینده یه گوشی معمولی باشه که همه مثل اون هستن،فقط خوشکل ترن!!!
    من کمی تا قسمتی با نظرت موافقم.(واسه سیستم اینجا جاش نیست ولی میشد از 4 سال پیش یه اکس باکس خرید (درسته که اون موقع گرون بود ولی چهار سال پولتو جمع میکردی) که تا الان هم بیشتر از هر سیستم ساپورت میشه مثلا واسه اجرای بازی های خیلی سنگین باید سیستم خفنی داشته باشی ولی میتونی با همون اکس باکس چهار سال پیش هم این بازیهارو اجرا کنی یا حتی پی اس تری پس هر کاری روشی داره)
    واسه ی گوشی هم بعضی ها هستن که از همون اوایل که این گوشی اومده بود اون رو خریدن و تا الان باهش زندگی کردن و الان(که پولاشون رو هم جمع کردن)میخوان ایکس 10 رو بفروشن و برن یه گوشی با رم بالاتر و یا سی پی یو دو هسته ای بگیرن.بعضی ها هم ممکنه که سال پیش این گوشی رو گرفتن و الان میخوان گوشی شون رو رد کنن و مشکل پول هم ندارم.
    در کل هر کس یه عقیده ای برای گوشی داره.بعضی ها گوشیشون رو تا 5 سال نگه میدارن و بعدش میرن یه گوشی خوب میخرن چون با همون اولیه حال کردن ولی بعضی ها ممکنه هر 6 ماهی الی یه سال برن گوشیشون رو عوض کنن(نمیگم که گوشی بازن)شاید از اون گوشی خوششون نیومده و یا شاید علاقه ی خاصی به گوشی های جدید دارن.
    منم سعی میکنم همیشه خودم رو به روز نگه دارم ولی چون سال پیش هزینه ی زیادی رو واسه این گوشی پرداختم مجبورم تا حداقل یه سال دیگه صبر کنم...

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

lبه جرات میتونم بگم وقتی اولین عکس غیر رسمی این گوشی بیرون امد انتخابم رو کردم و گفتم اینو میخرم.عادت هم ندارم زود به زود گوشی عوض کنم.کلا سعی میکنم تا جایی که امکانش باشه از وسایل الکترونیکی کار بکشم
    1-2 ماه دیگه میشه 1سال این گوشی رو دارم(چه زود گذشت!) با دستکاری هایی که کردم میدونم فعلا جواب کارم رو میده.
    Last edited by hamed1297; 02-11-2011 at 23:57.

3. 4 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sahj7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

lبه جرات میتونم بگم وقتی اولین عکس غیر رسمی این گوشی بیرون امد انتخابم رو کردم و گفتم اینو میخرم.عادت هم ندارم زود به زود گوشی عوض کنم.کلا سعی میکنم تا جایی که امکانش باشه از وسایل الکترونیکی کار بکشم
    1-2 ماه دیگه میشه 1سال این گوشی رو دارم(چه زود گذشت!) با دستکاری هایی که کردم میدونم فعلا جواب کارم رو میده.
    آره خیلی زود گذشت!گوشیه خوبیه

5. این کاربر از sahj7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آقا این حرفها چیه...اصلا شعار من اینه...عشق یکی گوشی هم یکی
    لازم به ذکره گوشی های قبلیم ، ببخشین عشق های قبلیم یا داخل یه جایی که اسم نیارم افتادن یا دزدیده شدن...
    این اکس 10 هم تا یه جایی نیوفته یا دزدیده نشه باهام هست...بابا این قرتی بازیا چیه اپدیت بودن و این حرفها!

7. این کاربر از mostafa_khan001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

آقا اين ايكس 10 چه گرون شده بوشهر يه جا ميگفتن 480 يه جا 450 اصلا يه وضعي نكسوز اس 420 گالاكسي اس 430
    فك كنم با آرك قيمتش يكيه

9. 2 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

بله دیگه.چون گوشی خوبیه

11. 2 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

510 هم رويت شد

13. این کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

اوه.چه خبره.ولی انصافا هرکی بخره .....کارش درسته

15. 3 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza.msk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

میگم نئو با آرک به غیر سایز صفحه نمایش و ابعاد گوشی تفاوت دیگه ای هم دارن یا نه؟
    چرا جواب نمیدین رفقا؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

آقا این حرفها چیه...اصلا شعار من اینه...عشق یکی گوشی هم یکی
    لازم به ذکره گوشی های قبلیم ، ببخشین عشق های قبلیم یا داخل یه جایی که اسم نیارم افتادن یا دزدیده شدن...
    این اکس 10 هم تا یه جایی نیوفته یا دزدیده نشه باهام هست...بابا این قرتی بازیا چیه اپدیت بودن و این حرفها!
    شما هم که یپا وزیر شعاری
    بله بله.تایید میشه و تاکید میشه....هیچ چیز نمیتونه منو از گوشیم جدا کنه.کم پیش میاد از هم دور شیم
    شما هم دیگه پاتو تو دهنت نکن دوست عزیز

---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------

چرا جواب نمیدین رفقا؟
    میدانی چرا؟زیرا تو تاپیکشون بپرسی بهتره
    یه تفاوتهایی دارن.مثلا من شنیدم برایتنس ال سی دی آرک از نئو بهتره.

18. 2 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •