سیستم معرفی شده مشکلی نداره... مادربرد Biostar TP67XE میتونید تهیه کنید که قابلیت SLI هم در آینده دارید...شما خودتون چی پیشنهاد میدید؟ پاور و مادر بود مناسب این اورکلاک هست؟
پاور هم نظری ندارم!
پیروز باشید.
سیستم معرفی شده مشکلی نداره... مادربرد Biostar TP67XE میتونید تهیه کنید که قابلیت SLI هم در آینده دارید...شما خودتون چی پیشنهاد میدید؟ پاور و مادر بود مناسب این اورکلاک هست؟
پاور هم نظری ندارم!
پیروز باشید.
فکر کنم 2500K برام کافی باشه
sli که فکر نمی کنم برم طرفش ولی گرافیک و پردازنده رو یه اور ملایم انجام می دم ولی نه الان وقتی که نیازش رو احساس کردم.
احتیاج هست پاور بیشتر بگیرم؟ نظر بقیه چیه؟
در صورتی که الویت کارتون تو نرم افزار هست بهتر است i7 2600k بردارید و گرافیک رو ارزان تر.فکر کنم 2500K برام کافی باشه
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:12 PM ----------
همین پاور مفایت میکنه اما در صورتی که میخوای اورکلاک هم کنید توصیه میکنم از پاور 850w بهره ببرید {ممونکس}احتیاج هست پاور بیشتر بگیرم؟ نظر بقیه چیه؟
به نظر من کارت گرافیک رو پایینتر بگیرید 460 کارت خوب و قوی هست...
توی چه رزولیشنی بازی میکنید؟
مهران جان همون 700W کفایت میکنه...همین پاور مفایت میکنه اما در صورتی که میخوای اورکلاک هم کنید توصیه میکنم از پاور 850w بهره ببرید {ممونکس}
تفاوت قیمتشون خیلی کمه به همین دلیل گفتم... باز خودتون میدونید!sli که فکر نمی کنم برم طرفش ولی گرافیک و پردازنده رو یه اور ملایم انجام می دم ولی نه الان وقتی که نیازش رو احساس کردم.
CPU:Intel Core i7 2500k=275
RAM:Corsair Vengeance 4GB Single 1600C9 DDR3=60
VGA:EVGA GTX 560 Ti Superclocked 1GB GDDR5=330
DVD RW:HP 1270i=30
power:Thermaltake Litepower 700W - W0356 =90
Case=50
تا اینجا قطعی شده
اگه تونستم سی پی رو 2600 کی میکنم
Biostar TP67XE این مادربورد برای اور ملایم مناسب هست؟ مادر بورد در حد 200-230 گزینه دیگه ای هم هست؟
Biostar TP67XE قیمتش چنده؟ 2600 کی چنده؟
برای آور بیشتر از ملایم هم مناسبه. قیمتش هم 200 تومان...Biostar TP67XE این مادربورد برای اور ملایم مناسب هست؟ مادر بورد در حد 200-230 گزینه دیگه ای هم هست؟
P67 بله ASRock P67 Extreme 4 هم هست، قیمتش هم همون 230 اینا باشید باشه.
Z68 هم اطلاعی ندارم چه گزینه هایی موجوده.
پیروز باشید.
از همه اتون ممنون
دو سه روز قبل از خرید دوباره میام اینجا که اگه قیمت ها بالا پایین شده بود تغییرات لازم رو بدیم و در مورد خرید هم راهنمایی کنید
فعلا خدا حافظ
دوباره سلام
CPU:Intel Core i7 2500k=275
RAM:Corsair Vengeance 4GB Single 1600C9 DDR3=60
VGA:EVGA GTX 560 Ti Superclocked 1GB GDDR5=330
DVD RW:HP 1270i=30
power:Thermaltake Litepower 700W - W0356 =90
Case: Green Magnum II=50
من پس فردا میرم تهران که چهارشنبه کیس رو بخرم
یکی از دوستام میگفت قیمت ها خیلی رفته بالا مثلا هارد 50 تومنی شده 110 و از این حرفا؟ البته هارد نمی خوام بگیرم. ممکنه قطعاتی که بالا تر نوشتم رو یه بار دیگه قیمت هاش رو بگید؟
مادر بورد هم یا ASRock P67 Extreme 4 یا Biostar TP67XE میخوام
تو تهران از کجا بخرم که ارزون تر باشه؟ رضا ایران پایتخت یا جای دیگه؟
چه شرکتهایی قطعاتی که نوشت رو گارانتی میکنن و چطوری بفهمم که با گارانتی اصلی دارم میخرم.
هر توصیه و نصیحتی در باره خرید و گارانتی و تخفیف گرفتن و... اینها میدونید الان وقتشه
از همه بچه هایی که تو این تاپیک کمکم کردن تشکر میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)