سلام من دیروز یه مودم ایسوس n10 خریدم هر کاری میکنم درست کانفیگ نمیشه مودم وصل میشه به سرویس دهنده بعد ولی سند و رسیو نداره بعد چند دقیقه هم قطع میشه و لینکش شروع میکنه به چشمک زدن. کسی میتونه کانفیگ صحیحش رو برای آسیاتک بهم بده؟ :/
سلام من دیروز یه مودم ایسوس n10 خریدم هر کاری میکنم درست کانفیگ نمیشه مودم وصل میشه به سرویس دهنده بعد ولی سند و رسیو نداره بعد چند دقیقه هم قطع میشه و لینکش شروع میکنه به چشمک زدن. کسی میتونه کانفیگ صحیحش رو برای آسیاتک بهم بده؟ :/
مودم من Tp link هست و حایی حوابی برای مشکل زیر پیدا نکردم.
مشکل من اینه که وایرلس مودممو تنظیم کردم ولی کانکت نشد به لپتاب
اول فکر کردم مشکل از تنظیماته ولی با کوشیم تونستم وصل شم به اینترنت وایرلس
بعد قکر کردم مشکل از وایرلس لپتابه ولی وایرلس رو که روشن می کنم وایرلس همه همسایه ها رو پیدا می کنه الا ماله خودمون
میشه بگین مشکل کجاست ؟
Last edited by alivip; 27-10-2011 at 22:32.
اقا ما یه مودم ASUS AAM6010EV گرفتیم نمیدونم چطور کانفیگش کنم .هم usb داره هم لن .میخوام با لن وصلش کنم اگه میشه یه راهنمایی بکنبد
interface setup>> internet
بعدش دیگه مربوط به خودتون میشه مثل vpi و vci که از isp تون باید بپرسید و وارد کنید یا وضعیتی که دوست دارید مودم رو در اون حالت تنظیم کنید مثل PPPoE و Bridge
همچنین یوزر نیم و پسوردتون
دوستان این مودمایی که خودش دانلود میکنه و احتیاج به روشن بودن سیستم نیست خوبه ؟چه مدلایی این قابلیت رو داره ؟قیمتشون چطوره ؟
سلام دوستان
لطفا اگه میتونین به من کمک کنید مشکلم رو حل کنم.
من یه مودم linksys wag 320n دارم .وقتی با لپتاپ به شبکه وصل نیستم اکثرا 2-3 خط آنتن میده ولی وقتی به شبکه وصل میشم میشه 1 خط و گاهی هم قطع و وصل میشه.فاصله ام از مودم حداکثر 10 متر و 2 تا دیوار بین دو دستگاه هست.
آیا این مودم تنظیم خاصی داره برای برد و پهنای باند؟
اینکه گاهی 3-4 خط آنتن داره و اکثرا 1 خط آنتن طبیعیه یا ممکنه خراب باشه؟
-مودمم wag 320n و سکیوریتیش wap هست.وایرلس لپتاب هم dell wireless 1390 wlan mini card هست.
لطفا اگه نظری دارید که بتونه کمکم کنه دریغ نکنید.اینهمه پول بابت مودم دادم که دقیقا همین مشکل رو نداشته باشم ولی ...
اقا یکم مبتدیانه تر توضیح میدی ؟ از کجا باید وارد این تنظیمات بشم؟؟؟؟vci و vpi رو دارم همینطور یوزر و پسورد اما bridge و PPPoE نمیدونم چیهیکمی اگه ساده تر با ذکره جزئیات بگی ممنون میشم
![]()
بنده مودم wag120n linksys خريدم آيا مودم خوبي است يا نه؟ اگه مشكلات داره كدامها هستند و راه حل آنها ؟
ايا مودم asus n10 بهتر ه يا linksys wag120n ?
مشكلات كمتر و امكانات بيشتري داره وبا isp ها سازگاري بيشتري داره ؟
سلام.
Linksys بهترین برند بازار هست. انتخابت عالی بوده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)