برنامه WinX DVD Ripper Platinum تست کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برنامه WinX DVD Ripper Platinum تست کنید
دوست من این کار راه اندازه :
DVDx 4.0.0.7 Build 8160 Beta / 4.0.0.5 Build 7596
این خوبه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1st DVD Ripper 6.1.1
این هم به شدت توصیه می شه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
TOP DVD Ripper Golden 6.0.0
موفق باشی دوست منکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان بهترین و راحت ترین برنامه برای ساخت دی وی دی چیه که بیشترین فرمت ها رو هم ساپورت کنه و سرعتش هم خوب باشه ؟
اگه mkv هم ساپورت کنه که چه بهتر .
دوست من منظورت از ساخت دی وی دی چی هست؟ اگه منظورت اینه که دی وی دی رو بذاری تو دستگاه پخش بشه فقط باید توسط نرو هر فایل ویدیویی رو به صورت دی وی دی رایت کنی تا این قابلیت رو داشته باشه.
اگه منظورت اینه که تبدیل کنی فرمت هارو تو صفحات قبل تبدیل کننده های خوبی معرفی شده.
موفق باشی![]()
ممنون از دوستان و عذر خواهم بابت تاخیر تشکر ، مفید واقع شد منتها دوبار تبدیل میکنم یکبار با Total Video Converter 3.71 به پاکت پی سی (mwv) و یکبار با مبدل Free Video to HTC Phones Converter
ولی کرک یا سریالی برای Total پیدا نکردم![]()
من برنامه freemake video converter پیشنهاد میدم هم فری هستش هم کلی امکانات داره درضمن سایت دوم که قرار دادم داخلش کلی برنامه کانورت بهمراه امتیاز هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------
اگر منظورتون اینه که منو بخواین اضاف کنید به قایل تصویری خودتون که سه تا برنامه داخل سایت پایین هست که فری
سلام
مي گم برنامه اي هست بدون كانورد فيلم دو قسمت كنه بخصوص mkv يه فيلم 6 گيگي دارم مي خوام بكنمش دوتا 3 گيگ بدون كانورت كردن
برنامه Matroska Splitter رو یک تست بزنید
دوستان
من دو تا فایل ویدئویی دارم با فورمت MKV.
یکی از این فایلها رو وقتی که تو فلش میریزم و به تلویزیون وصل می کنم پخش میشه و صدا داره. اما فایل دوم صدا نداره و تلویزیون پیغام میده که Codec صدا رو نمی تونه بخونه.
مشخصات Audio این دو تا فایل رو تو عکسهای پایین میبینید که اولی پخش میشه و دومی پخش نمیشه :
حالا چه جوری میتونم بدون افت کیفیت صدا ، فرمتش رو به شکل فایل اول در بیارم و کانورت کنم ؟ البته با همون حجم کم فایل.
ممنون
ازبرنامه AVS Video Converter یا که freemake video converter استفاده کنید فایل خودتون به این برنامه ها بدین بعدشم فرمت mkv رو انتخاب کنید بعد به بخش تنظیمات audio برین ببینید فرمت فایل خودتون یعتی صداش میتونید چنج کنیدبا که صدا رو ازتصویر جدا کنید بعدش صدای فرمتش تغییر بدین بعدازنوع به فایل ویدویی خودتون اتصال بدین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)