تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 205 از 229 اولاول ... 105155195201202203204205206207208209215 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,041 به 2,050 از 2290

نام تاپيک: ◄ ™ Sony اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

سلام دوستان

امروز بابام رفت یه لپتاپ واسه خودش گرفت بدون مشورت با من. الان که اورده حس می کنم فروشنده سرش کلاه گذاشته.

اول از همه این که لپتاپ به سفارش چین هست مدلش هم VPCEH-111T هست
    با گارانتی دلتوس گرفته 1270 هزار.
    کانفیگشم اینه:
    i3 2330
    2gb ram
    Nvidia 410m
    hdd 640
    فروشنده لپتاپو از ویترین اورده بیرون گفت بعد از ظهر برات امداه می کنم بیا ببر
    الان که اورده میبینم که روش ویندوز 7 Ultimate نصبه. در حالی که باید روش Windows 7 Home basic CA China چین نصب باشه. جالبترش اینه که از ویندوزش Valid گرفتم و مایکروسافت تاییدش کرد

از بحث سیستم عامل که بگذریم، هیچ دیسک درایوری روش نبود. تو خود هارد هم نیست. فقط یه دیسک هست که انگار خودش رایت کرده توش Norton ghost هست. احتمال میدم ویندوزشم با همین Norton ghost نصب شده که مایکروسافت هم ولید میده

رو کیبوردش هم حروف فارسی چاپ نشده و فقط انگلیسی موجوده.
    اشانتیون هم که هیچی.
    فروشنده میگه 2 روزه از تهران اومده

نظر شما چیه؟ کلاه بزرگی سر بابام گذاشتن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjadsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست عزیز من حدس میزنم به احتمال زیاد بله!
    اولا قیمتش نسبت با کانفیگش زیاده
    البته پردازنده از نوع سندی بریج هست که قدرت بالایی دارن ولی i3 ها دو هسته ای هستند و قیمت خیلی بالایی ندارند
    نصب ویندوزی که مایکروسافت تائید کنه کاری نداره
    در ضمن لپ تاپ هایی با این رنج قیمت معمولا نسخه Home Premium دارن نه اولتیمیت
    لپ تاپ باید آک باشه نه اینکه از ویترین آورده باشه اگر هم آورده باشه باید تخفیف خوبی داده شده باشه چون باز شده
    اینکه حروف فارسی نداره خیلی چیز عجیبی نیست لپ تاپ های زیادی اینطوری اند
    Last edited by sajjadsa; 22-10-2011 at 22:11.

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز

ممنون بایت پاسخگوییتون.

بایوس رو آپدیت کردم .

در مورد سئوالهای 1 و 3 کسی نظری نداره؟
    مک رو میتونید نصب کنید اما مطمئنا تعدادی از قطعات رو نمیشناسه. توصیه میکنم درایور همه قطعات رو بگیرید بعد نصب کنید. خب مثلا اگه تاچ پد رو نشناسه کار خیلی سخت میشه ...
    معمولا داریور تاچ پد و وب کم حتما لازم میشه. در ضمن یه پروسه هست که با ویندوز باز میشه و عملیات های دکمه Fn که برای تغییر روشنایی و صدا و ... استفاده میشه رو پشتیبانی میکنه. به احتمال زیاد در مک باید دور این کار ها رو خط بکشید و به صورت دستی باید انجام بدید ...
    اسم این پروسه در لپ تاپ های وایو یه چیزی تو مایه های Event service هست الان درست یادم نیست ...

4. این کاربر از sajjadsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه desimoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سلام!
    من می خواستم یه لپ تاپ بگیرم و به خاطر علاقه ای که به sony دارم می خوام از این برند باشه
    خودم نظرم روی سری cb یا eh هست. چون ظاهر لپ تاپ برام خیلی مهمه
    البته یه چیز دیگه هم که برام مهمه شارژه. ولی این جوری که فهمیدم این سریهایی که گفتم شارژ رو تو مایه های 2 و 3 ساعت نگه می دارن که فکر کنم کمه...
    شما نظر خاصی ندارید؟؟؟
    تا 1.5 هم می تونم خرج کنم ولی اگه کمتر باشه بهتره!

پ.ن: من این سوالم رو توی تاپیک راهنمایی برای خرید لپ تاپ پرسیدم ولی درست و حسابی جوابم رو ندادن
    اگه می شه شما راهنماییم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام من میخوام لپ تاپ بخرم دو مدل مورد نظرم هست با توجه به اینکه اهل بازی نیستم کارم با برنامه هایی هست که رم زیادی میکشن و البته از win32بیتی استفاده میکنم.انتخاب اولم اپل هست مدل mc700که هنوز مطمئن نیستم که ویندوزی که روی اپل نصب میکنم بتونه نیازهای من جواب بده .مدل بعدی اسوس n55sfهست که تازه اومده تو بازار و کانفیگش تقریبا تو این رنج قیمت رقیب نداره اما مشکلاتی هم مثل نویز در صدا صفحه کلید نا مناسب برنه پلاستیک که مانع از دفع صحیح حرارت میشه .اما اگر نتونم با اپل کار کنم دنبال مدل مناسبی تو رنج قیمتی 1600 از سونی میگردم با توجه به این دو مدل که من انتخاب کردم یک مدل از سونی برام معرفی کنید که جوابگوی نیازم باشه .بازم میگم که اهل بازی نیستم اما نیاز به سیستم نسبتا قوی دارم در کانفیگ هم اگر دارای پورت اترنت و بلو ری باشه و 15" باشه و البته زیبایی عالیه..... لطفا راهنماییم کنید .

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام من میخوام لپ تاپ بخرم دو مدل مورد نظرم هست با توجه به اینکه اهل بازی نیستم کارم با برنامه هایی هست که رم زیادی میکشن و البته از win32بیتی استفاده میکنم.انتخاب اولم اپل هست مدل mc700که هنوز مطمئن نیستم که ویندوزی که روی اپل نصب میکنم بتونه نیازهای من جواب بده .مدل بعدی اسوس n55sfهست که تازه اومده تو بازار و کانفیگش تقریبا تو این رنج قیمت رقیب نداره اما مشکلاتی هم مثل نویز در صدا صفحه کلید نا مناسب برنه پلاستیک که مانع از دفع صحیح حرارت میشه .اما اگر نتونم با اپل کار کنم دنبال مدل مناسبی تو رنج قیمتی 1600 از سونی میگردم با توجه به این دو مدل که من انتخاب کردم یک مدل از سونی برام معرفی کنید که جوابگوی نیازم باشه .بازم میگم که اهل بازی نیستم اما نیاز به سیستم نسبتا قوی دارم در کانفیگ هم اگر دارای پورت اترنت و بلو ری باشه و 15" باشه و البته زیبایی عالیه..... لطفا راهنماییم کنید .
    دوست عزیز این همه هزینه میکنید که مک بخرید بعد روش ویندوز نصب کنید؟ راستش به نظرم اصلا ایده خوبی نیست.
    در ضمن همونطور که گفتید از نرم افزارهایی استفاده میکنید که رم زیادی میخواد. باید بگم ویندوز 32 بیتی ماکزیمم تا 3 گیگ رم میشناسه در حالی که با ویندوز 64 تا 128 گیگ رم میتونید داشته باشید! اگر نرم افزار هایی استفاده می کنید که رم زیادی میخوان ناچارا باید به سمت 64 بیت برید ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ممنون اما برنامه هایی که من استفاده میکنم عموما تخصصی هستند و نسخه کرک شدشون واسه 64 بیتی خیلی کم هست یا اصلا نیست.البته احتمالا قید اپل بزنم اما میشه یک مدل با کانفیگ خوب 15" از سونی معرفی کنید.ممنون میشم .در ضمن آیا الان موقع مناسبی برای خرید لپ تاپ هست یا نه؟

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

کلا که قیمت ها بالا هست الان اگر میتونی یه ذره صبر کن ...
    در ضمن میتونید روی 64 بیت نرم افزار 32 بیت نصب کنید با همون کرک!
    راستش مدتی از بازار دور بودم و مدل خاصی تو ذهنم نیست الان.

10. این کاربر از sajjadsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه desimoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

کسی نمی خواد من رو هم راهنمایی کنه؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

این فروم سونی چرا اینقدر سوت و کوره.......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •