[/QUOTE]اول اينكه در اين موارد بهتر هست دفت بيشتري قبل از خريد مي كرديد ، مثلا من امكان نداره از جايي كه شماره و ادرس تلفن نمايندگي هاشو بگه بعد از پول ريختن ميدم چيزي بخرم !!! دوم اينكه اين شركت به نظر شركت ثبت شده مياد و شما پولو به حساب شركت ريختيد پس راحت تر مي تونيد شكايت كنيد! سوم اينكه شما بعد از پرداخت قبض اول شماره نمايندگي بندرعباس رو نگرفتيد ؟براي شكايت بايد بريد دادسرا و پرونده تشكيل بديد البته تو سايت بازرسي كشور هم بد نيست شمايتتون رو بفرستيد اونا هم پيگيري دارن
پ.ن : سايت تعطيل نيست و دليل جواب ندادن تلفن ها هم طبق گفته خودشون تغيير مكان هست[/QUOTE]
تغییر مکان شرکت درسته ولی بعد اون تلفن های جدید رو روی سایت گذاشتن..... الان دوباره اطلاعیه زدن بدلیل تغییر مکان تلفن نداریم.....
چندوقت(قبل تابستون) منتظر اعلام نمایندگی بودم بعد پرداخت ولی خبری نشد تماس گرفتم شرکت گفت نمایندگی بندرعباس غیر فعال شده و یه نمایندگی دیگه انتخاب کنین منم یه نمایندگی تواستان کرمان انتخاب کردم.
نمایندگی استانکرمان هم میگه این شرکت از ما هم پول گرفته که مشتری بفرسته واسمون وتا حالا هیچ وسیله و پولی بابت گازسوزکردن به ما نداده وما کاری برا کسی انجام نمیدیم.
همه متضرر شدن
من باید برا شکایت از تهران اقدام کنم یا بندرعباس؟