ممنون از پاسختون
فرق اسليم4 با 250 گيگ چيه؟
كدوم بهتره؟
الان قيمتش چنده دقيقا؟
ممنون از پاسختون
فرق اسليم4 با 250 گيگ چيه؟
كدوم بهتره؟
الان قيمتش چنده دقيقا؟
فرق این دو مدل فقط تو مقدارهاردشونه و یکی هم اینکه مدل 4گیگ بدنش تیره هست و مدل250گیگ براق هست
خوب اگه بودجتون میرسه قطعا250گیگ بهتره چون هارد زیادی برای ذخیره اطلاعات داره.
قیمت مدل4گیگ:300تومنه
قیمت مدل250گیگ:410تومن
من یه دانشجوام کارم میکنم البته نیاز ندارم از بیکاری کار میکنم یعنی دستم به دهنم میرسه الان هم 400 تا اضافی آوردم میخوام باش کنسول بگیرم به نظرتون تصمیمم هم گرفتم میخوام x360 250 گیگ بخرم به نظرتون امسال بخرم یا بزارم سال دیکه بخرم آخه یه بار که داشتم شبکه های ایرانی داخل نشینرو عوض میکرم یه برنامه درپیت (در مقایسه با Euro gamer tv)دیدم فکر کنم اسمش صفر یک بود( اسم دیگه نبود )گفت میخواد تو 2012سال 720 عرضه بشه راست گفته یا
![]()
ببین از هر لحاظ الان بخری بهتره هم قیمتا اومده پایین هم وضعیت بازی ها خوبه
ببین این قطعی نیست که سال2012بیاد ولی اگه بیاد تازه سال2012معرفی میشه خیلی زود بیاد آخرای سال2014میاد بیرون بعدد یک سال طول میکشه قسمت بیاد پایین بعد هم یک سال طول میکشه کپی خور بشه بعد اون قیمتش باز میره بالا بعد چند ماه تازه میشه یه وضعیت ایده آل و در این مدت کی مرده کی زنده و کلی عمر آدم طلف میشه پس الان بخری بهتره قیمت ها هم که اومده پایین
البته من باز واجب دیدم که اون جمله معروفمو بگم
اکس باکس رو با کینکت اندازه یه سکه تمام بهار ازادی میشه یعنی لذتت 3- 4 گرم طلا نمی ارزه
این جمله قصار منه![]()
ممنون
قيمت كينكت چقدره؟
من صفرو یکو دیدم..درپیتم نیست.حالا یه برنامه tv ایران هست که در مورد دنیای بازیه,هر چی باشه نباید اینجوری گفت در موردش
نگفت که عرضه میشه , گفت معرفی میشه
همه دیگه میدونن که احتمالش زیاده که تو E3 2012 معرفی میشه
صحبتای ساجدم کاملا درسته
من همیشه توی درک جملات قصار مشکل داشتم. میشه یه کم بشکافیش تا منم متوجه بشم؟!![]()
Last edited by Squall Leonhart; 27-10-2011 at 21:54.
والا تو تهران بعضی جاهای محدودش180هم میدن ولی یه قیمت که بابه200تومنه
آخه یه چیزی گفتن آدم از تعجب شاخ در میاره
گفت فلان گروه بازی ساز ( اینقدر قشنگ اون یارو کجکیه تلفظ میکنه نمیشه حرفاشو فهمید) انگشت به --- نه زشته انگشت به دهن موندن که آیا اساس بازیشونو با نسل حاضره کنسولا ببندن یا با نسل بعدی یعنی PS4 و XbOX 720
آخه کدوم عقل سلیمی اینو قبول میکنه یعنی الان همه شرکت ها این وضعیت رودارن منم یه جورایی دودل کردند![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)