منم تونستمدانلود کنم . تست نکردم هنوز اما!
برنامه task killer برای من خیلی خوب جواب میده اما auto kill در برنامه advance task manger خیلی کابردی تره . منم 2 تاشو ریختم
3 تا برنامه رو بزودی میگم با آموزش کانفیگش مصرف باتری منو نصف کرده .![]()
منم تونستمدانلود کنم . تست نکردم هنوز اما!
برنامه task killer برای من خیلی خوب جواب میده اما auto kill در برنامه advance task manger خیلی کابردی تره . منم 2 تاشو ریختم
3 تا برنامه رو بزودی میگم با آموزش کانفیگش مصرف باتری منو نصف کرده .![]()
با gemini همه برنامه ها منتقل میشه.نیاز به روت داره.تست کردم.اقا مهدی اگه اونجوری همه برنامه ها رو میفرستاد که خوب بود ما مشکلی نداشتیم
آقا حامد من هنوز اون برنامه رو که گفتیو تست نکردم....شما اطلاع داری روت میخواد با نه؟
اهان این شد
پس دیگه هیچ مشکلی وجود نداره
الان گذاشتم با گوشی دانلود کنه
مهدی جان این گزینه را زدم
از 200 تا برنامه و بازی کلا 10 یا 15 تا اورد
خب اگه اینطوری انتقال میشد اینهمه مردم چرا سوال میکردند ؟
فرق ندارند هردو یکی هستند
تنها تفاوتشون سی پی یو و رنگبندیشونه
اینبار دانلود شد
ممنون
حامد من اینو نصب کردم
هر کاری کردم یه گیم نتونستم به مموری انتقال بدم
اول چند گیم سلکت میکنم
بعد از بچ انتقال به اس دی را میزنم
بعد پالیکیشن هر کدوم را میاره
به تعداد سلکت شده ها پنجره باز میشه
که در اونجا هم مو تو اس دی غیر فعال هست
جریان چیه خودت تست کردی؟
گوشیت روت هست؟
من برنامه ها رو انتخاب میکنم.بعد همون بچ سلکت رو میزنم.بعد اجازه روت اکسس میگیره و درنهایت یه کادر میاد و به صورت درصد کل پروسه رو نشون میده.
اسماعیل هر 200 تا برنامرو استفاده می کنی؟
خب این واسه اینه که برنامه هایی که نصب کردی اکثرشون این قابلیت رو ندارن
یه برنامه دیگه هم بود به اسم App2SD اونم تست کن
Last edited by M@hdi-B; 27-10-2011 at 08:05.
تست کردم خیلی خوب دقیق کار میکنه ! اما همه برنامه ها رو انتقال نمیده ! خود گوشی هم move to sd که داره روی همه برنامه ها جواب نمیده!
رفقا راسته اگه گوشیو روت کنیم گارانتی گوشی بی اعتبار میشه؟
اگه اینجور باشه که دیگه فلسفه گوشی با گارانتی میشه کشک!!!!
اونوقت با روت کردن دیگه چه چیزایی از دست میدیم.
آپدیت های بعدی و ورژن های بعدی آندروید رو میشه روش نصب کرد؟
کلا خوبی و بعدی های روت رو خلاصه بگین.
با روت کردن چیزی از دست نمیدی در واقع از حالت admin پیدا میکنی رو گوشیت و میتونی تغییرات اساسی بهش بدی .
اگر مشکلی هم پیش بیاد میتونی با آپدیت کردن برش گردونی به حالت اول .
--------------------------------------------------------------------------------------
بلاخره بعد از کلی گشتن یک برنامه مفید تحت pc پیدا کردم که به گوشیهای اندروید ( علل خصوص سونی ) میخوره
برنامه MyPhoneExplorer 1.8.2
که از طریق usb + wifi + blue tooth وصل میشه میتونید باهاش بک آپ اس ام اس، تنظیم دفترچه تلفن ،اس ام اس از طریق کامپیوتر ، و ..... انجام بدید
کافیه برنامه رو دانلود کنید و از یکی از راهای که گفتم بزارید گوشیتون شناسایی کنه بعد یک نسخ client رو گوشی نصب میکنه و اطلاعات رد بدل میشه به راحتی
اینم لینک : ( بزودی خودم آپلود میکنم )
Last edited by cool20063; 27-10-2011 at 16:35.
سلام
اول اینکه من هم سئوال دوستمون رو دارم و اون اینکه ایا اگه گوشی روت شده رو اپدیت کنیم فارسییش میپره ( حالا فارسی منوها خیالی نیست - امکان ارسال sms فارسی چی ؟ ) ؟
دیگه چه تغییراتی بوجود میاد ؟
2. برنامه هایی که روی حافظه خود گوشی قرار دارن رو من از تفریق all و on sd card بدست میارم درسته ؟ راه ساده تری هم هست ؟
3. task killer pro به نظر میاد بیشتر یه برنامه فانتزی باشه !! لیست برنامه ها رو چک میزنی - kill میکنی برنامه رو می بندی باز میکنی میبینی 2/3 اونها دوباره سر جاشون هستن همچنین توی لیست برنامه های که run هستند ( application manager ) تعداد زیادی برنامه هست که توی لیست این برنامه نیست و به نظر هم نمیاد که جزو برنامه های خود سیستم باشن
من دیشب برنامه رو اجرا کردم و گذاشم ( با 81 درصد شارژ ) صبح که برداشتم شده بود 7 درصد !!
4. برنامه هایی مثل لایو والپیپر ها هم تو حالت ستاند بای ( خاموشی صفحه ) باتری مصرف می کنند ؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)