آقا من اگه ریزر تو همه چیزا هم ضعیف تر باشه بازم میگم ریزر چون باریک ترین گوشی دنیاس
راستی درباره جنس بدنش تو سایتا چیزی ننوشته چقدر مقاومه ؟
آقا من اگه ریزر تو همه چیزا هم ضعیف تر باشه بازم میگم ریزر چون باریک ترین گوشی دنیاس
راستی درباره جنس بدنش تو سایتا چیزی ننوشته چقدر مقاومه ؟
دوربین 8 مگاپیکسلی 1080p@30fps و 480p@120fps
دوربین جلویی HD
بلوتوث نسخه 4
بدنه از فیبر کربن
حافظه بالاتر
خوش دست تر بعلت سایز بهتر و معقول تر
ال سی دی ضد خش
قیمت بهتر
حرفهای شما طرفدارای سامسونگ رو واقعا باید قاب گرفت !
تا دیروز که gs2 با بلوتوث 3 اومده بود به همه گوشیهای دیگه سرکوفت میزدین که شما 2 دارین ما 3 .
حالا میگین که بلوتوث 4 بدرد نمیخوره .
سخت افزار gs2 هم که لامصب از بس خوبه میشه به جا ابر کامپیوتر ازش استفاده کرد . البته فکر کنم ماهیتابه بهتر باشه براش چون به شدت داغ میکنه .
اصلا" من گلکسی نکسوس رو قبول ندارم چون به شدت گنده هست . حتی دروید ریزر هم کمی بزرگه ولی باز بهتر از اونه .
خدایا خیلی ممنونم
همیشه میخواستم دروید ایکس رو داشته باشم![]()
از اسم کاربریم تابلو هست دیگه
اما هیچ وقت نشد نه droid x و نه droidx2 چون هیچکدوم gsm نبودن .
امیدوارم این گوشی سریعتر وارد بشه . یا آنلاکش موجود شه که از اونور آب بخریم .![]()
جنس بدنه از فیبر کلوار هست . و قطعا" تو مقاومت حرف نداره . تو صنایع مختلفی از جمله نظامی - ورزشی و ... به کار میره
![]()
DESIGN: IMPOSSIBLY THIN
With an impossibly thin design, the new MOTOROLA RAZR is a marvel of engineering — one you’ll want to show off to the world. Thinner than your friends' smartphones, it's better looking too, with sculpted glass and diamond-cut aluminium accents.
![]()
MATERIALS: SUPER STRONG NOT SUPER SIZED
Thin no longer equals frail. We made the MOTOROLA RAZR with KEVLAR® fibre, while Corning® Gorilla® Glass helps the screen stand up to the scratches and scrapes that are bound to happen. Spilt coffee? Caught in the rain? No problem. Every part of this phone is protected with a splash-guard coating.
در مورد kelvar هم میتونی اینها رو ببینی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت اصلیش
و در ویکیپدیا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
pieces of Kevlar helmet used to help absorb the blast of a grenade
![]()
Kevlar is a very popular material for racing canoes.
Last edited by fire159; 25-10-2011 at 13:13.
عزیزم من optimus black دارم
و این که سرو کارم با گوشیه!
داغ کردن هم همه ی دو هسته ای ها با 2.3.3 داغ میکنن
با 2.3.5 نه!
نکته جالبش حذف کلید های سخت افزاریه که باعث میشه صفحه نمایش رو کامل داشته باشید!
ارائه motorola Razr با بوتلودر شکسته تنها برای ورژن های بین المللی !!!
ما یک خبر خوب برای کسایی که نقشه های برای خرید droid Razr دارند داریم ، اما متاسفانه همواره خبر های خوب با خبرهای بد همراه هستند...
شرکت موتورولا تصمیم گرفه که گوشی های خود را با بوتلودرهای باز و یا بسته تولید کند، و باز یا بسته بودن بوتلودر رو اپراتورهای موبایل تعیین میکنند..
در بازارهای اروپایی ورژن بوتلودر باز گوشی "موتورولا رازر" ارائه خواهد شد اما اپراتور Verizon تصمیم گرفته که این گوشی رو با قوانین امریکایی و با بوتلودر قفل شده ارائه دهد...
اگر شما امیدوار بودید که "Razr" رو با بوتلودر شکسته شده تهیه کنید باید این گوشی رو از بازارهای دیگر وارد کنید و یا منتظر بمانید که توسعه دهندگان راهی برای پورت بوتلودر از ورژن های
جهانی پیدا کنند....
منبع : ---------
Last edited by fire159; 25-10-2011 at 19:24.
و اين خبر خوب هم كه الان در gsmarena اومد
Motorola RAZR officially announced, live shots inside
پرچمدار گوشي هاي آندرويدي جهان احتمالا" هفته آينده در انگلستان فروشش شروع ميشه . اميدواريم كه زودتر به بازارهاي آسيايي و ايران هم برسه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fire159; 25-10-2011 at 19:32.
اين گوشي عجيييييييييب خوشكله![]()
واقعا" شاهكاره
قطعه ی هنریه واقعا
ولی این تیکه اولش خیلی باحال بود پرچمدار گوشی های اندرویدی جهان...
مثل اون قسمتی از اخبار هست وقتی میگه روح بلند پیشوای مسلمانان و رهبر آزادگان جهان، حضرت ....
یعنی هادی خودتو کشتی با این موتو![]()
Last edited by PersiAndroid; 25-10-2011 at 19:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)