Glowing Neon Clock Widget 1.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرنامه اسمش IRIS هست.در واقع نسخه اندروئیدی SIRI توی آیفون هست.یه سرچ به یوتیب بزنی ویدئوهاش هست.جالبه.در مورد چه برنامه ای حرف میزنی رفیق؟
Glowing Neon Clock Widget 1.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرنامه اسمش IRIS هست.در واقع نسخه اندروئیدی SIRI توی آیفون هست.یه سرچ به یوتیب بزنی ویدئوهاش هست.جالبه.در مورد چه برنامه ای حرف میزنی رفیق؟
خوب حالا این برنامه رو چکار کنم اق حامد دانلود کردم کار هم میکنه چطور بدم به شوما ؟؟؟
اخه فقط نصبش کرده و دیگر هیچ![]()
حامد کجاییییییییییییییی؟
خب خودم دست بکار شدم
بفرما با این برنامه ها میتونی ازش بک آپ بگیری که توی SD ذخیره میکنه بعدم میتونی فایلشو کپی کنی.آپش کن ما هم بتستیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان از مارکت بازار بگیرید.گذاشته این برنامه رو:(...ممنون محسن خان و دوست بالایی![]()
من یه مشکل بزرگ دارم.voice input رو نمتونم با مارکت جدید بگیرم.میگه لینکش درست نیست.در صورتی که از توی منو خود آندروئید به لینکش میخوام برم که نمیشه
آقایون من این dead space رو گرفتم داتا شم گرفتم ولی هرکاری کردم[دیتا رو ریختم تو فلدر ea ]ولی باز ارور دانلود دییتا میده...راهنمایی کنید ممنون میشم...
من یکبار ریختم و سر این قضیه که کجا باید بریزم دهنم سرویس شد...مسیر رو درست ریختید...توی ای دی کارت و توی فولدر ea.چک کنید فولدرهاش درست هست؟قبلا یه نسخه دیگش رو توی همین تاپیک گذاشتیم.ببینید اونو پیدا میکنید.
علیرضا هستم.
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
فایلش رو نمیشه از سایتا گرفت؟من هم یه بار خواستم تست کنم که نشد و بیخیال شدم.
درود.
دوستان میشه یه رام خوب و پرسرعت (با لینک دانلوداگه میشه!) بهم معرفی کنید؟
اخه دوستم ایکس10 داره و میخواد رامشو عوض کنه. بعدم اگه میشه نحوه ی روت کردنش رو هم بگید.
با تشکر.
بالاخره موفق شدم.اومدم توی application manager آپدیتهای برنامه مارکت رو پاک کردم و برگشتم به نسخه قدیم.بعد به راحتی پیدا کرد.با اجازت 1:10 دقیقه طول کشید تا 4 مگ فایل برنامه رو تونستم بگیرم.هفت جد گوگل رو مورد عنایت قرار دادمفایلش رو نمیشه از سایتا گرفت؟من هم یه بار خواستم تست کنم که نشد و بیخیال شدم.
بعد دیدم خود مارکت دید هم داشته این رو به خاطر سرعت کم نشون نمیداد.
رام اصلی با یکسری دست کاری میشه سرعتی.آموزشش صفحات قبل هست.دوستان میشه یه رام خوب و پرسرعت (با لینک دانلود اگه میشه!) بهم معرفی کنید؟
اخه دوستم ایکس10 داره و میخواد رامشو عوض کنه. بعدم اگه میشه نحوه ی روت کردنش رو هم بگید.
با تشکر.
بعد از اون رام miui خوبه.ظاهرا نسخه تقریبا کاملش اومده:
MIUI 1.10.21
بعدشم رام سیانوژن که هنوز خیلی تکمیل نشده ولی خوب سرعتی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)