تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 605 از 2365 اولاول ... 10550555559560160260360460560660760860961565570511051605 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,041 به 6,050 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تایپ R
    دوستان بازمنوانداختن سر دوراهی....
    کیفیت/کوبش/اگه هم ویبره بزنه که خوبه..
    JBL یا ALPINE
    میخوام وقتی بیس میزنه مو به تن همه سیخ بشه ه ه ه .....
    سلام
    ببين مصطفي جان،همه چيز براي خواسته شما فقط به ساب ووفر بر نميگرده.براي داشتن SPL بالا اول از همه بايد سيستم برق قوي داشته باشي يعني دينام با آمپراژ بالا،بعد باطري قوي،كابل قوي،Big 3 ،آمپليفاير مناسب،باكس مناسب كه طراحي و ساخت اون بسيار تاثير گذار هست و در نهايت ساب ووفر خوب.
    همه اينها هزينه داره.
    حالا درسته كه برخي ساب ووفرها با توجه به نوع طراحيشون پاسخ فركانسي پائينتري دارن و برخي به اصطلاح كوبشي تر عمل ميكنن و بالا ميزنن ولي به طور كلي اين باكس هست كه تعيين كننده هست.
    من خودم تو ماشينم به خاطر ضعف توليد ولتاژ نتونستم بيشتر از 135dB صدا بگيرم.
    من توصيه ميكنم اگر فقط به خاطر BASS مي خواهي سيستم ببندي،اول دنبال تقويت سيستم برقي باش و اكسسوري خوب رو تهيه كن. ماشين رو اپگريد كن.حالا برو مثلا سابي كه دوستمون گفتند رو بگير. بله سابفساب خوب و جونداريه ولي اگر.....
    شما تا حالا SPL 142dB رو تجربه كردي؟تا حالا ديدي بدنه ماشيني مثل 405 در اثر فشار صدا به سمت بيرون و داخل متمايل بشه؟تاحالا ديدي ائينه ماشين تو اين شرايط كنده بشه؟
    بله من همه اينها رواز نزديك ديدم.142db يعني حالت تهوه بهت دست دادن.يعني ريتم ضربان قلب با مشكل مواجه شدن.يعني حس اينكه مخ انسان داره مياد تو دهان مبارك يعني اگر توانستي 1 دقيقه دو ماشين دوم بياري و انگشتانت رو داخل حفره گوش نكني جايزه داري و.....
    توضيحاتي كه خدمتتون دادم كاملا تخصصي ،عملي و با دستگاههاي ازمايشگاهي و مسابقاتي و ازمايش شده اند.
    براي داشتن اين مواد بايد هزينه اون پرداخت بشه.در غير اينصورت اين جمله شما"میخوام وقتی بیس میزنه مو به تن همه سیخ بشه ه ه ه ...."هيچ گونه معني پيدا نميكنه.
    ببخشيد خيلي پر چونگي كردم.
    Last edited by hamidR15; 24-10-2011 at 09:27.

2. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

براز حمید خان جواب بده . HAMIDR15

sub kenwood 3000
    sub amp kenwood 8105
    اگه آمپ رو 9105 بگیری کامله کامل پرش میکنه ولی قیمتش یا 8105 حدود 75 تومن فرق داره
    برا یه جفت 6975 هم یه 2 کانال 5500 پایونیر بگیر یا کنوود 845

داداش گلم مرسی که رسیدگی کردی میشه قیمتا رو تک تک بهم بگی اینجا تو ورامین هرکی اندازه ی یه سال سیستم نفروختنش میخواد تو پاچه ملت کنه!!!!!!!!

راستی عزیز اینا رو باهم صداشو تست گرفتی میدونی چه جوریاست صداش.
    من زیاد اهل سیستم بازی نیستم ولی خداییش همون یه جفت 6975 رو با اکولایزر تنظیم شده 6050 میبردم بالا یه ذره اذیت نمیکرد خیلی هم قشنگ بیس پس میداد طوری که بعضی اوقات اطرافیان میپرسیدن سیستم بستی رو این لگن. حالا میخوام بدونم که اینا رو اگر تهیه کنم بدرد بیس میخوره چون خوراکم بیس های ویبره ای باحاله از اینا که فضا داره با هر بار کوبش ساب !
    مثال هم بخواین میتونم این 2 آهنگ akon و Kat DeLuna رو پیشنهاد بدم چون این سبک آهنگ بیس های ویبره ای نازی میده.اگر این آهنگهارو گوش بدید حتما میفهمید من چی میخوامو توقعم از سیستم چیه !!!!!!!!!!!؟؟؟

آهنگها رو ی سرچ بزنید تو نت پیدا میکنید من نتونستم آپ کنم براتون شرمنده!
    Kat DeLuna - Drop It Low

Akon Ft. Jadakiss - Freaky

خیلی ممنون میشم عزیزان اگه جواب بدید.

Last edited by mohamad reza_2010; 24-10-2011 at 20:47.

داره خودمونی میشه aaarrraaassshhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام من 1 پخش پایونیر 7150 دارم با باند 718 ax اصل و آمپ 8401 کنوود . 1 جفت تیوتر s20 پایونیرم دارم. حالا میخوام ساب بخرم دوست دارم کنوود باشه کلا 130 تومن دارم اساتید کمک کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با عرض سلام

ممنون میشم تا رنج 200 تومن یه پخش معرفی بفرمائید البته تاپیک رو که مطالعه کردم نظر دوستان بیشتر معطوف به کنوود 7016 بود.خواستم در این مورد مطمئن بشم . این مدل کنوود نسبت 7150 پایونیر بهتره ؟

البته قصد بستن سیستم ندارم صرفا یه هدیونیت و باند خوب میخوام و بیشتر نظرم روی user friendly تر بودن پخش هست تا داشتن اپشن های خاصی که به درد سیستم بستن میخوره.

از راهنمایی و لطف دوستان بی نهایت سپاسگزارم

پاینده و کامیاب باشید

داره خودمونی میشه mostafa jilizzz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    fars-marvdasht

پيش فرض

مرسی حمید جان
    باراهنمایی های که شماکردی تصمیم گرفتم اوا ازبرق ماشین شروع کنم کهبعدادردسر نداشته باشم.فقط بهم بگین دینام چند آمپر با باطری چن آمپر بگیرم.ماشینم که قبلاگفتم پرایدهاچ بک دارم....
    مرسی از راهنمای دوستان گلم

---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------

درمورد BIG3هم یه راهنمایی کوچولوبهم بدی ممنونت میشم/یا اگه عکسی داری بزاری....

7. این کاربر از mostafa jilizzz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام من 1 پخش پایونیر 7150 دارم با باند 718 ax اصل و آمپ 8401 کنوود . 1 جفت تیوتر s20 پایونیرم دارم. حالا میخوام ساب بخرم دوست دارم کنوود باشه کلا 130 تومن دارم اساتید کمک کنید
    داداش ساب 3013 قیمتش 70 تومن به بالا هست . آمپ چی داری ؟
    داداش گلم مرسی که رسیدگی کردی میشه قیمتا رو تک تک بهم بگی اینجا تو ورامین هرکی اندازه ی یه سال سیستم نفروختنش میخواد تو پاچه ملت کنه!!!!!!!!

راستی عزیز اینا رو باهم صداشو تست گرفتی میدونی چه جوریاست صداش.
    من زیاد اهل سیستم بازی نیستم ولی خداییش همون یه جفت 6975 رو با اکولایزر تنظیم شده 6050 میبردم بالا یه ذره اذیت نمیکرد خیلی هم قشنگ بیس پس میداد طوری که بعضی اوقات اطرافیان میپرسیدن سیستم بستی رو این لگن. حالا میخوام بدونم که اینا رو اگر تهیه کنم بدرد بیس میخوره چون خوراکم بیس های ویبره ای باحاله از اینا که فضا داره با هر بار کوبش ساب !
    مثال هم بخواین میتونم این 2 آهنگ akon و Kat DeLuna رو پیشنهاد بدم چون این سبک آهنگ بیس های ویبره ای نازی میده.اگر این آهنگهارو گوش بدید حتما میفهمید من چی میخوامو توقعم از سیستم چیه !!!!!!!!!!!؟؟؟

آهنگها رو ی سرچ بزنید تو نت پیدا میکنید من نتونستم آپ کنم براتون شرمنده!
    Kat DeLuna - Drop It Low

Akon Ft. Jadakiss - Freaky

خیلی ممنون میشم عزیزان اگه جواب بدید.

ساب 3013 حدود70
    ساب 3000 حدود 90
    آمپ 8105 حدود 150
    آمپ 9105 حدود 240
    چیزی دیگه ای موند ؟
    من صداشونو شنیدم همش یه اهنگ بود کوبش بیشتر بود تا ویبره . ولی چیزی از این بهتر گیرت نمیاد تو این رنج
    با عرض سلام

ممنون میشم تا رنج 200 تومن یه پخش معرفی بفرمائید البته تاپیک رو که مطالعه کردم نظر دوستان بیشتر معطوف به کنوود 7016 بود.خواستم در این مورد مطمئن بشم . این مدل کنوود نسبت 7150 پایونیر بهتره ؟

البته قصد بستن سیستم ندارم صرفا یه هدیونیت و باند خوب میخوام و بیشتر نظرم روی user friendly تر بودن پخش هست تا داشتن اپشن های خاصی که به درد سیستم بستن میخوره.

از راهنمایی و لطف دوستان بی نهایت سپاسگزارم

پاینده و کامیاب باشید
    منم 7016 دارم و پیشنهاد میکنم . صداشم تنظیم نکنی باز عالیه
    Last edited by Actros; 26-10-2011 at 17:04.

9. 3 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

داداش ساب 3013 قیمتش 70 تومن به بالا هست . آمپ چی داری ؟

ساب 3013 حدود70
    ساب 3000 حدود 90
    آمپ 8105 حدود 150
    آمپ 9105 حدود 240
    چیزی دیگه ای موند ؟
    من صداشونو شنیدم همش یه اهنگ بود کوبش بیشتر بود تا ویبره . ولی چیزی از این بهتر گیرت نمیاد تو این رنج

منم 7016 دارم و پیشنهاد میکنم . صداشم تنظیم نکنی باز عالیه
    کلا 1 آمپ 8104

11. این کاربر از aaarrraaassshhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

این آمپ مونو برای ساب هست و کافیه براش . ساب کنوود مدل 3000 هم هست 90 تومن 500 وات هست . البته بهتره با 9105 درایو بشه

13. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

این آمپ مونو برای ساب هست و کافیه براش . ساب کنوود مدل 3000 هم هست 90 تومن 500 وات هست . البته بهتره با 9105 درایو بشه
    داداش مدل کامل این سابو مینویسی؟ من برم 1 سرچ کنم ببینم چه جوریاست قیا فش .به آمپ فشار نمیاد داداش؟یه 718 با ساب آخه آمپ 640 وات بیشتر نیست

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

داداش مدل کامل این سابو مینویسی؟ من برم 1 سرچ کنم ببینم چه جوریاست قیا فش .به آمپ فشار نمیاد داداش؟یه 718 با ساب آخه آمپ 640 وات بیشتر نیست
    آقا اسم آمپ رو درست نوشتی ؟! آخه این مونو هست ! استریو نیست که . واسه سابه
    KFC-W3013

16. این کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •