تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: بالا نیامدن ویندوز در لپ تاپ اچ پی

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirarsalaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض بالا نیامدن ویندوز در لپ تاپ اچ پی

سلام دوستان
    موقعی که می خواستم لپ تاپ رو خاموش کنم shut down نمیشد منم دستی خاموشش کردم اما بعدش دیگه ویندوز بالا نیومد
    چند تا راه رو رفتم مثلن کلید f8 رو زدم و بالا اومدن نرمال ویندوز انجام نشد ، last Known Good Configuration هم انجام نشد ، safe mode هم نشد و یک گزینه ی دیگر رو هم در windows Advanced Option امتحان کردم هیچ کدوم جواب نداد

قبل از همه این کارها من خواستم که از طریق dvd بوت کنم اما نمی دونم چرا وقتی سیستم داره بالا میاد و delete رو میزنم چرا نمیرم داخل بایوس سیستم

به نظر شما چه کار باید کنم تا بتونه ویندوز بیاد بالا؟؟؟

مهمتر از اون چه طوری میتونم به بایوس سیستم دسترسی داشته باشم تا مثلن از رو سی دی بوت کنم ؟؟؟

این اتفاقات به لپ تاپ اچ پی probook مربوط می شود.
    ممنون می شوم از جواب هاتون

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شما وقتی منوی safe mode میاد همون گزینه اول یعنی repair your computer انتخاب کنید همچنین dvd ویندوز هم داخل دستگاه باشه بعد ویندوز ترمیم کنید برای بوت لپ تاپ خودتونم کلیدهای f2 یا Esc یا f12 رو هم تست بزنیدیا که ازمحیط safe mode گزینه command prompt انتخاب کنید بعدشم دستور sfc \scannow اجرا کنید ببینید رفع مشکل میشه
    Last edited by jafarian; 24-10-2011 at 00:30.

3. 2 کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما وقتی منوی safe mode میاد همون گزینه اول یعنی repair your computer انتخاب کنید همچنین dvd ویندوز هم داخل دستگاه باشه بعد ویندوز ترمیم کنید برای بوت لپ تاپ خودتونم کلیدهای f2 یا Esc یا f12 رو هم تست بزنیدیا که ازمحیط safe mode گزینه command prompt انتخاب کنید بعدشم دستور sfc \scannow اجرا کنید ببینید رفع مشکل میشه
    دوست عزیز وقتیکه روی گزینه ی safe mode کلیک می کنم اصلن به صورت safe mode بالا نمیاد که بخواهم کاری کنم
    از طریق سی دی هم خواستم ویندوز repair شود که متاسفانه اون هم جواب نداد

پروفشنال masoud71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    کلیدهای f12 یا f2 هم کار نمی کنه؟

6. این کاربر از masoud71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen_hot20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سی دی ریکاوری سعی کن بالا بیاد

8. این کاربر از mohsen_hot20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوست عزیز وقتیکه روی گزینه ی safe mode کلیک می کنم اصلن به صورت safe mode بالا نمیاد که بخواهم کاری کنم
    از طریق سی دی هم خواستم ویندوز repair شود که متاسفانه اون هم جواب نداد
    اینکارکنید پس وقتی که dvd ویندوزداخل دستگاه میزارین به صورت بوت وقتی بالااومدین اون گزینه داخل عکس انتخاب کنید فرمان sfc \scannow رو که گفتم ازاون قسمت اجراکنید ببینیدتاثیرداره اگر هم که system restore ویندوز فعال باشه گزینه تو عکس که مشخص شده system restore انتخاب کنید.

10. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینکارکنید پس وقتی که dvd ویندوزداخل دستگاه میزارین به صورت بوت وقتی بالااومدین اون گزینه داخل عکس انتخاب کنید فرمان sfc \scannow رو که گفتم ازاون قسمت اجراکنید ببینیدتاثیرداره اگر هم که system restore ویندوز فعال باشه گزینه تو عکس که مشخص شده system restore انتخاب کنید.

جعفریان جان عزیز system restor رو امتحان کردم نشد command prompt رو هم که فرمودین امتحان کردم گفت:

میدونید اصرار من روی اینکه ویندوز رو بازیابی کنم برای چیه؟ برای اینکه ویندوز این سیستم (probook HP) اورجینال بود، منم حوصله اینکه بخواهم درایورهاشو بشینم دانلود کنم ندارم و دوم اینکه یه سری بازی روش نصب بود که سی دی شونو الان ندارم
    از طرفی لپ تاپ های hp همونطور که در جریان هستید اصلن یک پارتیشن می سازند که اسمش hp_recovery هست، این هم تصویر پارتیشن ریکاوری هست توی ویندوز لایو .

اما با این وجود نمیدونم چرا سیستم عامل در repair کردن خودش عاجزه؟؟؟
    حالا که در یه موقعیتی هستم که سیستم نه repaire میشه و نه recoveri ، در این شرایط من دو سوال اساسی از شما دارم:
    1 - آیا در همین حالت ویندوز لایو یا به هر طریقی میتونم ریکاوری رو از پارتیشن ریکاوری انجام بدهم؟
    2 - در غیر این صورت اگر دوباره ویندوز نصب کنم آیا میتونم در محیط ویندوز جدید ویندوز اورجینال رو ریکاوری کنم؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من هنوز منتظر جواب هستم ها ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen_hot20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست عزیز از خیر هارد بگذر اگه میتونی فرمت کن دوباره ویندوز نصب کن

14. 2 کاربر از mohsen_hot20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

جعفریان جان عزیز system restor رو امتحان کردم نشد command prompt رو هم که فرمودین امتحان کردم گفت:

میدونید اصرار من روی اینکه ویندوز رو بازیابی کنم برای چیه؟ برای اینکه ویندوز این سیستم (probook HP) اورجینال بود، منم حوصله اینکه بخواهم درایورهاشو بشینم دانلود کنم ندارم و دوم اینکه یه سری بازی روش نصب بود که سی دی شونو الان ندارم
    از طرفی لپ تاپ های hp همونطور که در جریان هستید اصلن یک پارتیشن می سازند که اسمش hp_recovery هست، این هم تصویر پارتیشن ریکاوری هست توی ویندوز لایو .

اما با این وجود نمیدونم چرا سیستم عامل در repair کردن خودش عاجزه؟؟؟
    حالا که در یه موقعیتی هستم که سیستم نه repaire میشه و نه recoveri ، در این شرایط من دو سوال اساسی از شما دارم:
    1 - آیا در همین حالت ویندوز لایو یا به هر طریقی میتونم ریکاوری رو از پارتیشن ریکاوری انجام بدهم؟
    2 - در غیر این صورت اگر دوباره ویندوز نصب کنم آیا میتونم در محیط ویندوز جدید ویندوز اورجینال رو ریکاوری کنم؟؟؟
    پاسخ جفت سئوالاتون منفی بهترین کاراینبود که یک ایمیج از ویندوز خودتون تهیه میکردین اگر با روشهای بالا کارتون راه نیفتاد یا که system restore درست میکردین برای این مواقع.

16. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •