تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 644 از 773 اولاول ... 144544594634640641642643644645646647648654694744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,431 به 6,440 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ال ای دی فروش؟؟!!! نه آقا من فروشنده نیستم اصلاً!
    من نمیدونم چرا تو این تاپیک هرکی هر حرفی بزنه زود بهش تهمت های مختلف زده میشه!
    تازه میفهمم چرا آقایان *Alucard* و t_tanhayam دیگه فعالیت نمیکنند.
    خب چه اشکالی داره کیفیت تلویزیون بعد از کالیبره سنجیده بشه! چه بهتر.
    به هر حال من مشاهده از نزدیک خودم رو گفتم. دلیل زدن اون پست من هم همون جمله "برای چشم مضر نمیباشد" بود که واقعاً چون همچین چیزی نه شنیده بودم نه خونده بودم خواستم شفاف سازی بشه.
    اگر قرار باشه مشکلات لیست بشه خب همین VT30 هم 2تا مشکل ناجور داره. یکی مشکل buzz هست که از داخل دستگاه سر و صدا و نویز میاد که از فاصله زیاد هم قابل شنیدن هست یکی هم حباب سبز که تعدادی از دستگاه ها گرفتارش شدن:

یه سر به avforums و avsforum بزنید مشخص میشه.
    در ضمن من به هیچ وجه قصدم طرفداری نبود. یه بار دیگه پست قبلی منو بخونید متوجه میشید که حرفم اینه که اگر بهترین مدل های هر تکنولوژی رو مقاسه کنیم دیگه اون مواردی که شما پشت سر هم لیست کردین چندان مشهود نیست. خودم از نزدیک دیدم مشکی HX925 واقعاً مشکی بود. cnet هم نوشته عمیق ترین مشکی رو داره ولی بلومینگ هم با چشم دیدم زیاد داشت که تقریباً تنها عیب این پنل هست نسبت به همه LED ها که تعداد بیشتری عیب دارن.
    خود من حتی تا چند ماه پیش بین انتخاب LED و پلاسما شک داشتم که از دوستان فعال تو همین تاپیک کمک میگرفتم. شما جان من دوباره پستمو ببینید من جز مشکی و ضرر چشم چیزی گفتم که شما یک دفعه جبهه گیری کردین و ما رو هم کردین LED فروش؟!!
    دیگه هم ادامه نمیدم میخوام برم LED هامو بفروشم نونم آجر شد...

2. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون !
    بعد SAMSUNG 5950 رو بدون هدیش میشه تا 1.750.000 گرفت ! انتخاب خوبیه !؟ تیونر دیجیتالش چجوریه ؟!
    پخش USB پلاسمای پاناسونیک چجوریه !؟ تیونر دیجیتال داره !؟

دوستان چيكار كنيم ما !؟

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

امیدوارم این مباحث ارزان قیمت بزودی تمام بشه تا یکی مثل من که اومده استفاده کنه ازاین گفتگوها استفاده کنه بتونه بهترین انتخابو داشته باشه.
    سپاس

5. این کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    قصد خرید یه Tv رو داریم ، کسی میتونه خلاصه وار فرق های Lcd - Led و پلاسما و یا هر تکنولوژی دیگه که تو بازار هست رو بگه و بهترین و مشخص کنه ؟
    الان یه 32 اینچ سونی داریم از 4-5 سال پیش شایدم قبل تر ! ولی میخوایم بزرگ بگیریم 46 یا ترجیحا 50 !
    شنیدم سامسونگ 50 نداره ، راسته ؟
    قضیه این Smart tv های سامسونگ و جوایزش چطوره ؟ واقعا کیفیت و اینا داره یا دارن بزور جوایز میفروشن ؟
    بنظرمن نمیشه گفت ازبین ال ای دی یا پلاسما یکی بهتره هرکدوم ویژگی هایی داره که بصورت تخصصی قبلا نوشته شده. ولی بودجه وسلیقه چشمان شما میتونه بسیار تعیین کننده باشه. سامسونگ 46و55 داره.

7. 2 کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه luca_toni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

سلام
    می خوام یه تلوزیون بگیرم ممنون می شم راهنمایی کنید
    مشخصات مد نظر :
    FULL HD
    LED
    42 40 اینچ
    شیک، ترجیحا قاب باریک
    توی پخش فوتبال و صحنه های سریع کم نیاره
    بلوتوث و وای فای هم داشته باشه
    هر برندی باشه به جز سامسونگ

یه سری سرچ کردم و این سه مدل چشمم رو گرفت ممنون می شم راهنمایی کنید
    3D بودن و یا نبودن برام مهم نیست کیفیت تصویر برام مهمه
    اگه مدل بهتری سراغ دارین ممنون می شم معرفی کنید

LG LED 42LED8600
    Sony Bravia LED KLV-40HX800
    Sony Bravia LED KLV-40NX710

سپاس

داره خودمونی میشه saman1010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    می خوام یه تلوزیون بگیرم ممنون می شم راهنمایی کنید
    مشخصات مد نظر :
    FULL HD
    LED
    42 40 اینچ
    شیک، ترجیحا قاب باریک
    توی پخش فوتبال و صحنه های سریع کم نیاره
    بلوتوث و وای فای هم داشته باشه
    هر برندی باشه به جز سامسونگ

یه سری سرچ کردم و این سه مدل چشمم رو گرفت ممنون می شم راهنمایی کنید
    3D بودن و یا نبودن برام مهم نیست کیفیت تصویر برام مهمه
    اگه مدل بهتری سراغ دارین ممنون می شم معرفی کنید

LG LED 42LED8600
    Sony Bravia LED KLV-40HX800
    Sony Bravia LED KLV-40NX710

سپاس
    سلام
    توی یکی یا دو موردش کمکت میکنم
    اگر میخوای توی صحنه های سریع و یا فوتبال کم نیاره حتما تلویزیونی بگیر که حداقل هرتزش 200 باشه (سرعت فریم)
    دوم اینکه در مدلهای سونی بلوتوث وجوده نداره
    همچنین بین مدلهایی که نوشتی من Sony Bravia LED KLV-40HX800 رو میپسندم هرچند که تکنولوژیش 2010 هست.

10. 2 کاربر از saman1010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان چيكار كنيم ما !؟
    بعضی مدلا تیونر دیجیتال دارن بهترین انتخاب به نظر منم تو این قیمتا نئوپلاسما st30 هست با این قیمت دنبال ال ای دی نرو ال ای دی کیفیت خوب باید بالای 2.5 پول بدی همین st30 با قیمت 1700-1800 همون ال ای دیای 2-3 تومنیو surpass میکنه.

12. 2 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعضی مدلا تیونر دیجیتال دارن بهترین انتخاب به نظر منم تو این قیمتا نئوپلاسما st30 هست با این قیمت دنبال ال ای دی نرو ال ای دی کیفیت خوب باید بالای 2.5 پول بدی همین st30 با قیمت 1700-1800 همون ال ای دیای 2-3 تومنیو surpass میکنه.
    خیلی ممنون ! یکمی دیر جواب دادین ! من رفتم امروز SAMSUNG 46D6920 رو گرفتم به قیمت 1.950.000 بدون سینمای خانگی ! SONY 46EX520 هم بود ولی تصویرش جالب نبود نسبت به سامسونگ ! پاناسونیک ST30 رو هم دیدم تصویرش خوب بود ولی نپسندیدن ! برای خودم بود 100درصد همون و میخریدم !
    امیدوارم 200.000 بیشتر از 5950 بیارزه ! چون عملا 3D بودنش برای من استفاده ای نداره ! چون سینما خانگیشو نگرفتم !

14. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بله 42 اینچ آن 1800,000 تومان قیمت دارد البته از بانه میتوانید 1200 هم تهیه کنید سامسونگ هم ال ای دی سری 5 فکر میکنم نزدیک به بودجه شما باشد ولی از نظر کیفیت تصویر فرسنگها با st30 تفاوت دارد البته کیفیت آن زیر نور مغازه ممکن است خوب باشد ولی زیر نور منزل در اغلب ساعات روز مشکی آن متمایل به آّبی میشود و کنتراست جالبی ندارد.
    اگر منزل شما خیلی پر نور است و در ساعات روشنایی تلویزیون تماشا میکنید سراغ ال ای دی بروید
    اگر منزل شما کم نور است و اغلب در شب تی وی نگاه میکنید بازیهای کامپیوتری و فیلمهای اکشن و برنامه های ورزشی از علایق شماست پلاسما میتواند خوب باشد ولی در نور زیاد به مشکل افت کیفیت بر خورد میکنید.
    اگر میخواهید تقریبا در هر محیطی تصویر خیلی خوب داشته باشید و بازیهای کامپیوتری و فیلمهای اکشن و برنامه های ورزشی از علایق شماست نئوپلاسما به شما توصیه میشود مثل همین مدل st30.
    اگر محیط منزل شما خیلی پرنور است و در محیط خیلی پرنور و کم نور با هم تی وی میکنید led local dimm پیشنهاد میشود.
    تو بانه 1800000 عزیز 42st30

16. این کاربر از marg11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

ظاهرا در بانه 1800 با یک بلو ری پلیر , دو عدد عینک سه بعدی و چند فیلم اوریجینال است ولی در تهران نمایندگیها با دو عدد عینک سه بعدی میفروشند 1850 تا 1860 که کارت جایزه حداقل 50 هزتار تومانی هم دارد.

18. این کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •