بابا میگیم پست اولو بخونید واسه همینه دیگه
الان همه ی مدل ها ااسلیم هستند طبیعتا بهترین مدلشون هم مدل250گیگ هست مدل های اسلیم فقط هاردشون با هم فرق داره و بس
اسلیم بهترین و آخرین مدل این کنسول هست تا چندین سالم تولید میشه خیالت راحت
بابا میگیم پست اولو بخونید واسه همینه دیگه
الان همه ی مدل ها ااسلیم هستند طبیعتا بهترین مدلشون هم مدل250گیگ هست مدل های اسلیم فقط هاردشون با هم فرق داره و بس
اسلیم بهترین و آخرین مدل این کنسول هست تا چندین سالم تولید میشه خیالت راحت
up...![]()
بفرما لینک تو فروم خودمون:
برای اطلاعات بیشتر این رو هم بخون از سایت بازیسنتر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز یک سری چیزایی C4eva ریلیز کرد، ربطی به XGD3 و فورزا داره آیا ؟
بله میشن ، از نظر بازی ها و گرافیک و دسته و ... هیچ فرقی با هم ندارند - فرقشون فقط توی هارد و مصرف برق و طراحی هستش که اینها اصلا مهم نیستند .
و البته الان دیگه فت نو گیرت نمیاد ولی بازهم فرقی با اسلیم ها نداره و بازی ها و گرافیک جفتشون برابر و یکی هست - به عبارت ساده تر سخت افزار جفتشون از نظر قدرت پردازشی یکی هستش .
سلام دوستان ...
آپديت جديد هنوز نيومده واسه كنسول 360؟
آخه من يه ماه پيش اومدم فيفا رو نصب كنم ... در همون حالت نصب گفت بايد نميدونم آپديت كني و من زدم آپديت شه كلا كنسول رفت رو هوا و الان روشن ميكنم از همون جا ميادش : دي
شما هم با فيفا 12 همين مشكل رو داشتيد؟ اگه آپديت نيومده به نظرتون من منتظر بمونم و بعد برم كنسولم رو درست كنم يا كلا چه كنم؟!: دي
Last edited by Hamid Hamid; 23-10-2011 at 09:17.
دوست عزیز
این فریموری که بیاد برای کنسوله ؟
یعنی باید بدیم بیرون تا دوباره بریزنش ؟
---------- Post added at 09:27 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------
شما کپی خور دستگاهتون رو پروندید
بله آپدیت جدید Lt2 هست که اومده
باید بدین بیرون براتون بریزنش.....
مرسي عزيز جان ...
اين آپديت lt2 و انجام بدم بازي هاي جديدي كه تو راه هستند مثل Battlefield رو ميتونم اجرا كنم؟!
سلام حمید جان
با این آپدیت میتونی بازی های فیفا و کونامی 2012 و NBA2K12 و همینطور rage رو اجرا کنی اما به نظر میرسه برای بازی های بعدی مثل COD8 باید بازم آپدیت کنی. اینا رو یه بنده خدایی به من گفت که کلا تو کار آپدیت کنسول ایکس باکس هست.
نه دوست عزیز
این آپدیت میتونه تمام بازیهارو اجرا کنه...
GeOW 3_Forza 4_Batman AC و تمام بازهای جدید رو
به احتمال زیاد BF3 هم اجرا میشه...
فیفا 12 اصلا آپدیت جدید نمیخاد و با همون lt1.91 قدیمی هم میشه بازی کرد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)