تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 55 از 158 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 1578

نام تاپيک: اخبار خطوط اینترنتی و ارائه دهندگان اینترنت

  1. #541
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    1 وب‌سايت رسمي بزرگراه ارتباطي ايران - اروپا راه‌اندازي شد

    وب‌سايت رسمي بزرگراه ارتباطي ايران - اروپا (EPEG) راه‌اندازي شد.

    به گزارش ايسنا، اين پروژه مخابراتي كه با مشاركت چهار شركت ارتباطات زيرساخت، روس تلكوم، كيبل اند وايرلس و عمان تل در حال راه‌اندازي است، با قدرت انتقال 540 گيگابايت ترافيك مخابراتي و 6 هزاركيلومتر طول به يكي از بزرگ‌ترين بزرگراه‌هاي مخابراتي جهان تبديل خواهد شد.
    در معرفي اين پروژه در سايت EPEG از آن به عنوان برند جديد اتصال اروپا و خاورميانه ياد شده و پيام مديران عامل شركت‌هاي طرف قرارداد از جمله پيام مدير عامل شركت ارتباطات زيرساخت كشورمان نيز درج شده است.
    محمود خسروي در اين پيام با تاكيد بر موقعيت استثنائي جغرافيائي ايران در قرار گرفتن ميان دو نقطه استراتژيك مخابراتي خاورميانه و اروپا؛ اين كابل مخابراتي را بستر اصلي انتقال داده و ترافيك مخابراتي از اروپا به كابل‌هاي اصلي مخابراتي در آب‌هاي آزاد جنوب ايران دانسته و از آن به عنوان تداعي‌كننده راه ابريشم اطلاعاتي در اتصال اروپا و آسيا به آب‌هاي آزاد ياد كرده است.
    روس تلكوم به عنوان يكي از طرف‌هاي قرارداد اين پروژه، عهده‌دار راه‌اندازي اين سايت بوده است.
    كابل مخابراتي EPEG با شروع در فرانكفورت آلمان و گذر از كشورهاي مجارستان، جمهوري چك و اوكراين به روسيه رسيده و سپس با گذر از خاك ايران به عمان مي‌رسد.
    آدرس وب سايت رسمي (EPEG) بزرگراه ارتباطي ايران - اروپا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    است.
    انتهاي پيام

  2. 2 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  3. #542
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    12 جريمه و كاهش مدت پروانه شركت مخابرات ايران در حال بررسي است

    تخلفات مخابرات مشخص شد؛
    معاون نظارت سازمان تنظيم مقررات:
    جريمه و كاهش مدت پروانه شركت مخابرات ايران در حال بررسي است

    معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تاكيد كرد: جريمه و كاهش مدت پروانه شركت مخابرات ايران در دست بررسي است.
    حسن رضواني در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: با توجه به اين كه شركت مخابرات ايران در مواردي مصوبات كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات را اجرا نكرده است و عليرغم مهلت و اخطار داده شده در مهلت مقرر نسبت به اجراي مصوبات اقدام نكرد، با آن‌ها مطابق مفاد پروانه برخورد مي‌شود.
    وي با بيان اينكه موارد تخلف بيش از دو مورد، تخلف عمده محسوب مي‌شود، ابراز كرد: در اين راستا و در سال جاري تاكنون 12 اخطار براي شركت مخابرات ايران صادر شده است.
    رضواني در ادامه ابراز كرد: موارد تخلف عبارتند از عدم اجراي مصوبات كميسيون شامل عدم اجراي مصوبه تعرفه IN ، عدم اجراي آيين‌نامه تعاملي با شركت‌هاي پپ و عدم اجراي كامل ايجاد دسترسي بر خط است.
    معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظيم مقررات در ادامه تصريح كرد: عدم همكاري با بازرسان رگولاتوري و عدم اجراي كامل تعهدات توسعه و اجرا در تلفن همراه و ثابت نيز از ديگر موارد است.
    وي گفت: در ارتباط با پوشش‌هاي مورد تعهد شركت مخابرات ايران نيز بررسي‌هايي شده است و با توجه به عدم كامل اجراي تعهدات پوششي مخصوصا در بخش جاده‌اي اصلي و فرعي و با توجه به سپري شدن مهلت مقرر جرايم مربوطه در دست بررسي است.
    انتهاي پيام

  4. 3 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  5. #543
    M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما
    پست ها
    10,149

    پيش فرض احمدي‌نژاد نام «رايانه پاك» را نپسنديد

    در بخشی از اختتامیه پنجمین جشنواره رسانه‌های دیجیتال، جمشیدی با دعوت از احمدی‌‌نژاد، وزیر ارشاد‌، وزیر ارتباطات، معاون پارلمانی رییس‌جمهور و رییس مرکز رسانه‌های دیجیتال به روی سن، خواستار شد که تمبر یادبود «رایانه پاک» توسط احمدی‌نژاد ممهور شود.

    با وجود اینکه حسینی، تقی‌پور، میرتاج‌الدینی پای این تمبر را امضا کردند اما احمدی‌نژاد از امضای این تمبر و ضرب مهر بر آن امتناع کرد و در نهایت تمبر رایانه پاک توسط زارع‌پور ممهور شد.

    به گزارش خبرگزاري فارس، امتناع احمدی‌‌نژاد از ممهور کردن تمبر «رایانه پاک» این ذهنیت را برای برخی از میهمانان ایجاد کرد که شاید نام رایانه پاک چندان باب میل احمدی‌نژاد نیست و یکی از حضار این تعبیر را به‌کار برد که: آنگونه که احمدی‌نژاد برای انقلاب‌های منطقه به جای واژه «بیداری اسلامی» از واژه تأمل‌برانگیز «بیداری انسانی» استفاده کرد، در این مراسم نیز به جای نام «رایانه پاک» اسم خاص دیگری را مد‌نظر داشته است.











    itna.ir

  6. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  7. #544
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض سيستم‌هاي بي‌سيم هرگز جايگزين سيستم‌هاي فيبر نوري نخواهند شد

    در سمينار شبكه‌هاي نوين ارتباطات بي‌سيم و سيار مطرح شد:
    سيستم‌هاي بي‌سيم هرگز جايگزين سيستم‌هاي فيبر نوري نخواهند شد

    در سمينار شبكه‌هاي نوين ارتباطات بي‌سيم و سيار اعلام شد كه سود حاصل از فن‌آوري‌هاي نوين در عرصه توسعه‌ي موبايل باند پهن در جهان در سال جاري از مرز هزار و صد ميليارد دلار گذشته است.
    به گزارش خبرنگار سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مراسم افتتاحيه دومين سمينار شبكه‌هاي نوين ارتباطات بي سيم و سيار با حضور دكتر جواد صالحي- چهره ماندگار سال 1388، دكتر محمدرضا پاك‌روان - رييس كميته ارشد ارتباط با صنعت دانشگاه شريف و دكتر روستاآزاد - معاون رييس اين دانشگاه - در دانشكده مهندسي برق دانشگاه صنعتي شريف با حضور جمعي از اساتيد و دانشجويان اين حوزه برگزار شد.
    صالحي در اين سمينار با اشاره به اين‌كه خطرات ارتباطات بي‌سيم و سيار بسيار بيش از ارتباطات ثابت و مبتني بر كابل است اظهار كرد: ‌زماني كه جمعيت كشوري هم‌چون ايران به حدي رسيده كه وابستگي آن ها به تلفن‌هاي همراه و ارتباطات سيار بسيار زياد است، بايد گفت چنين شرايطي ايجاد بحران خواهد كرد به‌گونه‌اي كه با اختلالات در عرصه‌ي ارتباطات سيار ممكن است كه كليه دسترسي‌ها از شبكه خارج ‌شود.
    رييس دومين سمينار شبكه‌هاي نوين ارتباطات بي‌سيم و سيار تاكيد كرد:‌ دنياي تلفن سيار به قدري عظيم است كه باعث مي‌شود كليه كشورها در اين زمينه اقداماتي انجام داده و گام‌هاي خود را براي حضور در اين حوزه بردارند. هر چند كه بايد دانست سيستم‌هاي بي‌سيم به هيچ عنوان جايگزين سيستم‌هاي شبكه فيبر نوري نخواهند شد و تكنولوژي در آينده وابستگي عظيمي به شبكه‌هاي فيبر نوري خواهد داشت.
    او با اشاره به اين كه سرويس‌هاي سيمي و مبتني بر كابل در دنيا به هيچ عنوان كنار گذاشته نشده است، گفت:‌ به عنوان مثال در كشوري هم‌چون ژاپن شاهديم كه ارتباطات 30 ميليون منازل مبتني بر فيبر نوري است و همين روال در آمريكاي شمالي نيز وجود دارد؛ پس اين موضوع نشان‌دهنده اين است كه در ورود هر تكنولوژي جديد بايد تامل كرد.
    صالحي برگزاري چنين گردهمايي را عامل موثري در تكامل افكار دانست وتصريح كرد: يكي از فن‌آوري‌هاي تمدن‌ساز، صنعت و فن‌آوري مخابرات است و مصداق آن تلفن‌هاي همراهي است كه هر روز به وسيله كاربران حمل مي‌شود و ضرورت اين تكنولوژي ايجاب مي‌كرد كه اين گردهمايي را براي دومين بار طي سه سال اخير داشته باشيم تا بتوانيم در آينده‌اي نه چندان دور سيستم‌هاي 3G را در كشور راه‌اندازي كنيم.
    نيكوفر - نماينده همراه اول - هم با اشاره به روند توسعه‌ي موبايل باند پهن در جهان عنوان كرد: سود حاصل از چنين فن‌آوري‌هاي نويني در سال جاري از مرز هزار و صد ميليارد دلار گذشته است و ارائه‌ي پنج ميليارد خدمت از سوي چنين سرويس‌هايي در سال 2010 ميلادي نشان‌دهنده آن است كه ضريب نفوذ سيستم‌هاي نوين و مبتني بر تلفن همراه از صد درصد نيز گذشته است.
    وي با اشاره به اين‌كه اقتصاد حوزه تلفن همراه موجب قدرت بخشيدن به فن‌آوري شده است گفت:‌ در كشور ما متاسفانه هنوز سهم مخابرات از GDP، دو درصد و درآمد ناشي از آن حدود هفت ميليارد دلار است. اين در حالي است كه بايد گفت نصف درآمد حاصل از چنين فن‌آوري‌هاي مبتني بر موبايل در اختيار كشورهايي هم‌چون برزيل، هند و چين است كه در روال چهار سال گذشته جايگاه خود را به رده‌هاي بالايي در استفاده از اين فن‌آوري رسانده‌اند.
    نيكوفر معتقد است كه ارزيابي‌هاي انجام شده از فن‌آوري‌هاي مبتني بر باندپهن نشان مي‌دهد كه در حوزه تحول موبايل باندپهن صنعت در ابتداي شروع دومين منحني رشد خود است.
    او گفت:‌ استفاده از خدمات كنوني تلفن همراه هدفي جز اين ندارد كه مشتركان موبايل را به يكديگر اتصال دهد. اما چشم‌انداز حوزه پهن باند گوياي اين است كه در آينده نزديك تمامي وسايل و هر چيزي را كه كاربران تصور كنند، مي‌توانند اتصالي بر مبناي آن داشته باشند.
    نماينده همراه اول اشاره‌اي هم به مدل‌هاي تجاري فعال در حوزه ارتباطات سيار داشت و در اين باره گفت: هر روزه شاهديم كه مدل‌هاي تجاري جديدي روي كار آمده كه رونق آن‌ها موجب كنار گذاشتن ساير مدل‌هاي گذشته مي‌شود و در اين راستا مي‌توان گفت كه حدود 10 سال پيش بود كه فن آوري نسل سوم كليد خورد اما عملا از سال 2009 شاهديم كه اين شبكه درصدد ارائه مدل‌هاي تجاري قرار گرفته است.
    نيكوفر درباره روند مهاجرت به فن‌آوري‌هاي نسل سوم و چهارم گفت:‌ در حال حاضر 75 درصد سهم مخابرات و ارتباطات مبتني بر VOICE است اما در حال حركت به سمتي هستيم كه اين رقم با كاهش خود سهم ديتا را در ارتباطات گسترش دهد تا جايي كه تا سال 2015 شاهد حجم برابري از ارتباطات VOICE و ديتا باشيم.
    او در پايان سخنانش با اشاره به فن‌آوري‌هاي نسل چهارم نيز يادآور شد: LTE استانداردي براي تكنولوژي نسل چهارم خواهد بود.
    در اين مراسم مددي - مشاور عالي تامين تلكام - نيز حضور داشت و با اشاره به پارامترهاي توسعه‌يافتگي در حوزه ارتباطات سيار ابراز كرد: حلقه وصلي كه حوزه‌هاي نوآوري (آكادميك) با سازماني مي‌تواند داشته باشد تبلور تكنولوژي‌ها است كه آن را به مرحله اجرا و عملياتي‌سازي نزديك مي‌كند.
    وي ادامه داد: ‌در حال حاضر رويه حركت در فن‌آوري‌هاي نوين و ارتباطات سيار به گونه‌اي است كه ديگر در مورد فروش يك سرويس ساده و پايه همچون VOICE صحبت نمي‌كنيم بلكه نسل جديدي از دسترسي‌ها را داريم كه برمبناي باندپهن ارائه مي‌شود.
    او گفت:‌ نوآوري‌هاي بسيار كوچك در متود دسترسي در شبكه‌هاي مخابراتي در حال حاضر مي‌تواند كيفيت اجرا و كاربرد را تا رده‌هايي بالايي ارتقاء دهد.
    وي در پايان گفت:‌ اميدواريم با ورود نسل سوم ارتباطات مخابراتي حوزه‌هاي خلاقيت به قدري افزايش يابد كه كارگروه‌هاي فعال‌تري در حوزه تكنولوژي و دانشگاهي داشته باشيم.
    انتهاي پيام

  8. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است


  9. #545
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض اختلال در اینترنت شرق کشور/ قطعی مکرر کاربران را با مشکل مواجه کرد

    اختلال در اینترنت شرق کشور/ قطعی مکرر کاربران را با مشکل مواجه کرد گروه استانها - خبرگزاری مهر: استانهای شرقی همزمان با آغاز اختلال در اینترنت با افت شدید سرعت و قطعی مکرر شبکه مواجه شده اند که کارشناسان این امر را مربوط به کاهش شدید پهنای باند در این استانهای می داند. به گزارش خبرنگار مهر، طی یک ماه گذشته اختلال در اینترنت کشور آغاز شد و با گذشت چند روز وضعیت در برخی از استانهای کشور هر چند نه به طور کامل اما به وضعیت نسبی بهبود یافت اما در این میان استانهای شرقی کشور شامل خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، یزد، سیستان و بلوچستان و کرمان وضعیت اینترنت شکل دیگری داشت و روند نزولی ادامه یافت و اختلالات هر روز شدید تر نیز می شود.
    قطعی مکرر اینترنت در برخی سرورها موجب شده است کاربران سرگردان کافی نتهای مختلف برای استفاده از سرورهای گوناگون شوند که درنهایت موجب صرف وقت، پول و زمان کاربران می شود که در این میان کاربران حرفه ای اینترنت با بیشترین مشکل مواجه هستند.
    سرگردانی کاربران و ادامه اختلال در اینترنت شرق کشور
    نکته جالب توجه اینکه در هیچ یک از این استانها مسئولان مربوطه در خصوص دلایل بروز این اختلالات پاسخگو نیستند و به صورت غیر رسمی مشکل را مربوط به شرکتهای ارائه دهنده خدمات می دانند و در این میان شرکتها نیز مشکل را مربوط به عدم تناسب زیر ساخت در این استانها با میزان کاربران می دانند.
    هر چند که این مشکل در این استانها به وضوح وجود دارد و زیر ساختها با نیاز کاربران متناسب نیست اما به نظر می رسد مشکل اصلی اختلالهای اینترنت شرق کشور طی هفته های اخیر باید در سطح ملی پیگیری شود و به مشکلات زیر ساختی در استانها مربوط نباشد.
    با این وجود مسئولان همچنان از افزایش ضریب نفوذ اینترنت در کشور به خود می بالند و دقیقا این یکی از نقاط ضعف در سیستم اینترنت است زیرا افزایش کاربران درحالی روی داده است که زیر ساختها رشد متناسب با این افزایش نداشته اند.
    ضریب نفوذ جای ضریب پهنای باند را گرفته است
    در واقع مهمترین شاخص بررسی کیفیت و عملکرد در این زمینه بررسی پهنای باند اینترنت در هر استان است که مسئولان باید آمارهای رسمی در این خصوص را اعلام کنند.
    پهنای باند برمبانای مگابایت در ثانیه برمبنای جمعیتی معادل 10 هزار نفر تعریف شده است که مسئولان بارها وعده داده اند که این شاخص تا سال 95 به 470 گیگابایت خواهد رسید و این درحالی است که به دلایلی این امر محقق نشده است و در مقابل ضریب نفوذ اینترنت بنا به آنچه که مسئولان می گویند افزایش یافته است و در مقابل قطعی و اختلال در شبکه افزایش یافته است.
    طبق آمار منتشر شده بیشترین میزان شاخص پهنای باند اینترنت در لوکزامبرورگ است و در میان کشورهای مختلف جهان ایران در این شاخص در رده 99 جهان ایستاده است و عدد شاخص پهنای باند ایران در این زمینه اعلام نشده است.
    در این میان معاون دفتر راوبط عمومی و امور بین الملل شرکت زیر ساخت اختلالات اخیر در اینترنت کشور را مربوط به توسعه شبکه فیبر نوری دانسته است اما با گذشت روزها از آغاز این مشکلات در شبکه همچنان کاربران شرقی کشور در انتظار توسعه فیبر نوری مانده اند و قطعی مکرر و کاهش شدید سرعت شبکه، چندین نوبت در روز برای کاربران به امری عادی مبدل شده است.

    این درحالی است که استفاده دیال آپ به دلیل افت شدید در اکثر ساعات روز تقریبا به امری غیر ممکن تبدیل شده است و تنها راه استفاده از خطوط پر سرعت و یا کافی نتها است که آنها نیز از مشکلات اخیر بی بهره نمانده اند.

    گسترش خدمات دولت الکترونیک در استانهای شرقی کشور و عدم ایجاد بستر مناسب خدمات اینترنتی نیز در این میان بر مشکل مردم افزوده است و طی هفته های اخیر امور روزمره مراجعان به ادارات نیز با مشکل مواجه شده است.

    هر چند سعی شده است با اختصاص بیشترین سهم پهنای باند به مراکز دولتی و بانکها این مشکلات به حداقل برسد اما قطعی مکرر عابر بانکها از یک سو و عدم پاسخگویی کافتی نتها و شرکتهای مرتبط برای ثبت اطلاعات اداری در روند عادی زندگی مردم مشکلاتی ایجاد کرده است که همچنان نیز ادامه دارد.

    وضعیت اینترنت در خراسان جنوبی

    قطعی پی در پی اینترنت در بیرجند موجب نگرانی کاربران عادی و حرفه ای اینترنت در این استان شده است و ادامه این روند طی هفته های اخیر و افت و خیزها مکرر شبکه نوعی سرگردانی را در این استان ایجاد کرده است.

    هر چند در روزهای ابتدایی بروز اختلالات در این استان، کاربران با افت شدید مواجه شدند اما در نهایت سرعت اینترنت تا حدودی بهبود یافت اما قطع و وصل مکرر شبکه در این مدت ادامه یافته است.

    در این استان امور مشترکین مخابرات تعمیرات و نصب سرورهای جدید برای افزایش سرعت را دلیل این اختلالات دانسته است که با این وجود با گذشت چند هفته همچنان مشکلات ادامه دارد.

    خراسان رضوی در انتظار حل مشکلات

    اینکه چه زمان مشکلات برخی از سرورهای خراسان رضوی به عنوان یکی از مهمترین کاربران اینترنت از لحاظ جمعیتی برطرف می شود امری است که آن را باید به مرور زمان سپرد اما وعده های مسئولان برای افزایش سرعت اینترنت نیز از مهمترین مسائل شبکه اینترنت این استان است که هنوز اجرایی نشده است.

    هر چند مشکلات و کندی اینترنت در این استان در گذشته نیز ادامه داشته است اما کاربران در هفته های اخیر شاهد حکایت جدیدی از قصه کندی اینترنت در استان در برخی سرورها هستند این درحالی است برخی مسئولان توسعه فیبر نوری مسیر مشهد - تهران را دلیل این مشکلات دانسته اند.

    زائر پذیر بودن و جمعیت بالای این استان موقعیتی استراتژیک را ایجاد کرده است که اینترنت را به یکی از مهمترین زیر ساختهای مسائل مختلف استان که اکثر مردم استانهای دیگر کشور نیز با آن درگیر هستند تبدیل کرده است اما کاربران در خراسان رضوی نیز همچنان با کندی اینترنت دست و پنجه نرم می کنند و همچنان امیدوارند وعده های مسئولان برای بهبود وضعیت کنونی عملی شود.

    اجرای طرح دولت الکترونیک و قطعی مکرر شبکه های خدماتی از جمله عابربانکها در این استان نیز مشکلاتی برای مردم این استان و زائران ایجاد کرده است که حل سریع آنها ضروری است.

    مسئولان در یزد پاسخگو نیستند

    اختلالت در یزد نیز ادامه دارد و این درحالی است که برخی سرورهای این استان استانهای مجاور را نیز پوشش می دهند اما با این وجود قطعی مکرر شبکه در این استان نیز وجود دارد و در برخی روزها اینترنت به کلی از دسترس کاربران خارج شده است و این امر موجب اخلال در امور عادی کارها به خصوص برای کاربران حرفه ای شده است.

    قطعی مکرر و سرعت پائین از مهمترین شاخصهای اختلال در شبکه اینترنت این استان است که همچنان نیز ادامه دارد.

    اما نکته ای که در این استان در مقایسه با سیار استانهای شرقی پر رنگ تر است قطعی طولانی اینترنت است.

    این روند موجب تعطیلی برخی کافی نتها در برخی از روزهای هفته های اخیر شده است و این درحالی است که هیچ یک از مسئولان در خصوص دلایل بروز چنین شرایطی به خبرنگار مهر در این استان پاسخگو نبوده اند.

    ادامه مشکلات کاربران اینترنتی در کرمان


    کرمان در ابتدای فعالیت دولت نهم به عنوان پایلوت دولت الکترونیک انتخاب شد اما این استان از همان ابتدا با مشکلات متعددی برای اجرای این طرح به دلیل عدم تناسب ساختارها مواجه شد.

    عدم اجرای سیستم اینترانت در کرمان و عدم وجود خدمات اینترنتی مناسب در این استان از ابتدای این طرح تا کنون ادامه یافته و مسئولان مخابرات نیز همراه در مصاحبه هایی حل مشکل را به دو تا سه ماه آینده وعده می کند اما این زمان طلایی هیچ گاه به سر نیامده است و مشکلات در این استان در حالی ادامه دارد که حالا دیگر اکثر خدمات شهری و اداری کرمان تحت پوشش وب ارائه می شود و اگر اینترنت در یک روز دچار اخلال شود اکثر خدمات دولتی نیز در آن روز با مشکل مواجه می شوند.

    کاهش شدید سرعت اینترنت و قطعی مکرر شبکه در این استان نیز داستان تکراری است که برای هیچ کس غیر عادی نیست.

    کاهش شدید سرعت دیال آپ استفاده از این امکان را تقریبا به امری محال تبدیل کرده است و از سوی دیگر سرعت خطوط به ظاهر پر سرعت نیز کاهش یافته است و در حد همان دیال آپ قدیم رسیده است.

    صفهای طولانی در برخی ساعات روز برای کاربران در کافی نتها ایجاد می شود و در این میان مراجعه کنندگان به ادارت نقش پر رنگ تری در این صفها دارند.

    برخی سرورها به طور مکرر از دسترس خارج می شوند و کاربران درنهایت سرگردان کافی نتها می شوند.

    خراسان شمالی و مشکلات تاریخی در اینترنت


    کاربران اینترنت در خراسان شمالی سرعت اینترنت در استان را به حرکت لاکپشتی تشبیه می کنند و این درحالی است که قطعی مکرر نیز در این استان ادامه دارد.

    طبق گفته کارشناسان این استان بیشترین اختلال در این استان از ساعت 11 تا 12 ظهر روی می دهد.

    اینکه زیر ساختهای این استان با ظرفیت کاربران متناسب نیست نیز از مشکلات تکراری سایر استانهای شرق کشور است که باید مورد نظر مسئولان قرار گیرد.

  10. 5 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  11. #546
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض بي‌توجهي شركتها به مقررات و محدوديت دانلود براي خطوط اينترنتي

    برخي شركت‌ها بدون توجه به قوانين و مقررات، محدوديت دانلود و حجمي را براي خطوط اينترنتي مي‌گذارند كه اين موضوع بسيار مهم و به ضرر كاربران است.



    جمشيد يوسفي - مدرس دانشگاه و مدير يك شركت اينترنتي - در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين مطلب، درباره كم‌فروشي در بحث اينترنت پرسرعت اظهار كرد: متاسفانه برخي شركت‌هاي اينترنتي تعرفه‌هايي را كه رگولاتوري اعلام كرده، رعايت نمي‌كنند، به‌عنوان مثال رگولاتوري تعرفه مشخصي را براي سرعت 128 كيلوبيتي براي دانلود نامحدود گذاشته اما برخي شركت‌ها به اين موضوع عمل نمي‌كنند.
    يوسفي ابراز كرد: از طرفي برخي شركت‌هاي اينترنتي واحدهاي اندازه‌گيري اينترنتي را گرد مي‌كنند، به عنوان مثال اگر يك گيگابايت برابر با حدودا يك ميليون و 450 هزار كيلوبايت باشد و اين ميزان را به يك ميليون گرد كنند و يك ميليون كيلوبايت محسوب شود، اين موضوع به ضرر كاربران و مصرف‌كنندگان است.
    اين مدير شركت اينترنتي افزود: معضل اصلي اين است كه قيمت‌هايي كه رگولاتوري اعلام كرده براي استفاده نامحدود با سرعت عنوان شده است و اگر شركت‌ها آن را محدود كنند، كار قانوني نيست.
    وي ابراز كرد: از طرفي معمولا سرعتي كه تعدادي از شركت‌هاي اينترنتي براي دانلود ارائه مي‌دهند، چهار تا 10 برابر سرعت مورد درخواست مشترك است؛ به‌عنوان مثال كاربر با اين سرعت، سه گيگابايت حجمي را كه مي‌تواند دانلود كند، زودتر به اتمام مي‌رساند و اين به نفع شركت خواهد بود.
    او توضيح داد: اغلب شركت‌هايي كه محدوديت دانلود مي‌گذارند، سرعت را براي مشترك آزاد مي‌كنند تا زودتر ميزان دانلود مشخص شده به اتمام برسد و ميزان مصرفي‌شان تمام شود كه اين كار به‌نوعي درآمدزايي را براي شركت‌ها به همراه دارد.
    انتهاي پيام

  12. 4 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  13. #547
    M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما
    پست ها
    10,149

    پيش فرض ایده اینترنت پاک شبیه خیال پردازی است

    ايتنا - عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس: اينترنت محدود به کشور یا فرهنگ خاصی نیست، و دسته‌بندی این شبکه، به شیوه‌ای که از اصطلاح اینترنت پاک برمی‌آید،عملی نیست.



    عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس هشتم اعلام کرد: اینترنت پاک طرحی کارشناسی شده نیست و عملی شدن آن بعید به نظر می‌رسد.


    به گزارش ايتنا از وایمکس نیوز، احمدرضا دستغیب با اشاره به پیشنهاد اینترنت پاک که چندی پیش از سوی وزیر ارتباطات مطرح شد، گفت: با توجه به سرعت بالای پیشرفت تکنولوژی تحقق چنین طرحی در چنین فضایی به نظر امکان‌پذیر نمی‌رسد و وجود خارجی پیدا نخواهد کرد.

    وی با بیان اینکه تاکنون وزارت ارتباطات در این زمینه هیچ گونه طرح کارشناسی شده به مجلس ارائه نکرده است، افزود: این طرح بیشتر شبیه به یک نوع خیال‌پردازی می‌ماند.

    دستغیب با اشاره به فیلترینگ بسیاری از سایت‌های اینترنتی گفت: چنین اقدامی با خود منع قوانین بین‌المللی دارد و با خود مشکلاتی را به همراه داشته که باید مورد رسیدگی قرار بگیرد.

    عضو کمیسیون صنایع و معادن با بیان اینکه شبکه اینترنت به‌صورت مشترک در دسترس تمامی مردم دنیا است، گفت: این شبکه محدود به کشور یا فرهنگ خاصی نیست و گرچه برخی از محتوای این شبکه با مناسبات فرهنگی و اجتماعی ما همخوانی ندارد، اما دسته‌بندی این شبکه، به شیوه‌ای که از اصطلاح اینترنت پاک برمی‌آید،عملی نیست.

    ایده «اینترنت پاک» برای اولین بار از سوی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آذرماه سال ۸۹ مطرح شد.

    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه لکه سیاهی در شبکه اینترنت وجود دارد که به دغدغه جدی در میان جوامع تبدیل شده و براین اساس باید انسان‌ها را از آسیب‌های آن حفاظت کرد، ضمن اشاره به اهداف بشردوستانه و صلح جویانه پیدایش شبکه‌های ارتباطی اعلام کرد: اگر پیش‌بینی لازم از سوی مدیران شبکه اینترنت از ابتدا برای حفاظت از کاربران در برابر آسیب‌های این شبکه انجام می‌شد، امروز با مشکلی با نام اینترنت ناپاک روبرو نبودیم.

    به گفته وی به همین دلیل استراتژی‌های اینترنت باید برای پاکسازی فضای آن سرفصل مشخصی ایجاد کند تا شاهد نقش بیش از پیش فناوری اطلاعات در جوامع باشیم که در این زمینه ایده اینترنت پاک مطرح می‌شود.














    itna.ir

  14. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  15. #548
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    پيش فرض اینترنت کشور مختل است/ کندی اینترنت و نارضایتی کاربران

    ۱۳۹۰/۰۷/۳۰
    نقد مهر / اینترنت کشور مختل است/ کندی اینترنت و نارضایتی کاربران اینترنت کشور بیش از دو هفته است که با کندی و قطع و وصلی های مکرری روبرو است که تاکنون از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان متولی بخش اینترنت پاسخ قطعی به دلایل آن داده نشده است. به گزارش خبرنگار مهر، کندی سرعت اینترنت در ایران موضوع تازه ای نیست و آخرین بررسی های موسسه "نت ایندکس" نشان می دهد که کشورمان از نظر میزان سرعت بارگذاری در 170 کشور دنیا با سرعت دانلود 0.53 مگابیت بر ثانیه در رتبه صد و هفتادم ایستاده است. همچنین موسسه آکامای نیز در آخرین گزارش خود ایران را به عنوان یکی از کم سرعت ترین کشورهای جهان در زمینه اینترنت معرفی کرده و رتبه ششم پایین ترین سرعت اتصال به اینترنت را به ایران اختصاص داده است.
    هم اکنون ایران در ردیف کشورهای ازبکستان، لیبی، بولیوی، نیجریه، اندونزی، نپال، هند و سوریه کم سرعت ترین اتصال به اینترنت را برای کاربران خود فراهم کرده است اما همین اینترنت کم سرعت هم چندی است که مختل است و با وجودی که دیگر کوسه ها و لنگرهای کشتی نیز کاری به کار کابلهای اینترنت ایران ندارند باز هم شاهد قطع و وصلی های مکرری در شبکه اینترنت هستیم.
    کندی سرعت اینترنت در ایران طی چند هفته اخیر به حدی است که کاربران اینترنت دایل آپ امکان استفاده از رایج ترین سایت های اینترنتی را ندارند و اوضاع کاربران اینترنت پرسرعت ADSL و و ایمکس نیز چندان تفاوتی ندارد.
    این در حالی است که تمامی دستگاههای اجرایی بر استفاده شهروندان بر خدمات الکترونیکی تاکید دارند و دولت الکترونیک نیز یکی از شعارهایی است که قرار است در دولت دهم به صورت کامل اجرایی شود ؛ اما عدم دسترسی مناسب حتی به سایتهای دستگاههای اجرایی، مردم را با سردرگمی مواجه کرده و بسیاری از امور مربوطه به کندی انجام می پذیرد.
    قطع و وصلی در اینترنت کشور و پایین آمدن سرعت دسترسی کاربران در حالی طی چند هفته اخیر شدت بیشتری یافته که تاکنون هیچگونه دلیل و توضیحی از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان متولی این بخش اعلام نشده و حتی اگر مشکل فنی در این بخش وجود دارد نیز تاکنون اطلاع رسانی نشده است.
    این وزارتخانه شمار کاربران اینترنت در ایران را بیش از 36.5 میلیون نفر اعلام کرده که اکثر آنها از اینترنت دایل آپ با سرعت 56 کیلوبیت بر ثانیه استفاده می کنند و به جرات می توان گفت که همین تعداد کاربر نیز از ابتدایی ترین ابزار ارتباطی هزاره سوم بهره مناسبی نمی برند.
    ثبات کیفیت ارائه خدمات با اینترنت 56 کیلوبیتی در ایران در حالی همچنان یکی از پرچالش ترین موضوعات بخش فناوری اطلاعات و ارتباطات کشورمان محسوب می شود که گروهی از دانشمندان ایتالیایی با استفاده از فیبرنوری موفق شدند سریعترین اینترنت دنیا را با سرعت 448 گیگابیت بر ثانیه ایجاد کنند!
    پیگیری های خبرنگار مهر از سوی شرکت ارتباطات زیرساخت در مورد دلایل این اختلال تاکنون به نتیجه نرسیده است.
    خبرگزاری مهر آماده انتشار هرگونه پاسخ از سوی مراجع مرتبط با موضوع گزارش است.

  16. 4 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  17. #549
    M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما
    پست ها
    10,149

    پيش فرض ابهام در اینترنت ملی

    ايتنا - در حالی که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هنوز نتوانسته میان مدعیان اجرای این پروژه هماهنگی به عمل آورد و هنوز شهرداری، صدا و سیما، صاایران و شرکت مخابرات ایران هر یک به‌عنوان طرفین مدعی کسب سهمی از این پروژه حضور دارند، نام‌های قرارگاه خاتم، شرکت مبین ایران، گروه پیشگامان کویر یزد و توسعه ارتباطات سپهر شبکه اسپادانا نیز شنیده می‌شود.



    رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، تعیین اعضای کنسرسیوم مجری اپراتور چهارم برای اجرای پروژه دسترسی فیبر نوری را به یک ماه آینده موکول کرد.

    به گزارش ايتنا از عصر ارتباط، در حالی که این پروژه از زمان روی کار آمدن تقی‌پور با نام وی و مهدی اخوان بهابادی که در روزهای نخست قائم‌مقامی‌اش پر از سر و صدای رسانه‌ای بود و امروز کمتر خبری از آن به میان می‌آید، گره خورده اما هنوز سرنوشت آن مشخص نشده است.

    وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات توانست با اختیاراتی که در کارگروه فاوا دارد، به‌منظور تعیین هرچه سریع‌تر موضوع پروژه اپراتور چهارم مجوز ترک تشریفات واگذاری این پروژه و سهم ۲۰ درصدی شرکت ارتباطات زیرساخت به‌عنوان نماینده سهام دولت در این پروژه را دریافت کند اما هنوز نتوانسته پازل سرمایه‌گذاران اصلی این پروژه را تکمیل کند.

    تقی‌پور درباره تعیین اعضای این کنسرسیوم به خبرنگار ما گفت: «این موضوع به زمان بستگی دارد. ما اهداف زمان‌بندی را تعیین می‌کنیم اما بستگی به زمان نهایی شده توافقات دارد.»

    در حالی که وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هنوز نتوانسته میان مدعیان اجرای این پروژه هماهنگی به عمل آورد و هنوز شهرداری، صدا و سیما، صاایران و شرکت مخابرات ایران هر یک به‌عنوان طرفین مدعی کسب سهمی از این پروژه حضور دارند، نام‌های قرارگاه خاتم، شرکت مبین ایران، گروه پیشگامان کویر یزد و توسعه ارتباطات سپهر شبکه اسپادانا نیز شنیده می‌شود.

    تقی‌پور با اشاره به اینکه اعضای کنسرسیوم ایرانیان نت مشخص شده‌اند، گفت: «در این باره با گروه‌های مختلفی مذاکره شده و خیلی‌ها دلشان می‌خواهد در این پروژه مشارکت کنند اما نمی‌توانند سرمایه آن را تامین کنند.»

    او افزود: «موضوع عدم امکان تامین سرمایه نیز در این بین اتفاق می‌افتد به‌طوریکه درصدی از شرکت‌هایی نیز که خواستار مشارکت در این پروژه هستند اما با تاخیری که در بحث تامین سرمایه آنها پیش می‌آید، کنار گذاشته می‌شوند.»

    طبق گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، یکی از دلایل اصلی مطرح شدن پروژه اپراتور چهارم برای اجرای طرح اتصال فیبر نوری به منازل، واگذاری نادرست شبکه دسترسی به شرکت مخابرات ایران در خصوصی‌سازی مخابرات است که در اثر این واگذاری عدم بهبود در کیفیت خدمات ارتباطی، عدم کاهش قیمت‌ها، عدم توسعه شبکه و رقابت نابرابر با بخش خصوصی در ارایه خدمات اینترنت در چند سال اخیر در کشور رخ داده است. هرچند که این پروژه خود نیز انحصار جدیدی را ایجاد خواهد کرد.

    در سوی دیگر این ماجرا نام شبکه ملی اطلاعات قرار دارد که تامین پهنای باند ۲۰ مگابیتی آن به ازای هر کاربر ارتباط مستقیمی با اجرای پروژه دسترسی فیبر نوری در درب منازل دارد به‌طوریکه قرار است روی شبکه فیبرنوری ایجاد شده، پهنای باند اینترانتی فراهم شود تا دسترسی کاربران به خدمات شبکه ملی اطلاعات تسهیل شود.

    بر همین اساس به موازات تاخیر در اجرای پروژه اپراتور چهارم، در راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات که موتور جست‌وجوی ملی، سرویس ایمیل بومی و دیتاسنترهای ملی و استانی از الزامات آن هستند، تاخیر به‌وجود آمده است.

    در حالی که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وعده داده بود تا پایان شهریور ماه سال ۹۰ فاز نخست شبکه ملی اطلاعات به بهره‌برداری می‌رسد اما این نیز در موعد مقرر محقق نشد.

    تقی‌پور در این باره نیز گفت: «ما فازبندی‌های مختلفی برای شبکه ملی اطلاعات داریم، اساسا شبکه ملی اطلاعات شبکه‌ای است که در داخل از تجمیع و هماهنگی همه شبکه‌های موجود به علاوه زیرساخت‌های جدید که مورد نیاز است، به‌وجود می‌آید.»
    او افزود: «هنوز آغاز به کار فاز اول این پروژه که قول داده بودیم، اعلام نشده است چون در کل سطح کشور باید برای تفکیک شبکه‌ها اقداماتی انجام می‌دادیم که از نظر اجرایی این اقدامات قدری به تاخیر افتاده است.»

    تقی‌پور با اشاره به اینکه موضوع کار روشن است و طراحی‌های آن نیز انجام شده است، ابراز امیدواری کرد که اجرای این کار نیز هرچه سریع‌تر انجام شود و ویژگی‌های این شبکه در زمان آغاز به کار آن اعلام خواهد شد.»

    وزیر ارتباطات زمان اجرا و راه‌اندازی فاز اول شبکه ملی اطلاعات را نیز تقریبا همزمان با پروژه اپراتور چهارم عنوان کرد و گفت: «البته زمان جدید نیز به هماهنگی‌های اجرایی با استان‌ها نیاز دارد و گرچه زمان‌بندی مشخص شده از نظر ما اکنون گذشته است اما بیشتر به هماهنگی‌های عملیاتی نیاز دارد که حداکثر ظرف سه هفته آینده انجام خواهد شد.»













    itna.ir

  18. 2 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


  19. #550
    حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    پست ها
    13,667

    1 گوگل به اروپاییها پهنای باند یک گیگابیت بر ثانیه می‌دهد

    اینترنت فوق سریع در اروپا / گوگل به اروپاییها پهنای باند یک گیگابیت بر ثانیه می‌دهد گوگل در اجلاس "دنیای جدید 2.0" در فرانسه اعلام کرد که در بخش پهنای باند فوق سریع در اروپا و ارائه اینترنت با سرعت یک گیگابیت بر ثانیه به شهروندان این قاره سرمایه گذاری می کند. به گزارش خبرگزاری مهر، دیوید دراموند معاون رئیس گوگل در اجلاس New World 2.0 به میزبانی فرانسه اعلام کرد که برای رساندن اینترنت فوق سریع در اروپا به پهنای باند 1 گیگابیت بر ثانیه سرمایه گذاری می کند.
    به این ترتیب همانطور که گروه گوگل در آمریکا در تلاش است تا سرعت شبکه را به سطح بالاتر از حد استاندارد برساند قصد دارد به شهروندان کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز اینترنت فوق سریع ارائه کند.
    براساس گزارش وب نیوز، معاون رئیس گوگل در شرایطی این خبر را اعلام کرد که کمیسیون اروپا نیز در روزهای اخیر اعلام کرده بود که به منظور افزایش سرعت پهنای باند در اتحادیه اروپا 9.2 میلیارد دلار اختصاص داده است.

  20. 2 کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند


Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •