تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 88 اولاول ... 263233343536373839404686 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

11

چلسی عنوان جوانمردانه ترین تیم انگلیس در فصل گذشته را کسب کرد

اتحادیه فوتبال انگلیس جایزه ای 30 هزار پوندی را به چلسی جوانمردانه ترین تیم لیگ برتر اهدا کرد.

سایت گل – باشگاه چلسی از سوی اتحادیه فوتبال انگلیس به عنوان جوانمردانه ترین و منظم ترین تیم فصل گذشته انگلیس انتخاب شد.

آبی هالی لندنی در کل فصل گذشته تنها یک کارت قرمز دریافت کردند که آن را هم مایکل اسین هافبک غنایی این تیم دریافت کرد.

چلسی برای این عنوان رقم 30 هزار پوند جایزه دریافت کرد و تیم های واتفورد و روکدیل نیز هر کدام 10 هزار پوند دریافت کردند. باشگاه ساندرلند نیز به دلیل رفتار خوب هوادارانش مورد تقدیر قرار گرفت و رقم قابل توجهی دریافت کرد.

-

علاقه مارک هیوز به مربیگری در چلسی

سرمربی ولزی و اسبق منچسترسیتی قصد دارد بار دیگر به دنیای فوتبال بازگردد و علاقه خود را به مربیگری در چلسی ابراز کرد

سایت گل – مارک هیوز اعلام کرد قصد دارد در آینده نزدیک به دنیای مربیگری بازگردد و دوست دارد چلسی تیم بعدی او باشد.

هیوز در دوران بازیگری اش در اواسط دهه نود میلادی سه سال در عضویت چلسی بود و اکنون امیدوار است بتواند هدایت این تیم را به عهده بگیرد.

هیوز در گفتگو با وب سایت باشگاه آرسنال گفت:" امیدوارم روزی به چلسی برگردم و هدایت این تیم را به عهده بگیرم. فصل گذشته دلایل خاص خودم را داشتم که فولام را ترک کردم و می خواهم در تیم بعدی که می خواهم مربیگری کنم کمی آزادی داشته باشم."

"خاطرات بسیار خوبی در زمان بازی ام در چلسی داشتم. چلسی باشگاه بسیار بزرگی است که هر مربی آرزوی هدایت آن را دارد. امیدوارم روزی روی نیمکت این تیم بنشینم."

--

خوان ماتا: حضور در چلسی گام مهمی در دوران حرفه ای ام بود

این ستاره جوان در این تابستان با انتقالی 27 میلیون یورویی از والنسیا به چلسی پیوست و شب گذشته در پیروزی 2-0 تیم ملی اسپانیا مقابل جمهوری چک نیز گلزنی کرد.

سایت گل- خوان ماتا، هافبک اسپانیایی چلسی، معتقد است پیوستن به این باشگاه گام مهمی در دوران حرفه ای اش بوده است.

این ستاره جوان در این تابستان با انتقالی 27 میلیون یورویی از والنسیا به چلسی پیوست و شب گذشته در پیروزی 2-0 تیم ملی اسپانیا مقابل جمهوری چک نیز گلزنی کرد.

او که شروع خوبی در چلسی داشت، در گفتگو با نشریه مارکا گفت:" در این تابستان با پیوستن به چلسی گام مهمی در دوران حرفه ای ام برداشتم و ایمان داشتم که همه چیز خوب پیش می رود. از بازی برای چلسی احساس خوبی دارم."

او همچنین از فرناندو تورس، هم تیمی اش در چلسی و تیم ملی اسپانیا حمایت کرد و گفت:" تورس کاری را که مربی از او می خواهد انجام می دهد و فکر می کنم خیلی خوب بازی کرد. گل ها دیر یا زود از راه می رسند و من مطمئنم او به زودی گلزنی هایش را آغاز خواهد کرد. او بازیکن و انسان فوق العاده ای است."

ماتا همچنین از زمین مسابقه تعریف کرد و گفت:" زمین بازی واقعا عالی بود و کاملا مناسب بازی ما بود. ما می توانستیم توپ را به سرعت به گردش دربیاوریم و این برای حریف مشکل زیادی ایجاد کرد."

2. 4 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

آرسنال و لیورپول به دنبال کالو

دو تیم بزرگ لیگ برتری بدنبال انتقال سلامون کالو از استمفوردبریج می باشند.
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، سلامون کالو که به نظر می رسد با توجه به حضور بازیکنان متعددی در خط حمله تیم فوتبال چلسی فرصتی برای خود نمایی در ترکیب این تیم پیدا نکند ، از همین رو دو باشگاه لیورپول و آرسنال بدنبال جذب این ستاره جوان ساحل عاج هستند تا بتوانند او را به تیم خود منتقل کنند.
    علاقه آرسنال به سلامون کالو در سالهای گذشته بارها در رسانه ها مطرح شده بود اما هیچگاه این انتقال صورت نگرفته بود ، کالو نیز در سال 2009 و زمانی که متوجه شد ونگر بازی او را پسندیده است گفت :" آرسن ونگر گفت می خواهد با من قرارداد امضا کند ؟ این برایم یک افتخار است. چرا که او یک مربی فوق العاده است و می دانم تمام بازیکنان آرزو دارند که برای ونگر بازی کنند."
    ونگر همچنین در سال 2006 تلاش کرد تا کالو را از فاینورد به آرسنال ببرد ، اما چلسی با خرید 9 میلیون پوندی او ، دست ونگر را خالی گذاشت.
    مذاکرات چلسی و کالو ، برای تمدید قرارد دادش بی نتیجه باقی مانده است و همه چیز را به آینده سپرده اند. به نظر می رسد که هر دو طرف به اتمام ه

4. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چلسی دوباره یه رکورد دیگه توی خرید بازیکنا زده
    با یه بازیکن 14 ساله انگلیسی به نام Oluwaseyi Ojo قرارداد بسته که توی تیم زیر 16 سال انگلیس بازی می کنه
    ظاهرا مبلغ این قرارداد 2 میلیون پوند اعلام شده که این بیشترین مبلغ پرداخت شده برای یه بازیکن 14 ساله در کل تاریخه
    Last edited by vahidgame; 15-10-2011 at 20:56.

6. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

نیم نگاه بایرن به خرید دروگبا

گفته می شود مسئولان مسئولان تیم بایرن مونیخ می خواهد سال آینده دروگبا را به مونیخ ببرند.
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ،با توجه به قرار داد ستاره بی فروغ تیم فوتبال چلسی که در سال آینده به اتمام می رسد ، مدیران باشگاه بایرن مونیخ می خواهند این بازیکن 33 ساله را به عنوان بازیکن آزاد به تیمشان اضافه کنند تا مبلغ کمتری برای او بپردازند.

به گفته دیلی استار ، بایرن مونیخ و دروگبا به توافقاتی رسیده اند و برای ثبت توافقنامه خود خیلی نزدیک هستند و شاید در ژانویه این اتفاق رخ دهد.

همچنین تاتنهام نیز یکی دیگر از مشتری های دروگبا است که بدش نمی آید او را در ترکیبش داشته باشد.

کول : می خواهم برنده باشم

اشلی کول امیدوار است هر فصل قهرمانی لیگ برتر را تجربه کند.
    به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، پس از انتشار شایعه انتقال اشلی کول به بارسلونا این بازیکن در مصاحبه ای که شاید به این شایعات بیش از پیش دامن بزند و پس از تعطیلات چندین روزه لیگ برای چلسی بازی خواهد کرد گفت :" من واقعا از این شرایط دوری از مسابقه متنفر هستم ."

کول گفت :" من در تمام زندگی ام تلاش کرده ام چیزهایی را ببرم و در مقابلش احساس باخت نیز وجود دارد که آن را دوست ندارم ، من همیشه دوست دارم برنده باشم که این کمی ترسناک است."

اشلی اضافه کرد :" من می خواهم هر فصل برنده لیگ برتر باشم ، من باید خوش شانس باشم که در دو فینال لیگ قهرمانان اروپا بازی کرده ام ، برای رسیدن به فینال نباید حتما بهترین تیم باشید ،در قرعه کشی ها آینده شاید کمی خوش شانس باشیم . اما در قهرمانی در لیگ برتر ، شما هر هفته باید بازی کنید و چیزی نمی توانید به آن اضافه کنید. قهرمانی در انگلستان فوق العاده است."

رقابت منچستر و چلسی برای جذب دومبیا

دو تیم چلسی و منچستر بدنبال جذب مهاجم ساحل عاجی زسکا مسکو می باشند.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، سیدو دومبیا ، مهاجم 24 ساله تیم زسکا مسکو و ساحل عاج عنوان کرده است که یکی از تیم های بزرگ لندن او را می خواسته ، که در نهایت توافقی حاصل نشده است ، او در مصاحبه اش که روز گذشته در رسانه های روسیه منعکس شد گفت :" برای من بازی کردن در لیگ برتر یک رویاست ، قبل از اینکه به اینجا ( مسکو ) بیایم باشگاه بزرگ لندنی من را می خواست هرچند که در کارمان مشکلاتی پیش آمد و انتقالی صورت نگرفت."
    وی ادامه داد :" اما من می خواهم در دوره زندگی ام در آن لیگ ( لیگ برتر ) بازی کنم ، می تواند رویایم به تحصص بپیوندد. "
    از سوی دیگر به نقل از کلیک ، او می تواند به همراه آندره ویلاس بواس که جوانانی چون لوکاکو ، رومئو و ماتا را با خود به چلسی برده است همراه شود و پیراهن آبی را بر تن کند . اما منچستر یونایند را در برای این انتقال بر سر راه خواهند داشت.
    همچنین گفته می شود با توجه به حضور دیدیر دروگبا و سلامون کالو ، دو مهاجم ساحل عاجی تیم فوتبال چلسی ، اگر انتقالی برای دومبیا صورت گیرد ، او را باید در پیراهن چلسی ببینیم چرا که نمی خواهد خیلی از هم بازی های ملی اش دور باشد.
    قیمت این بازیکن 30 میلیون پوند اعلام شده است که فعلا دو باشگاه منچستر یونایتد و چلسی به طور غیر مستقیم ابراز آمادگی کرده اند.

باک : چلسی ورزشگاه جدیدی نخواهد ساخت

بروس باک معتقد است ساخت ورزشگاه جدید برای چلسی نزدیک به 550 میلیون پوند خرج خواهد داشت.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، بروس لاک مدیرعامل باشگاه چلسی روز گذشته میهمان شبکه تلویزیونی رسمی باشگاه چلسی بود و در خلاصه ای از صحبت هایش در خصوص ساخت ورزشگاه جدید برای تیمش و ترک استمفوردبریج گفت :" ساخت ورزشگاه 55 تا 60 هزار نفری تقریبا هزینه اش 450 میلیون همراه با زمنیش خواهد بود ، پا در انتها می تواند حدود 500 تا 559 میلیون پوند باشد."

باک اضافه کرد :" اما با توسعه استمفوردبریج می توانیم با هزینه یک سوم آن این کار را انجام دهیم و سرمایه منابع چون سرمایه آقای آبراموویچ و بانک ها به جای دیگر منتقل نخواهند شد. سود آن می تواند بودجه مهمی برای باشگاه باشد و برای توسعه ورزشگاه نیز به سرمایه خوبی نیاز داریم. هیچ انکانی برای آقای آبراموویچ برای درست کردن سرمایه وجود ندارد."

باک گفت :" من نمی دانم آبراموویچ چه مقداری سرمایه دارد ، او 800 میلیون پوند در این باشگاه هزینه کرده است ، پس 500 میلیون پوند برای ورزشگاه سرمایه زیادی است و ما تا زمانی که بتوانیم استمفوردبریج را توسعه دهیم ورزشگاه خود را تغییر نخواهیم داد."

مدیر عامل باشگاه چلسی گفت :" باید به آقای آبراموویچ که در واقع یک هوادار چلسی است احترام گذاشت و حس نقل مکان کردن از استتمفوردبریج برای هواداران سخت است و ناراضی خواهند بود. "

باک در خصوص سوالی که در خصوص ساخت ورزشگاه جدید در جاده اطلس در لندن شد گفت :" من تا به حال چیزی در باره جاده اطلس نشنیده ام . "

8. 4 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب تبریک میگم
    بازی با اورتون رو 3 بر 1 بردیم
    گل ها رو هم به ترتیب استوریج و تری و رمیرس زدن
    الان اختلاف امتیازمون با سیتی 3 امتیاز و با یونایتد 1 امتیازه و در رده سوم هستیم

10. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

چلسی 3 - 1 اورتون

تیم فوتبال چلسی توانست در یک دیدار حساس اورتون را شکست دهد.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، چلسی توانست در روزی که منچستر یونایتد و لیورپول با هم مساوی کرده بودند و منچستر سیتی نیز با برتری برابر اورتون همچنان پیش می رفت ، اورتون را با نتیجه 3 بر 1 شکست دهد تا خود را به فاصله 1 امتیازی با منچستر یونایتد برساند.

ترکیب چلسی : چک ، ایوانوویچ ، کول ، بوسینگوا ، تری ، رامیرس ( 65 – مالودا ) ، لمپارد ، میکل ( 76 – میرلس ) ، ماتا ( 76 – آنلکا ) ، دروگبا ، استاریج
    بازیکنان استفاده نشده : ترنبال ، الکس ، روئو ، لوکاکو
    گل : استاریج ( 31 ) ، تری ( 45+2) ، رامیرس ( 61 )
    کارت زرد : کول ، استاریج

ترکیب اورتون : هاوارد ، هیبرت ، بینس ، جاگلکا ، دیستین ، کولمن ( 61 – درنت ) ، کاهیل ( 72 – نویل ) ، عثمان ، فلانی ، رودول ، ساها ( 80 – ولیوس )
    بازیکنان استفاده نشده : ماچا ، هیتینگا ، بیالتدینوف ، درنت ، استراکوالورسی ،
    گل: ولیوس ( 81 )
    کارت زرد : بینس ، فلانی

داور : مایک جونز
    ورزشگاه : استمفوردبریج
    تماشاگران : 41789 نفر

آمار بازی :
    شوت در چارچوب : چلسی 5–4 اورتون
    شوت خارج از چارچوب : چلسی 2–5 اورتون
    کرنر : چلسی2 –2 اورتون
    خطا : چلسی13 –11 اورتون
    درصد مالکیت توپ : چلسی 61-39 اورتون

آندره : کار خاصی نکردیم

ویلاس بواس معتقد است تیمش کار خاصی نکرده و نباید بکند.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس ، سرمربی تیم فوتبال چلسی پس از کسب 3 امیتاز ارزشمند از اورتون در مصاحبه اش پس از بازی گفت :" این برد خوبی برایمان بود ، هیچ وقت بازی بعد از هفته بازی های ملی آسان نیست و برایمان مهم بود که سه امتیاز را کسب کنیم . مخصوصا روزی که دو مدعی قهرمانی بازی داشته اند. منجستر یونایتد یک امتیاز مهم را در آنفیلد بدست آورد اما آنها به اما این امکان را دادن که خود را به نزدکی آنها برسانیم."
    وی ادامه داد :" ما کار خاصی انجام ندادیم و تنها باید به برنده شدنمان ادامه دهیم تا فرصتی پیش آید که به صدر جدول نزدیک شویم ، البته ما نیز به آنفیلد خواهیم رفت."
    آندره گفت :" ما نباید همه کارهایمان خاص باشد ، ما تنها باید به برهایمان ادامه دهیم و به مکان مناسبی در جدول برسیم. زمانی که نیمه اول را با 2 گل به اتمام برسد به مربی کمک می کند تا فرصت های بیشتری داشته باشد ، زمانی که ما 3 – 0 بودیم به ما اعتماد به نفس خوبی داد و ما را از کسب 3 امتیاز مطمئن کرد.

پ.ن :
    تبریک میگم به همه ی ابی های لندنی
    این استوریج داره بازی به بازی بهتر میشه و تیم هم همینطور
    خیلی خوشحالم
    Last edited by L.A.M.P.A.R.D; 16-10-2011 at 13:34.

12. 4 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

آندره : استاریج می تواند برای انگلستان بازی کند

آندره ویلاس بواس معتقد است استاریج می تواند برای تیم ملی انگلستان بازی کند.

به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، با توجه به محرومیت سه جلسه ای وین رونی در خط حمله تیم ملی انگلستان ، سرمربی تیم چلسی را بر این داشت تا با حمایت از بازیکنش او را جانشین مناسبی برای رونی بداند.

وی در مصاحبه اش گفت :" من نمی خواهم در هیچ تصمیم گیری ای دخالت کنم ، اما در نهایت تمام بازیکنان انگلیسی می توانند به تیم ملی خود دعوت شوند."

آندره همچنین ادامه داد " او در انتخابات اولیه بوده است ، اما در نهایت برای انتخاب نهایی ، انتخاب نشد ، این نشان دهنده این است که او به تیم نزدیک است و می تواند برایش چنین اتفاقی رخ دهد . او برای باشگاهی در بالاترین سطح جهان بازی می کند و من دلیلی بر دعوت نشدنش به تیم ملی نمی بینم."

14. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

چک : پیروزی مهم تر است

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، پتر چک سنگربان تیم فوتبال چلسی که فردا باید به مصاف گنک برود در کنفرانس خبری قبل از این دیدار بهمراه آندره ویلاس بواس شرکت کرد و گفت :" ما کار خود را داریم با یک پیش فصل خوب ادامه می دهیم . شرایط کمپ خوب است و ما آماده بازی بعدی خود هستیم ."

چک ادامه داد :" همیشه بسته نگه داشتن دروازه خوب است اما ابتدا تیم مهم است و اینکه برنده شویم.ما تیمی هستیم که می خواهیم توپ را در اختیار داشته و با آن بازی کنیم ، تیمی نیستم که بخواهیم بنشینیم تا بازی تمام شود . ما می خواهیم بازی را بکشیم و شاید برای همین است که در انتهای بازی زمانی که می خواهید به گلزنی ادامه دهید ، شاهد گل های هستیم."

وی اضافه کرد :" ما تا اینجای کار کمی بدشانس بوده ایم که نتوانستیم آن را کنترل کنیم ، این دلیلی است که چرا ما دروازه یمان باز شده است ، ما مشکل را شناخته ایم و آن را پیشرفت خواهیم داد و فکر می کنم دیگر آن را متوقف خواهیم کرد . ما به بسته مانده دروازه یمان باز خواهیم گشت."

چک همچنین گفت :" اکنون می توانیم ببینیم که هر کسی روی کار خودش تمرکز کرده است و زمانی که شما شرایط خود را از دست می دهید ، بعضی وقتها می توانید بگویئد که موقعیت خوبی خلق کردند و گل زدند ، اما این نمی تواند دلیل خوبی باشد."

وی با اشاره به بازی سال گذشته تیمش برابر بلکپول نیز گفت :" پارسال و در برابر بلکپول ، وقتی 3 بر 0 بودیم ، همه کارهایی که باید انجام می دادند را متوقف کرده بودند و این دلیلی بود که چرا من عصبانی شدم ، اما آن شرایط در این فصل پیش نخواهد آمد."

چک در خصوص رویارویی اش با دنیل پودیل ، هافبک تیم ملی چک و تیم گنک نیز گفت :" ما با هم در برابر لیتوانی و اسپانیا بازی کرده ایم ، اما در بازی آخر او مصدوم شد و برای آماده شدن مبارزه می کند. همیشه بازی کردن در برابر بازیکنانی که در تیم ملی با آنها هم بازی هستی جالب است . اما باید ببینیم که او آماده است یا خیر ، چیزی که مهم است این است که ما چگونه بازی خواهیم کرد . "

چک در حمایت در ماتا نیز گفت :" انتقال یک بازیکن بزرگ به محیطی جدید کار آسانی نیست که به یک تیم جدیدی می آید ، اما او ( ماتا ) عملکرد درخشانی داشت.شما می توانید ببینید که چرا باشگاه پول زیادی به بازیکنان اینچنینی می پردازد ، خلق گل و گلزنی دلیلی است که چرا آمده است ، او تا کنون عملکرد درخشانی داشته است و امیدوارم آماده باقی بماند و در نقاط مختلف بازی کند."

ویلاس بواس :گروه ما قابل پیش بینی نیست

آندره ویلاس بواس معتقد است گنک برای باقی ماند در جمع مدعیان صعود بدنبال پیروزی خواهد بود.
    به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، آندره ویلاس بواس که در کنفرانس خبری قبل از بازی با گنک شرکت کرد ، در صحبتهایش گفت :" ما باید احتیاط کنیم ، چرا که یک پیروزی برای گنک می تواند آنها را در رقابت صعود به دور بعدی بازگرداند."

آنده اضافه کرد :" فردا خیلی مهم خواهد بود چرا که ما در خانه خود هستیم و فرصت حضور در اینجا را خواهیم داشت ، اما بازی آسانی نخواهیم داشت . ما در والنسیا مساوی کردیم . اما خیلی به پیروزی نزدیک بودیم ، اکنون در گروه همه نزدیک به هم هستند و هر اتفاقی ممکن است رخ دهد. وضعیت غیر قابل پیش بینی در گروه حاکم است و قطعا می خواهیم برنده بازی باشیم . همچنین بازی لورکوزن در برابر والنسیا نیز می تواند حرف هایی برای گفتن داشته باشد."

ویلاس بواس گفت :" من با مطالعه در باره گنک از دوره ای که آسیب دیدگی های زیادی داشتند آگاهم . چیزی که برایشان تاسف بار است . آنها مشکل مصدوم شدن بازیکنانشان بعد از بازیهای ملی را دارند و آنها تغییرات زیادی در ترکیب خود خواهند داشت . ابتدا ، اولین حضور آنها در لیگ قهرمانان اروپا می تواند برای باشگاهشان خیلی عظیم باشد . همچنین حضور فرانک ورکاترن ( مربی ) و چند مربی بزرگ و با استعداد در ابتدای فصل و پس از آن حضور ماریو بین در تیمشان می تواند دلیل پیشرفت آنها باشد."

آندره همچنین گفت :" ما می دانیم در برابر ما بازیکنان پست هایشان تغییر خواهد کرد ، آنها همیشه قدر خواهد بود تا تیم قوی ای را کنار بزنند ما باید آگاه باشیم و90 دقیقه درگیر بازی باشم."

16. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان....
    خوب الان که دارم این پست رو میزارم چلسی با دو گل میرلس و تورس از گنگ جلو هست.

ولـــــــــــی برایتون یه خبر فوقالعاده خوب دارم ...اونم اینه که کانون هواداران چلسی کاملا رسمی شد

رسمیت کانون هواداران از سوی باشگاه چلسی

باشگاه چلسی ، کانون هواداران ایران را به رسمیت شناخته و ما را نماینده رسمی خود در ایران اعلام کرده است.
    به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، پس از مذاکرات میان باشگاه چلسی و کانون هواداران چلسی در ایران توافقات لازمه برای رسمیت شناختن کانون هواداران چلسی به عنوان نماینده رسمی هواداران چلسی در ایران کسب شده است و مسئولان باشگاه چلسی در گام اول در صفحه رسمی فیس بوک خود که بیش از هفت میلیون کاربر دارد صفحه کانون ما را در لیست صفحات رسمی خود اعلام کرده است و بزودی لوگوی اختصاصی کانون هواداران چلسی در ایران رو نمایی خواهد شد.

شایان ذکر است کانون هواداران چلسی پس از خدمت 6 ساله به هواداران چلسی در ایران در نهایت توانست خود را به مدیران باشگاه چلسی ثابت کرده و نماینده رسمی باشگاه چلسی در ایران باشد.

در این امر نباید زحمات جناب آقای محسن ثمودی ، مدیریت کانون هواداران چلسی را نادیده گرفت.

لینک صفحه باشگاه چلسی در فیس بوک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لینک صفحه کانون رسمی هواداران ایران در فیس بوک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن: این واقعا خبر خیلی خوبی برای ما طرفداران تیم محبوبمون هست...امیدوارم همگی از کانون خوبمون همایت کنیم.

مدیر کانون : از همه هواداران ممنونم

مدیر کانون هواداران چلسی از تمامی هواداران ایرانی این تیم تشکر کرد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، محسن ثمودی مدیر کانون رسمی هواداران چلسی در ایران که 6 سال پیش گام نخست را برای ایجاد کانونی برای هواداران چلسی برداشته و تاکنون تلاشی بی وقفه برای پشتیبانی هواداران داشته است با ارسال متنی به بخش خبر کانون نوشت :"

بسمه تعالی

با سلام به تمامی هواداران دوست داشتنی تیم فوتبال چلسی در ایران که هرگز تیم چلسی را از مهر و محبت خود محروم نکرده اند و در روزهای تلخ و شیرین همراه این تیم بوده اند.
    روز گذشته رسما باشگاه چلسی در خواست ما را پس از شش سال قبول کرد تا بتوانیم از این پس به عنوان نماینده ای از شما هواداران خوب هموطن باشیم . این امر در خرداد ماه زمانی که با آقای گورلی ، مدیر اجرایی باشگاه هم صحبت شدم تمام شده قلمداد می شد که بالاخره از سوی باشگاه رسما ابلاغ شد و از این پس به طور رسمی زیر نظر باشگاه فعالیت خود را ادامه خواهیم داد.

این یک قدم بزرگ برای ما هواداران ایرانی چلسی خواهد بود که به ما این انگیزه را می دهد تا با حمایت های همیشگی شما و زحمات دوستان خوبم در کانون هواداران بتوانیم به خدمتگزاری خود هرچه بهتر و کاملتر بپردازیم.

این موفقیت کانون را به تک تک شما دوستانی که با حضور خود در محیط های حقیقی و یا مجازی کانون هواداران همراه ما بوده اند ، تبرک گفته و از شما جهت پشتیبانی خوبتان از تیم محبوبمان و کانون هواداران سپاسگزارم.

به امید قهرمانی تیم محبوبمان در تمامی جام ها
    محسن ثمودی – مدیر کانون رسمی هواداران چلسی در ایران

.........
    واقعا خیلی خوشحالم

18. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

عجب آتیش بازی ای چلسی راه انداخته !

نیمه اول : چلسی 4 -0 خنک ( یا گنک یا ... )

دو تا گل هم تورس زده

ویرایش : کالو هم گل پنجم رو زد تا 5-0 این بازی رو ببریم

تبریک
    Last edited by MORINIO; 20-10-2011 at 00:33.

20. این کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •