پدر کی رو در میارن؟
شما وقتی بازی اومد یه سر برو مرکز کامپیوتر ولیعصر اگه تک تک تون بازی فروشی ها نداشتن بازی رو! (غیر شرکتی ها )
بیخیال..جدی نگیرید زیاد..مگه بازی چیه که بخوان پدر کسی رو دربیارن...
پدر کی رو در میارن؟
شما وقتی بازی اومد یه سر برو مرکز کامپیوتر ولیعصر اگه تک تک تون بازی فروشی ها نداشتن بازی رو! (غیر شرکتی ها )
بیخیال..جدی نگیرید زیاد..مگه بازی چیه که بخوان پدر کسی رو دربیارن...
منکر یه سری مشکلاتش مثله نداشتن امکان جستجو و نداشتن باکس شات ( البته مثه اینکه قراره به زودی این مشکل برطرف شه ) نمیشم !!
.
اما مزایای خوبی داره . برای مثال همه ی بازی ها توسط فروشنده تست میشن و همونطور که گفتم بیشتر از 40 تا 60 تا بازی که از اونجا تهیه کردم هیچ کدوم خراب نبودن و نصب و اجرا میشدن بدون مشکلیهمچنین قیمت قابل قبولی داره ( با توجه به هدیه رایگان ) و همچنین بروز بودن !! این بتلفید رو هم که شما میگید چرا زده به زودی دلیلش اینه که هنوز بازی به صورت رسمی منتشر نشده
+
در ضمن شما اگه جای بهتری سراغ دارید معرفی کنید تا استفاده کنیم( البته نه تو این تاپیک --- بلکه تو پروفایل یا پ.خ )
+
بخاطر صحبت های خارج از موضوع اصلی تاپیک هم عذر میخوام از بقیه![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 19-10-2011 at 02:07.
تو شهر ما ک اینجوریه ینی نمیزارن کسی این بازیو بفروشه ،اونام میخوان قایمکی و ب چن نفر بفروشن ،اره ابا ک از اسیاب افتاد تو همه جا پخش میشه ،اولشه اینجوری میکنن.
فروشنده گف ک تو ترانم ب سختی و با قیمت بالا میفروشن
فکر کنم بعضی ها زیادی دارن قضیه رو بزرگش میکنن شاید برای ماهی گرفتن از آب گل آلود .مگه چیه دیگه یه بازی که بیشتر نیست . شما هم زیاد جدی نگیرید .
داداش شما انگار تو مملکت گل و بلبل اسلامی ما زندگی نمی کنی ها.
کلا من یادمه یک سری بازی دیگه که توش موضوع حمله به ایران یا به مسلمانان بود هم تو ایران ممنوع شد.
الان هم که با این جریان سیاسی جدید ضد ایران در امریکا مسولان کشور پخش بازی رو یک حرکت سیاسی بزرگ ضد ایران میدونند .من خودم هم شنیدم پخش نمیشه.
تو کشوری که از نظر رهبرش موسیقی حرامه به نظرت این چنین بازی هایی مجازه؟
Last edited by AlexMercer; 19-10-2011 at 14:23.
اما قضیه جدیه ،تو این کشور اینجورچیزا خیلی جدیه!
بابا دوستان نترسید بلاخره یه جوری گیرتون میاد دیگه.... این سایتهای فروش بازی هم که ماشالله زیاده . قیمتهاشونم انصافا خوبه...
اجازه بدید کرک بازی بیاد بعد برید مغازه و این حرفا..... مگه gta ممنوع نبود؟ سر 1 هفته همه مغازه ها داشتنش!
دوست من پدرشو درمیارن چیه!چرا بعضیا انقدر جو سازی میکنن بهت قول میدم بازی سر وقت میاد بیرون همه سایتها هم میزارنش بجز یه سری سایتها که انگار واقعا به خودشون میخواد حمله بشه.واقعا مسخرست یه چندتا سایت دیدم نوشته ما این بازی رو تحریم میکنیم شما هم به ما بپیوندیدآخه یه بازی انقدر روی شما تاثیر میذاره آقایه بی اراده ای که اینو تویه سایتت میزنی
اگه اینطوری بود اون روسیه هم اینهمه cod رو باید تحریمش میکرد که نکرد هیچ ریس جمهورش خودش بازی میکنه
![]()
روسیه رو با ایران مقایسه میکنی؟در ضمن خود روسیه با پخش کردن بازی ها رو اینترنت ضرر اصلی رو به شرکت های بازی سازی میزنه
اینا همش شایعست که مغازه دارا درست می کنن بازی میاد به هیچ کسی هم گیر نمی دن بخاطر فروشش
کی با حرف من مخالفه؟من زنگ زدم به سی دی فروشی که همیشه ازش می خرم گفت 2 شنبه هفته بعد بیا بازی پخش شده بگیر برو حالشو ببر البته یکم باهاش رفیقما
Last edited by Mool Tee; 19-10-2011 at 14:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)