دوستانی که تیپ 5 دارن میشه یه آمار بگیرن ببینیم دنده 5 با دور موتور دقیقا 3000 سرعتتون چقدره؟
مرسی.
دوستانی که تیپ 5 دارن میشه یه آمار بگیرن ببینیم دنده 5 با دور موتور دقیقا 3000 سرعتتون چقدره؟
مرسی.
من تونستم با کروز رو 110 تا تو جاده دنده 5 دور 3000 فیکس کنم مصرف هم LCD 5.6-6 رو بسته به سربالا و پایین شدن نشون میداد
نه محمد جون خیالت راحت باشه برای شما هم فعاله....!
یه روز بیا یزد تو آفتاب اینجا ماشین رو بذار اون وقت روشن میشه
راستی امروز کلاچ رو که میگیرم یه زدای ویز ویزی ازش میاد!! فکر کنم صدای از اون فنر بالایش باشه..!
برای دوستان هم این صدا هست یا نه؟
من با دور موتور 3000
سرعتم بین 100 و 105 یعنی حدود 102
البته شما رو ماشینت خیلی چیزا نصب کردی رو اون دور موتور 110 تا سرعت خیلی خوبیه.
سایر تیپ 5 دار ها هم اگر یه تست کنن خیلی خوبه
چون گویا به آب بندی مربوط میشه
دیروز با یه تیپ 5 دیگه با دور موتور 3000 و دنده 5 فقط 90 تا تونستم برم. 2500 تا کار کرده بود.
چجوری؟راستی امروز کلاچ رو که میگیرم یه زدای ویز ویزی ازش میاد!! فکر کنم صدای از اون فنر بالایش باشه..!
برای دوستان هم این صدا هست یا نه؟
مثل دری که لولاش روغن نخورده؟
من یبار این صدای که توضیح دادم رو شنیدم.
آره دقیقا همین صدا هست...!
همون فنر رو باید روغن کاریش کرد؟
امروز صداش بیشتر شده بود با هر بار کلاچ گرفتن صداش در میومد!
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
آره دقیقا مال من هم مثل مال شما هست..
دنده 5 دور موتور رو 3 سرعتم بین 100 تا 104 متغییره!
اون صدا که میگید منم داشتم تا زمانی که سیم کلاچ برید بعد که عوض کردن برام دیگه اون صدا رو ندارم فعلا .
آقا اتوماتیکیا تو سبقت نسبت به دستیا چطور عمل میکنه؟
دستیا که تو سبقت حین دنده زیاد کردن یکم افت سرعت پیدا میکنه
منظورتون از افت سرعت تو معکوس از 3 به 2 هست مثلا ؟ یا اینکه با دنده 3 هستین رو سرعت مثلا 90 میخواید از یه ماشین با سرعت 120 سبقت بگیرید ؟
اتومات که یه تاخیر و خنگی مضاعف داره
در مورد دستی هم تو دو حالتی که بالا گفتم اصلا افت سرعت ندارید مگر اینکه هنوز دنده 3 به بالاترین راندمان نرسیده باشه شما بدید 4 که خوب بله افت داره .
مثلا من دیروز صبح که میرفتم رودهن تو جاده دماوند افتاده بودم پشت یه کامیون که یواش هم میرفت دست چپ هم هی ماشین میومد ولی لاین راست حالی بود که من یهو دادم 2 رفتم لاین راست کنار کامیون که دیدم ااا جولوم یه مینی بوس زده کنار اول داشتم بی خیال سبقت از زاست میشدم که گفتم بیخیال گازتو بده که خیلی راحت هم ماشین دور گرفت و از مابینشون یه نیمچه لایی کشیدم و دادم 3 و ماشین هنوز چالاک بود و آمده سبقت های دیگه بدون هیچ افت سرعت هنگام تعویض دنده.
Last edited by isbn; 18-10-2011 at 14:54.
نه منظورم اینه وقتی مثلا تو سربالاییا میخوای سبقت بگیری وقتی میخوای دنده زیاد کنی خب تا بخوای دنده رو از 3 به 4 بیاری باید کلاج بگیری و بعد دنده بدی و بعد گاز که کلش 2 ثانیه نمیشه ولی دورموتور از 3 یه 2 و پایین تر برمیگرده .این کم شدن دور موتور تو اتومات هم هست یا اینکه مثلا رو 3 فورا دنده رو عوض میکنه و نمذاره دورموتور خیلی پایین بیاد؟منظورتون از افت سرعت تو معکوس از 3 به 2 هست مثلا ؟ یا اینکه با دنده 3 هستین رو سرعت مثلا 90 میخواید از یه ماشین با سرعت 120 سبقت بگیرید ؟
اتومات که یه تاخیر و خنگی مضاعف داره
در مورد دستی هم تو دو حالتی که بالا گفتم اصلا افت سرعت ندارید مگر اینکه هنوز دنده 3 به بالاترین راندمان نرسیده باشه شما بدید 4 که خوب بله افت داره .
مثلا یه تیپ 6 و یه تیپ 5 تو سربالایین و کنار هم با سرعت مثلا 80 تا کدوم از کناری جلو میوفته؟ هر دوتاشم میخوان از دنده 3 به 4 دنده عوض کننن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)