تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 41

نام تاپيک: مشاوره برای ارتقای سیستم و کوچ از 1156 به 1155 و سندی بریچ

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

12 مشاوره برای ارتقای سیستم و کوچ از 1156 به 1155 و سندی بریچ

سلام به همگی دوستان و هموطنان گل گلاب.
    دوستان من یه سیستم بر پایه سوکت 755 داشتم که یه اتفاقی افتاد سوخت مین رو فرستادم گرانتی و چون بی سیستم بود یه مین جدید برداشتم و چون سوکت 1155 نبود و قیمتم بدک نبود از یکی از دوستان مین ایسوس p7h55 usb/3 با cpu : G6950 برداشتم.
    چون سیستم قدیمم cpu : core2 quad q6600 8mb Cash داشتم این سی پی یوی سیستم نمیه جدید زیاد به دلم نشنسته، با خود مین مشکل زیادی ندارم ولی سی پی یو با این که کار رو راه می نداز ولی اراضا کننده و جوابگو کارای تخصصی نیست.
    چون بیشتر با سوکتا و چیپست های جدید آشنا شدم تصمیم به فروش سیستم نیمه جدید و خرید مین جدید تر به نام ایسوس P8P67 LE کردم و یه سی پی یو core i5 2300 یا 2400 و اگه قدرت کورآی تری 2100 هم زیاد کم نباشه میشه تو این وضعیت بد اقتصادیم روش حساب کرد.یو اس بی تری هم برام مهمه این مینی هم که گفتم میخوام بخرم گرافیک آنبرد نداره ولی خودم یه 512 از قدیم دارم که فعلا میندازم روش بنابراین فعلا کارت گرافیک بر نمیدارم...
    لازم به ذکره که بودجم پول فروش سیستم نیمه جدید+100 تومن+60 تومن+50 تومن که حداکثر میشه چیزی حداکثر حدود 450 و حداقل 400 تومن....

حالا میریم سر سوالت :

1. حالا با توجه به شرایط من و حال و آینده تکنولوژی کار من درسته؟؟شما یشنهاد بهتری دارید؟

2. این سی پی یو هایی که گفتم کدوم در حد کوتوکواد ذکر شده هستند؟کاربرد L3 در سری کورآی چیست؟الان بین کورآی فایو 6مگ ال تری و کواد هشت مگ کش نوع دوم کدوم قوی تره چرا؟؟

3. به نظر شما گرافیک آنبرد عیبه یا مزیت؟من که این سیستمم داره و زیاد ازش راضی نیستم و گرافیک مستقل رو بهتر به صورت کلی ترجیح میدم

4. از نظر شما با توجه به این شرایط فرشو و ارتقا به 1155 عاقلانه تره یا موندن تو 1156؟
    لازم به ذکره که سیستم نیمه جدید حتی سه هفته از عمرش نمیگذره بلکم کمتر

5. دوستان بی زحمت یه پاور خوب هم معرفی کنید و بگید که رم هشت گیگ هم تو بازار هست و اگه هست ارزش داره آدم یکی بگیره و بندازه یا همون چهار هم زیاده؟؟؟

ممنون و متشکر از دوستانی که توجه دارند

2. این کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان.
    دوستان متخصص کجایید؟بی زحمت پاسخ بدین...

4. این کاربر از hosseingrami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soheil_eshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خب شما اینجا دو گزینه دارید
    گزینه اول خرید مینبردهای سری 1155 که معمولا قیمت بالائی دارند
    خرید یک سیستم amd که نسبت پرفورمنس به هزینه مناسبی دارند
    حالا انتخاب شما بستگی به نوع دیدگاه و نظرتون داره
    اگر در آینده قصد ارتقا به cpu های نسل جدیدتر رو دارید گزینه بهتر یک سیستم amd هست چرا که جدای از بحث کارائی و ... cpu های نسل جدید این شرکت با سوکتهای قدیمی سازگار هستند معمولا البته( تا حالا که اینطور بوده)
    اما اگر قصد ارتقا cpu به نسلهای جدیدتر رو ندارید گزینه بهتر همون اینتل 1155 هست که هزینه بیشتری رو دستتون میزاره
    البته باید در نظر داشته باشید که تغییر پلتفرم یا حتی سوکت هزینه زیادی رو بهتون تحمیل میکنه

6. 2 کاربر از soheil_eshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

خب شما اینجا دو گزینه دارید
    گزینه اول خرید مینبردهای سری 1155 که معمولا قیمت بالائی دارند
    خرید یک سیستم amd که نسبت پرفورمنس به هزینه مناسبی دارند
    حالا انتخاب شما بستگی به نوع دیدگاه و نظرتون داره
    اگر در آینده قصد ارتقا به cpu های نسل جدیدتر رو دارید گزینه بهتر یک سیستم amd هست چرا که جدای از بحث کارائی و ... cpu های نسل جدید این شرکت با سوکتهای قدیمی سازگار هستند معمولا البته( تا حالا که اینطور بوده)
    اما اگر قصد ارتقا cpu به نسلهای جدیدتر رو ندارید گزینه بهتر همون اینتل 1155 هست که هزینه بیشتری رو دستتون میزاره
    البته باید در نظر داشته باشید که تغییر پلتفرم یا حتی سوکت هزینه زیادی رو بهتون تحمیل میکنه
    نه ممنونم نمیخوام به سمت ای ام دی برم.دلیلی خاصی هم ندارم.با توجه به همین 1155 یشنهادتون چیه؟
    بی زحمت سوالات اول تاپیک رو هم با نقل قول پاسخ بده

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

1. حالا با توجه به شرایط من و حال و آینده تکنولوژی کار من درسته؟؟شما یشنهاد بهتری دارید؟
    همونطور که گفتم اگه به فکر ارتقا با کمترین هزینه در آینده هستید amd رو پیشنهاد میکنم
    اما اگه هزینه براتون فرقی نداره همین 1155 موارد خوبی رو ارائه میده

2. این سی پی یو هایی که گفتم کدوم در حد کوتوکواد ذکر شده هستند؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. به نظر شما گرافیک آنبرد عیبه یا مزیت؟من که این سیستمم داره و زیاد ازش راضی نیستم و گرافیک مستقل رو بهتر به صورت کلی ترجیح میدم
    مزیته برای کسانی که فعلا پول خرید کارت گرافیک ندارند و برای کسانی هم که پولشو دارند فرق خاصی نخواهد داشت

4. از نظر شما با توجه به این شرایط فرشو و ارتقا به 1155 عاقلانه تره یا موندن تو 1156؟
    به نظرم بگزارید سری جدید اینتل بیاد تا قیمت 1155 دراپ بخوره که قیمت سیستم شما هم همین قضیه شاملش میشه پس 3 حالت میتونید انجام بدید
    حالت اول اینه که همینکه این سیستم رو فروختید برید یه 1155 بخرید و هزینه افت قیمت رو بپردازید
    حالت دوم اینکه این سیستمتون رو بفروشید و یه مدت صبر کنید تا سری جدید اینتل بیاد به بازار
    و سوم اینکه برای cpu 1155 هزینه زیادی انجام ندید و بعد از افت قیمت این خانواده یکی قدرتمندشو بردارید

5. رم هشت گیگ هم تو بازار هست و اگه هست ارزش داره آدم یکی بگیره و بندازه یا همون چهار هم زیاده؟؟؟
    بستگی به کارتون داره که چه استفاده ای میخواید انجام بدید
    اگه کار خونگی هست همون 4 کفایت میکنه اما اگه نه دو تا 4 بگیرید کارائی به مراتب بهتری رو بهتون میده
    Last edited by soheil_eshghi; 20-10-2011 at 00:28.

9. این کاربر از soheil_eshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

1. داداش من مشکل هزینه هم دارم ولی میخوام که رو اینتل باشه نه ای ام دی،زیاد نمیخوام به این سمت برم..
    2. ممنون. ولی میخواستم بدونم که این g6950 سی پی یوش در چه حده؟؟؟خودم دارمش ولی منو نگرفتم.میترسم به کسی که میفروشمش که ارضاش نکنه..یه بررسی ازش میخوام البته تجربت رو میخوام..
    راستی شاید جاش اینجا نباشه ولی مدتی شده که سی پی یو در وین سون در قسمت پرفورمنس رو صددرصده.قضیه چیه؟من کاری نکردم برا چی یکدفعه اینجوری شد؟نسوزه؟
    3. جدا از بحث شما رفیقای متخصص بیشتر گفتند که آنبرد علکی در مدار نباشه بهتره.در کل
    4. منظورت از این سری جدید اینتل چیه؟همون ای وی بریچ رو میگی؟
    خوب پس به نظرن من ارتقا بدم و کورآی تری 2100 رو بردارم بهتره؟آخه من شرایطی دارم که دیگه شاید تا مدتی نتونم ارتقاش بدم.خانواده اعدام میکنند..

در حالت اول تاوان افت قیمت به نظرت چه قدر خواهد بود.حداکثر؟؟
    در حالت دوم خوب نمیتونم بی سیستم باشم که....
    و در حالت سوم که طبع دل من هست.زیاد مثلا این 2300 با این 2100 تفاوت قیمت جندانی ندارند.درست میگم؟؟

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سلام.

چون بیشتر با سوکتا و چیپست های جدید آشنا شدم تصمیم به فروش سیستم نیمه جدید و خرید مین جدید تر به نام ایسوس P8P67 LE کردم و یه سی پی یو core i5 2300 یا 2400 و اگه قدرت کورآی تری 2100 هم زیاد کم نباشه میشه تو این وضعیت بد اقتصادیم روش حساب کرد.یو اس بی تری هم برام مهمه این مینی هم که گفتم میخوام بخرم گرافیک آنبرد نداره ولی خودم یه 512 از قدیم دارم که فعلا میندازم روش بنابراین فعلا کارت گرافیک بر نمیدارم...
    سری Sandy Bridge اینتل دیگه گرافیک آنبردی روی مادربرد وجود نداره... گرافیک مجتمع روی خود CPU هست که شما برای استفاده از اون باید مادربرد با خروجی تصویر تهیه کنید...

مشکلی نیست... میتونید برای نسل آینده Intel صبر کنید ولی در کل Sandy Bridge ها پردازنده های بسیار عالی هستند...

2. این سی پی یو هایی که گفتم کدوم در حد کوتوکواد ذکر شده هستند؟کاربرد L3 در سری کورآی چیست؟الان بین کورآی فایو 6مگ ال تری و کواد هشت مگ کش نوع دوم کدوم قوی تره چرا؟؟
    سری جدید قوی ترن...

Cache L3 هم کارش ذخیره اطلاعات برای دسترسی سریعتر پردازنده به اون هاست، در کل کار کش همینه... L1 - L2 - L3 هر سه این کارو انجام میدن ولی با سرعت متفاوت.

البته در این سری گه از گرافیک مجتمع استفاده کنید از Cache L3 برای گرافیک مجتمع هم استفاده میکنه.

گرافیک مجتمع سری Sandy Bridge قدرت مناسبی داره و حتی گیم های روز نه چندان سنگین رو در تنظیمات پایین میتونید اجرا کنید...

خوب اگه بتونید پردازنده رو عوض کنید، خیلی در هزینه صرفه جویی میشه... با خودتونه... ولی یه CPU مناسب اگه تهیه کنید، موندن در 1156 در کل بهتره.(از نظر قیمت نسبت به کارایی برای شما)

5. دوستان بی زحمت یه پاور خوب هم معرفی کنید و بگید که رم هشت گیگ هم تو بازار هست و اگه هست ارزش داره آدم یکی بگیره و بندازه یا همون چهار هم زیاده؟؟؟
    برای پاور مشخصات دقیق سیستم رو بگید...

رم هم 4GB کاملا کافیه برای کار های عادی و بعضا حرفه‌ای.

همونطور که گفتم اگه به فکر ارتقا با کمترین هزینه در آینده هستید amd رو پیشنهاد میکنم
    دلیل پافشاری شما روی AMD چی هست...؟ ارتقا که بخواد به پردازنده های بولدوزر ختم بشه همون بهتر که نشه!

راستی شاید جاش اینجا نباشه ولی مدتی شده که سی پی یو در وین سون در قسمت پرفورمنس رو صددرصده.قضیه چیه؟من کاری نکردم برا چی یکدفعه اینجوری شد؟نسوزه؟
    احتمالا ویروس هست... با یک آنتی ویروس مطمئن و آپدیت سیستم رو اسکن کنید...

2. ممنون. ولی میخواستم بدونم که این g6950 سی پی یوش در چه حده؟؟؟خودم دارمش ولی منو نگرفتم.میترسم به کسی که میفروشمش که ارضاش نکنه..یه بررسی ازش میخوام البته تجربت رو میخوام..

پیروز باشید.
    Last edited by Erfan.; 20-10-2011 at 12:31.

12. 5 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

12

سلام.

سری Sandy Bridge اینتل دیگه گرافیک آنبردی روی مادربرد وجود نداره... گرافیک مجتمع روی خود CPU هست که شما برای استفاده از اون باید مادربرد با خروجی تصویر تهیه کنید...

مشکلی نیست... میتونید برای نسل آینده Intel صبر کنید ولی در کل Sandy Bridge ها پردازنده های بسیار عالی هستند...

سری جدید قوی ترن...

Cache L3 هم کارش ذخیره اطلاعات برای دسترسی سریعتر پردازنده به اون هاست، در کل کار کش همینه... L1 - L2 - L3 هر سه این کارو انجام میدن ولی با سرعت متفاوت.

البته در این سری گه از گرافیک مجتمع استفاده کنید از Cache L3 برای گرافیک مجتمع هم استفاده میکنه.

گرافیک مجتمع سری Sandy Bridge قدرت مناسبی داره و حتی گیم های روز نه چندان سنگین رو در تنظیمات پایین میتونید اجرا کنید...

خوب اگه بتونید پردازنده رو عوض کنید، خیلی در هزینه صرفه جویی میشه... با خودتونه... ولی یه CPU مناسب اگه تهیه کنید، موندن در 1156 در کل بهتره.(از نظر قیمت نسبت به کارایی برای شما)

برای پاور مشخصات دقیق سیستم رو بگید...

رم هم 4GB کاملا کافیه برای کار های عادی و بعضا حرفه‌ای.

دلیل پافشاری شما روی AMD چی هست...؟ ارتقا که بخواد به پردازنده های بولدوزر ختم بشه همون بهتر که نشه!

احتمالا ویروس هست... با یک آنتی ویروس مطمئن و آپدیت سیستم رو اسکن کنید...

پیروز باشید.
    سلام داداش.ممنون از پاسخ کاملت..
    خوب این گرافیک مجتمع خوبه یا بد؟چرا؟با این مینای عادی نمیشه ازش استفاده کرد؟ولی به نظر من گرافیک مجزا بازم بهتره....برا چی این کار رو کردند؟؟؟

1. خوب با توجه به شرایط کلی و تحربه شما بهتر نیست کوچ کنم به 1155؟سری جدیدتری که نیست اخه اگه هم باشه قیمت خیلی میره بالا...

2.خوب درسته.ولی آخه در سری سوکت 755 که کش سطح دو بود کشش مقدار بالا بود ولی سری کورآی کش سطح دو کمه ولی سطح سه بیشتر.برا چی اینجوریه؟

3. این رو جدی گفتی؟در چه حد اگه خواستی باشیم مثلا در حد گرافیک چند مگه؟؟

4. خوب اگه پردازنده مثلا عوض شه.دیگه برای ارتقای آینده مشکل پیش میاد این طور نیست؟؟؟
    در حالی که 1155 از ایوی بریچ هم ساپورت میکنه..

5. مشخصات دقیق سیستم آینده هم:
    mainboard : P8P67 LE asus
    cpu : اگه پول بود 2300 یا 2400 و اگه نبود 2100
    ram : اگه پول بود یا یک تک اسلات چهار گیگ یا دو تا دو گیگ و اگه نبود یک دو گیگ جیل از قبل دارم
    graphic : 8600 gt از قبل دارم

6. خوب پس در کل چیز متوسطی هست درسته؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مگه فقط بلدوزر هست تو این دنیا
    من گفتم ارتقا اونم نه الان
    سال دیگه
    دو سال دیگه
    سه سال دیگه که سریهای جدید amd اومد
    در هر حال سری های جدید cpu های amd که تقریبا هر دو سال یک بار به بازار عرضه میشه میتونه روی سوکتهای قبلیش نصب بشه اما اینتل کجا این قابلیت رو به مشتریانش ارائه داده؟!!!
    من منکر قدرت اینتل نیستم
    قدرتمنترین cpu جهان رو اینتل تولید میکنه اما به چه قیمتی؟
    در اینتل برای ارتقا باید هم مینبرد و هم cpu رو عوض کنید
    اما amd تنها خرج cpu رو روی دستتون میزاره
    اینتل در زمینه ارتقا کمتر به مشتریانش اهمیت میده درست عکس رقیبش
    پس بیاید اینقدر حال نگر نباشید

15. این کاربر از soheil_eshghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سلام داداش.ممنون از پاسخ کاملت..
    خوب این گرافیک مجتمع خوبه یا بد؟چرا؟با این مینای عادی نمیشه ازش استفاده کرد؟ولی به نظر من گرافیک مجزا بازم بهتره....برا چی این کار رو کردند؟؟؟
    خواهش...

بسیار عالی هست، چون به صورت On-Die با CPU هست و تاخیر کم میشه و هماهنگی کامل با CPU داره... البته این ویژگی در CPU های سوکت 1156 (بعضی هاشون) وجود داره ولی نه به صورت On-Die و نه به این قدرت...

1. خوب با توجه به شرایط کلی و تحربه شما بهتر نیست کوچ کنم به 1155؟سری جدیدتری که نیست اخه اگه هم باشه قیمت خیلی میره بالا...
    گفتم که، کار خوبیه ولی با خرید یه CPU بهتر در همین 1156 هم میتونید کارایی مناسب بگیرید... ولی خوب 1155 دیگه بهتره.

2.خوب درسته.ولی آخه در سری سوکت 755 که کش سطح دو بود کشش مقدار بالا بود ولی سری کورآی کش سطح دو کمه ولی سطح سه بیشتر.برا چی اینجوریه؟
    همون طور که گفتم گرافیک مجتمع هم از کش سطح 3 استفاده میکنه... مهم ترین کش هم کش سطح 1 هست... کم و زیاد شدنش هم به معماریشون مربوط میشه.

3. این رو جدی گفتی؟در چه حد اگه خواستی باشیم مثلا در حد گرافیک چند مگه؟؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    4. خوب اگه پردازنده مثلا عوض شه.دیگه برای ارتقای آینده مشکل پیش میاد این طور نیست؟؟؟
    در حالی که 1155 از ایوی بریچ هم ساپورت میکنه..
    درسته... نهایتا تا I7 870 میتونید ارتقا بدید.

5. مشخصات دقیق سیستم آینده هم:
    mainboard : P8P67 LE asus
    cpu : اگه پول بود 2300 یا 2400 و اگه نبود 2100
    ram : اگه پول بود یا یک تک اسلات چهار گیگ یا دو تا دو گیگ و اگه نبود یک دو گیگ جیل از قبل دارم
    graphic : 8600 gt از قبل دارم
    خوب کارت گرافیکتون بد نیست... و میتونید ازش استفاده کنید... از این مجتمع هم قوی تره

6. خوب پس در کل چیز متوسطی هست درسته؟
    CPU بسیار قدرتمنده... در کل در رده متوسط رو به بالا میشه، ولی اصلا CPU رو دست کم نگیرید

---------- Post added at 11:46 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------

مگه فقط بلدوزر هست تو این دنیا
    من گفتم ارتقا اونم نه الان
    سال دیگه
    دو سال دیگه
    سه سال دیگه که سریهای جدید amd اومد
    در هر حال سری های جدید cpu های amd که تقریبا هر دو سال یک بار به بازار عرضه میشه میتونه روی سوکتهای قبلیش نصب بشه اما اینتل کجا این قابلیت رو به مشتریانش ارائه داده؟!!!
    من منکر قدرت اینتل نیستم
    قدرتمنترین cpu جهان رو اینتل تولید میکنه اما به چه قیمتی؟
    در اینتل برای ارتقا باید هم مینبرد و هم cpu رو عوض کنید
    اما amd تنها خرج cpu رو روی دستتون میزاره
    اینتل در زمینه ارتقا کمتر به مشتریانش اهمیت میده درست عکس رقیبش
    پس بیاید اینقدر حال نگر نباشید
    ارتقا برای 2 سال دیگه، 3 سال دیگه؟؟؟!!!

ملاک خرید پس باید 2-3 سال دیگه باشه؟

تا 2-3 سال دیگه شما مطمئنید این AM3+ میتونه از نسل آینده AMD پشتیبانی کنه؟

سری بعدی اینتل هم 1155 هست...! این هم مد نظر داشته باشید!

با افتضاح بولدوزر؛ اصلا روی AMD حساب نکنید...

اهمیت به مشتریان و ... هم حرف های الکی هست و هر کدوم از این شرکت ها قدرت داشته باشن یه کارو انجام میدن.

پیروز باشید.

17. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •