خب آپدیت الان انجام شد و ظاهرا هیچ مشکلی به وجود نیامده
خب آپدیت الان انجام شد و ظاهرا هیچ مشکلی به وجود نیامده
وقتی یه باکس پلی اند کیت شارژ میخری توش یک سیم برای شارز از طریق کنسول هست و یک تیکه جداگانه که به جای اون قاب که باطری هایaaرو میزاری قرارش میدی به جای اون و میشه یه باطری
اینم عکس:
مدل دوبل فقط تو محتویات فرق داره اون دو تا باطری داره.
والا من مدل سه تیکه ندیدم و اطلاعاتی در موردش ندارم.
------------------------------
خوب بستگی به ورژنlt+تون و داشبردی که میخواید بهش آبدیت کنید فرق میکنه
--------------------------------
نه نیست باشه هم قیمتش نجومیه چی کار داری خوب یه اسلیم بخر قیمتشون خیلی اومده پاییین
--------------------------------
ممنون از زحمات ساجد عزیز
این رو اضافه کنم پول دادن بالای این شارژ کیت کار احمقانه ای هست که خودم انجام دادم و الان مثل چیز... پشیمونم
ملی پول دادم بعد مدت کوتاهی این باطری قابل شارژ کیت فاسد میشه و شارژ نگه نمی داره کل تمرکزت رو جای بازی باید بذاری رو اینکه یکی دو ساعت دیگه باید سیم رو بزنی که شارژ بشه دم به دقیقه با سیم و کابل شارژر ور بری آخه این شد وایرلس مثلا؟ جای پولی که می خوایین بدین بابت شارژ کیت همون مبلغ رو بدین آلکالاین بگیرید من خود جفتی می خرم 1000 تومن باطری سونی البته از جای خاصی می گیرم ارزون در میاد اونم همیشه استفاده نمی کنم وقتی با یکی بازی می کنم یا شلوغ میشه باطری میندازم معمولا زمانی که برای ساعات طولانی بازی می کنم سیم وصل میکنم اینطوری قناعت هم میشه به نظرم یک کابل تکی خیلی بهتره... نظرات شخصی بود
سلام
من دیروز ال تی 2 و ریختم بعد از روشن کردم نفهمیده رفتم تو کنسول سیتسنگ و میموری رو کلا فرمت کردم الان یه اواتار و یه پروفایل جدید ساختم ولی بعد از هر خاموش و روشن کردن کسنول باید خودم برم سویچ کنم رو پروفایل چطوری میشه اتوماتیک وقتی کنسول روشن بشه رو پروفایلم ساین این بشه
با سپاس
باید تو قسمت Setting پروفایلت Sign-in Perference رو بذاری رو Auto Sing-in ! ( چشم بسته گفتم ممکنه جزییاتش فرق کنه !)
خداروشکر انقدر دوستان خوب فعالیت میکنن که دیگه جا واسه ما نزاشتن ! باعث خوشحالیه
دست همگی درد نکنه
موفق باشید
سلام دوستان من چند روزه یه اسلیم 4 گیگ گرفتم اولش دستگاه با وایرلسش به مودم وصل میشد ولی از دیروز که میخواستم کانکت بشم تو قسمت network که میرم میزنم برا پیدا کردن وایرلسا این پیغام میاد
to use a wireless internet connection connect an xbox 360 wirless networking addapter to your console
دوستان اگه مشکل سخت افزاری پیش اومده لطفا سریع بگین چون 1 هفته نشده گرفتم کنسولو
الان این lt که اومده رو نصب کنیم تا چه مدت دیگه احتیاج به اپدیت دوباره نداریم؟
کسی اینجا اسلیم داره؟ ال تی ریخته و بدون مشکل بازی ها رو میاره؟فورزا 4 هم مشکلی براش نیست؟
=============
بعد اینکه بازی های قدیمی مثل کمبت هم بدون مشکل اجرا میکنه دیگه نه؟
اپدیت جدید والا دقیق نمی دونم یکی میگفت تا 1 ماه دیگه یه اپدیت دیگه میاد
ولی بازیا بجز forza 4 من مشکلی نداشتم forza 4 خیلیا مشکل دارن تقریبا بازی کنی 90 % فلگ میشی مشکلشم سره رایت بازیشه ناقص رایت میشه برا همین امنیتش پایینه این بازی
می خوام یک اسلیم بخرم ولی اداپتورش رو می خوام نخرم و اسلیم رو با اداپتور کنسول قبلیم که فت جاسپر بود وصل کنم!!
سوالم اینجاست که چون اداپتور فت 150 وات هست و اداپتور اسلیم 135 وات هست (اگه اشتبا نکنم ) این مشکل ساز نمی شه تو دراز مدت؟
چون مغازه دار گفت از لحاظ جواب دادن که جواب می ده با این تبدیلی ..
سوال دوم اگه این کارو بکنم مصرف برقش 150 وات می شه یا 135 وات ؟
لطفا اگه جواب سوال رو نمی دونید جواب ندید و اگه شک دارید و مطمئن نیستید بگید که مطمئن نیستید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)