تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2791 از 3195 اولاول ... 17912291269127412781278727882789279027912792279327942795280128412891 ... آخرآخر
نمايش نتايج 27,901 به 27,910 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه shayan2626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    au

پيش فرض

چندبار اين كارو كردم نشد كه نشد.
    بعضي وقت ها بعد از چند مدت كه دباره بگذارم شانسي نصب ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ولي اينجور فايده نداره مي خوام ببينم كاري هست كه بتونم بكنم.مرسي
    اگه بيرونم بدم كاري هست كه بتونن بكنن؟
    مثلا بازي fifa12 رو رايت كردم وسط نصب ارور cant read ميده!!!
    خيلي ناراحتم!
    دارم شك ميكنم كه ايكس باكسم خرابه!
    دست دارم برم يه اسليم اصل بخرم و از اين به بعد همش بازي اصل بخرم!حيف كه نميشه
    Last edited by shayan2626; 16-10-2011 at 15:11.

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

چندبار اين كارو كردم نشد كه نشد.
    بعضي وقت ها بعد از چند مدت كه دباره بگذارم شانسي نصب ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ولي اينجور فايده نداره مي خوام ببينم كاري هست كه بتونم بكنم.مرسي
    اگه بيرونم بدم كاري هست كه بتونن بكنن؟
    مثلا بازي fifa12 رو رايت كردم وسط نصب ارور cant read ميده!!!
    خيلي ناراحتم!
    دارم شك ميكنم كه ايكس باكسم خرابه!
    دست دارم برم يه اسليم اصل بخرم و از اين به بعد همش بازي اصل بخرم!حيف كه نميشه
    شما بازی ها تو از بیرون میخری یا همشو خودت رایت میکنه؟اگه خودت رایت میکنی و اینجوری میشه بدون یه جا اشتیاه داری یا دیسکت مرغوب نیست یا رایتر ای مرغوب نیست و...ولی اگه از بیرون میخری احتمالا یا اون همین اشتباه هارو میکنه یا هم اینکه لنز درایو ات مشکل داره وقتی بازی میخری بگو برات تست کنه که ببینی مشکل از کجاست اگه تست کرد اجرا شد و تو کنسول تو اجرا نشد احتمالا لنز درایوت مشکل دار هست که باید بدی بیرون حلش کنن برات
    البته بگم ها با اومدن دیسک هایxgd3این مشکل خیلی خیلی فرا گیر شده یا از اول اجرا نمیشه یا وسط بازی میاد بیرون میگه نمیتونم بخونم بازی هایی مثلgow3وforza4از بازی هایxgd3هستند
    راستی شما با کل بازی ها این مشکلو داری؟
    راستی لازم نیست دنبال اسلیم بری صبر کن مشکلتو حل کنیم اگه حل نشد به فکر خریدن اسلیم باش
    Last edited by s.j-rez; 16-10-2011 at 15:19.

3. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند روزیه فورزا 4 رو گرفتم و این بلاها سرم اومده:
    اولش نیم ساعت کار کرد و بعد شروع کرد به گیر کردن تو صفحه لودینگ. البته با xbox guide میشد اومد تو داشبورد (فریز نبود)
    فرداش درست شد و یه روز کار کرد
    تازه داشتم به جاهای خوبش میرسیدم که که ارور زیرو داد و از بازی اومد بیرون و الان هم هر دفعه حدود 10 دقیقه بعد از شروع بازی این ارورو میده و میاد بیرون. (متن ارور دقیقا این نیست)
    your game disc is currupted. make sure you are using an official forza motorsport 4 disc
    ظاهرا خودشم شک داره که بازی خرابه یا دیسک کپیه غیر قانونیه. فرقی نداره بازی از رو دیسک اجرا شه یا هارد. یکی رو jtag همه بازیو رو هارد داره بازم این ارورو میگیره. در ضمن من بعد از LT2 به لایو وصل نشدم و داشبوردیو که یکی دو روز پیش اومده ندارم.
    اها راستی تو گیرز 3 هم دو سه بار وسط بازی فریز کرد ولی میشد با guide از بازی خارج شد بدون خاموش کردن کنسول.
    کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟

آخر فروم باز s.j-rez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مراغه.......... نام:ساجد

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند روزیه فورزا 4 رو گرفتم و این بلاها سرم اومده:
    اولش نیم ساعت کار کرد و بعد شروع کرد به گیر کردن تو صفحه لودینگ. البته با xbox guide میشد اومد تو داشبورد (فریز نبود)
    فرداش درست شد و یه روز کار کرد
    تازه داشتم به جاهای خوبش میرسیدم که که ارور زیرو داد و از بازی اومد بیرون و الان هم هر دفعه حدود 10 دقیقه بعد از شروع بازی این ارورو میده و میاد بیرون. (متن ارور دقیقا این نیست)
    your game disc is currupted. make sure you are using an official forza motorsport 4 disc
    ظاهرا خودشم شک داره که بازی خرابه یا دیسک کپیه غیر قانونیه. فرقی نداره بازی از رو دیسک اجرا شه یا هارد. یکی رو jtag همه بازیو رو هارد داره بازم این ارورو میگیره. در ضمن من بعد از LT2 به لایو وصل نشدم و داشبوردیو که یکی دو روز پیش اومده ندارم.
    اها راستی تو گیرز 3 هم دو سه بار وسط بازی فریز کرد ولی میشد با guide از بازی خارج شد بدون خاموش کردن کنسول.
    کس دیگه ای هم این مشکلو داره؟
    این مشکل دیسک هایxgd3هست که ایجاد کرده و c4evaهم گفته در حال ساخت یه رایتر مخصوص هست چون همه ی محتویات بازی رو نتونستن کپی کننن این مشکلات به وجود میاد از حدود5تا بازی تقریبا3تاش اینجوری میشه چاره اینه که بازی رو عوض کنی و شانس بیاری بازی سالم باشه یا صبر کنی تا این رایترc4بیاد.

6. 2 کاربر از s.j-rez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shayan2626's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    au

پيش فرض

شما بازی ها تو از بیرون میخری یا همشو خودت رایت میکنه؟اگه خودت رایت میکنی و اینجوری میشه بدون یه جا اشتیاه داری یا دیسکت مرغوب نیست یا رایتر ای مرغوب نیست و...ولی اگه از بیرون میخری احتمالا یا اون همین اشتباه هارو میکنه یا هم اینکه لنز درایو ات مشکل داره وقتی بازی میخری بگو برات تست کنه که ببینی مشکل از کجاست اگه تست کرد اجرا شد و تو کنسول تو اجرا نشد احتمالا لنز درایوت مشکل دار هست که باید بدی بیرون حلش کنن برات
    البته بگم ها با اومدن دیسک هایxgd3این مشکل خیلی خیلی فرا گیر شده یا از اول اجرا نمیشه یا وسط بازی میاد بیرون میگه نمیتونم بخونم بازی هایی مثلgow3وforza4از بازی هایxgd3هستند
    راستی شما با کل بازی ها این مشکلو داری؟
    راستی لازم نیست دنبال اسلیم بری صبر کن مشکلتو حل کنیم اگه حل نشد به فکر خریدن اسلیم باش
    هم مي خرم هم رايت ميكنم ولي بيشتر بازي هايي كه از بيرون ميخرم اين مشكلو داره و وقتي خودم رايت ميكنم مشكلي پيش نمياد ‌البته رو dvd هاي خوب رايت ميكنم ولي نمي دونم چرافيفا اينجوري شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در ضمن اگه بدم بيرون درستش كنم چيكار ميكنن ميترسم بدترش كنن
    راستي همه ي دوستام همينجوري بازي ميكنن وبازي رو رايت نميكنن ولي اينجوري xbox مثل تراكتور صدا ميده براي همين من همه ي بازي هامو نصب ميكنم

داره خودمونی میشه yadam.nemiad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام به همه من اسلیم 0225 از 1.9 به 2 آپدیت کردم البته بعد از اینکه کلی مادربوردهای مختلفو امتحان کردم . یه مشکلی هست بعد از لود کی و فرم ویر درایو بردم تو وندور و بعد رایت کل مراحل رایت بخوبی پیش رفت 4سطر رایت داد تو لوگ بعد verify بعد نوشت stage 2 failed بعدش stage 1 failed بعد یه جمله ای که آخرش restored داشت (متاسفانه لوگ برنامه رو سیو نکردم یادم نیست جمله چی بود) ولی الان gears3 ,forza4 اجرا میشه بنظرتون فرم ویر بخوبی رایت شده چون الان چندساعتی میشه دارم بازی میکنم اروری نیست.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تا الان من هر کسی که LT+ زده رو باهاش صحبت کردم ، Verify Failed شده البته واسه خودم هر دفعه زدم فیلد نزده واسه وریفای ، کلا جانگل به من لطف داره
    مشکلی نیست اصلا ; )

10. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان این پلی اند شارژ کیت چیه و دوبل و سه تیکش چه فرقی باهم دارن ؟
    اگه میشه یه عکس هم ازش بزارین.

داره خودمونی میشه adolf32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان الان ایکس باکس الایت تو بازار هست ؟؟ کسی قیمتش هم میدونه ؟؟؟

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

آپدیت رسمی خود ایک باکس رو اگه رو دستگاه کرک شده اجرا کنیم مشکلی پیش میاره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •