سلام عزیزان من یه لب تاب خوب برای کار رندر مکس و ویری میخام ولی موندم حی بگیرم میرم تو بازار میگن HP6199خوبه ولی خرابیش بالاست ASUS N53SN هم میگن خوبه خودم هم خوشم از DELL نمیاد به نظر شما چیکار کنم خیلی عجله دارم مرسی دوستان![]()
سلام عزیزان من یه لب تاب خوب برای کار رندر مکس و ویری میخام ولی موندم حی بگیرم میرم تو بازار میگن HP6199خوبه ولی خرابیش بالاست ASUS N53SN هم میگن خوبه خودم هم خوشم از DELL نمیاد به نظر شما چیکار کنم خیلی عجله دارم مرسی دوستان![]()
asus بگیری هم گارانتی معتبری داره هم آمار خرابیش پایینه. مدل n55 هم در نظر بگیر چون گرافیکش 555 2 گیگ هستش
سلام
من هم مدلی که دوستان گفتن رو پیشنهاد میدم . :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
.
.
شما بهتره همون Asus N55SF رو بخری.....گارانتی خوبی هم داره
خودم هم نظرم رو asus ولی دوستام میگن hp بهتره بیشتر رو گرافیکش میگن 6770ati خیلی توپه حالا راست میگن hpخرابیش بالاست یا دروغه n53sn هم بد نیست ramesh 8 .cpu 2630 i7 vga gt 2gig hdd 750تو رو خدا مشاوره خوب بکنید که خیلی مهمه برا رندر ویری میخام
Last edited by 3dkhorshid; 22-10-2011 at 15:31.
گول کانقیگ بالای hp را نخور من قبلا dv2000 داشتم سر یکسال نشده گرافیکش به باد فنا رفت می تونی سری به تاپیکش بزنی ببینی چه مشکلاتی داره
.
.
.
.
HP تو سری های جدید از DV6 خوب کار کرده دیگه از داغ کردن و خرابی خبری نیست....گرمای لپ تاپ الان با توجه به CPU قوی طبیعی هستش اما کیفیت صفحه این مدل 6199 به Asus N55SF نمیرسه....گارانتی Asus بهتره
اگه میخوای اسسو بگیری حتما همین مدل N55 رو بگیر
گرافیک 6770 و 555 هم در سطح هم هستن از اون نظر هم مشکلی نیست
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)