تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 3 از 3

نام تاپيک: مشکل با گرافیک آنبرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه hno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض مشکل با گرافیک آنبرد

سلام دوستان
    خسته نباشید

من تازگی یک سیستم بستم . گرافیکش آنبرد هست . مادردش Foxconn a76ml-k هست . گرافیک آنبردش amd 760G هست .

رمم 4 هست ، فروشنده میگفت که این مدل گرفیک تا 512 ریل رو جواب میده . جالب اینجاست که الان یک سیستم کنار من هست با گرافیک آنبرد nvidia که 512 ریل هست و رم 2 . الان وقتی هردومون بازی call of duty 1 رو باز میکنیم روی سیستم اون خیلی خوب جواب میده ولی روی سیستم من که گرافیکش آنبرد هست ، صفحه تیکه تیکه حرکت میکنه حتی تا آخرین درجه کیفیت بازی رو هم که کم کنم ، بازم خیلی تیکه تیکه میشه که احتمال 99 درصد مشکل گرافیک هست . البته نمیدونم چرا modern warfarm2 رو بدون هیچ مشکلی جواب میده ولی modern warfam1 تیکه تیکه هست .

میخواستم ببینم آیا در این مدل ، میشه گرافیک رو ارتقا داد ؟ یعنی مثلا یک کارت گرافیک مجزا بگیرم که بتونم بذارم روش و با گرافیک آنبردش جمع بشه و قدرت رو ببره بالاتر ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر

آخر فروم باز Erfan.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    خسته نباشید

من تازگی یک سیستم بستم . گرافیکش آنبرد هست . مادردش Foxconn a76ml-k هست . گرافیک آنبردش amd 760G هست .

رمم 4 هست ، فروشنده میگفت که این مدل گرفیک تا 512 ریل رو جواب میده . جالب اینجاست که الان یک سیستم کنار من هست با گرافیک آنبرد nvidia که 512 ریل هست و رم 2 . الان وقتی هردومون بازی call of duty 1 رو باز میکنیم روی سیستم اون خیلی خوب جواب میده ولی روی سیستم من که گرافیکش آنبرد هست ، صفحه تیکه تیکه حرکت میکنه حتی تا آخرین درجه کیفیت بازی رو هم که کم کنم ، بازم خیلی تیکه تیکه میشه که احتمال 99 درصد مشکل گرافیک هست . البته نمیدونم چرا modern warfarm2 رو بدون هیچ مشکلی جواب میده ولی modern warfam1 تیکه تیکه هست .

میخواستم ببینم آیا در این مدل ، میشه گرافیک رو ارتقا داد ؟ یعنی مثلا یک کارت گرافیک مجزا بگیرم که بتونم بذارم روش و با گرافیک آنبردش جمع بشه و قدرت رو ببره بالاتر ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
    با تشکر
    دوست من گرافيك آنبرد براي بازي طراحي نشده اونم با گرافيك بالا و اين كه در حد ريل باشه كاملاً غلط هست چون حافظه رو از رم شير مي كنه و اين خودش يه گلوگاه به حساب مياد و سرعت رو مياره پايين پس هرگز همچين اصطلاحي رو براي گرافيك آنبرد به كار نبريد.
    شما مشخصات سيستمت رو به طور كامل بنويس ، ممكنه سي پي يو شما هم از سي پي يو دوستتون كم تر باشه هميشه دو سيستم رو كه با هم مقايسه مي كنيد بايد تمام اجزاش يكسان باشه.
    در مورد خريد كارت گرافيك اگه اسلات pci express روي مادربردتون باشه قطع به يقين مي توني يه كارت گرافيك بخري و روي سيستمت نصب كني و كلاً گرافيك آنبرد رو غير فعال كني.
    موفق باشي دوست من.

---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------

در ضمن دوست من مادربرد شما اسلات pci express رو ساپورت مي كنه.
    موفق باشي.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست من گرافيك آنبرد براي بازي طراحي نشده اونم با گرافيك بالا و اين كه در حد ريل باشه كاملاً غلط هست چون حافظه رو از رم شير مي كنه و اين خودش يه گلوگاه به حساب مياد و سرعت رو مياره پايين پس هرگز همچين اصطلاحي رو براي گرافيك آنبرد به كار نبريد.
    شما مشخصات سيستمت رو به طور كامل بنويس ، ممكنه سي پي يو شما هم از سي پي يو دوستتون كم تر باشه هميشه دو سيستم رو كه با هم مقايسه مي كنيد بايد تمام اجزاش يكسان باشه.
    در مورد خريد كارت گرافيك اگه اسلات pci express روي مادربردتون باشه قطع به يقين مي توني يه كارت گرافيك بخري و روي سيستمت نصب كني و كلاً گرافيك آنبرد رو غير فعال كني.
    موفق باشي دوست من.

---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------

در ضمن دوست من مادربرد شما اسلات pci express رو ساپورت مي كنه.
    موفق باشي.
    سلام دوست عزیز
    خسته نباشید

ممنون از راهنمایی مفیدتون
    cpu من این مدل هست . AMD Athlon II X2 250 . به نظر شما چه گرافیکی بگیرم که هم خیلی گرون نباشه و هم اینکه با سیستم هم خوانی داشته باشه . من رم رو 2 تا 2 مب گذاشتم .
    سوال دیگه ، من شنیده بودم که میشه یک گرافیک گذاشت و گرافیک آنبرد سیستم با گرافیک کارت با هم جمع بشه. درواقع هر دو گرافیک با هم کار کنه ؟ آیا این حرف درسته ؟

با تشکر فراوان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •