بله محمد جان چشمک می زنه![]()
بله محمد جان چشمک می زنه![]()
پس بی زحمت شما یه بار دیگه شمرده شمرده و به زبان شیرین کودکانه اینایی رو که گفتی بگو.
1 - Cpu این سری تک هسته ای در حالیکه همردیفان این گوشی دو هسته ای هستن.(البته نیازی نیست فعلا خیلی روی دو هسته ای بودن تاکید داشته باشید)
2 - Near Field Communication یک نوع راه ارتباطیه بی سیم بین دو دستگاه که فاصله خیلی کمی از هم دارن در حد چند سانت که به عنوان یک استاندارد شناخته شده (Gs II این مورد رو داره ولی آرک و آرک S ندارن) بردش خیلی کمه
موارد استفاده اش هم در آینده (احتمالا) جایگزین کارت های فعلی میشه.مثلا به عنوان کارت مترو شما گوشیتون رو کنار دستگاه مشابه کارت خوان نگه می داری.
3 - برای اطلاعات بیشتر در مورد ژیروسکوب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخون
4 - منظور از ppi همون تراکم پیکسل در اینچه که هر چقدر بالاتر باشه کیفیت بالاتری داره.ppi این گوشی 233 در حالی که ppi گوشی ray برابر 297
5 - cpu آرک 1GHz و cpu آرک S معادل 1.5GHz
6 - منظور از دوربین دوم همون دوربین جلو که برای مکالمات تصویری استفاده میشه.
7 - اینفرارد هم همون مادون قرمزه که دیگه معمولا گوشی های جدید این تکنولوژی رو ندارن.
یک نوع تبادل اطلاعات بصورت بی سیم با سرعت خیلی پایین.
بلهبچه ها اگه یه sms بیاد و نخونیمش یا میس کال داشته باشم led بغل گوشی چشمک میزنه ؟
آرک اس 1.4 نیست؟؟؟5 - cpu آرک 1GHz و cpu آرک S معادل 1.5GHz
بله 1.4GHz
کسی جواب نمیده؟
واسه من که خورد
با توجه به اینکه اصلاً از دکمه پاور واسه لاک و آنلاک استفاده نکردم !
سلام
دوستانی که آرک اس دارن
نمایش فایلهای پی دی اف تو این گوشی ، قابل مقایسه با کامپیوتر هست ؟
من روی گوشی با رزلوشن و سایز صفحه پایینتر(480x320) که تست کردم ، پی دی اف قابل خوندن هست ، ولی خیلی عذاب میده
چون باید برای قابل خوندن بودن زوم کنی رو فایل ، و مرتب صفحه رو اسکرول کنی
آیا تو این گوشی با رزلوشن و اندازه صفحه بالا ، تفاوت محسوسی داره ؟
به نظرتون گوشیتون برای مشاهده و مطالعه فایلهای پی دی اف ایده آل هست ؟
پس ضد حاله که! رنگ نقره ایش هم این مشکل رو داره؟ ولی خب مشکیش به نظرم از همش خوشگلتره.![]()
با PC که نمیشه مقایسه اش کرد ولی از اون سایزی که شما گفتی بهتر نمایش می ده.
اگر تنظیماتش درست باشه تو هر بار page عوض کردن چند خط رو می تونی بخونی. (3 خط کتابی حدودا)
البته بستگی زیادی هم به خودت داره. در هر صورت باید صفحه رو اسکرول کنی هر چند لحظه یبار.
اگه صرفا برای PDF می خوای بری سمت تبلت بهتره.
میتونی یکی عکس از این ترک برامون بزاری !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)